Niye şimdi hitap etmiyo ki, gel katıl aramıza, kilo sınırı yok grup için, 59 dan fazla da bi çok arkadaş var yerimsenibenbirgün gelecekte bu topik banada hitap edecekmi acaba :)
bnde zyıflmk istyorum boyum 163 kilom da 53
Dulcıena benım mesajı okursun ınsallah ben ozelden atamıyorum ulasamadım sana sanırım bu takımdayız demı ayrıca herkese selam ben bugun sabah bol su ardından papatya cayı sonrada elma yedım bırazdan da ogle yemegıne ınıcem
selam arkadaslar aranizda lahana kürü yaparak bu 5 li sayilara düsen oldumu merak ettimde,keske sizler gibi olsam :çok üzgünüm:
resmime yaptığın güzel yorumlar için çok teşekür ederim spatzcım. :1hug:
inşallah bende birgün gerçekten incecik olacağım. boshayallersmile sayenizde ...
Niye şimdi hitap etmiyo ki, gel katıl aramıza, kilo sınırı yok grup için, 59 dan fazla da bi çok arkadaş var yerimseniben
geliim ozaman ama ben şuan sabah 67 akşam 68.5 arasındayım kafamçokkarıştı 4 hatta 5 kilo falan vermem lazım bugün elma sirkeli su içmeye başladım bide abur cuburu kesme kararı aldım gözümün önünden brownie intenseler geçiyor kafamçokkarıştı
evet canım sen açıyorsun ben de farkettim. çok da iyi ediyorsun, benim de hiç olmamıştı internetten arkadaşımopuyorumnanaktan
bu arada tebrik edelim balım kilo vermişsin. galiba bu hafta beni geçiceksinkaydirigubbakcemile3
geliim ozaman ama ben şuan sabah 67 akşam 68.5 arasındayım kafamçokkarıştı 4 hatta 5 kilo falan vermem lazım bugün elma sirkeli su içmeye başladım bide abur cuburu kesme kararı aldım gözümün önünden brownie intenseler geçiyor kafamçokkarıştı
Lahana kürünü bilmiyorum da zuzum, sen kararlı olduktan sonra niye düşmeyesin ki, sana da söyleyem, kilo sınırımız yok, mesela 65 kiloda arkadaşımız da var. Sonra yazdığım mesajlar sana da hitap ediyor sanırsam yerimseniben Hoşgeldin opuyorumnanaktan
Cidden kararlı olduktan sonra haftada 200-300 gram versen bile neticeye ulaşırsın. zemuszemus Ama kesinlikle kendini aç bırakarak eziyet çektirerek değil.
evet dun 3 gunluk yedigim icin bugun az yeme gunum oldu mecburen. Aslinda dundu az yeme gunum ama ufacik bir degisiklik yaptim dunku yeme performansimdan sonra.
Bu arada firinda sutlu patates nasil oluyor? Kremali papates biliyorum ama sutlusunu duymamistim.
canlarim siz bilirsiniz,
bel kaslarini guclendirici bi egzersiz videosu buluverin bana yaaa..
belim cok agriyor yine bugun :-((( aglicam utanmasam..
tesekürler canim,öyle haklisin ama 70 li kiloda olunca insan sabir tükeniyor,bende 58-59 kiloydum bundan 3 bucuk ay önce ,bir doguma gittim 86 kilo ile suan yeni düsdüm 3 bucuk ayda 71.800 kiloya lahana suyu iciyorum sabah ve aksam cok,dün basladim,spor yapiyorum ,2 litre bazen 3 litre su iciyorum birde emziriyorum,lahana suyu icmeden tedirgindim bisey olurmu diye ama sorun olmadi ,buna ragmen son bir aydir yani ayni kilodayim ya 200 gram haftada zor gidiyor.onun icin sabir mabir kalmadi bende artik.:çok üzgünüm:
Dulcinea ayy ebn bırakamıyorum ama hep istiyorum bide brownie için ölüyorummm
Niye öyle diyon yaw, kararlı olunca insan bırakıyo, ben de çok severdim browniyi, bi sefer aşırı yemiştim, o gün bugündür eskisi gibi düşkünlüğüm yoktur. Ben de kolası yapamazdım ama geçen önüme geldi içmedim (2 ayı geçkin süredir içmiyom) Ben kolayı bıraktıysam herkes istediğini bırakır :)) Bi de illa yicem diyosan erken saatlerde ye. Sonra görüşmek üzere...
Komiksin peppermint. Kremaliysa o baya kalorilidir. ama bugun cok yeme gunun senin bosver.Yarin nasilsa azicik yiyeceksin..iste o dediginden,
ben niye sutlu yazdiysam; herhalde sucumu hafifletmeye calisiyordumklava: :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?