Hoşgeldin opuyorumnanaktan Yaza yaklaştık ya, o yüzden bi sürü yeni arkadaş katıldı yerimseniben Annat bakalım boy kilo hedef... aklinialirimsmile
hoşgeldin canım a.s.Kızlar beni de aranıza alırmısınız
cidden canım ya bağımlılık yaptı olumunekankayizsmilesenin kaç nöbet var kaç mesai var
tuttummu 24 saatmi tutuyorsun benim gibi
arada insanın kendini resetlemesi lazım
tamamen reset atıpta kocayı mocayı tanımayacak kadar değil ama :roflol:
ayy sorma foruma giremeyince kendimi bi boşlukta sallanan armut gibi hissediyorum
ne zaman başlarsa o zaman kârdır bebeğim bence
beyaz leblebi olabilir kuru yemişlerin azı yarar çoğu zarar o yüzden 5-6 badem , fındık olabilir yada 1 ceviz yanında da 1 kuru kayısı veya bi kuru incir yada 5 kuru erik iyi bi ara öğün alternatifleridir kaydirigubbakcemile5Teşekkür ederim dulcinea yumurtanın beyazını hiç yemem ben sadece yumurtalı omlet olursa
evet maalesef meyve ve sebzeyle pek aram yok yoğurduda yemezdim aslında ama açlığım yatışmadığı için kalorisiz bişey yiyim dedim kuruyemişlerdede hangisinin kalorisi düşük onlara bakayımda ona göre bişi yiyim
beyaz leblebiyi çok severim inşallah düşükse ondan yiriim :)
canım benim , yaz tatiline ne kaldı şunun şurasında:kedi:ferah olmaya çalış , kafaya takarsan daha da üstüne geliyor her şeyyerimseniben
kızlar ben sporuma başlıyom öptüm sizi spordan sora bi uğrarım
Rica ederim oske cim, damak tadına saygım sonsuz kaydirigubbakcemile3Teşekkür ederim dulcinea yumurtanın beyazını hiç yemem ben sadece yumurtalı omlet olursa
evet maalesef meyve ve sebzeyle pek aram yok yoğurduda yemezdim aslında ama açlığım yatışmadığı için kalorisiz bişey yiyim dedim kuruyemişlerdede hangisinin kalorisi düşük onlara bakayımda ona göre bişi yiyim
beyaz leblebiyi çok severim inşallah düşükse ondan yiriim :)
Rica ederim zuzum benim, zaten pek bi özlemişim seni Şeniziyi yapmışsın canım benim :roflol: :roflol: ellerin dert görmesin alkisalkisalkis
inş. bakalım canım kaç çıkcam bugün ii gidiyodum ama 7 gibi gofret yedim çayla bide az çubuk kraker az haraket ettim onun üstünede ama bakalım artık yerimseniben
yesama da dedim pilates seti aldımdı da ben biraz ona dewam edeyim leslie + pilates sonrada callan a geçerim hihoyyyt hihoyyyt
canım call sıkılaşmaya yönelik yanında cardio da yapsan yürüyüş yada leslie mutlaka daha çabuk sonuç alıcaksındır Şeniz
düşünsene ben kocayı unutur da gelirmişim:roflol:
ben de foruma giremeyince bir fena oldum ayol,her gün mesai gibi gelip girmek ne güzel bir nimetmişopuyorumnanaktan
trufcum benim bazen 1 bazen 2 nöbet oluyo aylık 16 saat tutuyorum ama ertesi günü yine sabah 7 30 da mesai de oluyorum izin falan olmuyo yani nöbet parasıda almıyorum çok haksızlığa maruz kalıyoruz ama sesimizi çıkaramıyoruz
Rica ederim oske cim, damak tadına saygım sonsuz kaydirigubbakcemile3
