50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım beklıyorum.
yaa yağlı yemek konusunda aynen benım annemde benım 1 yılda tukettıgım yagı annem 2 haftada bıtırıo mayısda gelecekler ayy kılo almakdan korkuyorum.
:roflol: :roflol: Gamişe yazdığım son mesaja bak canım, kadının günahını almayam...
Ama senin annen efsaneymiş :teytey: :roflol:
Hallettim linkleri, senden haber bekliyom silmek için.

Tamam canım, bugün yapacak halin olmaz sanırım
Sen bunu bilmiyor muydun, niye yanına yicek bişi almadın klava:

yokk bittim valla yarın artık nöbet günleri mazeretim olsun sabah 7 30 dan beri aralıksız çalışıyorum akannehir evet yanıma yiyecek almamam kabahatim en azından 1 elma muz falan alsaydımmirmirmirmir

canım dıgerı adres bulunamadı dıyr sımdı basına o adres sonra yıldızların hepsımı nokta dıger adres vırus koruma engelledı sen actınmı guvenılırmı

Oh be yaw :)) Kız aslında google dan link bulmayı öğren bir an önce )) aradığın video ile malüm siteyi yan yana yazınca bi sürü link çıkıyo.

Son düzenleme:

Haklısın gamişcim, yapmanı teklif dahi etmem zaten kaydirigubbakcemile3 Valla senin nasıl 2 kilo verdiğin anlaşılıyo, kolay gelsin :1hug:
Ama içimden geldi :mymeka: unutma bi daha yemek almayı, hiç kimse yok mu çıksaydı dışardan yemek getirseydi :sm_confused:

Yesacım ve watercım yüzümü kara çıkarmayın :)))
Arkadaşlar listede adı olmayanları ya haberim olmadığından ya da yapmadıklarından gizledim, silmedim yani
Şulecim senin de çok eksiğin var.

GAMıŞCıM sen çarşamba, WATERCIM sen de cuma günleri tibetleri arttırıyorsun, ben sizinkileri hatırlatmayı unutuyom bazen.

canım yuzunu karar cıkarmamak ıcın sımdı gıdıp spor yapayım barı lıste herzamanki gibi cok guzel yine ellerıne saglık tamam tatlım o sekılde yaparım aramalarımı tesekkur ederım canım

@PEPPERMİNT umarım benimkinide defalarca daraltırlar =)

mutlaka uyguluycam cnm teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..a.s.

canım yuzunu karar cıkarmamak ıcın sımdı gıdıp spor yapayım barı lıste herzamanki gibi cok guzel yine ellerıne saglık tamam tatlım o sekılde yaparım aramalarımı tesekkur ederım canım

Rica ederim canım kaydirigubbakcemile5 Teşekkürler sempatiksalakcinni Buarada callanı ne zamandan beri yapıyorsun?

Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…