50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya örgü ya örgüsüz olaydı bari canım:)

evet evet. Sporu aksatmiyorum neyseki. tibet leslie ve pilatesle 1.5 kilo verdim gecen hafta. Tibete 12 gun once basladim. Ama haftaya menst. nedeniyle ara verecegim. Liste nerede ??

tibetimi de yapmıyorum ya ben günlerdir.

sizin su calana acayip özeniyorum ah bi de ben baslayabilsem

öyle veya böyle benim de en kısa zamanda baslamam lazımmmbilmiyorumkismile

sizce zorlanır mıyım kızlar ya zor hareketler var mı

hiç bilgim yok nedir nasıl yapılır geöçen bi youtubedan baktım kol esnetme falan vardı gerye dogru ise yarar bisiye benziyodu arkada (sütyen kenararından tasan yagları) eritmede faydası olacak bsiye benziyo)

sen sporla yakıyon canım maslalah ya. insaallah biz de bi gün senin kadar yapabiiriz:)

normlde sucugun haftasonunun dısına tasmamasından yanayım ama dediğim gibi spor spor spor:))

ben bi sorun göremiyorum canım yani abartı yok
iyi nöbetler bu arada Allah kolaylık versin

tamam canım beklıyorum.
yaa yağlı yemek konusunda aynen benım annemde benım 1 yılda tukettıgım yagı annem 2 haftada bıtırıo mayısda gelecekler ayy kılo almakdan korkuyorum.

ayy senin kimin geliyo mayıstaa dulcinin de sevgülüsü geliyodu :) masallah mayıs bereketli ay olcak insallah canlarım. madem ben de mayısı bekliyom simdiden indireyim callanı :) leslie yapamam ama yürüyüse de baslıyım maaaademm
delikafadulden

canım sen ilk basladıgında zorlandın mı yani yapamadıgını düsünüp de es geçtiğin bölümler oldu mu? ben de bi kaç güne baslamayı düsünüyorum da indirebilirsem

offf ya bugünde spor yapamadım bu günlerde üşengeçlik var.....bu 2 etti.........

aynen bende de öyle sulecim. ama dediğim gibi sallantılı suantılı günleri geride bırakıp vücudumuzu bi tempoya alıstırsak iyi olcak

havalr bi bozdu mu bizde her seyi bozuyoruz henüz alıskanlık haline getiremeyenlerimiz yani. mesela ben
:bbo:

hos geldin nemcim.

senin boyun kaç?

benim de bayagı kısada o yüzden merak ettim 'ideal kilom 42-44 'deyince.

bizde rejim falan yapmıyoruz zaten merak etme.dengeli düzenli az ve sık ögünlerle geçistiriyoruz

@CALLANETICS NEDIR ACABA ZORLANIRMIYIM AYYY INDIRMEDEN ONCE SOYLE BIRI CIKSADA AZICIK ANLATSA DIYENLERE simdi canlar bi suru hareket var tabii ama ben en en asillarindan bahsetmek istiyorum

1- mekik cekecekmis gibi bir pozisyonda kafa yukarda eller yanda ve yukarda 100a kadar durma elleri azicik hareket ettirme (pilates hareketlerine benzer)

2- sag bacak yukarda ayni hareket sonra sol bacak yukarda ayni hareket

3-sonra iki bacak yukarida ayni hareket bacaklar resimdekine gore daha yukarda ama olsun:)

4-topuklar birlesik ayak uclarinda havada dururken kalcamizi bi cikariyoruz bi ice aliyoruz bunu daha da asagiya egilip yapiyoruz sonra daha da asagiya hehe(FAVORIM:))

5-ayni sekilde durup asagi kadar comelip tekrar yukari cikiyoruz:))

6- bunlari nasil anlatacagim bilemedim o yuzden video indirin diyorum :))

google a SENDE ZAYIFLA CALLANETICS yazilacak ilk cikan site

Son düzenleyen: Moderatör:

1.62 boy 60 kilo :kedi: 52 de hedef evet sorma ,benim kilo konusunda tecrübeli bir kuzenim var 21 kilo vermiş son 4 ayda .şimdide ben isveç diyetine başladım deyince aman dedi sakın ha !!!uzak dur,!!! 6 öğün düzenli beslenmekten başka kalıcı çözüm yok diyor çünkü bu senin yeme biçimin oluyormuş sporun önemini belirtmeye gerek yok
çok tşkler umarım seninde hayırlısıyla başına gelir evlilik ,bu arada evliliğim yeni ama birlikteğimizin 10 yılını mayısta bitiricez opuyorumnanaktan
sana iyigeceler bende kaçıyorum buyrunnnnnnnnn

