50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sırnaşık şey Saolasın katrece saraçım yaw, beni sizler var ettiniz sırnaşık şey sempatiksalakcinni Yok canım, çok kararlıyım, tek başıma olsam dediğin gibi olurdu ama sizlere çok güveniyorum, o geldiğinde muhtemelen 50 olamayacam ve kilo verme yarışına devam etcem. Burda okuyoz düğüne şu kadar kaldı kilo vermem gereken diyenleri, biz ipi şimdiden sıkı tutalım bayanssulusmile
Buarada o benim verdiğim linkte süper callan da var normalı da..

@DULCINEACGIMMMMMMM arim balim petegimmmmm hosgeldin yeminlen cok yorgunum basimda agriyor canim da caktirmiyorum valla ama yarin insallah gec kalkacagim insallah aminn anammmm canim yaa valla ben senin costantin olsam yaa hehe
Canım benim o yorgunlukla başağrısıyla bi de o kadar faydalı bilgiler mi yazdın, yesacım iyilik meleğim kaydirigubbakcemile3 Bu sitedeki constant ım benim kaydirigubbakcemile3 (istediğimiz hedefe ulaşınca bu constant olayı pek bi manidar olacak yaw aklinialirimsmile )
BU ARADAAAAAA HATIRLATAYIM DAAAA SİZ DE BENİM SOL OMZUMDAN SESİ GELEN AMANNNN BOSVERRR NİSAN SONUNA 54 OLSAN DA OLURRRR DİYEN SESE ALDANMAYIN NİSAN SONU HEDEFİ 53 OLAN HATUNLARRR
Kız ben dün gece okuduğumda o yorgunlukla bu kızın omzunda bi problem mi var ses mes geliyomuş diye okuyom, halbuki neyden bahsetmişsin sempatiksalakcinni Senin için 53 mümkün de benim için çok zor ne yazık ki... yavaş kilo veriyom ben :ecrin_bebek:
Prensescim menülerini çok beğeniyorum, kilo veremezsen şaşarım yerimseniben
inşallah bende bırakabilirim idolümsünüz kızlar opuyorumnanaktan
Sen de gel bizim idolümüz ol yerimseniben
Seni tekrar burda gördüğüme çok sevindim kaydirigubbakcemile5 (aşağıda adını gördüm, gittiysen bilemem )
Gripincim menün çok değil ama sana hala abur cubur yasak, çünkü sağlıksız, kek ev yapımıysa sorun yok yerimseniben
Nasılsın?
dulci seni topicin en misafirperveri seçiyorum. her gelenle nasıl da güzel, itinayla ilgileniyorsunkaydirigubbakcemile5
Spatzcım çok arkadaş geliyor ve yanıt yazılmadığı için en baştan bırakan bi sürü arkadaş oluyo, üzülüyorum valla, çünkü burası cidden yardımcı oluyo. Düşünsene sen ilk geldiğinde merhaba katılabilir miyim dediğinde kimse yazmasa sen de bi daha yazmasın. Yazmayanlara çok kızıyorum ayrıca Öyle ki özelden yazıyom valla yanıt yazılmayanlara :sm_confused:
anam neymıs ya cozdum yavv sıteyı ama bugun butun mesaıyı bu sıtede yedım neyse yarın daha performanslı gelıcem sımdı evcazıma gıdeyım mamalar yapayım dıyete devam kızlar haaa.....
Kız sonunda anladın demek, tek yapman gereken okumak yazmak kaydirigubbakcemile3
hehhe afferin dulcineacigim yahuuu getir bakalim yanagini bi makas alayim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey
Aaaa hayır akşam yemelisin, gayet güzel menün boshayallersmile
Zuzum ya, pc ne bişi olmuş olmasaydı valla küserdim sana aklinialirimsmile Daha geçen gamişe dediydim bunu hatta. Hoşgeldin canım, merak ettim seni cidden Şeniz (bu mesaj çok uzadı daha çok konuşuruz :)))
dulcineacım tibeti yaptım düzenli fakat spor yoktu bi ara sonra bi yaptım bi yapmadım ama son 3 gündür yapıyorum düzenli :))
Biz ne sporlar yaptık ne sporlar.. listeyi koyarım bugün bayanssulusmile

Geçmiş olsun gamişcim. Değişik menü olmuş canım, süt içersen bence güzel olur, ya da az bişiler ye.

