Waterspider
1 yeşil çay
2 dilim kadar ekmek yeteri kadar beyaz peynir ve 3 adet biber (12:00)
Süzme, 1 incir, 1 ceviz, 6-7 kuru üzüm, 6-7 fındık (16:00 sanırım)
1 yeşil çay
4-5 çatal barbunya, yaklaşık yarım lavaş örgü peyniri, beyaz peynir, boool maydanoz. (18:00)
(bu tarz yemeklerle pek aram yok, makarna tarzı da bişi yemek istemedim)
1 yeşil çay
Yeşil çayı tekrar okudum da kilo vermeye yardımcı, yağ yakmaya yarayan enzim falan bişiler diyodu yazıda sempatiksalakcinni
evet evet. Sporu aksatmiyorum neyseki. tibet leslie ve pilatesle 1.5 kilo verdim gecen hafta. Tibete 12 gun once basladim. Ama haftaya menst. nedeniyle ara verecegim. Liste nerede ??
Bizim evde çok düzenli sebze pişmiyo ne yazık ki, önce benim hatırlamam sonra anneme hatırlatmam lazım bilmiyorumkismile Light hiç bi ürün kullanmıyorum canım (bana daha sağlıksız geliyo, zaten gıdalarla yetirince oynanıyo, bi de light yapmak için mi oynasın mantığıyla), zaten çok da fazla yemiyom süzmeyi, yoğurt hiç sevmediğimden (özellikle detokstan sonra), süzmeyle idare ediyom, spordan sonra protein tavsiye ediyorlar ya... Peynir tüketimim de çok dediğin gibi (hep böyleyim o konuda, ne yersem yiyem araya peynir sokarım :))... herşey sera ürünü ya, o yüzden de çok yeşillik yemiyom, bugün biber yedim mesela, tatsız tutsuz ve çekirdeksiz... biber demeye bin şahit, onun yerine böyle tüketmek daha sağlıklı gibi geliyo bana bilmiyorumkismile Yarın daha farklı oluyo menülerim yani.
Yok yaw, dün sucuk yedim :)) Ondan önce ki gün tonbalıklı salata yedim, yarın da tonbalıklı salata yiyem
Amma uzattım :kedi: Teşekkürler, niye menümü pek yazmadığımı anlıyon sen zaten kaydirigubbakcemile3
TAKIL DİYE YAZDIM ZATEN :)))
Kolay gelsin..
menüme gelince berbattı sabah 3 zeytin biraz peynir domates salatalık yedim öğlen çok az nohutla 3 kaşık bulgur pilavı yedim akşam da nöbetçi oldugum için yine öğlen yediğim menüyü yedim ve ara öğün yapmadım senağlama çok yogundu bugün delirdimmmmmmmmmmmÇok üzgünüm çoook
tamam canım beklıyorum.
yaa yağlı yemek konusunda aynen benım annemde benım 1 yılda tukettıgım yagı annem 2 haftada bıtırıo mayısda gelecekler ayy kılo almakdan korkuyorum.
canım ben artırıyrm zaten sen 1 kere hbr vermıstın sonra ben sorumlu bır sporcu olarak kendım artırdımkaydirigubbakcemile2 callanı 1 haftadır yapıyrm ama super etkılı oldu resmen vucut degısıo canım ben sımdı gıdıyrm ılerleyen saatlerde gelırım
offf ya bugünde spor yapamadım bu günlerde üşengeçlik var.....bu 2 etti.........
