50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese önce dün steye üye olduktan sonra yaptıklarımı yazayım
akşamüstü
5 etiform
1 dilim peynir
2 bardak yeşil çay
(biraz abartılı bi ara öğün sanırım:))
akşam
2 tabak enginar yemeği

hareket olarak pilates yaklaşık bir saat kadar

gece işte en fenası bir adet kurabiye :kedi:

Bugün

sabah
2 adet salatalık
2 dilim ufak boy kepek ekmeği
1 dilim peynir

(bunlar size çok gelebilir ama ben burada malesef emziriyorum canımda acayip tatalı cekiyor inşallah diyetimi bozmam)

Emziriyorsan ne yedigini cok dusunmeyeceksin. Azcik dusunmen yeterli. Hem bak pilates te yapiyorsun.Yavas yavas verirsin

gunaydin kizlar,

fotolarayorumlariniza tsk. ederim..

dulci evet cnm, kilolar alt tarafta toplaniyor ben de..

gelelim mujdeli habere,
bu sabah 54,80 ciktim tartida, cumaya kadar daha da veririm umarim........

gunaydin kizlar,

gelelim mujdeli habere,

Cok sevindim. Ben hala yarim kilo fazla cikiyorum. Ama bunun kilo oldugunu dusunmuyorum.Bu kadar kolay almam cunku. Ben bakmadim daha fotolara. Dur bakayim hemen...

günaydınlar herkeseee

gunaydin kizlar,

gelelim mujdeli habere,

tebriklerr alkisalkisalkis
darısı bana. bende geçecn cuma 54,5 çıkmıştım. bu hafta habire değişti kilom.2 gündür
sporumu yapamıyorum.aslında dün yapacaktım ama eşimle tartıştık senağlama
moralim bozuk olduğu için yapmak istemedim. eşimle de küsüz şu anda senağlama

Dulcinea dıkkatıne okey ben varım yapalım dıyetımızı atalım kılolarımızı da ben nasıl grubu takıp edıcem onu bılmıyorum daha dogrusu bu sıteyı kullanmasını pek bılmıyorum bana yardım et okey umarım bu mesajımı gorur de okursun

Cok sevindim. Ben hala yarim kilo fazla cikiyorum. Ama bunun kilo oldugunu dusunmuyorum.Bu kadar kolay almam cunku. Ben bakmadim daha fotolara. Dur bakayim hemen...

cnm sen regl olacaksin ya, onun siskinligidir, gene yarim kilo sislik iyi.. takma kafana..

gunaydinlar klikcigim.

cnm hayirdir niye kavga ettiniz, yoksa dun burda konustuklarimizdan sonra gidip is yapmiyorsun diye cikistin mi cocukcagiza ?

ya dun aksam biz de birazcik tartistik esimle, hatta dedim ki icimden dun cok anlattim balandira ballandira nazar ettim kendi kendime herhalde diye dusundum.
bizim ki biraz kiskanclik mevzuundan cikti.

sizin esleriniz de kiskanc mi? ne kadar?

Olur oyle seyler bozma moralini.Kucucuk seylerden tartisiyor insan bazen. Sonrada gulup geciyorsun.Bizde kiskancligin zerresi yok. Ikimizin de kiz ve erkek arkadaslari var ayri ayri ve zaman zaman bir birimiz olmadan onlarla gorusuyoruz. Benim en yakin arkadaslarimdan biri erkek ve onbeste bir benim esim olmadan gece disari cikariz. ama esime de ayni esnekligi gosteririm. Bence bu kendine ve sevdigin insana duydugun guvenle alakali.

Sporunu aksatmamaya calis. Ben de sol ayagimi sakatladim. Dun yediklerimden sonra 1 kere 5 mil bir kere 4 mil toplam 9 mil leslie yaptim ama sabah uyandigimda hala yarim kilo fazlaydim... Ustelik ayagimi sakatladim. Aksama kadar gecmezse bugun yapamayacagim leslie. Ama pilates seti m geldi. Onu yapicam bugun.

Son düzenleme:

Evet takmamaya karar verdim acelem de yok cok pufidik de degilim, yavas yavas veririm kilo iste ne yapayim...

Ben de o da hic kiskanc degiliz. Bazen kiskanildigini hissetmek guzel bir duygu ama derecesine gore rahatsiz edici de olabiliyor. Ben ne kisitlamaya gelebilirim ne yonetilmeye, ne de direktifler alabilirim. Kisiligime aykiri , cok bagimsiz buyudum kucuklukten beri. O yuzden kiskanc bir esim olmadigi icin mutluyum.

