Niye şimdi hitap etmiyo ki, gel katıl aramıza, kilo sınırı yok grup için, 59 dan fazla da bi çok arkadaş var yerimseniben
geliim ozaman ama ben şuan sabah 67 akşam 68.5 arasındayım kafamçokkarıştı 4 hatta 5 kilo falan vermem lazım bugün elma sirkeli su içmeye başladım bide abur cuburu kesme kararı aldım gözümün önünden brownie intenseler geçiyor kafamçokkarıştı
intenseleri ben sizden duydum ilk
daha görmüşlüğüm elime alıp yemişliğim yoktur
reklamını bile izlememiştim hiç
bugün izledim
acaip yiyesim var
canlarim siz bilirsiniz,
bel kaslarini guclendirici bi egzersiz videosu buluverin bana yaaa..
belim cok agriyor yine bugun :-((( aglicam utanmasam..
canım korse kullanıyormusun
yattığın yatak nasıl
peppercim anneni babanı tebrik ediyorum. darısı hepimizin başına...opuyorumnanaktan
dulci seni topicin en misafirperveri seçiyorum. her gelenle nasıl da güzel, itinayla ilgileniyorsunkaydirigubbakcemile5
klik iltifat değil hakikatzemuszemus inşallah istediğin kilolara da inersin. bence menun guzeldi bugun. menemenin yanında ekmek çok yeme yeter.
ben 1 haftadır spora gidemiyordum. bugun gidicem, 1 saat pilates yapıcam, yapabilirsem de 40 dk tempolu yürüyüş yaparım. ama ne yicem bilmiyorum. evde hiç bişey yok, spordan sora eve gitmem saat 9 oluyor. ne yesem ki kızlar ?bilmiyorumkismile
meyve salatası ye canımcım hihoyyyt
yap şöle yumurtası kırılmışş mis gibi bir menemen. yanınada çayyy..offfff süper valla:dance:
Menemen de olur bak. Az yagli yap. Ekmek limiti koy yanina da..
meyve salatası ye canımcım hihoyyyt
klik yaaa...ayıp bu yaptığınopuyorumnanaktaneşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denir bunakaydirigubbakcemile3
1 yumurtadan yaparım,bol domatesli biberli.1 en fazla 2 dilim uno tam buğday yerim. olur mu?
anam neymıs ya cozdum yavv sıteyı ama bugun butun mesaıyı bu sıtede yedım neyse yarın daha performanslı gelıcem sımdı evcazıma gıdeyım mamalar yapayım dıyete devam kızlar haaa.....
klik yaaa...ayıp bu yaptığınopuyorumnanaktaneşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denir bunakaydirigubbakcemile3
1 yumurtadan yaparım,bol domatesli biberli.1 en fazla 2 dilim uno tam buğday yerim. olur mu?
geç kaldın truf, çoktan aklımı çeldiler menemenlekaydirigubbakcemile3
seker su kılo cetvelını nereden ındırdın
yasemn 18 yil mi.. daha uzun yillar birlikte mutlu olun dilerim..
anchusa menun gayet iyi bugun, bugu az yeme gunun mu ;-))
spatz canim genelde de ben aciyorum galiba bu konulari))) ne guzel sohbet ediyoruz, benim ilk defa int. arkadaslarim oluyor boylee
mehay 7 yil bayag iyiymis.. sen de erken evlenmissin..
anchusanin dedigi gibi donnup dolasip diyete gelelim bakalim.
ben bugun cok yeme gunumdeyim))
14/04
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Salatalik, maydonoz
1 k.kutusu beyaz peynir
1 kucuk sarelle
Yesil cay
Ara
1 kuru incir 1 kuru kayisi, bikac kuru uzum
Ogle
Tavuk schnitzel
1 kase cacik
1 kasik firinda sutlu patates
Ara
bnde zyıflmk istyorum boyum 163 kilom da 53
Valla yesa burda olsaydı çok kızardı sana, burdaki bi çok insanın hedefi boyla kilo arasında 10 farka ulaşmak yerimseniben Ama tabi sen bilirsin, hoşgeldin opuyorumnanaktan
yesamm:asigim::asigim:
yesaaa
öyle ce'eeee deyip kaçmak varmı???????????
slm kızlar benide alırmısınız bu gruba :kedi: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana şükür kawuşturana canlar yaw özledim sizleri malesef pc nin azizliğine uğradım bi süredir kapanmıyo ısınıyodu açılmadı bi de uyus kaydirigubbakcemile ahh sewdücemin yerini bi kez daha aradım o olsaydı yapardı hemen(( neysem şimdilik haloldu gibi umarım bi sorun çıkarmaz zira çok canım sıkıldı alışmışım buraya yaww :)) zaten ilk günden koptum baya bi can sıkıntısından paso yedim doru dürüst sporda yapmadım :hulya: neysem bünyem hem dinlenmiş hemide şaşırmış oldu dimi gızlar sempatiksalakcinni naptınız bakalım neler war neler yok Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?