canim cok tatli anlatmissin;
Allah hicbirimizin huzurunu mutlulugunu bozmasin; insallah 3,5 yil sonra 35 yil sonra hala ayni sevgiyle, baglilikla birarada oluruz eslerimizle.
bugun anne ve babamin evlilik yildonumu, 36. yillari..
darisi basimiza.
cok dogru.. bir de benim esim tartismadan sonra hersey cozume kavusunca bana sorar, icinde bisey kaldiysa soyle der, o kalan seyleri biriktirme sakin, simdi konusalim, tartisalim bitsin, biriktirirsen ilerde tekrar onumuze getirirsen daha kotu olur der, herseyi acikliga kavusturur oyle noktayi koyariz..
selamlar tekraaarrrrr
öğlen yemeğimide yedim geldim şimdi.benim yemek saatlerim böyle değişken oluyor öğlenleri de kaydirigubbakcemile3
gelelim bugünkü menümee cokacimcoook
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar buyrunnnnnnnnn
sabah : yarım domates-yarım salatalık-yarım k.k beyaz peynir-3 s.zeytin-2 y.zeytin-1 dilim normal ekmek(kepek kalmamıştıda)-1 büyük bardak yarım şekerli çay
ara : 1 fincan bitki çayı-1 avuç beyaz leblebi
öğlen : 1 tabak mantarlı-patlıcanlı-patatesli yemek - 1 tabak yoğurt-2 kaşık pilav-1 dikim ekmek(pilav sadece 2 kaşık vardı dünden,o yüzden ekmek yedim)
ara : 1 bardak çay içerim
akşam : menemen yapıcam,az ondan yerim-1 dilim kepek ekmeği ve çay
selamlar tekraaarrrrr
öğlen yemeğimide yedim geldim şimdi.benim yemek saatlerim böyle değişken oluyor öğlenleri de kaydirigubbakcemile3
gelelim bugünkü menümee cokacimcoook
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar buyrunnnnnnnnn
sabah : yarım domates-yarım salatalık-yarım k.k beyaz peynir-3 s.zeytin-2 y.zeytin-1 dilim normal ekmek(kepek kalmamıştıda)-1 büyük bardak yarım şekerli çay
ara : 1 fincan bitki çayı-1 avuç beyaz leblebi
öğlen : 1 tabak mantarlı-patlıcanlı-patatesli yemek - 1 tabak yoğurt-2 kaşık pilav-1 dikim ekmek(pilav sadece 2 kaşık vardı dünden,o yüzden ekmek yedim)
ara : 1 bardak çay içerim
akşam : menemen yapıcam,az ondan yerim-1 dilim kepek ekmeği ve çay
ya aslında tam şu andada şekersiz bir fincan çayımı içiyorum.normalde ben bir şekerli içerdim çayı.sonra yarım şeker düşürdüm ama çay bardağıyle içmiyorum yani kocaman fincanla içiyorum.şimdilerde şekersize alışmaya çalışyıroum ama şimdi çayıda şekersiz içince canım çok tatlı şeyler çekiyor ve ben bu sefer daha kötü olanı yapıp tatlı birşeyler yiyorum.o yüzden dedimki bari en azından günde bir fincanımı oda yarım şekerle içeyim baride canım tatlı bişeyler çekmesin ohaoldumsmileKlik sen cayi sekersiz icemiyor musun???lmaz:
bende berbat menümü yazayım pek elim varmıyo ama lütfen eleştirilere açığım kızlar,bana çok iltimas geçmeyin
sabah 1 yumurta ve kepekli sandviç,süt
arada 1 dilim kek ve 1 elma
öğle 1 tabak patates kavurması ve yarım kase yoğurt
ara 2 dilim kek dahaalsanaalsanasmile onuda stresten yedim valla hiç aç değildim ama kendimi yemeye vurdum
akşam muhtemelen çorba içicem
klik öncelikle yorumlarınız için çokk teşekür ederim. Şeniz Haklısın bende sonradan pişman oldum ama son pişmanlık fayda etmiyor maalesef. akşam yemeyim dicem ama menemende ekmeksiz yenmezki yaa :sinifsinif: ya aslında tam şu andada şekersiz bir fincan çayımı içiyorum.normalde ben bir şekerli içerdim çayı.sonra yarım şeker düşürdüm ama çay bardağıyle içmiyorum yani kocaman fincanla içiyorum.şimdilerde şekersize alışmaya çalışyıroum ama şimdi çayıda şekersiz içince canım çok tatlı şeyler çekiyor ve ben bu sefer daha kötü olanı yapıp tatlı birşeyler yiyorum.o yüzden dedimki bari en azından günde bir fincanımı oda yarım şekerle içeyim baride canım tatlı bişeyler çekmesin ohaoldumsmile yanlış taktikmi diyorsunuz yani yerimseniben[/QUOTE .!.:Yok canin illa tatli istiyorsa bence de yarim sekerli ic..Yaninda yarim cikolata yemektense 1 fincan sekerli cay icmek daha iyi. Yavas yavas azaltarak alisirsin sekersiz caya. Sonra sekerli icememeyte baslarsin.
Haklisin menemen de ekmeksiz yenmez ki.. Bak canim menemen istedi benim de..
peppercim anneni babanı tebrik ediyorum. darısı hepimizin başına...opuyorumnanaktan
dulci seni topicin en misafirperveri seçiyorum. her gelenle nasıl da güzel, itinayla ilgileniyorsunkaydirigubbakcemile5
klik iltifat değil hakikatzemuszemus inşallah istediğin kilolara da inersin. bence menun guzeldi bugun. menemenin yanında ekmek çok yeme yeter.
ben 1 haftadır spora gidemiyordum. bugun gidicem, 1 saat pilates yapıcam, yapabilirsem de 40 dk tempolu yürüyüş yaparım. ama ne yicem bilmiyorum. evde hiç bişey yok, spordan sora eve gitmem saat 9 oluyor. ne yesem ki kızlar ?bilmiyorumkismile
Yok canin illa tatli istiyorsa bence de yarim sekerli ic..Yaninda yarim cikolata yemektense 1 fincan sekerli cay icmek daha iyi. Yavas yavas azaltarak alisirsin sekersiz caya. Sonra sekerli icememeyte baslarsin.
Haklisin menemen de ekmeksiz yenmez ki.. Bak canim menemen istedi benim de..
ya menemende canın çekmeyeceği bir yemek değil ki cokacimcoook
Gercektende cok lezzetli bir yemek. Azicik zeytinyagli yapip azicik (1 dilim bilemedin 2 dilim) kizarmis ekmekle yersen bence tehlikeli bir yemek de degil...Alternatif olarak aklimizda tutalim.
selam şekerler naber nasılsınız????
Disarda mi yiyeceksin yoksa evde mi pisirmek istiyrosun?? Salatalik malzeme al. Bol yesilli bir salata yap. Yanina da izgara tavuk yada corba
evde yicem canım, dışarda tehlikesiz bir yemek yok ki! söylediğin gibi yapabilirim. ya da menemenzemuszemus napiim benim suçum değil canımı istettiniz!kaydirigubbakcemile3
valla ben her hafta bir gün menemen yaparım.eşimde bende bayılıyoruz çünkü.hemde yapmasıdda çok kolay.
evde yicem canım, dışarda tehlikesiz bir yemek yok ki! söylediğin gibi yapabilirim. ya da menemenzemuszemus napiim benim suçum değil canımı istettiniz!kaydirigubbakcemile3
bende iyiym yorgunum temizlik yaptım şimdide kursa geldim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?