benide alırmısınız aranıza:):):lachesis arkadaşım önerdi bu topiki:)48 kiloyum kısa boylu ve sayıf kemikliyim onun için ideal kilom 42-44 arasında...normalde 42 kilo oldugumda soranlara söyleyince inanmıyorlardı hani çok aşırı zayıf giib gelir ama öle durmuyo bende:)annem rejim yapmama kızdıgı için her ögünden azar azar yiyebiliryorummm ögrenciyken üniversitede çok güzle yapıyordum rejim ama evde çok zor oluyoooooo okdr güzle yemekler olunca..şu irademe bi sahip olabilsem off of:)
canim sen buraya takil valla cok superdir ortamimiz soylemesi ayip -tatlicadiarzu- boy ile kilonun arasindaki fark nedir canim kac olmasini isterdin bi de :roflol: hizla degil de saglikla dussun canim da bi daha da geri gelmesinler hizli dusen hizla gelir (atasozu hehhe) offf canim yaa sen bana bakma saat gec olunca civitiyorum ben delikafadulden yeni evliliginde hayirli olsun canim ben de evleneyim diyorum bakalim neymis ne degilmis gorelim hehhe hadi hobaaaaa:teytey: (saka bi yana da sanirim benim uyku vaktim gelmis mirmirmirmir
Akşam ise:
1 tabak kıymalı pırasa
Yarım tabak makarna
Bol tarafından az yağlı salata
1 dilim light ekmek
Ve maalesef bir saat sonra
Bir su bardağı kadar
limonlu-böğürtlenli-vanilyalı dondurma yedim..:kedi:
Ammma arkasından 5mil Walk yaptım...kaydirigubbakcemile2zemuszemus[/B][/COLOR]
HEMEN YAPTIKLARIM GELIYOR
1-Tibet
2-callanetics
3- LESLIE ile bacak calisma
4-LESLIE ile karin calisma
canimmmmmmmmmmmm valla bu callenetics cok degisik bi sey ben o kadar sey yaptim ama bu callenetics basladiktan bi 6 gun sonra surekli bacaklarima dokunma istedigi olustu bende hehehhe cok degisik valla billa sikilasti resmen yaa hala ic bacak en buyuk problemim ama asacagim insallah hadi hobaaaaaaaaaa:)
@ I CARNITE KULLANICILARI anneme aldik biz 500mg icinde 60 tane var hergun 1 tane spordan yarim saat once aliyor normalde gunde 3 taneye kadar alinabilirmis de biz sadece 1 al dedik yan etkisi neyim mutlaka vardir diye (annem spor salonuna gidiyor her ay olcumleri aliniyor toplam inceldigi cm e gore birinci seciliyor)
@SUPER CALLANETICS YAPANLAR:) (bu sadece dulcinea sanirim ama) canimmmm ben de baslayacagim sen de zayiflanin sitesinde cardio callanetics buldum bu o mu acaba amaninnnnn buldum buldum senin verdigin sitede varmis yahuu hem de 2 part ohh mis ilk part iniyor simdi canim bakma sen bana:))
@BEN ARTIK MEKIK CEKMEYECEGIM BENCE LESLIE ILE MEKIK TERS DUSUYOR DIYEN ARKADASIM :)) canimin ici leslie ile karin hareketleri var sabah yurusuyunden sonra leslie catir catir mekik cektiriyor her turlusunden heheh ama kesinlikle yarim mekik:)
@LESLIENIN AKSANI BENI GULDURUYOR:) yaw ben bole bi yazi hatirliyorum yaw nesi var aksaninin cok normal bence hehhe ne biliyim poposu buyumus ya da off cenesine bak konus konus ben yoruldum Allahim saclar da pek fonlu falan deseniz anlarim da bunu demeyin yahuu :))
@CAN KOC KATRECE:) canim iki gundur menulerimi yazamiyorum birbirinden kotu ve de tatli dolu olduklari icin ama yaptiklarmi yaZDim ve de yarin cok daha guzel olacak insallah canim benimm
@SPATZ VE PEPPERMINT CADILARI yawrilarim siz birlik mi oldunuz bana karsi valla saclarinizi yolarim aaa dur yaw spatzdi sac yolan ben deeel heheh:)) ikinizin verdigi kiloyu toplasak pardon aldigi demek istedim heheh yine bi sey olmaz sizden canlarim yaa gece gece gulumsettiniz yine beni iyi ki varsiniz :))
@NILUFERT canim nerdesin sen yaaa merak ettim gel artik:))
@YENI GELEN CANLAR canlarim hosgeldiniz cogunluk boyunu da yazmisim ama NEM cim senin boyunu goremedim nedir canim boyun ??
