50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birgün gelecekte bu topik banada hitap edecekmi acaba :)
Niye şimdi hitap etmiyo ki, gel katıl aramıza, kilo sınırı yok grup için, 59 dan fazla da bi çok arkadaş var yerimseniben

bnde zyıflmk istyorum boyum 163 kilom da 53

Valla yesa burda olsaydı çok kızardı sana, burdaki bi çok insanın hedefi boyla kilo arasında 10 farka ulaşmak yerimseniben Ama tabi sen bilirsin, hoşgeldin opuyorumnanaktan

selam arkadaslar aranizda lahana kürü yaparak bu 5 li sayilara düsen oldumu merak ettimde,keske sizler gibi olsam :çok üzgünüm:

selamlar tekraaarrrrr
öğlen yemeğimide yedim geldim şimdi.benim yemek saatlerim böyle değişken oluyor öğlenleri de kaydirigubbakcemile3
gelelim bugünkü menümee cokacimcoook
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar buyrunnnnnnnnn
sabah : yarım domates-yarım salatalık-yarım k.k beyaz peynir-3 s.zeytin-2 y.zeytin-1 dilim normal ekmek(kepek kalmamıştıda)-1 büyük bardak yarım şekerli çay
ara : 1 fincan bitki çayı-1 avuç beyaz leblebi
öğlen : 1 tabak mantarlı-patlıcanlı-patatesli yemek - 1 tabak yoğurt-2 kaşık pilav-1 dikim ekmek(pilav sadece 2 kaşık vardı dünden,o yüzden ekmek yedim)
ara : 1 bardak çay içerim
akşam : menemen yapıcam,az ondan yerim-1 dilim kepek ekmeği ve çay

Siteyi takip etmek için tek gereken şey vakit ayırmak yerimseniben Şu an mesaj sayından dolayı özel mesaj falan atamıyon, zamanla onları da öğrenirsin.

Evet ilkaycım, sana tavsiyem 50-59 grubu özelde de yazdığım gibi kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar da yazmış, öncelikle güzel kahvaltı etmeyi alışkanlık haline getirmelisin, burda hızlı kilo verdiren diyetlere karşıyız, sağlıklı beslenerek ömür boyu uygulayabileceğimiz bi beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyoruz. Tabi spor bunun çok önemli bi parçası. kaydirigubbakcemile2

Bi kaç gün burayı düzenli olarak takip edersen neler yaptığımızı daha iyi öğrenme fırsatı bulursun. yerimseniben

selam arkadaslar aranizda lahana kürü yaparak bu 5 li sayilara düsen oldumu merak ettimde,keske sizler gibi olsam :çok üzgünüm:

Lahana kürünü bilmiyorum da zuzum, sen kararlı olduktan sonra niye düşmeyesin ki, sana da söyleyem, kilo sınırımız yok, mesela 65 kiloda arkadaşımız da var. Sonra yazdığım mesajlar sana da hitap ediyor sanırsam yerimseniben Hoşgeldin opuyorumnanaktan

Cidden kararlı olduktan sonra haftada 200-300 gram versen bile neticeye ulaşırsın. zemuszemus Ama kesinlikle kendini aç bırakarak eziyet çektirerek değil.

200 gr.cik vermisim canim. cumaya kadar bi200 gr. daha versem ahh ne guzel olurdu

Benim 6 vermem lazım sempatiksalakcinni Çok doğru karar vermişsin, ben de abur cubura çok karşıyım, nitekim bayadır yemiyom ve kolayı bıraktım delikafadulden

Sana tavsiyem canın tatlı çekince kuru meyve ye, tuzlu bişi çekince de az miktar ceviz fındık leblebi gibi şeyler... Abur cubura çok güzel alternatif oluyo.
Bi de o browniyi bi kez denedim, şeker deposu yaw, sevmedim ben, onun yerine bitter çiko ye bence cokacimcoook

tesekürler canim,öyle haklisin ama 70 li kiloda olunca insan sabir tükeniyor,bende 58-59 kiloydum bundan 3 bucuk ay önce ,bir doguma gittim 86 kilo ile suan yeni düsdüm 3 bucuk ayda 71.800 kiloya lahana suyu iciyorum sabah ve aksam cok,dün basladim,spor yapiyorum ,2 litre bazen 3 litre su iciyorum birde emziriyorum,lahana suyu icmeden tedirgindim bisey olurmu diye ama sorun olmadi ,buna ragmen son bir aydir yani ayni kilodayim ya 200 gram haftada zor gidiyor.onun icin sabir mabir kalmadi bende artik.:çok üzgünüm:

arkdslar öğlen yoğurt ve herhngi bi salata yemek ii oluomuş.yoğurtun doyurucu özelliği varmış

iste o dediginden,
ben niye sutlu yazdiysam; herhalde sucumu hafifletmeye calisiyordum klava: :bbo:

canlarim siz bilirsiniz,

bel kaslarini guclendirici bi egzersiz videosu buluverin bana yaaa..

belim cok agriyor yine bugun :-((( aglicam utanmasam..

Sen daha çok haklısın boshayallersmile Ama işte sabırsızlık sadece yıpratıyo, çünkü sağlıklı kilo vermek demek zaman istiyo gerçeğini unutmamız gerekir. Bence lahana suyu yerine, bol bol haşlanmış lahana tüket yerimseniben Şu an kilon fazla ya, bizden daha hızlı kilo verirsin. Burdaki arkadaşlar kilo verememe durumuyla ilgili baya kafa yoruyorlar... O hızlı kilo verdiren diyetlerin fazlaca kiloları geri aldırma sebebi metabolizmayı yavaşlatmalarından ötürü zaten...
(buarada emzirmeyle lahana arasında bi bağlantı var mı bilgim yok)

Burda menünü yaptığın sporları yazarsan daha iyi destek olma şansımız olur. Benim şu an çıkmam gerekiyo, akşama burda olursan görüşürüz yerimseniben

Son olarak eğer herşeye dikkat edip kilo veremiyorsan tiroit şeker falan... bunları kontrol ettirmelisin boshayallersmile

Dulcinea ayy ebn bırakamıyorum ama hep istiyorum bide brownie için ölüyorummm

Niye öyle diyon yaw, kararlı olunca insan bırakıyo, ben de çok severdim browniyi, bi sefer aşırı yemiştim, o gün bugündür eskisi gibi düşkünlüğüm yoktur. Ben de kolası yapamazdım ama geçen önüme geldi içmedim (2 ayı geçkin süredir içmiyom) Ben kolayı bıraktıysam herkes istediğini bırakır :)) Bi de illa yicem diyosan erken saatlerde ye. Sonra görüşmek üzere...

Ben aburcubur yemiyosam herkes yemez sadece aburcubur ve çayla besleniyodum

3 ayı geçti hiçbirini yemedim :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…