50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Rica ederim canım kaydirigubbakcemile5 Teşekkürler sempatiksalakcinni Buarada callanı ne zamandan beri yapıyorsun?

Kolay gelsin

canım ben artırıyrm zaten sen 1 kere hbr vermıstın sonra ben sorumlu bır sporcu olarak kendım artırdımkaydirigubbakcemile2 callanı 1 haftadır yapıyrm ama super etkılı oldu resmen vucut degısıo canım ben sımdı gıdıyrm ılerleyen saatlerde gelırım

Aynen dediğin gibi, yesa ve bende de işe yaradı zemuszemus (biz ama senden 5-6 gün önce başlamıştık sanırım)
LACHESISE tekrardan teşekkürler olumunekankayizsmile Efferin sana, ben de amma az haber vermişim :kedi: Ben seni çoktaaan başladı sanıyordum yaw, görüşemezsek iyi geceler yerimseniben

Herkese iyi geceler kızlar..

Cimcimem ve prensesim bugün de denk gelemedik, önümüzdeki maçlara bakacağız artıkın :)) Öptüüüm

offf ya bugünde spor yapamadım bu günlerde üşengeçlik var.....bu 2 etti.........

benide alırmısınız aranıza:):):lachesis arkadaşım önerdi bu topiki:)48 kiloyum kısa boylu ve sayıf kemikliyim onun için ideal kilom 42-44 arasında...normalde 42 kilo oldugumda soranlara söyleyince inanmıyorlardı hani çok aşırı zayıf giib gelir ama öle durmuyo bende:)annem rejim yapmama kızdıgı için her ögünden azar azar yiyebiliryorummm ögrenciyken üniversitede çok güzle yapıyordum rejim ama evde çok zor oluyoooooo okdr güzle yemekler olunca..şu irademe bi sahip olabilsem off of:)

kolay gelsin.. ben ders calisirken cok yerim. sende o psikoloji yok galiba...

hiç yok, unuturum yemeği falan hatta.:)

Rica ederim bebeğim. Şeniz

Hoşgeldin kuzum:) Biz şimdi her gün buraya yediklerimizi yazıyoruz, her hafta sırayla bir koçumuz oluyor ve bizim yediklerimizi eleştiriyor gerekirse spor cezası veriyor, ortak yaptığımız sporlar var, ve cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz burcu arkadaşımıza, o da liste yapıyor ve birinciyi açıklıyor.
Bir de çok keyifli sohbet edip birbirimize yemekleri unutturuyoruz:) olumunekankayizsmile

bebeeem dun geberiyordum yorgunluktan yaa o nasil oluyorsa bugun de yorgunum ama yaptim her bi seyimi zemuszemus

yaa kizlar siz eve yardimci aliyor musunuz?tı

ben aliyorum canim ohh mis -tatlicadiarzu-

ya bide ben bu ben çizelge yapmaktan pek anlamıyorum yardımcı olursanızm
offf kilo çizelgesini yapamdım son anda gene olmadı offf
ya evet bende yapmak istiyorum ama nasıl b,ilmiyorum...birde ben daha siteyi çözemedim yeniyim...:kedi:
önce bana bi ticker yapmayı öğretseniz :)

KILO CIZELGESI NASIL YAPILIR

1- google a weight ticker yazilir

2- ilk cikan siteye tiklanir

3-oradan basamak basamak secilir next next diyip gidilir baslangic kilosu su an ki kilo neyim her bi sey yazilir

4-en son sayfada bir link cikar karsiniza burasi onemliii

basi http ile baslayip sonu png ile biten kismini kopyalamaniz gerekir digerlerni kopyalamayiniz

5- kullanici paneline ordan profil duzenleye tiklanir

6-cizelge basligi bulunur ve de yapistir denir (ctrl - v) kisa yolu

7- hala da olmuyorsa ozel mesaj atilir

Ben senede 3-4 kere falan alıyorum.Duvar silme gibi şeyleri kendim yapamıyorum.
Çalışmadığım halde,biraz güçsüz bir yapım olduğundan
eşim her hafta al diyor ama(Allah herkese benimki gibi bir eş versin)
takıntılıyım ben de başkasının elinden çıkmış işi pek içime
sindiremiyorum.:umursamaz:.Arkadan tekrar ben geçiyorum mutlaka.
İyi temizlikciyi de bulmak çok zor zaten.boshayallersmile

cnm ne zamandir yoksun,

n'aber?

o cevizli acili sosdan ben de aldim gecen hafta, lachesis canimi cektirmisti hergun yaza yaza

tat acili ezme idi benim ki, super bisey yaaa

Canımcım nasılsın..Evet bir müddet kayboldum ortalıktan,dün yazdım arkadaşlara,
babam bir kaza geçirdi.Ben çok sarsıldım,yeni yeni kendimi toparlıyorum sayılır..
Babamı da bu olaydan sonra bırakamadım pek,genelde onunla vakit geçirdim..

