50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar:hulya:
birkaç gündür inanılmaz yoğunum..
giriyorum giriyorum tam yazacakken bir şey çıkıyor , yazamadan işe dalıyorummafoldumben
yarından sonra da izne ayrılıcam , bir 10 gün yokum:gitme:diyet dalan çok fena gidiyor:mymeka:bana ne yapsanız haklısınız anacımcokacimcoook

bugün yediklerimi sayayı bende bi bakın bakalım iyi yapıyomuyum çünkiiii hiiç anlamam bu işlerden

sabah: 1 haşlanmış yumurta sarısı 2 dilim falan ekmek biraz peynir 2-3 zeytin azcıkda fındık ezmesi
öğlen 1 kase çorba 3-4 kaşık pilav azcıık tavuk yanındada azcık patates kızartması
öğleden sonra 3-4 gibi eti form bisküvi
akşam çok az patates kavurması 1 kase yoğurt 4 tanede minicik çikolata

evet balım bünye işte bak bu çörekotu işini sevdim hemde çok faydalı bağışıklığa falanda iyi geliyor bi deniyim

sizlerde benim ilham perimsiniz inşallah hepimiz hedeflediğimiz kiloya düşerizboshayallersmile

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

dieti toparlarsın tatilde hem sporda yaparsın..

sana ceza olarak bol bol spor verelim ozman tatilde

tabi bi programınız yoksa bilmiyorumkismile

cidden yine kilolarımız aynı olmuş Şeniz ben dedim ya burası olmayınca koptum biraz spor da yapmadım son 3 gündür falan toparlama çalışıyom işte bugün tok karna tartıldım 56 geldim aç karna sanırım ya aynı kilodayımdır yada ondan biraz daha eksik cuma görces bakalım eyvahedigeldismile
iyi yapıyosun canım bende mutlaka kuru yemiş vede kuru meywe yiyom bide sana söledimmi bilmiyom tam da hatırlamıyom ne zaman aldımı ama beyaz leblebi aldım ilk gün baya bi yemişim gece gece :1ninca:
canım callan ı ben yazın indirdim we saklıyom arşiwde taki fazlalıkları attıığım günlere saklıyorum :roflol: biliyorum arada bi açıp izliyom hareketleri cidden baba hareketler war inş. 1 ay sonra başlarım guclubacismile
yerinde saymıyosundur bebeem benim kilo değişmesede ficüdün mutlaka toplanıyodur a.s.

Aaaa öyle şey olmaz, kilo almanın pişmanlığını yaşayıp başladığın noktaya geri dönmeyi mi tercih edersin, yoksa kontrollü beslenmeyi mi alsanaalsanasmile
dulci sakın içme o kolayı lmaz:

alsanaalsanasmile hemde bu saattte lmaz:

Ay yok kuzucum, ağzımı bile vurmadım süprizzzzz En son ocak ayında içmiştim kolayı, kesinlikle bıraktım, öyle arada sırada içeyim diyince kaybediyo insan kendini, yazın da içmeden başarırsam ömür boyu kurtulurum herhal :lepi: (aldığım kiloların büyük bi kısmı kola yüzündendir çünkü aşırı içiyordum)

Sen yemek yedin mi akşam?

kırmızı biberli yoğurt yedim bi tabak 1 tanede yeşil elma

yok canım bi program,
bolca sebze ve spor programı yapalım bana tatil için olur mumafoldumben

sende indir leslileri canım 10 gün sabah akşam spor yap hafif beslen toparlarsın..

Linugistcim buyrun * larımız :))) 11 leri yapıyon di mi?? (bilmediklerimi silmedim, gizledim sadece, güncel bilgiler verirseniz düzeltirim

yapıyom canım pazar 11 e başladım..... kuzum ben o hafta 2 defa spor yaptım ama hangi günlerdi bilmiyom 2 güne bir gibi bişeydi sen kafandan 2 güne yıldız koyuwer bilmiyorumkismile yerimseniben

Haşlanmış yumurtayı komple niye yemiyon ki :uhm: Fındık ezmesi de abur cubura girer ama az tüketiyosan sorun yok bence..
Zamanla patates kızartmasını sıfıra indir bence, ayda yılda bir yersin, çünkü o da sağlığa zararlı. Eti form yerine kuruyemiş tarzı şeyler tüket. Tabi bunu yemekten sonra değil, ara öğün olarak. Öğün sayını arttır yani
Sen de benim gibi sebze meyve tüketmiyon anlaşılan. Akşam da karbonhidrat ağırlıklı olmış, yoğurt yemen çok güzel ama. Çikolatayı erken saatlerde tüketmen daha iyi olur, bi de bitter ye tabi..
Ben de acemiyim, burda öğrendiğim kadarıyla aklıma gelenler bunlar :ecrin_bebek:

dulsicim ben daha sporumuda tibetimide yapmadım ama birazdan yapıcam sen şimden *+ koy canım
Taaam gamişcim, kolay gelsin guclubacismile

yaa bugün nöbetçiyim iş çıktı o vakit bu vakit yoktum

linguuuu nerelerdesin sen kuzum hojgeldin bea
bizim nette yoktu dün o yüzden giremedim gece
ben voleyboldan gelince eşim ve kızım naptılarsa artık halletmişler
inşallah düzelmiştir
bugün hastanedeyim ordan bildiriyorum

yaa neden kimse benim menüme yorum yapmıyo,niye beni yok sayıyonuz artıkın yaaaaaaaaaaaamafoldumben
YAVRUM O KEKLER ACCIK FAZLA OLMUŞ SANKİ
ABARTMA BENCE ŞİMDİDEN
BULANTIN VARSA EĞER ÇUBUK KRAKER YE
DR SANA ZATEN ONUN İÇİN İLAÇ VERECEK
SÜT GÖREMEDİM SANIRIM MENÜNDE SÜT YOĞURT AYRAN YE İÇ
YÜRÜYÜŞ YAP
YOGA YAP
HAMİLELİKTE PLATES YAPILIYOMU ONU ÖĞREN
İLK 3 AY YİNE DE KENDİNİ SAKIN

aha yakaladım
bi yeyip uyuma vakası daha bu ikimi etti üçmü sevgili dulci

hoşgeldin canım
bol bol hareket et sana kilo olarak geri dönmesin
hemen kilo almazsın vücut birsüre direnir o direnci kırmamaya özen göster

offffffff gotur canimm urfa durummus :mymeka:canim ben de zorlaniyorum yaa zorlanilmayacak gibi degil valla hatta bi tane hareket var yapamadim onu hani yerde oturuyorsun ellerini kaldirip kafanin arkasinda tutup arkaya yaslanip geri kalkma arkaya yaslandim da kalkamadim sonra heheh kaydirigubbakcemile3

yawrimmmmm yok ole yaza saklamak falan ac yap valla hadi bekliyoru m kaydirigubbakcemile3 biz bi de superine gectik dulcineancigimla hih naniknanik

neyse canlar ben kacarooo oper herkesleri muahhh http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/lepi.gif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…