Rica ederim canım kaydirigubbakcemile5 Teşekkürler sempatiksalakcinni Buarada callanı ne zamandan beri yapıyorsun?
Kolay gelsin
canım ben artırıyrm zaten sen 1 kere hbr vermıstın sonra ben sorumlu bır sporcu olarak kendım artırdımkaydirigubbakcemile2 callanı 1 haftadır yapıyrm ama super etkılı oldu resmen vucut degısıo canım ben sımdı gıdıyrm ılerleyen saatlerde gelırım
kolay gelsin.. ben ders calisirken cok yerim. sende o psikoloji yok galiba...
Aynen dediğin gibi, yesa ve bende de işe yaradı zemuszemus (biz ama senden 5-6 gün önce başlamıştık sanırım)
LACHESISE tekrardan teşekkürler olumunekankayizsmile Efferin sana, ben de amma az haber vermişim :kedi: Ben seni çoktaaan başladı sanıyordum yaw, görüşemezsek iyi geceler yerimseniben
benide alırmısınız aranıza:):):lachesis arkadaşım önerdi bu topiki:)48 kiloyum kısa boylu ve sayıf kemikliyim onun için ideal kilom 42-44 arasında...normalde 42 kilo oldugumda soranlara söyleyince inanmıyorlardı hani çok aşırı zayıf giib gelir ama öle durmuyo bende:)annem rejim yapmama kızdıgı için her ögünden azar azar yiyebiliryorummm ögrenciyken üniversitede çok güzle yapıyordum rejim ama evde çok zor oluyoooooo okdr güzle yemekler olunca..şu irademe bi sahip olabilsem off of:)
Selam kızlar...
LUNAPIENACIM çok büyük geçmiş olsun... çok şükür
akannehir Bizim yesa mı bu ya aklinialirimsmile Cimcimem dikkat ettin mi bilmiyom o yorgunlukla, süper callanetics yaptım dün şakkıdı Senin spor pek bi eğlenceliymiş canım (kapalı alanda oynadın sanırım) , ben de böylelikle 1 gün ara hakkı kazandım :ecrin_bebek: m.
yaa kizlar siz eve yardimci aliyor musunuz?tı
ya bide ben bu ben çizelge yapmaktan pek anlamıyorum yardımcı olursanızm
offf kilo çizelgesini yapamdım son anda gene olmadı offf
ya evet bende yapmak istiyorum ama nasıl b,ilmiyorum...birde ben daha siteyi çözemedim yeniyim...:kedi:
önce bana bi ticker yapmayı öğretseniz :)
yaa kizlar siz eve yardimci aliyor musunuz? ben hic almadim su ana kadar,
zaten fazla isim olmuyor; supurme-toz alma h.sonu yarim gunde yapiyorum, camasirlar basima dertti (kurutma bakimindan, asacak yerim yok benim) onu da kurutma makinesi alarak cozduk, utu derseniz esimin gomlegi cok fazla, bi sefer yapinca 1 ay yetiyor nerdeyse... buyuk temizlik icin de gecen annecim geldi yardima sagolsun yaptik beraber.
hergun temizlik yapmiyorum,
haftasonlari yapiyorum, temizlikci de gelmiyot; yoksa ben pasakli miyim yaa kafamçokkarıştı
cnm ne zamandir yoksun,
n'aber?
o cevizli acili sosdan ben de aldim gecen hafta, lachesis canimi cektirmisti hergun yaza yaza
tat acili ezme idi benim ki, super bisey yaaa
Selam watercım, o kadar menü yazıyom spor yazıyom bi senle yesa yanıt veriyo yaw, teşekkürler.
Yesacım ve watercım yüzümü kara çıkarmayın :)))
Aynen dediğin gibi, yesa ve bende de işe yaradı zemuszemus (biz ama senden 5-6 gün önce başlamıştık sanırım)en
Herkese iyi geceler kızlar..
Cimcimem ve prensesim bugün de denk gelemedik, önümüzdeki maçlara bakacağız artıkın :)) Öptüüüm
HEMEN YAPTIKLARIM GELIYOR
1-Tibet
2-callanetics
3- LESLIE ile bacak calisma
4-LESLIE ile karin calisma
canimmmmmmmmmmmm valla bu callenetics cok degisik bi sey ben o kadar sey yaptim ama bu callenetics basladiktan bi 6 gun sonra surekli bacaklarima dokunma istedigi olustu bende hehehhe cok degisik valla billa sikilasti resmen yaa hala ic bacak en buyuk problemim ama asacagim insallah hadi hobaaaaaaaaaa:)
insallah canim benim yarin insallah daha erken gelebilirim hadi hayirlisi bakalimm :)
@LUNEPIENA canim kac gundur yazacagim yazacagim kaliyor cok cok gecmis olsun
Canım teşekkür ediyorum...opuyorumnanaktan
Bu tibeti merak ediyorum ben de..Nasıl bir şey..
Bir de bende laslie'nin 2 mil ve 5 mili var..
Diğerlerini indirebileceğim bir link verseniz bana ne olur...
Kizlar ben bugun duvarlara tirmaniyorum acliktan. Sonunda da yaptim yapacagimi 1 paket kremali keplki biskuvviyi bitirdim. Yetmedi 4 parca bademli bitter cikolata yedim. 3 kase de corba ictim.. Aksam yemegi yiyecek halim kalmadi tabii. Hasanpasa kofteyui de esim yicek artik. Ben naptim yaaa biri beni sarssin lutfen....Cumadan beri kendimde degilim... Neyseki pilates setim geldi hepsiburada dan. Yarindan itibaren hersey cok farkli olacak...:kedi:
Buarada bugün 200 gram vermişim, yani dünden bu sabaha....
