lennn linguist nerdesin sennnn
hoşgeldin gözümüz yolda kaldı valla bebemmm aklinialirimsmile
geldim gıı gel bi sarılayım :1hug:
benimde aklım sizde kaldı walla bebem çok canım sıkıldı -tatlicadiarzu-
nettiriyon bakalım ne war ne yok Şeniz
yaa neden kimse benim menüme yorum yapmıyo,niye beni yok sayıyonuz artıkın yaaaaaaaaaaaamafoldumben
slm kızlar,
bugün menüm okadar karışıkki azmı yedim çokmu yedim anlayamadım ara öğlen hepsi birbirine karıştı:uhm:
sabah yine bir avuç kuru üzümümle 2 cevizimi yedim
kahvaltıyı tarçınlı süt ve elmayla geçiştirdim
arada bir kırmızı biberli yoğurt yedim
üç buçuk gibi bir kase çorba 4-5 kaşık pilav bir parça tavuk yedim
akşam yemeği yemiycem elmayla geçiştiricem çok yedim gibi geliiyor bilmiyorumkismile
ha birde regl olucam sanırım tatlı krizimi kesmek için 3 küçük kare bitter yedim :kedi:
bende berbat menümü yazayım pek elim varmıyo ama lütfen eleştirilere açığım kızlar,bana çok iltimas geçmeyin
sabah 1 yumurta ve kepekli sandviç,süt
arada 1 dilim kek ve 1 elma
öğle 1 tabak patates kavurması ve yarım kase yoğurt
ara 2 dilim kek dahaalsanaalsanasmile onuda stresten yedim valla hiç aç değildim ama kendimi yemeye vurdum
akşam muhtemelen çorba içicem
geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile baya güzel beslenmişsin walla yerimsenibenbugün dişçiye gittim hain dişimden nihayet kurtuldum kızlar
menüme gelince sabah evden apar topar çıktıgım için 1 parça ekmek ve 1 parça peynir yedim işyerine gelince 5 adet fındık ve 2 kayısı yedim öğlen haşlanmış tavuk bol salata 2 dilimde kepek ekmeği yine arada 1 büyük elma ve 2 grisini höplettim akşam dişçiye gittiğim için henüz bişey yiyemedim
nbr gripincim?yaa neden kimse benim menüme yorum yapmıyo,niye beni yok sayıyonuz artıkın yaaaaaaaaaaaamafoldumben
canım çok sevindim gerçekten önemli bişecikler yokkkk hep aynı hep aynııı gözüm ufukta bekliyom işteee mafoldumben
geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile baya güzel beslenmişsin walla yerimseniben
nbr gripincim?
offf offfff ay bize fenalık gelmeye başladı yaww bitcek mi gamişim yawww :sinifsinif: :gitme:
linguşum hoşgeldin canımcım,özledik seniopuyorumnanaktan
bitmiyoooo işte bitmiyoooooooooooo :umursamaz:
kafamçokkarıştı mafoldumben ohaoldumsmile
sanırım 333.ler de başlamış öle demişti yarim :bbo: biz onlarıda göndrces dimi ya((
canım ben çok yemekten kısmadıgım için kekler dısında menü güzel keki keşke çok kacırmasaydın :CüvCüv:
he canım yeni kızlar gelmeye başladı turkbayragi bizide 335 ler göndertcekk emme eyvahedigeldismile
evet canım ya,asıl pişmanlığım o oldu.Evde yokken yemiyorum böyle şeyler ama aldımmıda tutamıyorum kendimi.Bu son bi daha almıcam hamurişi eve
bi uzun hava çekesim geldi şimdi :1ninca:senağlama
alışcaz canım tam alışmışken gelecekler zatiii :roflol::roflol:
canım hiçte çok yememişsin,gayet güzel bi menü.Akşam elmayla geçiştirirsen ilerleyen saatlerde acıkırsın ama.Hiç olmazsa yoğurt veya salata ye bari
gripicim bir anne adayı olarak hiçte fazla yememişsin merak etme..
daha az yersen bebeğimiz aç kalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?