50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy saolasın trufcum hoşbuldum vereliniortak
inş. düzelmiştir sizin net te çok sinir bozucu bişi ya :gitme:
ben hamilelikte pilates yapılıyo diye biliyom ama daha önce başlamak gerekti sanırım bilmiyorumkismile

dulcim o hatayı asla yapmam merak etmekaydirigubbakcemile2
tam gaz devamyerimseniben
Ha şöyle aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5

yapıyom canım pazar 11 e başladım..... kuzum ben o hafta 2 defa spor yaptım ama hangi günlerdi bilmiyom 2 güne bir gibi bişeydi sen kafandan 2 güne yıldız koyuwer bilmiyorumkismile yerimseniben

Oooo o zaman 55.8 den az çıkarsın zuzum kaydirigubbakcemile5
:roflol: Leblebi muhabbetini yaptıydık sanırım, obur kız seni kaydirigubbakcemile3
Bence hiç saklama canım, bir an önce başla, çünkü yormuyo insanı, esneme hareketleri ağırlıkta olduğu için rahatlıyor, o yüzden başka sporlarla karıştırıp bi güzel yap bence boshayallersmile
Evet de 1 ay kaldı ve ben hedefe çok uzağım, mart ayında sadece 1.6 kilo vermişim boshayallersmile Bu ayın başından bu yana da sadece 400 gram mafoldumben

Yıldızları dağıtarak koydum göze çok gözüksün diye aklinialirimsmile

yazın da yapıcaz hayatımyerimseniben
hafta sonları hariç uzun zamandır uzaklaşamadık buralardan..
biraz uzaklaşıp resetlemem lazım kendimiyerimseniben
çok daraldım:sinifsinif:
ay ne güzel ya bende çok daraldım :sinifsinif: şimdiden ii eğlenceler sana bol bol dinlenirsin ne güzel hihoyyyt

belkim gaza gelirim sizi okudukça dicemde ben 2-3 hafta önce pilates seti aldım pilatese dewam edeyim biraz daha guclubacismile

truf cum iyi nöbetler canım bende dün nöbetçiydim:teselli:

senin kaç nöbet var kaç mesai var
tuttummu 24 saatmi tutuyorsun benim gibi

yazın da yapıcaz hayatımyerimseniben
hafta sonları hariç uzun zamandır uzaklaşamadık buralardan..
biraz uzaklaşıp resetlemem lazım kendimiyerimseniben
çok daraldım:sinifsinif:

arada insanın kendini resetlemesi lazım
tamamen reset atıpta kocayı mocayı tanımayacak kadar değil ama :roflol:

ayy sorma foruma giremeyince kendimi bi boşlukta sallanan armut gibi hissediyorum
ne zaman başlarsa o zaman kârdır bebeğim bence

Teşekkür ederim dulcinea yumurtanın beyazını hiç yemem ben sadece yumurtalı omlet olursa
evet maalesef meyve ve sebzeyle pek aram yok yoğurduda yemezdim aslında ama açlığım yatışmadığı için kalorisiz bişey yiyim dedim kuruyemişlerdede hangisinin kalorisi düşük onlara bakayımda ona göre bişi yiyim
beyaz leblebiyi çok severim inşallah düşükse ondan yiriim :)

yaa bugün nöbetçiyim iş çıktı o vakit bu vakit yoktum

aha yakaladım
bi yeyip uyuma vakası daha bu ikimi etti üçmü sevgili dulci
Kolay gelsin trufcum. 3 etti sanırım da bu sayılmaz canım, hem bi buçuk saat geçmişti en az, hem de tam olarak kestirme sayılmazdı (tel beklerken üşüme geldiydi, o yüzden yorganın altına girdim mecburen :ecrin_bebek:) bi de rahatsız olmadı midem hiç kaydirigubbakcemile3

:roflol: Hayal ettim seni valla kaydirigubbakcemile3 Ben onu yapıyordum ama bügün yapadım, akşam spor yapmak cidden zor oluyo cimcimem ya, kolay gelsin canım. O kadar yorgunluğun üstüne yapmadığın şey yok. HEEEEE bi de cimcimem hani 8 dk lık bacak çalıştırma var ya, onu yapma bence, çünkü daha çok şişirmeye yönelik hareketler... Ben bi tek kalçayı yapıyom kalça kalksın diye yerimseniben

trufcum benim bazen 1 bazen 2 nöbet oluyo aylık 16 saat tutuyorum ama ertesi günü yine sabah 7 30 da mesai de oluyorum izin falan olmuyo yani nöbet parasıda almıyorum çok haksızlığa maruz kalıyoruz ama sesimizi çıkaramıyoruz

iyi yapmışsın canım benim :roflol: :roflol: ellerin dert görmesin alkisalkisalkis
inş. bakalım canım kaç çıkcam bugün ii gidiyodum ama 7 gibi gofret yedim çayla bide az çubuk kraker az haraket ettim onun üstünede ama bakalım artık yerimseniben
yesama da dedim pilates seti aldımdı da ben biraz ona dewam edeyim leslie + pilates sonrada callan a geçerim hihoyyyt hihoyyyt
canım call sıkılaşmaya yönelik yanında cardio da yapsan yürüyüş yada leslie mutlaka daha çabuk sonuç alıcaksındır Şeniz

düşünsene ben kocayı unutur da gelirmişim:roflol:
ben de foruma giremeyince bir fena oldum ayol,her gün mesai gibi gelip girmek ne güzel bir nimetmişopuyorumnanaktan

yaa bende yeni katıldım lönk diye daldım walla :) ne görgülü insanlar var :)
buarada bu ticker nasıl yapılıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…