Ben de daha fevri bir insandim. Ama yasla birlikte o azaldi. Galiba olgunlasmak boyle birsey..
Dulcıena benım mesajı okursun ınsallah ben ozelden atamıyorum ulasamadım sana sanırım bu takımdayız demı ayrıca herkese selam ben bugun sabah bol su ardından papatya cayı sonrada elma yedım bırazdan da ogle yemegıne ınıcem
Dulcıena benım mesajı okursun ınsallah ben ozelden atamıyorum ulasamadım sana sanırım bu takımdayız demı ayrıca herkese selam ben bugun sabah bol su ardından papatya cayı sonrada elma yedım bırazdan da ogle yemegıne ınıcem
işte büyümenin en iyi tarafı hatalarını görerek değişebiliyorsun.....iyiki olgunlaşmışım diyorum artık
...... size ne dicem bitki çayı içiyormusunuz biz cumadan beri içiyoruz çok memnunuz çok tuvalate çıkarıyor ve zayıflamayada etki ediyor......ödem mödem kalmıyor hiç.......
kuzucum ben her sabah 1 kupa yesil cay ile kahvalti ediyorum.
oglene dogru yine 1 fincan ihlamur, yesil cay ya da dogadan'in diger bitki caylarindan birini iciyorum.
aksamlari da evde kendi karisim cayimi demliyorum. (bazi aksamlar demlemiyorum ama, haftada 3-4 gun diyeyim) nescafe, turk kahvesi, normal cayi cok sinirli tuketiyorum.
hım ara yaptım ama ne ara:) ay daynamadım gene atıştırdım ya k bar var ya 90 kalori ondan yarımını yeedim soda fln içtim meyvalı
öğle yemeğimide bi yarım saat sonra yedim
zeytinyağlı pırasa
şimdi bi türk kahvesi içmezsem olmaz :))
Kahveyi sekersiz iciyorsundur insallah.. Meyveli sodalar cok fena kalori bombasi.. Aman dikkat
ayy oylemi bende cok severim limonlu sodayi ama seker yok bildigim kadariyla onlarda nasil kalori oluyor??:uhm::sm_confused:
Icmeden sisenin ustune bak derim. Turkiyede nasil bilmiyorum ama pek cok meyveli soda yuksek oranda kalori iceriyor. BEn de sevmeme ragmen, sade sodayi cok azicik seker ilavesiz meyve suyuyla karistiriyorum oyle iciyorum istedigim zaman.
peki kac kalori varmis bir sisede??
evet sodalar sadece 3kalori yok onlarda kalori diye biliyorum evet kahveyi çayı şekersiz içerim hep ben
anladim lulucumm..
dogru soyluyosun, 1 sn. sonra da opuyorsunuzdur birbirinizi Allah bilir))
hepiniz yeni evliyiz burda yaaa..
en eski yasemn sanirim, sonra truf, sonra lunepiana (?) sonra da ben miyim acaba (9,5 ay)
Haklısın bu küslük dönemi gerçekten kötü oluyor ama sonuçta eşimde bana küs kalıyor.kavgadan sonra gelip konuşmuyor.gerçi her tartışmada değil ama uzattığı zamanlarda oluyor ve ben o zaman hiç konuşmak istemiyorum onunla.bu kuyruğunu sıkıştırma cümleside gerçekten hiç şık olmamış.O sözümü geri alıyorum.neyse inşallah bir an önce barışırız.
kızmak kolaydır doğru yerde doğru ölçüde doğru kişiye kızmak zordur......sinirli olunca en güzeli susmaktır o çok şeyi çözüyor zaten.......insan sinirliyken kırıcı olabiliyor......siniri geçince daha mantıklı düşünüp hareket edebiliyor......
eğer benim gibi çabuk sinirlenen biri ve ağzından çıkanı duymayan için büyük bir adım katettim susup sakinleşmeyi öğrendim......
ama küsmeyi alışkanlık haline getirenlerde var benim görümcemin eşi öyleymiş aileden öyle görmüş.......sorunu küserek çözerlermiş. o öyle demişti ilk yıllarda çok zorlandım huyunu değiştirene kadar diye......
Belki markaya gore degisiyor olabilir. Turkiyeye yeni geldim cunku ben. Ne desem yalan olur simdi..
canım yaseminim benim de çok keyfimi kaçırıyor bu özene bezene sevine sevine alıp da bir iki giymdn sonra dolapta mahkum kalan kıyafetlerin içine sıgamamak
cnım gel birbirimizi sırf bu konuları hatırlatarak durduralım
ben insallah baslıycam yürüyüslü sporlu, su içmeli ve dengeli beslenmeli hayatıma yeniden
cozutmıycam da insallah bir daha uzunca bi süre
söz veriyorum burda
aynenolumunekankayizsmile
canım yesilcay ve kekikten de faydalan madem o kadar yedin aksam normal çaydan önce iç bu dediğimi. sabaha faydasını görüyorum ben böyle yapınca
cnm sen regl olacaksin ya, onun siskinligidir, gene yarim kilo sislik iyi.. takma kafana..
ya dun aksam biz de birazcik tartistik esimle, hatta dedim ki icimden dun cok anlattim balandira ballandira nazar ettim kendi kendime herhalde diye dusundum.
bizim ki biraz kiskanclik mevzuundan cikti.
sizin esleriniz de kiskanc mi? ne kadar?
kızlar ya ben regl donemımde degıl reglden sonra sısıorum sanırım.. ya da regl donemınde saldıgım ıcın kılo almıs oluorum zamanla gıdıo sızde de ole oluo mu*?
ama küsmeyi alışkanlık haline getirenlerde var benim görümcemin eşi öyleymiş aileden öyle görmüş.......sorunu küserek çözerlermiş. o öyle demişti ilk yıllarda çok zorlandım huyunu değiştirene kadar diye......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?