50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

annenle babanı tebrik ediyorum canımcım,ne mutlu onlaraboshayallersmile darısı bizlerin başına
eşinin söylediklerinede harfiyen katılıyorum.Susutukların büyür içinde...:lepi:

menün gayet güzel bence kilkcim.Ama bence öğleyin ekmek yememeliydin.Her yemeğin yanında ekmek veya pilav yiyeceksin diye bişey yok.yarım tabak yemek + 1 dilim ekmek yerine bir tabak yemek + sıfır ekmek daha sağlıklı bence.Zaten yoğurtta yemişsin yanında,o baya doyurucu oluyo. Ama onun dışında herşey güzel

Klik sen cayi sekersiz icemiyor musun???lmaz:

bende berbat menümü yazayım pek elim varmıyo ama lütfen eleştirilere açığım kızlar,bana çok iltimas geçmeyin
sabah 1 yumurta ve kepekli sandviç,süt
arada 1 dilim kek ve 1 elma
öğle 1 tabak patates kavurması ve yarım kase yoğurt
ara 2 dilim kek dahaalsanaalsanasmile onuda stresten yedim valla hiç aç değildim ama kendimi yemeye vurdum
akşam muhtemelen çorba içicem

menün gayet güzel bence kilkcim.Ama bence öğleyin ekmek yememeliydin.Her yemeğin yanında ekmek veya pilav yiyeceksin diye bişey yok.yarım tabak yemek + 1 dilim ekmek yerine bir tabak yemek + sıfır ekmek daha sağlıklı bence.Zaten yoğurtta yemişsin yanında,o baya doyurucu oluyo. Ama onun dışında herşey güzel [/QUOTE]

öncelikle yorumlarınız için çokk teşekür ederim. Şeniz
Haklısın bende sonradan pişman oldum ama son pişmanlık fayda etmiyor maalesef.
akşam yemeyim dicem ama menemende ekmeksiz yenmezki yaa :sinifsinif:

Klik sen cayi sekersiz icemiyor musun???lmaz:
ya aslında tam şu andada şekersiz bir fincan çayımı içiyorum.normalde ben bir şekerli içerdim çayı.sonra yarım şeker düşürdüm ama çay bardağıyle içmiyorum yani kocaman fincanla içiyorum.şimdilerde şekersize alışmaya çalışyıroum ama şimdi çayıda şekersiz içince canım çok tatlı şeyler çekiyor ve ben bu sefer daha kötü olanı yapıp tatlı birşeyler yiyorum.o yüzden dedimki bari en azından günde bir fincanımı oda yarım şekerle içeyim baride canım tatlı bişeyler çekmesin ohaoldumsmile
yanlış taktikmi diyorsunuz yani yerimseniben

bende yorum yapmak isterdim ama sizler kadar bilgili değilim bu sağlıklı beslenme konusunda. :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
peppercim anneni babanı tebrik ediyorum. darısı hepimizin başına...opuyorumnanaktan

dulci seni topicin en misafirperveri seçiyorum. her gelenle nasıl da güzel, itinayla ilgileniyorsunkaydirigubbakcemile5

klik iltifat değil hakikatzemuszemus inşallah istediğin kilolara da inersin. bence menun guzeldi bugun. menemenin yanında ekmek çok yeme yeter.

ben 1 haftadır spora gidemiyordum. bugun gidicem, 1 saat pilates yapıcam, yapabilirsem de 40 dk tempolu yürüyüş yaparım. ama ne yicem bilmiyorum. evde hiç bişey yok, spordan sora eve gitmem saat 9 oluyor. ne yesem ki kızlar ?bilmiyorumkismile

Disarda mi yiyeceksin yoksa evde mi pisirmek istiyrosun?? Salatalik malzeme al. Bol yesilli bir salata yap. Yanina da izgara tavuk yada corba

ya menemende canın çekmeyeceği bir yemek değil ki cokacimcoook

selam şekerler naber nasılsınız????

Gercektende cok lezzetli bir yemek. Azicik zeytinyagli yapip azicik (1 dilim bilemedin 2 dilim) kizarmis ekmekle yersen bence tehlikeli bir yemek de degil...Alternatif olarak aklimizda tutalim.

valla ben her hafta bir gün menemen yaparım.eşimde bende bayılıyoruz çünkü.hemde yapmasıdda çok kolay.

Disarda mi yiyeceksin yoksa evde mi pisirmek istiyrosun?? Salatalik malzeme al. Bol yesilli bir salata yap. Yanina da izgara tavuk yada corba

evde yicem canım, dışarda tehlikesiz bir yemek yok ki! söylediğin gibi yapabilirim. ya da menemenzemuszemus napiim benim suçum değil canımı istettiniz!kaydirigubbakcemile3

evde yicem canım, dışarda tehlikesiz bir yemek yok ki! söylediğin gibi yapabilirim. ya da menemenzemuszemus napiim benim suçum değil canımı istettiniz!kaydirigubbakcemile3

yap şöle yumurtası kırılmışş mis gibi bir menemen. yanınada çayyy..offfff süper valla:dance:

bende iyiym yorgunum temizlik yaptım şimdide kursa geldim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…