Ben de senin gibiyim, kış meyvesi hiç yemezdim ama vücut bi süre sonra güçsüz düşüyo. Vitamin eksikliği falan... O yüzden günde 1 adet kuru incirin arasına ceviz koyup diyom, pasta gibi oluyo cokacimcoook Fındığı da ara öğün olarak max 10 adet yiyom, sonuçta kalorili ama çok sağlıklı. Beyaz leblebi gayet masum bi yicek, özellikle gece miden kazınırsa süt yerine beyaz leblebi yiyebilirsin. Bunların hepsi abur cuburdan kurtulmaya yardımcı yerimseniben Kuru siyah üzüm de çok faydalı, max 10 adet yiyom ondan da... kendine ekstra alternatifler de ayarlabilirsin. Bunları ayarında yersen, kilo aldırmaktan çok verdiği sağlık ve enerjiyle yapcağın sporlardan dolayı kilo verirsin
Rica ederim zuzum benim, zaten pek bi özlemişim seni Şeniz
Eğer bayadır yemiyorsan bişi farketmez zuzum, kendimden biliyom yerimseniben Heee taam zuzum, ama en azından şu karın hareketlerine bak da mekiki hayatından çıkar yerimseniben Mekiğe kin besliyom resmen guclubacismile :kedi:
tatili yan yana geçireceğinizden unutmaya fırsatın olmayacaktır
öyle bi film vardı dimi
kadın her sabah hafızayı kaybedip unutuyodu adam 1 gün boyunca kendini tanıtmaya çalışıyodu
Ay aslında en güzeli böyle, çünkü bazen yanıt yazan olmayın öyle bi mesaja doğal olarak arkadaşlar bi daha yazmıyo buraya üzülüyom valla, onlar da kilo verirken destek alsınlar yerimseniben Burası çok yardımcı :lepi:yaa bende yeni katıldım lönk diye daldım walla :) ne görgülü insanlar var :)
buarada bu ticker nasıl yapılıyoo
söylemioruum :dilcikar:
canım boyum 155 kilom daa 58 gerçi regliyim şuan ama pek şişkinlik hissetmiorum.
54 bile olsam yeter bana
Hoşbulduuk
sayfalara baktım ama göremedim belirli bi diyet listesi mi kullanıyosunuz ?
Hoş beşi hiç yemedim canım, o kadar çok yeni ürün var ki.. Sevgülüm gittiğinden beri markete gidip de abur cubur almışlığım yok, bi tek arkadaşımla intense i denemek için almıştım.bende özledim yawrum seni bee :1hug: geçen hafta cözütmüştüm sanırım o zamanda yemiştim ama baya bi olmuş 1 hafta kaydirigubbakcemile3 yaw ben çiko aramıyomda bu hoş beşten vazgeçemiyom yaa kaydirigubbakcemile du bakalım canım anam gelsin de bi bakayım belki leslie + pilates+ call karması yapabilirim delikafadulden
evet canım çok zayıf sevmiyorum ben, zaten diyet yapmama herkes karşı :umursamaz:
bunlara uymaya çalışıcam canım tek sorun tartı edinemedim henüz kendime
Hoş beşi hiç yemedim canım, o kadar çok yeni ürün var ki.. Sevgülüm gittiğinden beri markete gidip de abur cubur almışlığım yok, bi tek arkadaşımla intense i denemek için almıştım.
Abartmadan yedikçe bi sorun yok zuzum da sen cidden abartmışsın, yoksa sen baya kilo vermiştin kaydirigubbakcemile Ananla da anlaş baştan, sağlıklı şeyler yapsın. Sevgülün nasıl, ortamı iyice oturdu mu orda, askerlere eziyet yapıyo mu sengözlerimebaksanab
Etraftaki kişilere kulak asma canım, benim hayatımdaki en kilolu zamanımda aaa sen kilo vermişsin diyolardı laelaelaelaelae En güzeli aynaya bakıp ona göre karar vermek...
Tartı çoook önemli... Ay keşke bimin kampanyası zamanına denk gelmiş olsaydın, 15 liraya digital tartı sattılardı sempatiksalakcinni
Ben şu diyete başlasam inş.
tartıyı bu aralar 2 günde bir kullanırım artıkın alana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?