50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah sevigisini vermese kocalarla geçinilmesz bazen geliyor boğazını sıkasın geliyor 2 dk sonra unutup geçiyorsun.......

evlilik bir birini idare etme sanatıymış

canimcim bence kus durmak hic iyi degil,

biz esimle kusmeyiz hic; evlenmeden once soz vermistik birbirimize kus yataga girmek yok diye..
esin senin dusmanin degil ki, kuyrugunu sikistirip gelecek seklinde bir dusunce kotu bir dusunce bence...
o once gelsin, o gelip ozur dilesin, kavgayi ben kazanayim... seklinde dusunceler evliligi yipratir bence cnm.. tatli tatli gecinmek varken, huzurunuzu boyle kacirmaya ne gerek var..
bence ara esini, de ki ufacik seyden tartistik bosu bosuna, gerk yoktu, kapatalim bu tatsizligi de, bosuna kac gununuz zehir olmasin..

alkisalkisalkis

kızzzz peppermit çok güzel şeytanın bacağını kırdın desene...... tebrikler

sen belin için hareket yapıyor musun???? bel kaslarını kuvvetlendirici falan....

kızzzz peppermit çok güzel şeytanın bacağını kırdın desene...... tebrikler

sen belin için hareket yapıyor musun???? bel kaslarını kuvvetlendirici falan....

insallah sonunda kirdim canimcim yaaa..

aksam cayin yanindakileri biskuvileri birakip yerine meyve salatasi yememin etkisi sanirim bu.

bir de anchusanin taktigiyle birgun birazcik cok oburgun az yiyorum.

cnm belim icin iyi bir doktora gitmek istiyorum, o yuzden doktora gitmededen bisey yapmaya korkuyorum.

cihan aksoy vardi daha once gittigim doktor o da tvye cikmaya baslamis (doktorum programina) populer olmus ya randevuyu 6 ay sonraya veriyorlar :-(

cnm ne kadarlik evlisin sen???

o kadar da degil ya, bogazini sikasin gelmezzz (bence) bana olmadi yani daha..

8 aylık evliyiz..... bizimde öyle büyük kavgamız olmadı çok şükür.....ama beni sinir ettiğinde daha doğru gıcık ettiğinde üsütüne atlayasım geliyor...

boğazını sıkmak genel bir tabirdi öldürmak acmacıyla yapılcak bir eylem değil.....

bir anda çok kızıp sonra barışabiliyorsun....

anladim lulucumm..

dogru soyluyosun, 1 sn. sonra da opuyorsunuzdur birbirinizi Allah bilir ))

hepiniz yeni evliyiz burda yaaa..

en eski yasemn sanirim, sonra truf, sonra lunepiana (?) sonra da ben miyim acaba (9,5 ay)

buda güzel ya... herkesin sorunları aynı.......aynı evrelerden geçiyoruz...... çocuk yapmaya kalksak hamile topiğindede beraber oluruz......

anladim lulucumm..

dogru soyluyosun, 1 sn. sonra da opuyorsunuzdur birbirinizi Allah bilir ))

hepiniz yeni evliyiz burda yaaa..

en eski yasemn sanirim, sonra truf, sonra lunepiana (?) sonra da ben miyim acaba (9,5 ay)

bende yeni sayılmam canım 3buçuk yıl oldu.haziranda 4 olacak yani,ama hiiç bıkmadım,hala aynıyız birbirimize.Tabi her ilişkide olur tartışmalar,sorunlar bu çok normal.Ama özünde ne hissettiğin çok önemli bence.Ben mesela eşim biraz gecikse veya biryere gitse çok özlerim onu,sudan çıkmış balığa dönüyorum onsuz :asigim: allah herkese mutlu,huzurlu bi yuva nasip etsin inşallah

inanmıyorum o ii diye bi torba yemiştim geçen hafta dmek şekere batırıyorlar hay allahım ya klava: dürüst satıcılar nerde ya

Cok kizdigin o anlarda kontrollu olmak cok onemli.Bence en tehlikeli sey inatlasmak. Bir de ne kadar kizgin olursan ol sakinlesip alcak sesle konusunca problem buyumuyor. Ama ses tonunu yukselttinmi minik seyler kocaman oluveriyor. Bizim en dikkat ettigimiz sey birbirimizi suclamak yerine neden kizdigimizi soyleyip kendimizi ifade etmek oluyor.Bagirmadan tabii. 7 sene icinde azdir tartistigimiz.Ben de peppermint e katiliyorum yataga kus girilmez ve sofraya kus oturulmaz diyoruz hep.

Haklısın bu küslük dönemi gerçekten kötü oluyor ama sonuçta eşimde bana küs kalıyor.kavgadan sonra gelip konuşmuyor.gerçi her tartışmada değil ama uzattığı zamanlarda oluyor ve ben o zaman hiç konuşmak istemiyorum onunla.bu kuyruğunu sıkıştırma cümleside gerçekten hiç şık olmamış.O sözümü geri alıyorum.neyse inşallah bir an önce barışırız.

kızmak kolaydır doğru yerde doğru ölçüde doğru kişiye kızmak zordur......sinirli olunca en güzeli susmaktır o çok şeyi çözüyor zaten.......insan sinirliyken kırıcı olabiliyor......siniri geçince daha mantıklı düşünüp hareket edebiliyor......

eğer benim gibi çabuk sinirlenen biri ve ağzından çıkanı duymayan için büyük bir adım katettim susup sakinleşmeyi öğrendim......

ama küsmeyi alışkanlık haline getirenlerde var benim görümcemin eşi öyleymiş aileden öyle görmüş.......sorunu küserek çözerlermiş. o öyle demişti ilk yıllarda çok zorlandım huyunu değiştirene kadar diye......

canim cok tatli anlatmissin;
Allah hicbirimizin huzurunu mutlulugunu bozmasin; insallah 3,5 yil sonra 35 yil sonra hala ayni sevgiyle, baglilikla birarada oluruz eslerimizle.

bugun anne ve babamin evlilik yildonumu, 36. yillari..

darisi basimiza.

cok dogru.. bir de benim esim tartismadan sonra hersey cozume kavusunca bana sorar, icinde bisey kaldiysa soyle der, o kalan seyleri biriktirme sakin, simdi konusalim, tartisalim bitsin, biriktirirsen ilerde tekrar onumuze getirirsen daha kotu olur der, herseyi acikliga kavusturur oyle noktayi koyariz..

Dulcıena benım mesajı okursun ınsallah ben ozelden atamıyorum ulasamadım sana sanırım bu takımdayız demı ayrıca herkese selam ben bugun sabah bol su ardından papatya cayı sonrada elma yedım bırazdan da ogle yemegıne ınıcem

Ben de daha fevri bir insandim. Ama yasla birlikte o azaldi. Galiba olgunlasmak boyle birsey..

katrece buralarda misinnnn???

14/04
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Salatalik, maydonoz
1 k.kutusu beyaz peynir
1 kucuk sarelle
Yesil cay

Ara
1 kuru incir 1 kuru kayisi, bikac kuru uzum

Ogle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…