Hoşgeldin NEM opuyorumnanaktan

YESACIM CADICIM bomba gibisin yine maşallah kaydirigubbakcemile3 Tebrikler sporun için ama ben senin yorgun olduğuna inanamıyom aklinialirimsmile
Constant ım benim kaydirigubbakcemile3

VOCOVOC ben sana çoktaaan yazmıştım sempatiksalakcinni Hadi bi daha yazam, hoşgeldin yerimseniben opuyorumnanaktan (özetle isveç diyetini sen dedikten sonra araştırdım, verilen kilolar alınıyomuş, herşeyden önce sağlıksız bence dediydim) Sen de benim kafadansın aklinialirimsmile ben de erkek arkadaşımın kafasını ütülerdim böyle bi durumda sempatiksalakcinni

KATRECE SARAÇIM teşekkürler canım, çok da yemiyom yaw sempatiksalakcinni

olsun olsun sporla da olsa aksam hiç olmmaıs o dondurma.sen zaten çilekten almıstın aramonı hayatım ne gerek var bide bögğrtleni filanlı dondurmayalmaz:

dondurma hakkımızı haftasonuna saklıyoruz. ama 2 topu geçmemesi sartıyla

yani ben böyle düsünüyorum arkadaslar nasıl uygun görür bilmem ama haftasonu dısında pek uygun görceklerini sanmam çünkü haftasonu eninde sonunda bi cozutma turumuz oldugu için bari o zaman yiyelim bide extradan haftaiçine üstelik aksama yemiyelim diye

yesam senin zaten masallahın var kuzum ya ama sende masallah de le kendine
canım, senin su yazdıklarından sonra zaten bu callanı merak etmeyen,baslamak istemeyen mi kalırŞeniz

sağoasıca dulcim ve sen :) dulcimin verdiği linkten indiriyorum bende simdi.part 1 i indiriyo 2.yide gündüz indiririm artık insallah

ee sizn dediğiniz o hareketlerin hepsi bu iki bölümde olcakmı

bu süper imi

ayrıca bi de normalimi indirmek lazım

gaza geldim hemen yarın baslamak istiyorummm

senin su listeleme yöntemine de bayılıyorum ya :) hiç üsenmeden erinmeden masallah canım Allah razı olsun calıskan kuzu:)

insalah ben de senin gibi çalıskan kollara ve sıkı iç bacaklara sahip olabilirim :))
kaydirigubbakcemile5

ama sende menünü paylasmaya basla
yerimseniben

@KATRECE canim kocum yaa ne guzel demissin bizi ornek al tabii PEPPERMINTICIMLE SPATZCIGIMI ALMA HEHE

aldım ve izinizden gitmeye balıycam insallaholumunekankayizsmile

hep böyle kal hep böyle kallll baskalarına benzeme sakın :)))

canım yaa harikasınnŞeniz

çok tesekkür ederimmm

benimde birinci böüm indi

2 yide indirince inceliycem senin bu paylasıtıgn resim sanki kalçanın üzerinde yaylanma hareketine benziyo biizm spor salonunda yaptımız bu fena yakıyo yaaa acayip yanıyo karın bölgesi bundaa eger oysa

KATRECE SARAÇIM teşekkürler canım, çok da yemiyom yaw sempatiksalakcinni

Sen bu grubun ekollerindensin canım yeme de zaten :))
sevdiceğin gelince düsün nelr neler yiyeceksiniz

zaten incelmis gitmisssin yesen de bisey olmaz deyip seni cozttrabilir:)

en iyisi sen simdiden biraz daha bosluk aç :)
olumunekankayizsmile

BAKIN NE GETIRDIMMMM CALLANETICSCILER PEK COK GORUYORLAR BUNLARDAN AMA HHEHE

8 SAAT Mİİİİİİ

AY NASIL YANİİİİİİİ

AFTER 8 Mİİİİİİİİİ
:1shok::1shok:

@VOCOVOC canimmm valla pek cok super soylemis bizde burda ara ogun yapmayana bi carpiyoruz duvara yapisiyor hehe(yaaa YASEMNCIGIM nerdesin yaaaaaaaaa BEN HALA UNUTAMIYORUM BU REPLIGI:))

@VOCOVOC
oooooo canim yaaaaaaa cok super gozume girdin sen benim 1.62- 52 afferin valla bundan sonra sana bi sey diyen arkadasinda beni bulur hehe

@DULCINEACGIMMMMMMM arim balim petegimmmmm hosgeldin yeminlen cok yorgunum basimda agriyor canim da caktirmiyorum valla ama yarin insallah gec kalkacagim insallah aminn anammmm canim yaa valla ben senin costantin olsam yaa hehe

