50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün dişçiye gittim hain dişimden nihayet kurtuldum kızlar

menüme gelince sabah evden apar topar çıktıgım için 1 parça ekmek ve 1 parça peynir yedim işyerine gelince 5 adet fındık ve 2 kayısı yedim öğlen haşlanmış tavuk bol salata 2 dilimde kepek ekmeği yine arada 1 büyük elma ve 2 grisini höplettim akşam dişçiye gittiğim için henüz bişey yiyemedim

geldim gıı gel bi sarılayım :1hug:

benimde aklım sizde kaldı walla bebem çok canım sıkıldı -tatlicadiarzu-
nettiriyon bakalım ne war ne yok Şeniz

canım çok sevindim gerçekten önemli bişecikler yokkkk hep aynı hep aynııı gözüm ufukta bekliyom işteee mafoldumben

canım hiçte çok yememişsin,gayet güzel bi menü.Akşam elmayla geçiştirirsen ilerleyen saatlerde acıkırsın ama.Hiç olmazsa yoğurt veya salata ye bari

canım ben çok yemekten kısmadıgım için kekler dısında menü güzel keki keşke çok kacırmasaydın :CüvCüv:

geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile baya güzel beslenmişsin walla yerimseniben

yaa neden kimse benim menüme yorum yapmıyo,niye beni yok sayıyonuz artıkın yaaaaaaaaaaaamafoldumben
nbr gripincim?

canım çok sevindim gerçekten önemli bişecikler yokkkk hep aynı hep aynııı gözüm ufukta bekliyom işteee mafoldumben

offf offfff ay bize fenalık gelmeye başladı yaww bitcek mi gamişim yawww :sinifsinif: :gitme:

canım ben çok yemekten kısmadıgım için kekler dısında menü güzel keki keşke çok kacırmasaydın :CüvCüv:

evet canım ya,asıl pişmanlığım o oldu.Evde yokken yemiyorum böyle şeyler ama aldımmıda tutamıyorum kendimi.Bu son bi daha almıcam hamurişi eve

evet canım ya,asıl pişmanlığım o oldu.Evde yokken yemiyorum böyle şeyler ama aldımmıda tutamıyorum kendimi.Bu son bi daha almıcam hamurişi eve

aslında sen bi dr unla görüşüp uygun bir menü hazırlıyabilirsin dogrusunu yapayım derken yanlışta yapmayasın bilmiyorumkismile

canım hiçte çok yememişsin,gayet güzel bi menü.Akşam elmayla geçiştirirsen ilerleyen saatlerde acıkırsın ama.Hiç olmazsa yoğurt veya salata ye bari

gripicim bir anne adayı olarak hiçte fazla yememişsin merak etme..
daha az yersen bebeğimiz aç kalır..

gripicim bir anne adayı olarak hiçte fazla yememişsin merak etme..
daha az yersen bebeğimiz aç kalır..

aa gripin hamile mi yaa :kedi: bi hafya yoktum neler olmuş baksana delikafadulden
gripincim çok sewindim canım inş. hayırlısıyla sağlıklı bi biçimde dünyaya gelir bebiş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…