evet balım bünye işte bak bu çörekotu işini sevdim hemde çok faydalı bağışıklığa falanda iyi geliyor bi deniyimbiz abur cuburdan kaybediyos bence kaydirigubbakcemile bide bünye almaya müsait işte laelaelaelaelae
saol canım anam zaten saymaya başladı şunu yapcam bunu aman anacım dedim ben yeni toparlıyom zaten kendimi dedim tamam dedi ama illaki yapar eder bişiler delikafadulden neyse kararınca yemeye çalışcam artıkın lülülülülülü
canım ben kış başlamadan önce bunu duydum döwülmüşünü almıştım aktardan ewde havan vs. olmadından hiç faydasını görememiştim ama katrece kendim döwüyom deyince minik bi havan aldım baya bi uğraştırıyo ama olsun naniknanik 1 çay kaşını döwüp bol suyla yutuyom ben sadece sabahları yapıyom aklıma geldikçe yoğurda da karıştırılabilir sana kalmış yani opuyorumnanaktan
Ben de çocukluktan beri şekerli içmem ama çay da içmezdim zate sempatiksalakcinni Yağlı ve salçalı yemekleri de sevmediğimi dün söylemiştim, tam diyet tarzı seviyom ama onu da pek yemiyom çok pişmediği için evde... Kız hiç bi damak avantajımı kullanamamışım. Ama gamişcim o kadar inanıyorum ki istediğim fiziğe ulaşana kadar iradeli olacağıma, umarım hep böyle olur. Sizler de benim ilham perimsiniz tabi olumunekankayizsmile
selam kızlar:hulya:
birkaç gündür inanılmaz yoğunum..
giriyorum giriyorum tam yazacakken bir şey çıkıyor , yazamadan işe dalıyorummafoldumben
yarından sonra da izne ayrılıcam , bir 10 gün yokum:gitme:diyet dalan çok fena gidiyor:mymeka:bana ne yapsanız haklısınız anacımcokacimcoook
Zuzum sen yokken ben pek kilo veredim gördüğün gibi, aaa ticker ın güncel değildir ama aynı kiloyuz :lepi: Ama nisanın bayadır hiç cozutmuyom, abur cubur 2 haftadır yemiyom, bitter dahil, bi tek geçen gün 1 adet bademli çiko yedim hani top top oluyo ya..
Sabah bi kaç adet kuru üzüm yemiştim canım, bugün yemedim ama son günlerde hergün kuru incir, kuru kara üzüm, fındık, ceviz ve beyaz leblebi yiyom az miktarda.
Sporda en büyük efsana callana başladık, listeyi görünce ne zamandır yaptığımızı anlıcan guclubacismile aklinialirimsmile Hatta 3 gündür süper callan yapıyom ben. Kesinlikle tavsiye ediyorum, sıkılaştırıyo, en güzeli esnetiyo zemuszemus Bi de mekik yerine çok güzel karın hareketleri var, bi daha hayatta mekik çekerek sırtımı zorlamam sempatiksalakcinni
Zaman azaldı ya canım, çok dikkat ediyom mecburen ama yerimde sayıyıom boshayallersmile patates kızartması neyim de hayatta yemem şakkıdı Kola içmeyeli aylar oldu :1shok:
Aaaa öyle şey olmaz, kilo almanın pişmanlığını yaşayıp başladığın noktaya geri dönmeyi mi tercih edersin, yoksa kontrollü beslenmeyi mi alsanaalsanasmileselam kızlar:hulya:
giriyorum giriyorum tam yazacakken bir şey çıkıyor , yazamadan işe dalıyorummafoldumben
yarından sonra da izne ayrılıcam , bir 10 gün yokum:gitme:diyet dalan çok fena gidiyor:mymeka:bana ne yapsanız haklısınız anacımcokacimcoook
dulci sakın içme o kolayılmaz:
alsanaalsanasmile hemde bu saatttelmaz:
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
dieti toparlarsın tatilde hem sporda yaparsın..
sana ceza olarak bol bol spor verelim ozman tatilde
tabi bi programınız yoksa bilmiyorumkismile
Aaaa öyle şey olmaz, kilo almanın pişmanlığını yaşayıp başladığın noktaya geri dönmeyi mi tercih edersin, yoksa kontrollü beslenmeyi mi alsanaalsanasmile
Aaaa öyle şey olmaz, kilo almanın pişmanlığını yaşayıp başladığın noktaya geri dönmeyi mi tercih edersin, yoksa kontrollü beslenmeyi mi alsanaalsanasmile
Ay yok kuzucum, ağzımı bile vurmadım süprizzzzz En son ocak ayında içmiştim kolayı, kesinlikle bıraktım, öyle arada sırada içeyim diyince kaybediyo insan kendini, yazın da içmeden başarırsam ömür boyu kurtulurum herhal :lepi: (aldığım kiloların büyük bi kısmı kola yüzündendir çünkü aşırı içiyordum)
Sen yemek yedin mi akşam?
