yaa bende yeni katıldım lönk diye daldım walla :) ne görgülü insanlar var :)
buarada bu ticker nasıl yapılıyoo
he walla canım keşkem sabahtan yiyeydim yemicem dediydim akşam yedim :sinifsinif: ohaoldumsmile nese oldu artıkın ohaoldumsmile canım ben 2 haftada 1.7 kg werdim ondan sora şımardım sanırım nese bu cuma 2 hafta geçmiş olcak en azından kendi kilomdayım bünyem şok olmuştur sanırım lülülülülülü haftaya daha bi dikkat ederim we inş. güzel olur delikafadulden annem sebze falan yapar normaldede yemekler fazla ağırda değildir ege mutfağını bilirsin ot çöp ağırlıklı zeytinyağlılar falan ama gel görki hamur işleri wardedim tlf. ama o durmaz yinede artıkın ya bide bilirsin üni.den bu yana gurbette olunca yanında kaldığın tatil süresi boyunca tüm yılın acısını çıkarmak istercesine şeyler yapar pişirir :roflol: :roflol: bakalım zorlu bi sınaw beni bekliyo delikafadulden
yok yaw ne eziyetiii sewmez öle şeyleri o ama işi gereği yapması yada yaptırması gereken şeyler oluyo tabii ......walla biz hala daha keşke kısa dönem çıksaydı diyosss ne bilem yaw çok war daha bide teeeee nerde çok uzakta kaldık yaw zor oluyo
TRUFCUM işle ilgili sorunlar halloldu mu, sanki yazmıştın müdürle konuştum tahin olcam diye.... Herşey yolunda mı evde falan?????? Ben öyle olduğunu varsayıyom da yine de soram dedim
ayy hoşbeşe özellikle pembe ambajlı olanına ve brownie intense bayılıyorum ben :)
amaa amaa istediğim kadar ayılıp bayılayım bu kiloların gitmesi gerek :Saruboceq:
Dün gece yesanın yazdığı tarife de bakarsın daha sonra, hala olmazsa nereye takıldığını söylersinpüsküütte çok teşekkürler ama ben ısrarla beceremedim saten açımmm kendimi yoramıcam daha fazla :)
:roflol: Fıstığım ya, sen cidden obursun ve de açsın kaydirigubbakcemile3 Bi de bi gıda akla girince mutlak yiyon, o yüzdne bundan sonra kendini iyi tanı ve zamanında ye kaydirigubbakcemilehe walla canım keşkem sabahtan yiyeydim yemicem dediydim akşam yedim :sinifsinif: ohaoldumsmile nese oldu artıkın ohaoldumsmile canım ben 2 haftada 1.7 kg werdim ondan sora şımardım sanırım nese bu cuma 2 hafta geçmiş olcak en azından kendi kilomdayım bünyem şok olmuştur sanırım lülülülülülü haftaya daha bi dikkat ederim we inş. güzel olur delikafadulden annem sebze falan yapar normaldede yemekler fazla ağırda değildir ege mutfağını bilirsin ot çöp ağırlıklı zeytinyağlılar falan ama gel görki hamur işleri wardedim tlf. ama o durmaz yinede artıkın ya bide bilirsin üni.den bu yana gurbette olunca yanında kaldığın tatil süresi boyunca tüm yılın acısını çıkarmak istercesine şeyler yapar pişirir :roflol: :roflol: bakalım zorlu bi sınaw beni bekliyo delikafadulden
iki günde bir tartılmak çok bence haftada bir idealBen şu diyete başlasam inş.
tartıyı bu aralar 2 günde bir kullanırım artıkın alana kadar
ayy hoşbeşe özellikle pembe ambajlı olanına ve brownie intense bayılıyorum ben :)
amaa amaa istediğim kadar ayılıp bayılayım bu kiloların gitmesi gerek :Saruboceq:
Selam kızlar, hoşgeldin öskecim a.s.