Yaptıklarım:
1. Tibet
2. Leslie 5 millik videonun 2 mili
3. 8 dk kalça çalışma
4. Super callanetics
5. Haberleri izlerken de dambıl çalışcam :))
Valla bi süre kararlılığını göster, sonra inanam sana lülülülülülü
o duvarlara tırmanmayı bende çok sık yaşarım amman bence burada en tehlikeli kramalı bisküvi onlar kadar beter kilo aldıranını bilmiyorum
kızım dün nette okumuş bitter çukulata masummuş ama badem ve fındıklısı katlanarak kalori topuna dönüyormuşgamyoncuiremsu
tekrar slmlar
bende burdayım ama daha fark ettiremedim kendimi :lepi:
karşılıklı konuşmayınca nette günlük tutar gibi oluyo :roflol: bende eşime okutuyorum yaa olmazsa onuda üye yapıp diyete sokacağım yerimseniben
iyiyim canım işte uğraşıp duruyoruzfisfisfis
bugün bir pantolonum vardı aralık ayının başıydı sanırım üzerime olmuştu şal ve uzun ceket yardımı ile giyebiliyordum onu ama bugün denedim CADIARZU
imkansız kapanmıyor düğmesii:gitme:
evet tatlım yine olmadı ama keyifsizim şu birkaç gündür bilmiyorumkismile
aç kalmayın metabolizmalar yavaşlar mavaşlar ALLAH muhafazayerimseniben
Dulci yeterince vicdan azabi cekiyorum ama regli olmak uzereyim sanirim bu yuzden sapittim..Bir cay yaptim kendime, maydanoz sapi, karanfil, taze zencefil, karabiber, yasemin ve cubuk tarcinla, belki istahimi yatistirir biraz......
Selam kızlar,
sabah 1 dilim ekmek, 3 zeytin, beyaz peynir, yeşil biber yedim.
Arada çikolatalı fındık yedim. 1 avuç kadar.
Öğlen danette ile 3 parça pringles yedim.
Arada 1 kuru kayısı yedim.
Akşam yoğurtlu ıspanak ile 3 dilim tam tahıllı ekmek yedim.
Çok yedim galiba eyvahedigeldismile
Spor da yapamıycam ders çalışıyorum, ben devam ediyim derslere
selam kızlar az önce akşam yemeğimide yedim mikrodalgada ızgarada patates köfte biber domates pişirdim...... çokta iyi oldu..... bol salata ve 1 dilim ekmekle yedim şimdide bitki çayımı içiyorum....
canim 10 aylik evliyiz biz. daha dohrusu 9,5 ayy... yil olmadi daha)
Boyle devam et. duzgun orneklere ihtiyacim var benim.cumadan beri yalnizca sacmaliyorum. Gecen hafta 1.5 kilo verdim ya, bu hafta 3 kilo olarak geri alacagim..
aksam 1 haslanmis yumurta, azicik acili ezme, 2 dilim kepek ekmegi, az maydonız, az kasar, 2 kasik turlu...
3 fincan bitki cayi..
boyle sacma biseyler yedim..
kizlar foto yuklicem ama boyutu fazla geliyor, nasil kucultucem ??
SABAH
yarım kepeklı sandwich ekmegıne peynır domates bıder koyup yesılcayla yedım
ÖĞLE
cubuk kraker sekersız cay
ARA
1 adet ıncır 1 avuc beyaz leblebı 4 tane falanda kuru kayısı
AKŞAM
yogurtlu makarna yanında salata
ilerleyen saatlerdede elma portakal falan yerım
yaa bugun bırde yenı bır tahıl içecegı cıkmıs ondan ıctım denemek ıcın:) sekerlı tabıkı zararı vardır ama guzelmıs cıkolatalısı:kedi:
merhaba arkadaşlar,
nassınız bakalım? ben idare ediyorum-midemi saymazsak tabi-
yediklerime gelince, sabah 1 yumurta 1 kepekli sandviç
arada çubuk kraker 1 paket,ama pakette zaten dolu dolu olmuyo
öğleyin 1 tabak pırasa yemeği ve 2 dilim ekmek
arada 1 küçük kutu süt
akşam1 tabak yoğurtlu makarna ve sıkma portakal suyu
midem yine kazınmaya başladı ama yaa,boş kaldığı an bulantılar başlıyo.Hani ilk 3 ay mide bulantısından kilo veriliyodukafamçokkarıştı ben bu gidişle alıcam şimdiden offmafoldumben
canim ben 3 gundur cok acim yaa.. Yesem de acim. 1.5 iskender yedikten sonra bile ac hissettim kendimi haftasonu..Menst. gele kadar boyle oluyorum, gelincede hic birsey yiyemiyorum inanilmaz bir mide bulantisi oluyor. Ama haklisin daha cok ama kontrollu yemeliyim. 5-6 findikla duramiyorum iste yarim kiloyu gotururum bu donemde. Yarin sabah kepek yemeyecegim. Normal kahvaltiyla baslayacgim gune. Hatta yagsiz beyaz peynriden tost bile yapabilirim.
teşekkürler YESA valla bilgilendirme için
benim 8 kilo fazlam var umarım hızla 4 e düşer
aslında haklısın ama yeni evli olunca ticker da ona uygun oldu. eşimde görünce şirinmiş dedi ama sonuçta amaç kilo verme,bir çizelgede görmek lazım
bişeyler seçip değiştireceğim yerimseniben nasılsa arkadaşlarda buluyorum ilgin sayesindeartık eşimin okumasına gerek kalmadı sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?