sırnaşık şey Saolasın katrece saraçım yaw, beni sizler var ettiniz sırnaşık şey sempatiksalakcinni Yok canım, çok kararlıyım, tek başıma olsam dediğin gibi olurdu ama sizlere çok güveniyorum, o geldiğinde muhtemelen 50 olamayacam ve kilo verme yarışına devam etcem. Burda okuyoz düğüne şu kadar kaldı kilo vermem gereken diyenleri, biz ipi şimdiden sıkı tutalım bayanssulusmileSen bu grubun ekollerindensin canım yeme de zaten :))
sevdiceğin gelince düsün nelr neler yiyeceksiniz
zaten incelmis gitmisssin yesen de bisey olmaz deyip seni cozttrabilir:)
en iyisi sen simdiden biraz daha bosluk aç :)olumunekankayizsmile
Buarada o benim verdiğim linkte süper callan da var normalı da..
Canım benim o yorgunlukla başağrısıyla bi de o kadar faydalı bilgiler mi yazdın, yesacım iyilik meleğim kaydirigubbakcemile3 Bu sitedeki constant ım benim kaydirigubbakcemile3 (istediğimiz hedefe ulaşınca bu constant olayı pek bi manidar olacak yaw aklinialirimsmile )@DULCINEACGIMMMMMMM arim balim petegimmmmm hosgeldin yeminlen cok yorgunum basimda agriyor canim da caktirmiyorum valla ama yarin insallah gec kalkacagim insallah aminn anammmm canim yaa valla ben senin costantin olsam yaa hehe
Kız ben dün gece okuduğumda o yorgunlukla bu kızın omzunda bi problem mi var ses mes geliyomuş diye okuyom, halbuki neyden bahsetmişsin sempatiksalakcinni Senin için 53 mümkün de benim için çok zor ne yazık ki... yavaş kilo veriyom ben :ecrin_bebek:BU ARADAAAAAA HATIRLATAYIM DAAAA SİZ DE BENİM SOL OMZUMDAN SESİ GELEN AMANNNN BOSVERRR NİSAN SONUNA 54 OLSAN DA OLURRRR DİYEN SESE ALDANMAYIN NİSAN SONU HEDEFİ 53 OLAN HATUNLARRR
Prensescim menülerini çok beğeniyorum, kilo veremezsen şaşarım yerimsenibenkizlar iyigecelerrr
umarim iyisinizdirr bugunku menumm
sabah bi dilim cavdar ekmek cokelek corekotlu zeytin maydonoz domates sekersiz cay
ogle taze fasulye mantar izgara salata bi dilim ekmek
araogun bi avuc yabanmersini
aksam bi dilim et izgara salata fasulyeee bi dilim ekmek
gece cilekk bi kase bi kutu actibya sade
Sen de gel bizim idolümüz ol yerimsenibeninşallah bende bırakabilirim idolümsünüz kızlar opuyorumnanaktan
Seni tekrar burda gördüğüme çok sevindim kaydirigubbakcemile5 (aşağıda adını gördüm, gittiysen bilemem
Gripincim menün çok değil ama sana hala abur cubur yasak, çünkü sağlıksız, kek ev yapımıysa sorun yok yerimsenibenbende berbat menümü yazayım pek elim varmıyo ama lütfen eleştirilere açığım kızlar,bana çok iltimas geçmeyin
sabah 1 yumurta ve kepekli sandviç,süt
arada 1 dilim kek ve 1 elma
öğle 1 tabak patates kavurması ve yarım kase yoğurt
ara 2 dilim kek dahaalsanaalsanasmile onuda stresten yedim valla hiç aç değildim ama kendimi yemeye vurdum
akşam muhtemelen çorba içicem
Nasılsın?
Spatzcım çok arkadaş geliyor ve yanıt yazılmadığı için en baştan bırakan bi sürü arkadaş oluyo, üzülüyorum valla, çünkü burası cidden yardımcı oluyo. Düşünsene sen ilk geldiğinde merhaba katılabilir miyim dediğinde kimse yazmasa sen de bi daha yazmasın. Yazmayanlara çok kızıyorum ayrıcadulci seni topicin en misafirperveri seçiyorum. her gelenle nasıl da güzel, itinayla ilgileniyorsunkaydirigubbakcemile5
Kız sonunda anladın demek, tek yapman gereken okumak yazmak kaydirigubbakcemile3anam neymıs ya cozdum yavv sıteyı ama bugun butun mesaıyı bu sıtede yedım neyse yarın daha performanslı gelıcem sımdı evcazıma gıdeyım mamalar yapayım dıyete devam kızlar haaa.....
sırnaşık şeyhehhe afferin dulcineacigim yahuuu getir bakalim yanagini bi makas alayim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aaaa hayır akşam yemelisin, gayet güzel menün boshayallersmileslm kızlar,
bugün menüm okadar karışıkki azmı yedim çokmu yedim anlayamadım ara öğlen hepsi birbirine karıştı:uhm:
sabah yine bir avuç kuru üzümümle 2 cevizimi yedim
kahvaltıyı tarçınlı süt ve elmayla geçiştirdim
arada bir kırmızı biberli yoğurt yedim
üç buçuk gibi bir kase çorba 4-5 kaşık pilav bir parça tavuk yedim
akşam yemeği yemiycem elmayla geçiştiricem çok yedim gibi geliiyor bilmiyorumkismile
ha birde regl olucam sanırım tatlı krizimi kesmek için 3 küçük kare bitter yedim :kedi:
Zuzum ya, pc ne bişi olmuş olmasaydı valla küserdim sana aklinialirimsmile Daha geçen gamişe dediydim bunu hatta. Hoşgeldin canım, merak ettim seni cidden Şeniz (bu mesaj çok uzadı daha çok konuşuruz :)))slm kızlar benide alırmısınız bu gruba :kedi: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana şükür kawuşturana canlar yaw özledim sizleri malesef pc nin azizliğine uğradım bi süredir kapanmıyo ısınıyodu açılmadı bi de uyus kaydirigubbakcemile ahh sewdücemin yerini bi kez daha aradım o olsaydı yapardı hemen(( neysem şimdilik haloldu gibi umarım bi sorun çıkarmaz zira çok canım sıkıldı alışmışım buraya yaww :)) zaten ilk günden koptum baya bi can sıkıntısından paso yedim doru dürüst sporda yapmadım :hulya: neysem bünyem hem dinlenmiş hemide şaşırmış oldu dimi gızlar sempatiksalakcinni naptınız bakalım neler war neler yok Şeniz
Biz ne sporlar yaptık ne sporlar.. listeyi koyarım bugün bayanssulusmiledulcineacım tibeti yaptım düzenli fakat spor yoktu bi ara sonra bi yaptım bi yapmadım ama son 3 gündür yapıyorum düzenli :))
Geçmiş olsun gamişcim. Değişik menü olmuş canım, süt içersen bence güzel olur, ya da az bişiler ye.bugün dişçiye gittim hain dişimden nihayet kurtuldum kızlar
menüme gelince sabah evden apar topar çıktıgım için 1 parça ekmek ve 1 parça peynir yedim işyerine gelince 5 adet fındık ve 2 kayısı yedim öğlen haşlanmış tavuk bol salata 2 dilimde kepek ekmeği yine arada 1 büyük elma ve 2 grisini höplettim akşam dişçiye gittiğim için henüz bişey yiyemedim