50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bugun kahvalti ettim
Kahvalti: Bir kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim kizarmis kepek ekmegi
bir avuc maydanoz
yarim domates
Balli yesil cay

Ara 1: 2 adet etiform biskuvi
Yarim domates
Bitki cayi esliginde

Ogle yemegi: 1 kase yesil mercimek corbasi
Bol salata
1 dilim kizarmis kepek ekmegi

Ara1:Tarcinli karanfilli cay
Ara2: Ginkgolu yesil cay
1 adet incir kurusu
5 adet beyaz leblebi

Aksam: 1 adet hasanpasa kofte
1 kasik pilav
2 kasik yogurt
Salata( yagsiz)

Ara: Yarim elma ve yarim portakal
Bugun iyi gidiyorum. Umarim boyle devam edebilirim....

Son düzenleme:
akannehir gecememisim ben ikinciyim galibakaydirigubbakcemile3 7 yilla bende 27 yasindayim...
masallah cok uzun zaman olmus cok erken evlenmissin.... Allah devamina erdirsin...opuyorumnanaktan

amin canım hepimizin :Saruboceq: 17 yaşınd evlendim sanki çevre faktörlerinaniknanik
ama şu an iyiki erkende olsa evlenmişim diyorum yerimseniben

kizlar bende bugun ne zamandir yemedigim kadar ekmek yedim yani iki tost yedim sabah..ama oglen ve aksam ekmek yemeyi dusunmuyorum 4 dilim akmak yeter bu gune degilmi??? sabah o kadar yedigim icin oglene hic istahim kalmadi o yuzden kellogs k meyve yerim aksamada corba salata balik

haklisin boyunca cocuklarin vardir sana arkadas olan ne guzell....a.s

kızım 17 ye bastı geçen ocak ayında oğlumda 10 yaşında allah bağışlarsa
kızımla zaten arkadaştan öteyiz arkadaşları bazan kıskanırlar bizi

ben gerçekten kaçtım bu sefer dr a gitmem lazım

evet sodalar sadece 3kalori yok onlarda kalori diye biliyorum evet kahveyi çayı şekersiz içerim hep ben

Cnm onlar tatlındırıcılıdır ki gazlı olması bile diyet için uygun değil diye düşünüyorum ben 1.5 lt lik şişeme hergün 1 şişe ekliyorum üzerine suyumu koyup gazını kaçırıyorum 1 den fazla tüketme derim su tutuyo çünkü sodyum var içinde...

Belki markaya gore degisiyor olabilir. Turkiyeye yeni geldim cunku ben. Ne desem yalan olur simdi..

teşekkür ederim ilgilendiğin için canım bende şimdi yeşil çay içiyorum şu ağzım bi dkk a boş kalmasın aklıma kötü şeyler geliyor yaramaz bi çocuk gibiyim kaydirigubbakcemile3 aklımda evdeki bi tepsi kurabiye var şimdi onları kim yiyecek !....

ay kızlar harikasınız gerçekten! farkettim ki her gün diyet dışında bir konu oluyor konuşulan. evlilik, annelik, kariyer, ev işi...çok eğlenceli oluyor takip etmek de! iyi ki varsınızopuyorumnanaktan

Evde oyle seyler bulundurmak cok tehlikeli. Ben pisirince kek kurabiye ablama, kayinvalideme paylastiriyorum evde 3-4 tane birakiyorum. Yoksa dayanamiyorum ben de

ay kızlar harikasınız gerçekten! farkettim ki her gün diyet dışında bir konu oluyor konuşulan. evlilik, annelik, kariyer, ev işi...çok eğlenceli oluyor takip etmek de! iyi ki varsınızopuyorumnanaktan

E hep kalori hesabi yapilip, diyetten konusulmaz arkadasim ya, ama donup dolasip geldigimiz konu yine bugun ne yedin, hangi sporlari yaptin oluyor.

yasemn 18 yil mi.. daha uzun yillar birlikte mutlu olun dilerim..

anchusa menun gayet iyi bugun, bugu az yeme gunun mu ;-) )

spatz canim genelde de ben aciyorum galiba bu konulari ))) ne guzel sohbet ediyoruz, benim ilk defa int. arkadaslarim oluyor boylee

mehay 7 yil bayag iyiymis.. sen de erken evlenmissin..

anchusanin dedigi gibi donnup dolasip diyete gelelim bakalim.
ben bugun cok yeme gunumdeyim ))

14/04

Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Salatalik, maydonoz
1 k.kutusu beyaz peynir
1 kucuk sarelle
Yesil cay

Ara
1 kuru incir 1 kuru kayisi, bikac kuru uzum

Ogle
Tavuk schnitzel
1 kase cacik
1 kasik firinda sutlu patates

Ara

evet canım sen açıyorsun ben de farkettim. çok da iyi ediyorsun, benim de hiç olmamıştı internetten arkadaşımopuyorumnanaktan

bu arada tebrik edelim balım kilo vermişsin. galiba bu hafta beni geçiceksinkaydirigubbakcemile3

anchusa menun gayet iyi bugun, bugu az yeme gunun mu ;-) )

evet dun 3 gunluk yedigim icin bugun az yeme gunum oldu mecburen. Aslinda dundu az yeme gunum ama ufacik bir degisiklik yaptim dunku yeme performansimdan sonra.
Bu arada firinda sutlu patates nasil oluyor? Kremali papates biliyorum ama sutlusunu duymamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…