50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hemen şeytana bağlama olayı yahu, kahorimaya dediğin şeyleri ne çabuk unuttun aynı şeyler senin içinde geçerli olabilir, ben öleyim o zaman yaaa 3,5 haftadır kilo veremiyordum.sabır sonra azim sonra yine sabır.... ha gayret canlarım :enbuyukkk:

doğru diyorsun.. başkalarına akıl verirken güzel.. kendime gelince olmuyorlaelaelaelaelae
Motivasyonun için çok sağol. Mailini kocaman bir gülümseme ile okudum.

:1hug:

ben iki hafta sonra erkek arkadaşımı göreceğim ( kendisi asker :roflol:)
neyse o zamana kadar çok çok kilo vermem lazım.. mümkün müdür ? acaba yine lahana çorbası rejimi mi yapsam diyorum. Ne dersiniz kızlarCADIARZU

boyun kaçtı canım senin ? ben 1,55 cm lik bodur bir piliçim ve ideal kilom 54 ken sen benden uzunsundur muhtemelen( benden kısası pek yok da kaydirigubbakcemile3 ) . 54 kg la bile gayet hoşsundur eminim canım. çok bunaltma kendini ,zayıflayabildiğin kadar zayıfla. 2 hafta sonra gelecek demekki ayy ne güzel sen şimdi heyecandan da yiyemezsin iki haftayı nasıl geçireceksin :teselli:

yoooookkk o gelmiyor.. çarşı izni olacak.. ben gideceğim... onun daha gelmesine var bayağa... ama kısa dönem - iyi ki:teytey:

benim boyun 1.62. benim de ideal kilom 51 olsa gerek- bu hesaba göre... benim de hedefim 48.. biraz da zayıf duralım.. çıtı pıtı :)alkisalkisalkis

mrb kızlar moonseroseo nun dediklerine katılıyorum braz daha sabır herşey guzel olcak hepımız ıcın.

dunku yedıklerime gelince
sabah geç kalkltım uyanamadım gece gec yatmıstım
sabah öğlen ıkısı bırada oldu benım ıcın: klasık kahvaltı.
ara: turk kahvesi
akşam:ızgara tavuk kucuk bı parca,pılav bır kasık,domates.
ara: etı form mısırlı pırınç patlagı 1 tane,yeşil çay ve normal çay

cay ıcmeden duramıyorum bızım evde cok çay tuketılıyo ama senelerdır şekersiz içerim çayımı.

bende burcucuğum senin gibiyim yaa çay içmeden duramıyorum.yeşil,siyah,biberiye,kekik... hiç farketmiyor çay olsunda bana ne olursa olsun . dün gayet iyi beslenmişsin canım birşey soracağım bu mısırlı pirinç patlağı nasıl birşey tuzlu mu hiç denemedim de merak ettim alsammı 5 çayının yanına acaba :1rolleyes:

selisha canım sen 1,62 boy ve 54 kg la fıssssstıkkkk gibisindir yavrum. bence kilonu korumaya bak çokda zayıflama , amanın merak ettim ben şimdi seni bir resim çekde koy bakem gözüm gönlüm açılsın a.s gerçi hepinizi merak ediyorum , kızlar hadi ilk fırsatta resim ekleyelim kaydirigubbakcemile

kızlar selam...

ben bu haftasonu diyetime istediğim şekilde devam edemedim, çok abartmadım ama patates kızartması yedim, bira içtim. neyseki bu sabah tartıldığımda kilo almadığımı gördüm. bugunden itibaren yine kepekli sebzeli yiyeceklere dönüş yaptım.

benim sorunum ne acaba? hayır yani bütün hafta dikkat ediyorum yediklerime, haftasonu gelince umursamıyorum ne yediğimi. işin garibi hiç vicdan azabı da duymuyorum. hmm enteresan bir vakayım:sm_confused:

Merhaba sPatz
arada bir olur böyle kaçamaklar. kilo almadıkca sorun yok bence.. hergün de kilo verecek değiliz ya:sm_confused:

Merhaba sPatz
arada bir olur böyle kaçamaklar. kilo almadıkca sorun yok bence.. hergün de kilo verecek değiliz ya:sm_confused:

saolasın Selishacigim, içimi rahatlattın :)
bence senin boy / kilon super, eminim çok iyi görünüyorsundur. hadi fotograf koy ben de çok merak ediyorum :)

merhaba spatz, haftasonu demekki çok eğleniyorsun sevdiğin insanlarla berabersin ki yediklerinden hiç pişman olmuyor keyif alıyorsun :jeyyar: üstüne birde kilo almıyorsun,daha ne olsun şekerim yaa ben olsam yediklerim * 3 kadar kilo alırdım çok şanslısın çoookkkk....

moonserose ben hem çalışıyorum, hem yüksek lisans yapıyorum. çok yoğun ve yorucu geçiyor hayat. dolayısıyla haftasonları elimden geldiğince sevdiğim insanlarla vakit geçirmeye, kafamı dağıtıp stres atmaya çalışıyorum. ama hem sevdiğim insanlarla vakit geçirip hem zayıf olursam o zaman tadından yenmez işte :)

Merhaba

Göğüs büyüten çaylar: Adaçayı,Karabaşotu çayı,Rezene çayı,Civanperçemi çayı

Bu arada forumda sorulmuştu :5'i bir yerde çayı hazır poşet var mı diye ?
Ben bugün aktardan aldım.
Adı= Mate (Yapraklı Karışık Bitki Çayı )
Markası = Lokman Hekim Nurs
İçinde 42 poşet var. Fiyatı 10TL idi.

kızlar
ben de profil resmim görünsün istiyorum mesaj yazınca... nasıl ayarlıyorum onu ? tweety olsun istiyorum ama öyle birşey görmüyorum mesaj yazınca

Moonserose zayıflamışsın dimi? Ne kadar güzel. Acep ben kaç oldum ? Hadi bakalım hangimiz birinci bu hafta?

Gerçekten aynı kiloda başlamışız selisha. Boyum 1.66 sanırım ya da 1.67'dir taş çatlasa. evt sen baya zayıflmaya çalışıyorsun. 50 de tamam desen daha iyi olur canım.senin boyda vardır okuduğum kadarıyla. Sonra afrikalı kadınlar gibi olma da ...kaydirigubbakcemile3

kızlar
ben de profil resmim görünsün istiyorum mesaj yazınca... nasıl ayarlıyorum onu ? tweety olsun istiyorum ama öyle birşey görmüyorum mesaj yazınca

kullanıcı panelinden profilimi düzenleye gir bir bak hayatım ordan yapıyorduk ama mnerden tam bilmiyorum ben kurcalaya kurcalaya buluyorum kaydirigubbakcemile3

ayy çok şükür me_as cığım zayıflamışım ama ne kadar söylemem sürprizzz çok şaşıracaksınız hatta resimde ekleyeceğim diyetten önce ve şimdiki halimi bir bakın nasıl incelmişim :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…