@KATRECEGIM canim ben de sana bayiliyor ancakkkkkkkkk

1- dulcineacigim verdigi SUPER sen superi yapmaa normali indir sende zayifladan adi 10 hours challenge callanetics

2-malesef hala bacaklarim en buyuk problemim canim ama kesinlikle degisim var ilk defa soyleyebiliyorumm ben bunu o kadar sey yaptim da kimse bilmez bak benim ayy bacaklarim az da olsa sikilasti dedigimi ama bu callaneticsten sonra gercekten degisti (leslie ile bacak calismaya da ayni anda basladim ben callanetics diyorum ama ikisininde etkisi olabilir leslieye ayip olmasin simdi)

@KOCUMMM ne guzel demissin hep bole kal diyeee sen iste canim benim :)) evet canim kocum pek cok yakiyor valla :))) bi de 10 saatlik challengeydi basligi benimkinin yani o mantikla 10 gun sonra bayaa bi etkiyi gormemiz lazim ki gorduk de zaten ama insallah bir ay sonra falan daha da guzel olur

CANIMMMMMMMM SEN SUPER INDIRIYORSUN YARIN DUZGUNUNU INDIR HEHE

Son düzenleyen: Moderatör:
VOCOVOC ben sana çoktaaan yazmıştım sempatiksalakcinni Hadi bi daha yazam, hoşgeldin yerimseniben opuyorumnanaktan (özetle isveç diyetini sen dedikten sonra araştırdım, verilen kilolar alınıyomuş, herşeyden önce sağlıksız bence dediydim) Sen de benim kafadansın aklinialirimsmile ben de erkek arkadaşımın kafasını ütülerdim böyle bi durumda sempatiksalakcinni

valla çok haklısın kaçırmışım malesef bilmiyorumkismile bi daha olmasss ilgine ve cvbına çok tşkler artık buralardayız şakkıdı kendime yeni bir ticker arayışına giricem kociş görmeden hehehe
ii geceler herkese

bilgilendirmen için çok tesekkür edeirm guzucum tamam o zaman ben ondan baslıyım hemen süpere geçmiyim mazallah :)

vardır canım sizin meshur leslie tee ne zamndır alıyo yanına mutlaka o da etkendir ama farvedilir sekildeyse bi haftada callan ladır ayy ne güzell canım yaa çok sağolunnn

BU ARADAAAAAA HATIRLATAYIM DAAAA SİZ DE BENİM SOL OMZUMDAN SESİ GELEN AMANNNN BOSVERRR NİSAN SONUNA 54 OLSAN DA OLURRRR DİYEN SESE ALDANMAYIN NİSAN SONU HEDEFİ 53 OLAN HATUNLARRR

Tamam can'ım benim tam zamanında baslamıs olucam ben de bu hafta baslarsamm bi ay devam edersem süper olurrrr zaten biraz daha baslamassam benim için çok geç olucav senin dediğini aratıp indiricem insalllahhŞeniz

kizlar iyigecelerrr
umarim iyisinizdirr bugunku menumm
sabah bi dilim cavdar ekmek cokelek corekotlu zeytin maydonoz domates sekersiz cay
ogle taze fasulye mantar izgara salata bi dilim ekmek
araogun bi avuc yabanmersini
aksam bi dilim et izgara salata fasulyeee bi dilim ekmek

gece cilekk bi kase bi kutu actibya sade

rica ederim canim benim inan bana cok super olacak haydiiiii callan yapalim yaptiralim hobaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy yoruldum ben de yatayim bari artik herkesleri oper al yanaktan :) amaninnn hosgeldin prensesim de ben kactim valla en kocaman oper bye:)

Yapılan araştırmalar sonucunda, tüketilmesi halinde kilo vermeye kesinlikle yardımcı olan 6 besin çeşidi tespit edildi. Uzmanlar, her biri sağlıklı ve zayıflatıcı özelliğe sahip bu besinleri zayıflamak isteyenlerin sofralarından eksik etmemelerini tavsiye ediyor. ışte zayıflama garantili bu besinler…

Yeşil çay

Büyük boy bardak buzlu yeşil çay veya bir büyük bardak sıcak yeşil çay içmek farklılığı başlatabilir. Yapılan son çalışmalarda gönüllü olarak 3 ay boyunca her gün bir şişe yeşil çay içenler, diğer gruba oranla daha fazla yağ kaybetmiştir. Araştırmacılara göre yeşil çayın içinde bulunan kateşinler (yararlı bir fitokimyasal) kalori yakımını sağlayıp, kilo kaybını artırmıştır.

