Watercım bekle bi, linkleri hala şifreliyolar, bi yöntem bulam.
anneler böyle işte illa bol yağlı salçalı yapcaklarrr :dilcikar:
:roflol: :roflol: Gamişe yazdığım son mesaja bak canım, kadının günahını almayam...tamam canım beklıyorum.
yaa yağlı yemek konusunda aynen benım annemde benım 1 yılda tukettıgım yagı annem 2 haftada bıtırıo mayısda gelecekler ayy kılo almakdan korkuyorum.
Gamişcim sorma ya, (aslında normal yapıyo yağ ve salça konusunu da o konudaki anlaşmazlık benim damak tadımla alakalı) ama tuz konusunda felaket ötesi :1no2:
tibetlerime + ver bugün yapmadım sadece
eritip bitirck valla nirden bulum kız kantin bilem yok
WATERCIM senden ses gelmedi sana yeni link buldum http://f60s.com/cache/p/449054/449054.aspx Bi çok link var, super callan da var.
Tamam canım, bugün yapacak halin olmaz sanırım
Sen bunu bilmiyor muydun, niye yanına yicek bişi almadınklava:
canım dıgerı adres bulunamadı dıyr sımdı basına o adres sonra yıldızların hepsımı nokta dıger adres vırus koruma engelledı sen actınmı guvenılırmı
yokk bittim valla yarın artık nöbet günleri mazeretim olsun sabah 7 30 dan beri aralıksız çalışıyorum akannehir evet yanıma yiyecek almamam kabahatim en azından 1 elma muz falan alsaydımmirmirmirmir
Yesacım ve watercım yüzümü kara çıkarmayın :)))
Arkadaşlar listede adı olmayanları ya haberim olmadığından ya da yapmadıklarından gizledim, silmedim yani
Şulecim senin de çok eksiğin var.
GAMİŞCİM sen çarşamba, WATERCIM sen de cuma günleri tibetleri arttırıyorsun, ben sizinkileri hatırlatmayı unutuyom bazen.
2 saati geçen sporlarda c vitamini takviyesi alman lazım cnm çok biber mi portakal mı yersin vitamin mi içersin sen bilirsin
Aksi halde vücut kortizon salgılamaya başlıyor ve gitgide şişiyosun..
C vitamini kortizon salgısını dengeliyo yerimseniben
canım yuzunu karar cıkarmamak ıcın sımdı gıdıp spor yapayım barı lıste herzamanki gibi cok guzel yine ellerıne saglık tamam tatlım o sekılde yaparım aramalarımı tesekkur ederım canım
tamam canım yarın 11 mi alkisalkisalkis
Fıstık normal şartlarda dediğin gibi 11 ama senin 5 gün peşpeşe eksiğin var, sen kendi yapış gücüne göre karar ver yerimseniben
guclubacismile11 yaparım canım hihoyyyt
kızlar ben çıkıyorum çok yoruldum Şeniz öptüm sizi iyi gecelr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?