@ASK VE CEZADAKI NADYA sozum sana yawrim gelirsem oraya bi carparim duvara yapisirsin hehhe kimsin sen ne saniyosun kendini bak valla kaldirma beni ayaga zaten yorgunum akilli ol hehhehe
@LOSTAKI FARADAY ister fizikci ol ister piyanist be aslanim her halin sahane al beni constant in oluyum hehhe:))
senin su listeleme yöntemine de bayılıyorum ya :) hiç üsenmeden erinmeden masallah canım Allah razı olsun calıskan kuzu:)canimmmmmmmmmm hemen link geliyor
tibetttttt
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
hemen de digerlerinin link geliyor diyecegim de o linkler hic cikmiyor o yuzden canim
1- google a sende zayifla leslie yazilacak
2- ilk cikan siteye tiklanip istedigin leslie secilecek
3- 5 (BES) MIL SIDDETLE tavsiye edilir bi de haftada 3-4 kilo verdiren 4 (DORT) MIL bayaa begenmis kizlar ama duzenli yapmak lazim yaparim dersen onu da indirebilirsin kaydirigubbakcemile5
@KATRECE canim kocum yaa ne guzel demissin bizi ornek al tabii PEPPERMINTICIMLE SPATZCIGIMI ALMA HEHE
@CALLANETICS NEDIR ACABA ZORLANIRMIYIM AYYY INDIRMEDEN ONCE SOYLE BIRI CIKSADA AZICIK ANLATSA DIYENLERE simdi canlar bi suru hareket var tabii ama ben en en asillarindan bahsetmek istiyorum
1- mekik cekecekmis gibi bir pozisyonda kafa yukarda eller yanda ve yukarda 100a kadar durma elleri azicik hareket ettirme (pilates hareketlerine benzer)
2- sag bacak yukarda ayni hareket sonra sol bacak yukarda ayni hareket
3-sonra iki bacak yukarida ayni hareket
KATRECE SARAÇIM teşekkürler canım, çok da yemiyom yaw sempatiksalakcinni
@KATRECEGIM canim ben de sana bayiliyor ancakkkkkkkkk
1- dulcineacigim verdigi SUPER sen superi yapmaa normali indir sende zayifladan adi 10 hours challenge callanetics
2-malesef hala bacaklarim en buyuk problemim canim ama kesinlikle degisim var ilk defa soyleyebiliyorumm ben bunu o kadar sey yaptim da kimse bilmez bak benim ayy bacaklarim az da olsa sikilasti dedigimi ama bu callaneticsten sonra gercekten degisti (leslie ile bacak calismaya da ayni anda basladim ben callanetics diyorum ama ikisininde etkisi olabilir leslieye ayip olmasin simdi)
@KOCUMMM ne guzel demissin hep bole kal diyeee sen iste canim benim :))
@KOCUMMM ne guzel demissin hep bole kal diyeee sen iste canim benim :)) evet canim kocum pek cok yakiyor valla :))) bi de 10 saatlik challengeydi basligi benimkinin yani o mantikla 10 gun sonra bayaa bi etkiyi gormemiz lazim ki gorduk de zaten ama insallah bir ay sonra falan daha da guzel olur
CANIMMMMMMMM SEN SUPER INDIRIYORSUN YARIN DUZGUNUNU INDIR HEHE
kizlar iyigecelerrr
umarim iyisinizdirr bugunku menumm
sabah bi dilim cavdar ekmek cokelek corekotlu zeytin maydonoz domates sekersiz cay
ogle taze fasulye mantar izgara salata bi dilim ekmek
araogun bi avuc yabanmersini
aksam bi dilim et izgara salata fasulyeee bi dilim ekmek
gece cilekk bi kase bi kutu actibya sade
rica ederim canim benim inan bana cok super olacak haydiiiii callan yapalim yaptiralim hobaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy yoruldum ben de yatayim bari artik herkesleri oper al yanaktan :) amaninnn hosgeldin prensesim de ben kactim valla en kocaman oper bye:)
tam gaz modundaydık canım hos geldin:)
canım ben yaban mersiniyi bilmiyorum bi ara kaloriliymis diyenler vardı onun dısınca menün güzel bence
:)) yapalım ve yaptıralım canım :)
hadi Allah rahatlık versin rüyanda callanma:)) gündüz yeterince callanıyorsun canım:))
ay saçmalama saatim gelmis demekki benim de uyumam gerekyo:)
hadin görüsürük:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?