Çorba (Et veya balık suyuna bol domatesli çorba)

Ana yemeğe başlamadan önce içilen et veya balık suyuna bol domatesli çorba kişiye doygunluk hissi verir. Böylece kişi ana yemeğe geçişte kendisini tok hissettiği için daha az kalori alma eğiliminde olur. Düşük kalorili çorbalar açlığı bastırmakta çok işe yarar.

Yeşil salata

Düşük kalorili salatalar ana yemek öncesi kendinizi doymuş hissettirecek bir başka iyi seçenektir. Yapılan bir araştırmaya göre yemekle birlikte yenen düşük kalorili küçük salata, öğünde alınan toplam kaloriyi yüzde 7, büyük bir salata ise yüzde 12 azaltabiliyor. Ancak araştırmanın sonuçları yüksek kalorili salatalar için tersinin doğru olduğu ortaya koydu. Öğün sırasında yenen yüksek kalorili küçük bir salata alınan kaloriyi yüzde 8 artırırken, büyük bir salata yüzde 17 artırıyor. “Sağlıklı bir salata nasıl hazırlayabilirim” diye düşünüyorsanız; taze ıspanak yaprakları (2 bardak dolusu), 1 orta boy salatalık, 1 orta boy domates ve 1 /4 bardak rendelenmiş havuçla yaklaşık 70 kalorilik, 5,5 gram lif içeren sağlıklı bir salata hazırlayabilirsiniz.

Yoğurt

Yağsız yoğurdun içindeki kalsiyumun zayıflatıcı etkisi olduğu çeşitli çalışmalarla ortaya konmuştur. Bir çalışmaya göre günde 3 porsiyon yüksek kalsiyumlu ve yağsız yoğurt tüketen obez bireyler, düşük kalsiyum ve yağlı yoğurt tüketen obezlere göre yüzde 22 daha fazla kilo ve yüzde 61 daha fazla vücut yağı kaybetmiştir. Burada en etkileyici sonuç ise yüksek kalsiyumlu, yağsız yoğurt yiyenlerin yüzde 81 daha fazla trunkal (karın bölgesindeki) yağ kaybetmeleridir. Yoğurt hem karbonhidrat hem de proteini bir arada bulundurduğu için kan şekeri regülasyonunda ve açlık kontrolünde etkili olmaktadır.

Kuru baklagiller

Kuru baklagiller içeriğindeki lifler dolayısıyla kendinizi tok hissetmenizi daha çabuk sağlar. 1,5 bardak barbunya yaklaşık 8 gram lif, 7 gram protein ve yaklaşık 110 kalori içerir. Baklagilleri yemek olarak tüketebileceğiniz gibi haşlayıp, salata ve çorbalarınızın içine de ekleyebilirsiniz.

Su

Suyun süper besin olarak kabul edilmesinin en önemli nedeni “0” kalori olmasıdır. Eğer yüksek kalori içeren içeceklerden tüketirseniz bunu dengeleyebilmek için daha az yemek zorunda kalırsınız. Araştırmalar gösteriyor ki karbonhidratları içmektense yemek daha iyidir. Su, tüm vücut fonksiyonları için önem taşır ve günün her saatinde tüketilebilir. Suyunuzu sade olarak içmekten hoşlanmıyorsanız, içinde taze meyve dilimleri bekleterek tüketebilirsiniz

tam gaz modundaydık canım hos geldin:)

canım ben yaban mersiniyi bilmiyorum bi ara kaloriliymis diyenler vardı onun dısınca menün güzel bence

rica ederim canim benim inan bana cok super olacak haydiiiii callan yapalim yaptiralim hobaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy yoruldum ben de yatayim bari artik herkesleri oper al yanaktan :) amaninnn hosgeldin prensesim de ben kactim valla en kocaman oper bye:)

:)) yapalım ve yaptıralım canım :)

hadi Allah rahatlık versin rüyanda callanma:)) gündüz yeterince callanıyorsun canım:))

ay saçmalama saatim gelmis demekki benim de uyumam gerekyo:)

hadin görüsürük:)

hosbulduk tatlimm
yapma ya bende diyete uygun diye gunde bi avuc atistiriodumm guzelcimm offf akannehirbilmiyorumkismile

Fazlalıkları bel bölgesinde toplanan kişilerin, göbeklerine limon suyuyla masaj yapmaları gerekiyor.

Kadınların çoğu bel bölgelerindeki yağlanmadan şikâyetçidir. Eğer sizin de böyle bir derdiniz varsa; birer çorba kaşığı limon suyu, susam yağı, biberiye yağı ve okaliptüs yağını karıştırın. Her gün, belinizin çevresine ve karnınıza, bu karışımla dairesel hareketler çizerek masaj yapın. Yağlarınız hızla erimeye başlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…