50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilgisayarla ilgili bir kurs....... bilgisayar parçalarının temellerini anlatıyorlar...bizde eğitmen olabilcez kurs sonunda

yap şöle yumurtası kırılmışş mis gibi bir menemen. yanınada çayyy..offfff süper valla:dance:

klik yaaa...ayıp bu yaptığınopuyorumnanaktaneşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denir bunakaydirigubbakcemile3

Menemen de olur bak. Az yagli yap. Ekmek limiti koy yanina da..

1 yumurtadan yaparım,bol domatesli biberli.1 en fazla 2 dilim uno tam buğday yerim. olur mu?

meyve salatası ye canımcım hihoyyyt

geç kaldın truf, çoktan aklımı çeldiler menemenlekaydirigubbakcemile3

canım sen dedınya bız kendı aramızda yapıyoruz dıye ama ben o arkadaslarıda sıteyıde bulamadım galıba pes etmem lazım cunku bu sıteyı pek cozemedım yazılanları goremıyorum neyse ben bugun sabah kahvaltısı 1 elma yedım oglen haslanmıs tavuk ve yogurt yedım aksama allah kerım ama kalorısı dusuk seyler yemeyı dusunuyorum

anam neymıs ya cozdum yavv sıteyı ama bugun butun mesaıyı bu sıtede yedım neyse yarın daha performanslı gelıcem sımdı evcazıma gıdeyım mamalar yapayım dıyete devam kızlar haaa.....

anam neymıs ya cozdum yavv sıteyı ama bugun butun mesaıyı bu sıtede yedım neyse yarın daha performanslı gelıcem sımdı evcazıma gıdeyım mamalar yapayım dıyete devam kızlar haaa.....

delikafaduldendelikafadulden

seker su kılo cetvelını nereden ındırdın

20 yasinda evlendim cokda erken sayilmaz aslindaboshayallersmile yada erkenmi bilmemki:uhm:

bnde zyıflmk istyorum boyum 163 kilom da 53
Valla yesa burda olsaydı çok kızardı sana, burdaki bi çok insanın hedefi boyla kilo arasında 10 farka ulaşmak yerimseniben Ama tabi sen bilirsin, hoşgeldin opuyorumnanaktan

hehhe afferin dulcineacigim yahuuu getir bakalim yanagini bi makas alayim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yesamm:asigim::asigim:

mehayimmmmm:asigim: :asigim:

slm kızlar,

bugün menüm okadar karışıkki azmı yedim çokmu yedim anlayamadım ara öğlen hepsi birbirine karıştı:uhm:

sabah yine bir avuç kuru üzümümle 2 cevizimi yedim
kahvaltıyı tarçınlı süt ve elmayla geçiştirdim
arada bir kırmızı biberli yoğurt yedim
üç buçuk gibi bir kase çorba 4-5 kaşık pilav bir parça tavuk yedim
akşam yemeği yemiycem elmayla geçiştiricem çok yedim gibi geliiyor bilmiyorumkismile
ha birde regl olucam sanırım tatlı krizimi kesmek için 3 küçük kare bitter yedim :kedi:

yesaaa
öyle ce'eeee deyip kaçmak varmı???????????

kuzummmmmmmmmmmmmm yirim ben seni de yemege inecegim simdi sonra da disari cikacagim insallah aayyyyy bu arada iki hareket neyim yapsam demi ne ara yapacagim dur dur yemege sonra, cigerim ben bi super callanetics yapiyim sonra geliyim sana bakiyim sonra yemek yeyip sonra hazirlanayim nasil heheheh olumunekankayizsmile

anaaaaaaaaaaa diyene bak kendi kacmis hehhehehhe :)) ilaa truf sen adami oldurursun hehe:) ben de kacaro :)

slm kızlar benide alırmısınız bu gruba :kedi: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana şükür kawuşturana canlar yaw özledim sizleri malesef pc nin azizliğine uğradım bi süredir kapanmıyo ısınıyodu açılmadı bi de uyus kaydirigubbakcemile ahh sewdücemin yerini bi kez daha aradım o olsaydı yapardı hemen (( neysem şimdilik haloldu gibi umarım bi sorun çıkarmaz zira çok canım sıkıldı alışmışım buraya yaww :)) zaten ilk günden koptum baya bi can sıkıntısından paso yedim doru dürüst sporda yapmadım :hulya: neysem bünyem hem dinlenmiş hemide şaşırmış oldu dimi gızlar sempatiksalakcinni naptınız bakalım neler war neler yok Şeniz

hoşgeldin gözümüz yolda kaldı valla bebemmm aklinialirimsmile

dulcineacım tibeti yaptım düzenli fakat spor yoktu bi ara sonra bi yaptım bi yapmadım ama son 3 gündür yapıyorum düzenli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…