50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte büyümenin en iyi tarafı hatalarını görerek değişebiliyorsun.....iyiki olgunlaşmışım diyorum artık

...... size ne dicem bitki çayı içiyormusunuz biz cumadan beri içiyoruz çok memnunuz çok tuvalate çıkarıyor ve zayıflamayada etki ediyor......ödem mödem kalmıyor hiç.......

Kahvalti etmeye calissan iyi olur. Ben de sabah musli-kepek yiyorum. Ama ilk defa bugun kendimi zorladim taze domates ekmek peynir yedim. Sanki musli daha tok tutuyordu. Ac hissediyorum kendimi. Bol suya da devam..

kuzucum sen niye boyle dulcineaya yapistim bakayim he, anlat hele..

biz de burdayiz, bizler de yardimci oluruz sana..

hosgeldin..

nedir sorun?

ilk dersimize baslaylim, sabah kahvaltisi nerde? ben goremiyorum, 1 elma dan kahvalti olmaz; peynir, ekmek, 1 kasik bal... biseyler yemelisinn

Son düzenleme:

kuzucum ben her sabah 1 kupa yesil cay ile kahvalti ediyorum.

oglene dogru yine 1 fincan ihlamur, yesil cay ya da dogadan'in diger bitki caylarindan birini iciyorum.
aksamlari da evde kendi karisim cayimi demliyorum. (bazi aksamlar demlemiyorum ama, haftada 3-4 gun diyeyim) nescafe, turk kahvesi, normal cayi cok sinirli tuketiyorum.

Benim bitki caylarinin yanisira her gun 1 kupa kahvem var.... Kahvesiz zor ayiliyorum sabahlari.

kızlar size doyum olmaz... ben çıkıyorum eve gideyim bir sürü işim var..... öpüyorum hepinizi..........

hım ara yaptım ama ne ara:) ay daynamadım gene atıştırdım ya k bar var ya 90 kalori ondan yarımını yeedim soda fln içtim meyvalı
öğle yemeğimide bi yarım saat sonra yedim
zeytinyağlı pırasa
şimdi bi türk kahvesi içmezsem olmaz :))

Kahveyi sekersiz iciyorsundur insallah.. Meyveli sodalar cok fena kalori bombasi.. Aman dikkat

ayy oylemi bende cok severim limonlu sodayi ama seker yok bildigim kadariyla onlarda nasil kalori oluyor??:uhm::sm_confused:

Icmeden sisenin ustune bak derim. Turkiyede nasil bilmiyorum ama pek cok meyveli soda yuksek oranda kalori iceriyor. BEn de sevmeme ragmen, sade sodayi cok azicik seker ilavesiz meyve suyuyla karistiriyorum oyle iciyorum istedigim zaman.

Icmeden sisenin ustune bak derim. Turkiyede nasil bilmiyorum ama pek cok meyveli soda yuksek oranda kalori iceriyor. BEn de sevmeme ragmen, sade sodayi cok azicik seker ilavesiz meyve suyuyla karistiriyorum oyle iciyorum istedigim zaman.

peki kac kalori varmis bir sisede??

anladim lulucumm..

dogru soyluyosun, 1 sn. sonra da opuyorsunuzdur birbirinizi Allah bilir ))

hepiniz yeni evliyiz burda yaaa..

en eski yasemn sanirim, sonra truf, sonra lunepiana (?) sonra da ben miyim acaba (9,5 ay)

ben de 22 temmuz 2006 da evlendim
gripin kıdem olarak bende üstte
1 ayla
3 yıl 8 ay olmuş vay beeee

klik senmi küstün eşinle
evliliğin tuzu biberi derlerye
tuzu biberi çok atarsan o yemeği yiyemezsin
tadında bırakmak lazım.

evlilik ne kadar zor bir muamma
kavun değilki koklayıp alasın
herkes başka başka yaşıyor işte

katrem canım aynen hatırlatalım vallahii bende bugün dr çıkayım bu 2 aydır hep problemliyim bilmiyorumkismile geçen sene bu zamanlar bayaa hastalanmıştım
yine aynısı :ecrin_bebek: 4 gündür vitamin alıyorum bugünde dr dan magnezyum isticem
düne nazaran daha iyiceyimboshayallersmile yeşil çayıda uzuuun süredir içmiyorum ne kadar yaramıştı oysa içerken öptüm tatlışım

benimkininki gelip geçici hiç anlamadığım bir anda fırtınalar koparır buna kızar dediğim zaman da çok güzel der sempatiksalakcinni garip bir durum

kızlar ya ben regl donemımde degıl reglden sonra sısıorum sanırım.. ya da regl donemınde saldıgım ıcın kılo almıs oluorum zamanla gıdıo sızde de ole oluo mu*?

o olay bende de var canım akannehir

benimde ailem öyle idi 1 hafta küs bazen daha uzun :umursamaz: akannehir
ama ben tam tersi aslaaa küs duramam eşimde öylee haksızda olsam yada o haksız olsa birbirimizi yanlız bırakmayız:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…