slm kızlar benide alırmısınız bu gruba :kedi: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3iz

canim yaa kusura bakma yer kalmadi valla bu aralar cok gelen oldu da kaydirigubbakcemile3 bugun git yarin gel sen kaydirigubbakcemile3 saka bi yana da nerdesin canim sen yahuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile

heheh valla dogru dedin caim benim yaaaa olumunekankayizsmile

valla deger canim yaaaaa bu gruba yorgunlugumu da bas agrimi da aldi valla ahanda senin su mesajin Şeniz amaninnnnnnnnnnnnn ben bugun ne yaptim bil SUPER SUPER (SUPER) callanetics heheheh cok sahaneyimis yahuu delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
dulcinea tatlım az evvel ton balıklı salata yedim güzeldicokacimcoook

Güzel bi seçim olmuş tontişkom kaydirigubbakcemile3 Cidden maşallahın var gamişcim, kocan gelene kadar süper olacan :lepi: Okuduğuma göre bekleyiş sıkıntıları yaşıyon, düşünmesene be gamişcim, zaten gün saymıyon sen de benim gibi sanırım.

evet datlum artık bağrsak problemimde olmasa süper olcak
arada kafam eserse bi sayıyom en son 204 saydım galiba yani dün kaydirigubbakcemile3

Şeniz olumunekankayizsmile Tebrikler canım alkisalkisalkis Bugün misafir vardı gündüz spor yapamadım, o yüzden bugün bi ara yapmasam mı diye düşündüm ama yaptım
Ama kalça hareketlerinin sadece klasikte olanları yaptım, sondaki esnemelerin bi kaçını yaptım sadece bi dee hani tek bacağı yere paralel uzatıyo ya tek ayak yukarıdayken, ben klasikteki gibi yapıyom o hareket :ecrin_bebek:
Yaptıklarım:

1. Tibet

2. Super Callanetics

Yanımda patates kızartması yiyolar, pasta da yicekler, hiçbirinden de yemicem şakkıdı

Menüm:
1 yeşil çay
13:00 Peynir, 3 dilim kadar sanırım ekmek, haşlanmış yumurta
16:00 (ya da 15 dk önce) 1 adet dürüm (geçen 2 adet yediğim küçük dürümlerden)
1 yeşil çay
Şu an hiç aç değilim çünkü o mideyle 30 dk kestirdim :kedi: (1 buçuk saat sonrasında)

arada kafam eserse bi sayıyom en son 204 saydım galiba yani dün kaydirigubbakcemile3

Ben de sevgülüme soruyom merak edince, (tabi yaklaşık olarak hemen kafadan hesaplıyom) O da bana kızıyo, ne biçim insansın sen diyo, insan özler üzülür vs sempatiksalakcinni

Kızlar patates kızartması ve pastayla savaşmak kolay da, kolayı açtılar, asiti cıs etti, benim de içim cıs etti yaw. Patates ağzımı sulandırmıyo da kola sulandırıyo eyvahedigeldismile

afferin valla beebeeem ben de hepsini yaptim da pek uzun geldi banaa yaaa anam ne zaman bitecek bu hadi yaw falan dedim icimden ama heheh

menun de iyi canim da durumun icinde ne var onu cozemedim bi de aksama ne yiyeceksin bakalim e:))

ben de hepsini yapinca aksam yazayim canim yaptiklarimi artik operim en kocaman gorusuruzz:)

Kızlar patates kızartması ve pastayla savaşmak kolay da, kolayı açtılar, asiti cıs etti, benim de içim cıs etti yaw. Patates ağzımı sulandırmıyo da kola sulandırıyo eyvahedigeldismile

iyiki kolayı fazla sevmiyom ulennn opnu yemiyom bunu sevmiyom ne ara aldım ben bu kiloları klava:

Urfa dürüm canım, içine sadece közlenmiş biber koydurttum cokacimcoook
Maşallah senin kasların baya iyiymiş yesacım rapunzelim, kalça basit de karında zorlanıyom ben. KOLAY GELSıN
Ha bi deeee beli ölçerken içine çekmek gerekiyomuş diye bi yazı okudum bugün :uhm:
iyiki kolayı fazla sevmiyom ulennn opnu yemiyom bunu sevmiyom ne ara aldım ben bu kiloları klava:
:roflol: :roflol: Başka neleri sevmiyon ki cokacimcoook

kuzum bende sizi çok merak ettim walla acep bu kızlar nettiler ne yiyip içtiler diye sempatiksalakcinni aklım sizdeydi wala Şeniz
ben yokken epey değişiklikler olmuş sanırsam ne sporları ettiniz bakem yeni bi akım mı başladı eywa eywa ben geri kaldım kaydirigubbakcemile :kedi:

kız ben geçen haftadan bu yana arada çörek otu döwüyom sabahları manak çalıştırıyo bağırsakları delikafadulden

gıız ssen callan mı yapıyon :lepi: ben yaza saklıyom onu yaw naniknanik delikafadulden
dürüm derken neli canım anlayamadım ama normal yemek yememişsin hiç meywe falan da yok lmaz:

ay bende kola ve türewlerini hayatta ağzıma komam sewmiyom çünkü ama bi patates kızartması olsaydı şimdi ne giderdi bea cokacimcoook

afiyet olsun canım erken yemişsin ne güzel ama meywe de ye aralarda

çayımı sekerli içmem tuzlu yemek yemem aşırı yağlı yemem yıllardır beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeği yiyorum şimdilik aklımda bunlar var aklıma geldikce yazarım delikafadulden

kıslar cumaya inş. anacım gelcek yanıma :dance: :teytey:

gözünaydın tatlışkommm :1hug:

kız çörekotunu neyle tüketşyon hele acıklamalı yaz sen yaz ben gelince okıyım az evvel ilaç ve diğerini içmeye gidemedim kocem aradı onla konuuştum

not:annen gelince yimekleri fazla kaçırma delikafadulden

Zuzum sen yokken ben pek kilo veredim gördüğün gibi, aaa ticker ın güncel değildir ama aynı kiloyuz :lepi: Ama nisanın bayadır hiç cozutmuyom, abur cubur 2 haftadır yemiyom, bitter dahil, bi tek geçen gün 1 adet bademli çiko yedim hani top top oluyo ya..

Sabah bi kaç adet kuru üzüm yemiştim canım, bugün yemedim ama son günlerde hergün kuru incir, kuru kara üzüm, fındık, ceviz ve beyaz leblebi yiyom az miktarda.

Sporda en büyük efsana callana başladık, listeyi görünce ne zamandır yaptığımızı anlıcan guclubacismile aklinialirimsmile Hatta 3 gündür süper callan yapıyom ben. Kesinlikle tavsiye ediyorum, sıkılaştırıyo, en güzeli esnetiyo zemuszemus Bi de mekik yerine çok güzel karın hareketleri var, bi daha hayatta mekik çekerek sırtımı zorlamam sempatiksalakcinni

Zaman azaldı ya canım, çok dikkat ediyom mecburen ama yerimde sayıyıom boshayallersmile patates kızartması neyim de hayatta yemem şakkıdı Kola içmeyeli aylar oldu :1shok:

çayımı sekerli içmem tuzlu yemek yemem aşırı yağlı yemem yıllardır beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeği yiyorum şimdilik aklımda bunlar var aklıma geldikce yazarım delikafadulden

biz abur cuburdan kaybediyos bence kaydirigubbakcemile bide bünye almaya müsait işte laelaelaelaelae

saol canım anam zaten saymaya başladı şunu yapcam bunu aman anacım dedim ben yeni toparlıyom zaten kendimi dedim tamam dedi ama illaki yapar eder bişiler delikafadulden neyse kararınca yemeye çalışcam artıkın lülülülülülü
canım ben kış başlamadan önce bunu duydum döwülmüşünü almıştım aktardan ewde havan vs. olmadından hiç faydasını görememiştim ama katrece kendim döwüyom deyince minik bi havan aldım baya bi uğraştırıyo ama olsun naniknanik 1 çay kaşını döwüp bol suyla yutuyom ben sadece sabahları yapıyom aklıma geldikçe yoğurda da karıştırılabilir sana kalmış yani opuyorumnanaktan

Ben de çocukluktan beri şekerli içmem ama çay da içmezdim zate sempatiksalakcinni Yağlı ve salçalı yemekleri de sevmediğimi dün söylemiştim, tam diyet tarzı seviyom ama onu da pek yemiyom çok pişmediği için evde... Kız hiç bi damak avantajımı kullanamamışım. Ama gamişcim o kadar inanıyorum ki istediğim fiziğe ulaşana kadar iradeli olacağıma, umarım hep böyle olur. Sizler de benim ilham perimsiniz tabi olumunekankayizsmile

Linugistcim buyrun * larımız :))) 11 leri yapıyon di mi?? (bilmediklerimi silmedim, gizledim sadece, güncel bilgiler verirseniz düzeltirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…