Benim yediğimin markası farklı birşey ama tatınki de çok güzeldir eminim..Bu bitsin denerim hayatım..Ama söz az yiyicemlmaz:

Bu arada vallahi öğlen yarım kilo çilek yedim.
Sanırım çilek kalorisi bayağı düşük meyvelerden..
Benim bağırsaklarımı çalıştırıyor bir de..
Çok güzeldi..

Akşam ise:
1 tabak kıymalı pırasa
Yarım tabak makarna
Bol tarafından az yağlı salata
1 dilim light ekmek

Ve maalesef bir saat sonra
Bir su bardağı kadar
limonlu-böğürtlenli-vanilyalı dondurma yedim..:kedi:

Ammma arkasından 5mil Walk yaptım...kaydirigubbakcemile2zemuszemus

Selam watercım, o kadar menü yazıyom spor yazıyom bi senle yesa yanıt veriyo yaw, teşekkürler.

yisin seni yesa :)) valla burda deeldim yahu yoksa hemen yapardim yorumumu:)

Yesacım ve watercım yüzümü kara çıkarmayın :)))

HEMEN YAPTIKLARIM GELIYOR

1-Tibet

2-callanetics

3- LESLIE ile bacak calisma

4-LESLIE ile karin calisma

Aynen dediğin gibi, yesa ve bende de işe yaradı zemuszemus (biz ama senden 5-6 gün önce başlamıştık sanırım)en

canimmmmmmmmmmmm valla bu callenetics cok degisik bi sey ben o kadar sey yaptim ama bu callenetics basladiktan bi 6 gun sonra surekli bacaklarima dokunma istedigi olustu bende hehehhe cok degisik valla billa sikilasti resmen yaa hala ic bacak en buyuk problemim ama asacagim insallah hadi hobaaaaaaaaaa:)

Herkese iyi geceler kızlar..
Cimcimem ve prensesim bugün de denk gelemedik, önümüzdeki maçlara bakacağız artıkın :)) Öptüüüm

insallah canim benim yarin insallah daha erken gelebilirim hadi hayirlisi bakalimm :)

@LUNEPIENA
canim kac gundur yazacagim yazacagim kaliyor cok cok gecmis olsun

Canım teşekkür ediyorum...opuyorumnanaktan

Bu tibeti merak ediyorum ben de..Nasıl bir şey..

Bir de bende laslie'nin 2 mil ve 5 mili var..
Diğerlerini indirebileceğim bir link verseniz bana ne olur...

@ I CARNITE KULLANICILARI anneme aldik biz 500mg icinde 60 tane var hergun 1 tane spordan yarim saat once aliyor normalde gunde 3 taneye kadar alinabilirmis de biz sadece 1 al dedik yan etkisi neyim mutlaka vardir diye (annem spor salonuna gidiyor her ay olcumleri aliniyor toplam inceldigi cm e gore birinci seciliyor)

@SUPER CALLANETICS YAPANLAR:) (bu sadece dulcinea sanirim ama) canimmmm ben de baslayacagim sen de zayiflanin sitesinde cardio callanetics buldum bu o mu acaba amaninnnnn buldum buldum senin verdigin sitede varmis yahuu hem de 2 part ohh mis ilk part iniyor simdi canim bakma sen bana:))

@BEN ARTIK MEKIK CEKMEYECEGIM BENCE LESLIE ILE MEKIK TERS DUSUYOR DIYEN ARKADASIM :)) canimin ici leslie ile karin hareketleri var sabah yurusuyunden sonra leslie catir catir mekik cektiriyor her turlusunden heheh ama kesinlikle yarim mekik:)

@LESLIENIN AKSANI BENI GULDURUYOR:)
yaw ben bole bi yazi hatirliyorum yaw nesi var aksaninin cok normal bence hehhe ne biliyim poposu buyumus ya da off cenesine bak konus konus ben yoruldum Allahim saclar da pek fonlu falan deseniz anlarim da bunu demeyin yahuu :))