Son düzenleme:
hosbulduk tatlimm
yapma ya bende diyete uygun diye gunde bi avuc atistiriodumm guzelcimm offf akannehirbilmiyorumkismile

canım ben tam bilmiyorum ama sanki öyle bisey diyodu bizim kızlar

bence hiç de çok değil.canın tatlı çektiğinde seviyosan hurma yyebiirsin.hem süt yapar hem tok tutar

canım bence içindek kırgınıkların bitesiye kızgınlıgın tamamen bitinceye kadar ya konus ya yaz bi yere ve uzatmayın.seni kırdıgını bisin evet bunu açıkla ama uzatmayın canım ben çok korkuyorum evlilikte bu küsmelerin alıskanlık halini almasından

defaarca masallah dedim canım bence sorun etme

ben kıskanmayan bi erkektense asırıya kaçmamakkaydıyla kıskançlıgı olanı tercih ederim

bi erkek de bi kadın da esini kıskanmalı dengeli bi sekilde

bunun güvene bi alakası olmadıgını düsünüyorum.

tabi kastettiğim güvenmediği için kskananlar için değil

tatlım sen emzırıyormussun zaten kalorılerının bır kısmını boyle atıyorsun ne guzel. yedıklerın de cok degıl zaten ama dıet urunlere yuklenme onlar da cok masum degıller. meyve goremedım hıc lıstende. bolca da sıvı alman lazım salatalardan yemen lazım sut olması ıcın degıl mı??

artık tek yasamıyorsun ama.sen'i ve ben'i koruyarak bir biz olusturuuyor.bunun için bence fedakarlık bu konularda da olmalı.sonuçta bekar gibi hareket de edemeyiz
Allahtan bu konuda seni tam anlayan birisiye evenmissin

değilse stresi bi eviliğin olurdu

kızlar ya ben regl donemımde degıl reglden sonra sısıorum sanırım.. ya da regl donemınde saldıgım ıcın kılo almıs oluorum zamanla gıdıo sızde de ole oluo mu*?

yok dünkü konuşmamızla alakalı birşey değildi tartışma sebebimiz.anchusanın dediği gibi
gerçekten ufacık birşeyden çıktı ve tartıştık maalesef.artık birkaç gün küs kalırız.sonrada kuyruğunu sıkıştırıp gelir barışmaya.ama tabii bu birkaç gün bayağı kötü oluyor.ben yemekten hemen sonra kitabımı alır yatağımda okumaya giderim böyle zamanlarda.dün orhan pamuk'un masumiyet müzesini bitirdim.bu gece de elif şakak'ın aşk'ına başlarım.eşimle iyi olduğumuzda odaya gidip kitap okuyamam.yalnız bırakmamak için ama küs olduğumuzda okuyorum.sporumuda yatak odasında yaparım artık. kıskançlık konusuna gelince benim eşimde gizli kıskanç maalesef ve ben sinir oluyorum.olay anında kıskandığını belli etmez ama sonradan burnumdan getirir.

yaban mersınının aslını bulmak cok zor. yaban mersını dıe kırmızı uzume benzer bıse satıolar genelde. yaban mersını rengı mordur. ve gercekten detox ıle zayıflamaya cok cok yardımcıdır. dıger bıtkının adını hatırlayamıorum ama onu da genelde sekere yatırarak satıolar o yuzden kalorısı yuksek kızlar dıkkat edın tuketırken..

Zaten bekar gibi yasamiyorum ki. Esimi cok seviyorum ve saygi duyuyorum. Onu rahatsiz edecek bir sey su ana kadar hic yapmadim. Biz 7 yildir birlikteyiz daha bir kere uygunsuz bir davranisimiz yuzunden kavga etmemisizdir. Benim icin arkadas arkadastir, cinsiyet fark etmez. O insani arkadas olarak seversem cinsiyeti silerim gozumde. Fedakarlik elbette biz de yaptik, yapiyoruz da. En buyuk fedakarligimiz farkli ulkelerdeyken ve ikimiz icin de zor oldugu halde bir kez bile ayrilmayi dusunmeyip iliskimizi 5 sene boyunca devam ettirmek oldu ve birbirmize hep durust davrandik.

Boyle seyler her evde oluyor. Sacma sapan seyler problem oluyor bazen. Bende bazen kiziyorum bir hafta sonra neye kizdigimi bile unutuyorum. Uzulme. Hepimiz daha yeni evliyiz, birbirmizi boyle boyle taniyoruz.

selam kızlar naber nasılsınız görüşmeyeli........

sabah kaşarlı bir tost, bir bardak portakal greyfurt suyu ( koca bir bardağı devirdim ya elimle acık iteleyim derdkn her yer battı Allahtan betona geldi ama çok sinirlendim söylendim) domates salatalık biber 2 zeytin azıcık ezme

sonra temizliğe başladım 1.5 saat kadar yaptım ama malesef bitmedi sonra hazırlandım okula yürüyrek gelmek için 30 dk falanda o sürdü.....saat 12 gibi dersim bitecek inş gene yürüyerek gidecem ve temziliğimide bitirecem.......

ara olarak bir avuç leblebi,kuru üzüm sarı uzum dut kurusu karışımı yedim.....

kıskançlık konusuna gelince çok şükür öyle bir şey görmedim....günün 24 saati genelde beraber olunca kıskanılacak bir durumda olmuyor......ı

ahh tatlim benim,
yanlis anlama sizin nazariniz degdi diye dusunmedi ben asla;
insanin kendine nazeri daha cok degermis, kendim nazar ettim diye dusundum ben )

dedigin gibi seven insan kiskanir, ben de onu kiskaniyorum simdi dogruya dogru.. ve de ona sonsuz guvendigim halde, kendim kadar emin oldugum halde...
esimde de fazlasi yok, benim onu kiskandigim kadar kiskaniyor o da..

bu arada duydun mu ben 200 gr zayifladim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…