yok canım bi program,
bolca sebze ve spor programı yapalım bana tatil için olur mumafoldumben
Linugistcim buyrun * larımız :))) 11 leri yapıyon di mi?? (bilmediklerimi silmedim, gizledim sadece, güncel bilgiler verirseniz düzeltirim
sende indir leslileri canım 10 gün sabah akşam spor yap hafif beslen toparlarsın..
bugün yediklerimi sayayı bende bi bakın bakalım iyi yapıyomuyum çünkiiii hiiç anlamam bu işlerden
sabah: 1 haşlanmış yumurta sarısı 2 dilim falan ekmek biraz peynir 2-3 zeytin azcıkda fındık ezmesi
öğlen 1 kase çorba 3-4 kaşık pilav azcıık tavuk yanındada azcık patates kızartması
öğleden sonra 3-4 gibi eti form bisküvi
akşam çok az patates kavurması1 kase yoğurt 4 tanede minicik çikolata
Taaam gamişcim, kolay gelsin guclubacismiledulsicim ben daha sporumuda tibetimide yapmadım ama birazdan yapıcam sen şimden *+ koy canım
giderken leg magic'i arabaya atıcam , o baya işe yaradı kuzumyerimseniben
spor yapıcam bol bol..
spor yapınca mutlu oluyorumyerimseniben
kuzummmmmmmmmmmmmm yirim ben seni de yemege inecegim simdi sonra da disari cikacagim insallah aayyyyy bu arada iki hareket neyim yapsam demi ne ara yapacagim dur dur yemege sonra, cigerim ben bi super callanetics yapiyim sonra geliyim sana bakiyim sonra yemek yeyip sonra hazirlanayim nasil heheheh olumunekankayizsmile
anaaaaaaaaaaa diyene bak kendi kacmis hehhehehhe :)) ilaa truf sen adami oldurursun hehe:) ben de kacaro :)
slm kızlar benide alırmısınız bu gruba :kedi: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana şükür kawuşturana canlar yaw özledim sizleri malesef pc nin azizliğine uğradım bi süredir kapanmıyo ısınıyodu açılmadı bi de uyus kaydirigubbakcemile ahh sewdücemin yerini bi kez daha aradım o olsaydı yapardı hemen(( neysem şimdilik haloldu gibi umarım bi sorun çıkarmaz zira çok canım sıkıldı alışmışım buraya yaww :)) zaten ilk günden koptum baya bi can sıkıntısından paso yedim doru dürüst sporda yapmadım :hulya: neysem bünyem hem dinlenmiş hemide şaşırmış oldu dimi gızlar sempatiksalakcinni naptınız bakalım neler war neler yok Şeniz
YAVRUM O KEKLER ACCIK FAZLA OLMUŞ SANKİyaa neden kimse benim menüme yorum yapmıyo,niye beni yok sayıyonuz artıkın yaaaaaaaaaaaamafoldumben
Şeniz olumunekankayizsmile Tebrikler canım alkisalkisalkis Bugün misafir vardı gündüz spor yapamadım, o yüzden bugün bi ara yapmasam mı diye düşündüm ama yaptım
Ama kalça hareketlerinin sadece klasikte olanları yaptım, sondaki esnemelerin bi kaçını yaptım sadece bi dee hani tek bacağı yere paralel uzatıyo ya tek ayak yukarıdayken, ben klasikteki gibi yapıyom o hareket :ecrin_bebek:
Yaptıklarım:
1. Tibet
2. Super Callanetics
Yanımda patates kızartması yiyolar, pasta da yicekler, hiçbirinden de yemicem şakkıdı
Menüm:
1 yeşil çay
13:00 Peynir, 3 dilim kadar sanırım ekmek, haşlanmış yumurta
16:00 (ya da 15 dk önce) 1 adet dürüm (geçen 2 adet yediğim küçük dürümlerden)
1 yeşil çay
Şu an hiç aç değilim çünkü o mideyle 30 dk kestirdim :kedi: (1 buçuk saat sonrasında)
selam kızlar:hulya:
neden tatilini yaza bırakmadın :uhm:
yazın da yapıcaz hayatımyerimseniben
hafta sonları hariç uzun zamandır uzaklaşamadık buralardan..
biraz uzaklaşıp resetlemem lazım kendimiyerimseniben
çok daraldım:sinifsinif:
Urfa dürüm canım, içine sadece közlenmiş biber koydurttum cokacimcoook
Maşallah senin kasların baya iyiymiş yesacım rapunzelim, kalça basit de karında zorlanıyom ben. KOLAY GELSİN
Ha bi deeee beli ölçerken içine çekmek gerekiyomuş diye bi yazı okudum bugün :uhm:
:roflol: :roflol: Başka neleri sevmiyon ki cokacimcoook
kuzum bende sizi çok merak ettim walla acep bu kızlar nettiler ne yiyip içtiler diye sempatiksalakcinni aklım sizdeydi wala Şeniz
ben yokken epey değişiklikler olmuş sanırsam ne sporları ettiniz bakem yeni bi akım mı başladı eywa eywa ben geri kaldım kaydirigubbakcemile :kedi:
gıız ssen callan mı yapıyon :lepi: ben yaza saklıyom onu yaw naniknanik delikafadulden
dürüm derken neli canım anlayamadım ama normal yemek yememişsin hiç meywe falan da yoklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?