50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Yaza yaklaştık ya, o yüzden bi sürü yeni arkadaş katıldı yerimseniben Annat bakalım boy kilo hedef... aklinialirimsmile

söylemioruum :dilcikar:

canım boyum 155 kilom daa 58 gerçi regliyim şuan ama pek şişkinlik hissetmiorum.
54 bile olsam yeter bana

Kızlar beni de aranıza alırmısınız
hoşgeldin canım a.s.

cidden canım ya bağımlılık yaptı olumunekankayizsmile

beyaz leblebi olabilir kuru yemişlerin azı yarar çoğu zarar o yüzden 5-6 badem , fındık olabilir yada 1 ceviz yanında da 1 kuru kayısı veya bi kuru incir yada 5 kuru erik iyi bi ara öğün alternatifleridir kaydirigubbakcemile5

canım benim , yaz tatiline ne kaldı şunun şurasında:kedi:ferah olmaya çalış , kafaya takarsan daha da üstüne geliyor her şeyyerimseniben

ayy ewet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kaydirigubbakcemile3 inş. çabucak geçerrr kaydirigubbakcemile5

Rica ederim oske cim, damak tadına saygım sonsuz kaydirigubbakcemile3
Ben de senin gibiyim, kış meyvesi hiç yemezdim ama vücut bi süre sonra güçsüz düşüyo. Vitamin eksikliği falan... O yüzden günde 1 adet kuru incirin arasına ceviz koyup diyom, pasta gibi oluyo cokacimcoook Fındığı da ara öğün olarak max 10 adet yiyom, sonuçta kalorili ama çok sağlıklı. Beyaz leblebi gayet masum bi yicek, özellikle gece miden kazınırsa süt yerine beyaz leblebi yiyebilirsin. Bunların hepsi abur cuburdan kurtulmaya yardımcı yerimseniben Kuru siyah üzüm de çok faydalı, max 10 adet yiyom ondan da... kendine ekstra alternatifler de ayarlabilirsin. Bunları ayarında yersen, kilo aldırmaktan çok verdiği sağlık ve enerjiyle yapcağın sporlardan dolayı kilo verirsin

Rica ederim zuzum benim, zaten pek bi özlemişim seni Şeniz
Eğer bayadır yemiyorsan bişi farketmez zuzum, kendimden biliyom yerimseniben Heee taam zuzum, ama en azından şu karın hareketlerine bak da mekiki hayatından çıkar yerimseniben Mekiğe kin besliyom resmen guclubacismile :kedi:

düşünsene ben kocayı unutur da gelirmişim:roflol:
ben de foruma giremeyince bir fena oldum ayol,her gün mesai gibi gelip girmek ne güzel bir nimetmişopuyorumnanaktan

tatili yan yana geçireceğinizden unutmaya fırsatın olmayacaktır

öyle bi film vardı dimi
kadın her sabah hafızayı kaybedip unutuyodu adam 1 gün boyunca kendini tanıtmaya çalışıyodu

o nasıl bi çalışma sistemiymiş öyle ya
haftalık çalışma saati 45 saat
tam gün yasasıyla 40 saate düşüyo temmuzda
46 saat tutsunlar bakalım duruyomuyum
canım niye hakkınızı aramıyosun
657 değilmisin sen

bende özledim yawrum seni bee :1hug: geçen hafta cözütmüştüm sanırım o zamanda yemiştim ama baya bi olmuş 1 hafta kaydirigubbakcemile3 yaw ben çiko aramıyomda bu hoş beşten vazgeçemiyom yaa kaydirigubbakcemile du bakalım canım anam gelsin de bi bakayım belki leslie + pilates+ call karması yapabilirim delikafadulden

yaa bende yeni katıldım lönk diye daldım walla :) ne görgülü insanlar var :)
buarada bu ticker nasıl yapılıyoo
Ay aslında en güzeli böyle, çünkü bazen yanıt yazan olmayın öyle bi mesaja doğal olarak arkadaşlar bi daha yazmıyo buraya üzülüyom valla, onlar da kilo verirken destek alsınlar yerimseniben Burası çok yardımcı :lepi:
Yesa dün gece detaylı yazmıştı oraya bakabilirsin ya da http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html buraya yerimseniben

söylemioruum :dilcikar:

canım boyum 155 kilom daa 58 gerçi regliyim şuan ama pek şişkinlik hissetmiorum.
54 bile olsam yeter bana

Sen de benim gibi çok zayıf sevmiyon yerimseniben Sabah aç karnı çıplak kilomuzu dikkate alıyoz, menülerimizi sporlarımızı yazıp birbirimize fikir veriyoz, ceza veriyoz... Tibet yapanlar olarak küçük grubumuz var
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Şimdilik aklıma gelenler bunlar sempatiksalakcinni
Regl zamanı kilo fazla oluyo genelde boshayallersmile

Hoşbulduuk

sayfalara baktım ama göremedim belirli bi diyet listesi mi kullanıyosunuz ?