@CAN KOC KATRECE:) canim iki gundur menulerimi yazamiyorum birbirinden kotu ve de tatli dolu olduklari icin ama yaptiklarmi yaZDim ve de yarin cok daha guzel olacak insallah canim benimm

@SPATZ VE PEPPERMINT CADILARI yawrilarim siz birlik mi oldunuz bana karsi valla saclarinizi yolarim aaa dur yaw spatzdi sac yolan ben deeel heheh:)) ikinizin verdigi kiloyu toplasak pardon aldigi demek istedim heheh yine bi sey olmaz sizden canlarim yaa gece gece gulumsettiniz yine beni iyi ki varsiniz :))

@NILUFERT
canim nerdesin sen yaaa merak ettim gel artik:))

@YENI GELEN CANLAR
canlarim hosgeldiniz cogunluk boyunu da yazmisim ama NEM cim senin boyunu goremedim nedir canim boyun ??

@ASK VE CEZADAKI NADYA sozum sana yawrim gelirsem oraya bi carparim duvara yapisirsin hehhe kimsin sen ne saniyosun kendini bak valla kaldirma beni ayaga zaten yorgunum akilli ol hehhehe

@LOSTAKI FARADAY ister fizikci ol ister piyanist be aslanim her halin sahane al beni constant in oluyum hehhe:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım teşekkür ediyorum...opuyorumnanaktan
Bu tibeti merak ediyorum ben de..Nasıl bir şey..
Bir de bende laslie'nin 2 mil ve 5 mili var..
Diğerlerini indirebileceğim bir link verseniz bana ne olur...

canimmmmmmmmmm hemen link geliyor

tibetttttt

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

hemen de digerlerinin link geliyor diyecegim de o linkler hic cikmiyor o yuzden canim

1- google a sende zayifla leslie yazilacak

2- ilk cikan siteye tiklanip istedigin leslie secilecek

3- 5 (BES) MIL SIDDETLE tavsiye edilir bi de haftada 3-4 kilo verdiren 4 (DORT) MIL bayaa begenmis kizlar ama duzenli yapmak lazim yaparim dersen onu da indirebilirsin kaydirigubbakcemile5

tekrar slmlar
bende burdayım ama daha fark ettiremedim kendimi :lepi:
karşılıklı konuşmayınca nette günlük tutar gibi oluyo :roflol: bende eşime okutuyorum yaa olmazsa onuda üye yapıp diyete sokacağım yerimseniben

az önce yediklerim

1 kase az yaglı mısır

7--8 tane sekerli leblebi

canım cezasını da çektin mi bari?

çekmediysen eger yarın leslieni artırmanı rica ediciğimkaydirigubbakcemile2

kepekli olması masum kılmaz adı kepekli onun bence.krema var çünkü

dikkat edelim canlarım yaaaa

çok dikkat edelimmmm

Valla bi süre kararlılığını göster, sonra inanam sana lülülülülülü

masallahın var senin dulcim. tamam canım yaa yarından itibaren spor konusunda seni ve yesamı, nefs terbiyesi konusunda da klikciğimi örnek alıcam ben de insallah.

insallah çok düzenli bir hayata baslıyorummmmm
kaydirigubbakcemile5

tamamen mi masum ki
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hosgeldin canim benim 4 (dort) kilo mu fazlan vardi senin bi suru yeni gelen arkadas var o yuzden karistiriyor da olabilirim kusuruma bakma sempatiksalakcinni

cizelge olayini yukari da acikladim yapmayi dusunursen super olur :lepi:

cuma gunleri tarti gunumuz kilonu BURCUHAYAL arkadasimza mesaj atarsan super olur liste hazirlaniyor haftanin birincisi seciliyor bi de haftanin kocu var BU HAFTA KATRECE MESELA gelecek hafta da SPATZ olacak mesela heheheh laelaelaelaelae

