- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
Günaydın Kızlar
Benim dün kilom 53.4 idi. Bu sabah 54 Kg. ve pek birşey de yemedim.
Her gün tartılmamalı mı ? yoksa dün yediklerim abartı mıydı acaba?
Sabah = 2 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,1 kibrit kutusu beyaz peynir
arada= 1 muz
14:50= küçük bir kase nesfit + light süt
18:15 =küçük bir kase etiform light müsli + light süt
19:40 =kellogs K Bar ( 90 Kcal)
20:20 =Otacı yüksek lifli light mantar çorbası 57 Kcal + çıtır ekmek 30 Kcal
22:00 =5 Şam fıstığı + 5 fındık
Bunlar +600 gram yapar mı yahu?kötükedihüso
canım hemen şeytana bağlama olayı yahu, kahorimaya dediğin şeyleri ne çabuk unuttun aynı şeyler senin içinde geçerli olabilir, ben öleyim o zaman yaaa 3,5 haftadır kilo veremiyordum.sabır sonra azim sonra yine sabır.... ha gayret canlarım :enbuyukkk:
doğru diyorsun.. başkalarına akıl verirken güzel.. kendime gelince olmuyorlaelaelaelaelae
Motivasyonun için çok sağol. Mailini kocaman bir gülümseme ile okudum.
:1hug:
ben iki hafta sonra erkek arkadaşımı göreceğim ( kendisi asker :roflol:)
neyse o zamana kadar çok çok kilo vermem lazım.. mümkün müdür ? acaba yine lahana çorbası rejimi mi yapsam diyorum. Ne dersiniz kızlarCADIARZU
boyun kaçtı canım senin ? ben 1,55 cm lik bodur bir piliçim ve ideal kilom 54 ken sen benden uzunsundur muhtemelen( benden kısası pek yok da kaydirigubbakcemile3 ) . 54 kg la bile gayet hoşsundur eminim canım. çok bunaltma kendini ,zayıflayabildiğin kadar zayıfla. 2 hafta sonra gelecek demekki ayy ne güzel sen şimdi heyecandan da yiyemezsin iki haftayı nasıl geçireceksin :teselli:
mrb kızlar moonseroseo nun dediklerine katılıyorum braz daha sabır herşey guzel olcak hepımız ıcın.
dunku yedıklerime gelince
sabah geç kalkltım uyanamadım gece gec yatmıstım
sabah öğlen ıkısı bırada oldu benım ıcın: klasık kahvaltı.
ara: turk kahvesi
akşam:ızgara tavuk kucuk bı parca,pılav bır kasık,domates.
ara: etı form mısırlı pırınç patlagı 1 tane,yeşil çay ve normal çay
cay ıcmeden duramıyorum bızım evde cok çay tuketılıyo ama senelerdır şekersiz içerim çayımı.
kızlar selam...
ben bu haftasonu diyetime istediğim şekilde devam edemedim, çok abartmadım ama patates kızartması yedim, bira içtim. neyseki bu sabah tartıldığımda kilo almadığımı gördüm. bugunden itibaren yine kepekli sebzeli yiyeceklere dönüş yaptım.
benim sorunum ne acaba? hayır yani bütün hafta dikkat ediyorum yediklerime, haftasonu gelince umursamıyorum ne yediğimi. işin garibi hiç vicdan azabı da duymuyorum. hmm enteresan bir vakayım:sm_confused:
Merhaba sPatz
arada bir olur böyle kaçamaklar. kilo almadıkca sorun yok bence.. hergün de kilo verecek değiliz ya:sm_confused:
canım bak sen itiraf ettin kendini kandırıyorsunklava: bu beden bize ölene kadar lazım ona çok iyi baklayız senin bunu yapman içinde sigarayı bırakman gerek,bence her ikisinide yapacak azme sahipsin ama sen bilirsin tabii
hangi çaylar göğüs büyütüyor yaa yaz da ben içmeyeyim.benimkiler fazlasıyla büyük oldukları için içmeyeyim ben o çayları delikafaduldendelikafadulden
Moonserose zayıflamışsın dimi? Ne kadar güzel. Acep ben kaç oldum ? Hadi bakalım hangimiz birinci bu hafta?
kızlar
ben de profil resmim görünsün istiyorum mesaj yazınca... nasıl ayarlıyorum onu ? tweety olsun istiyorum ama öyle birşey görmüyorum mesaj yazınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?