Hayır queencim, ana prensibimiz: ömür boyu uygulayabileceğimiz sağlıklı bi beslenme düzeni oluşturmak.. Böylelikle verilen kiloları alma gibi bi ihtimal ortadan kalkıyo bayanssulusmile
Abur cubur, kola, kahve, kızartma ve fast food lara genel olarak karışıyız.
Hamur işi veya çiko falan yiceksen bunu akşam değil daha erken saatte yemelisin.
Münkün oldukça ara öğün yapmalısın (tabi az yemelisin, süt meyve kuruyemiş gibi ara öğün alternatifleri var)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :sm_confused:

Ha bi de SPOR ŞART!! guclubacismile

Sen de benim gibi çok zayıf sevmiyon yerimseniben Sabah aç karnı çıplak kilomuzu dikkate alıyoz, menülerimizi sporlarımızı yazıp birbirimize fikir veriyoz, ceza veriyoz... Tibet yapanlar olarak küçük grubumuz var
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Şimdilik aklıma gelenler bunlar sempatiksalakcinni
Regl zamanı kilo fazla oluyo genelde boshayallersmile[/QUOTE]

evet canım çok zayıf sevmiyorum ben, zaten diyet yapmama herkes karşı :umursamaz:

bunlara uymaya çalışıcam canım tek sorun tartı edinemedim henüz kendime

Hoş beşi hiç yemedim canım, o kadar çok yeni ürün var ki.. Sevgülüm gittiğinden beri markete gidip de abur cubur almışlığım yok, bi tek arkadaşımla intense i denemek için almıştım.

Abartmadan yedikçe bi sorun yok zuzum da sen cidden abartmışsın, yoksa sen baya kilo vermiştin kaydirigubbakcemile Ananla da anlaş baştan, sağlıklı şeyler yapsın. Sevgülün nasıl, ortamı iyice oturdu mu orda, askerlere eziyet ediyo mu sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
evet canım çok zayıf sevmiyorum ben, zaten diyet yapmama herkes karşı :umursamaz:

bunlara uymaya çalışıcam canım tek sorun tartı edinemedim henüz kendime

Etraftaki kişilere kulak asma canım, benim hayatımdaki en kilolu zamanımda aaa sen kilo vermişsin diyolardı laelaelaelaelae En güzeli aynaya bakıp ona göre karar vermek...

Tartı çoook önemli... Ay keşke bimin kampanyası zamanına denk gelmiş olsaydın, 15 liraya digital tartı sattılardı sempatiksalakcinni

TRUFCUM işle ilgili sorunlar halloldu mu, sanki yazmıştın müdürle konuştum tahin olcam diye.... Herşey yolunda mı evde falan?????? Ben öyle olduğunu varsayıyom da yine de soram dedim

püsküütte çok teşekkürler ama ben ısrarla beceremedim saten açımmm kendimi yoramıcam daha fazla :)

he walla canım keşkem sabahtan yiyeydim yemicem dediydim akşam yedim :sinifsinif: ohaoldumsmile nese oldu artıkın ohaoldumsmile canım ben 2 haftada 1.7 kg werdim ondan sora şımardım sanırım nese bu cuma 2 hafta geçmiş olcak en azından kendi kilomdayım bünyem şok olmuştur sanırım lülülülülülü haftaya daha bi dikkat ederim we inş. güzel olur delikafadulden annem sebze falan yapar normaldede yemekler fazla ağırda değildir ege mutfağını bilirsin ot çöp ağırlıklı zeytinyağlılar falan ama gel görki hamur işleri war dedim tlf. ama o durmaz yinede artıkın ya bide bilirsin üni.den bu yana gurbette olunca yanında kaldığın tatil süresi boyunca tüm yılın acısını çıkarmak istercesine şeyler yapar pişirir :roflol: :roflol: bakalım zorlu bi sınaw beni bekliyo delikafadulden

yok yaw ne eziyetiii sewmez öle şeyleri o ama işi gereği yapması yada yaptırması gereken şeyler oluyo tabii ......walla biz hala daha keşke kısa dönem çıksaydı diyosss ne bilem yaw çok war daha bide teeeee nerde çok uzakta kaldık yaw zor oluyo

Son düzenleme:

Ben şu diyete başlasam inş.
tartıyı bu aralar 2 günde bir kullanırım artıkın alana kadar

ayy hoşbeşe özellikle pembe ambajlı olanına ve brownie intense bayılıyorum ben :)
amaa amaa istediğim kadar ayılıp bayılayım bu kiloların gitmesi gerek :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…