@KATRECE canim kocum yaa ne guzel demissin bizi ornek al tabii PEPPERMINTICIMLE SPATZCIGIMI ALMA HEHE

evet tatlım yine olmadı ama keyifsizim şu birkaç gündür bilmiyorumkismile

canım yaseminim benim de çok keyfimi kaçırıyor bu özene bezene sevine sevine alıp da bir iki giymdn sonra dolapta mahkum kalan kıyafetlerin içine sıgamamak

cnım gel birbirimizi sırf bu konuları hatırlatarak durduralım

ben insallah baslıycam yürüyüslü sporlu, su içmeli ve dengeli beslenmeli hayatıma yeniden

cozutmıycam da insallah bir daha uzunca bi süre

söz veriyorum burda

aç kalmayın metabolizmalar yavaşlar mavaşlar ALLAH muhafazayerimseniben

aynen
olumunekankayizsmile

Dulci yeterince vicdan azabi cekiyorum ama regli olmak uzereyim sanirim bu yuzden sapittim..Bir cay yaptim kendime, maydanoz sapi, karanfil, taze zencefil, karabiber, yasemin ve cubuk tarcinla, belki istahimi yatistirir biraz......

canım yesilcay ve kekikten de faydalan madem o kadar yedin aksam normal çaydan önce iç bu dediğimi. sabaha faydasını görüyorum ben böyle yapınca

canım tahıllı ekmek de çok masum deği diye biliyorum ben. aksam yiyeceğinde 2 dilime bari yetin bence.

selam kızlar az önce akşam yemeğimide yedim mikrodalgada ızgarada patates köfte biber domates pişirdim...... çokta iyi oldu..... bol salata ve 1 dilim ekmekle yedim şimdide bitki çayımı içiyorum....

tebrikler sulecim, afiyet olsun
kaydirigubbakcemile5
canim 10 aylik evliyiz biz. daha dohrusu 9,5 ayy... yil olmadi daha )

FONT="Comic Sans MS"]aslında önce kaç ayık dycektim:) çünkü klik olsun,lachesis olsun hep genç evliler var masallah ya ne güzel darısı biz bekleyenlerin basına hayırlısıyla[/FONT]

Boyle devam et. duzgun orneklere ihtiyacim var benim.cumadan beri yalnizca sacmaliyorum. Gecen hafta 1.5 kilo verdim ya, bu hafta 3 kilo olarak geri alacagim..

battı balığı yan götürmessen hiç de öyle olmaz.

hepimizin böyle asırılıgı oluyo iste vakit toparlanma zamanı. yarın çars.

cuma tartılcaz hadin bakalım yumurta daha da yanasmadan:))

aksam 1 haslanmis yumurta, azicik acili ezme, 2 dilim kepek ekmegi, az maydonız, az kasar, 2 kasik turlu...
3 fincan bitki cayi..

boyle sacma biseyler yedim..

bos ver sen aksamları kasarı sensiz bırakvereliniortak

kizlar foto yuklicem ama boyutu fazla geliyor, nasil kucultucem ??

su an vaktim yok geçmisi değerlendiricem canım ama yarın insallah program veririm onu kurarsın istediğin boyuta küçütüp büyütebilirsin çözünürlüğü bozmadan

yerimseniben

teşekkürler YESA valla bilgilendirme için
benim 8 kilo fazlam var umarım hızla 4 e düşer
aslında haklısın ama yeni evli olunca ticker da ona uygun oldu. eşimde görünce şirinmiş dedi ama sonuçta amaç kilo verme,bir çizelgede görmek lazım
bişeyler seçip değiştireceğim yerimseniben nasılsa arkadaşlarda buluyorum ilgin sayesindeartık eşimin okumasına gerek kalmadı sırnaşık şey

su son yediğine bisi diyemiycem ama öncesi çok güzelmis:)

hiç öyle gereksiz streslere girme canım lütfen.

yediklerinde bi problem göremedim ben .sen meyvene falan yogunlas doktounun tavsiyesine göre. rabbim hayırlı eylesin tebrik ediyorum ne güzel haber.

aman diğer çaylara dikkat kekiktir maydonozdur vs dir

al bi avuç gerisini üseneceğin bi yere koy sende o zaman

bak hep bu mensi günah keçsi yapıyrouz ben tee nerdeyse bir aydır diyorum gelceği için böyle istahım açık diye aha bak daha da gelmedi

lahana tüketebilirisn bayagı sisiriyo tok hissettiryo bende basladım

canim sen buraya takil valla cok superdir ortamimiz soylemesi ayip -tatlicadiarzu- boy ile kilonun arasindaki fark nedir canim kac olmasini isterdin bi de :roflol: hizla degil de saglikla dussun canim da bi daha da geri gelmesinler hizli dusen hizla gelir (atasozu hehhe) offf canim yaa sen bana bakma saat gec olunca civitiyorum ben delikafadulden yeni evliliginde hayirli olsun :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…