KIzlar bugün akşam yemeğine kadar çok iyi gittim lakin akşam misafir gelcekti, ben de dün mü ondan önceki gün mü anchusa hasanpaşa köfte yapıyım demişti, misafire ondan yapıyım dedim, misafir gelmedi ama yanlış gün söylemiş meğer, yarın gelcekmiş. E yemeklerde bize kaldı:S Baya çok yedik eşim de ben de.
Neyse menümü yazıyım eyvahedigeldismile
Bugün sınavlar vardı malum okula gittim,
Sabah çıkmadan önce 1 dilim ekmek ile beyaz peynir ve 2 zeytin yedim.
Arada bir adet minik kurabiye yedim.
Öğlen bir tost ve ayran.
Arada 8-9 tane yeşil erik.
Akşam 3 tane hasanpaşa köfte ve 2 kepçe pilav yedim eyvahedigeldismile
Akşam eşim yanlışlıkla burnuma çarptı baya acıdı, sonra bana danette getirdi, ben de o şaşkınlıkla yidim:)
Hiç spor yapacak halim yok çok yorgunum lakin yatmadan önce callan yapmaya çalışırım,
dün de ders çalışcam diye yapmamıştım
Sizler nasılsınız bakalım, geçmişi okuyamadım çok uzundu.
Kız aç kalmak yokki, dedim ya ömür boyu uygulayacağımız sağlıklı beslenme diye... okumadın mı yoksa aklinialirimsmileBen şu diyete başlasam inş.
tartıyı bu aralar 2 günde bir kullanırım artıkın alana kadar
Sınavlarında başarılar canım, eşin de dikkat etsinHiç spor yapacak halim yok çok yorgunum lakin yatmadan önce callan yapmaya çalışırım,
İnşallah canım opuyorumnanaktang
işle ilgili iptal ihdasları bekliyoruz canım
onunda kesin bi günü yok
nisan sonu mayıs temmuz gibi bişi inşallah arada kaynamam
evle ilgili yuvarlanıp gidyoruz işte
inşallah daha iyi olacağız :Saruboceq:
Canım benim ya, beni dinledin çok da iyi yaptın, tanıdıklarımdan onu yiyip de seven yok, ancak şekere düşkün insanlar sever valla. Browni tabi başka, afiyet olsun kaydirigubbakcemile3ben finduklusunu sewiyom hoşbeşin:)))
intensii dulcinacım daha önce yemişti beğenmedini sölemişti ondan heç almadım ama geçen hafta bi browni yemiştim delikafadulden
hoşgeldin canım
sınav nasıldı
amma yemişsin hasan amcayı yanına da pilav bol kepçe oooooooooooh
burnun nasıl inşallah bişey yoktur.
danetteyide arada götürmüşün
:bbo: sositososito
ya kocik de bana yeşil çayla çukulata getirdi şimdi ,
yeşil çay tamam da çiko'yu yiyip yememe arasında gidip geliyorum:jeyyar:
Selam kızlar, hoşgeldin öskecim a.s.
KIzlar bugün akşam yemeğine kadar çok iyi gittim lakin akşam misafir gelcekti, ben de dün mü ondan önceki gün mü anchusa hasanpaşa köfte yapıyım demişti, misafire ondan yapıyım dedim, misafir gelmedi ama yanlış gün söylemiş meğer, yarın gelcekmiş. E yemeklerde bize kaldı:S Baya çok yedik eşim de ben de.
Neyse menümü yazıyım eyvahedigeldismile
Bugün sınavlar vardı malum okula gittim,
Sabah çıkmadan önce 1 dilim ekmek ile beyaz peynir ve 2 zeytin yedim.
Arada bir adet minik kurabiye yedim.
Öğlen bir tost ve ayran.
Arada 8-9 tane yeşil erik.
Akşam 3 tane hasanpaşa köfte ve 2 kepçe pilav yedim eyvahedigeldismile
Akşam eşim yanlışlıkla burnuma çarptı baya acıdı, sonra bana danette getirdi, ben de o şaşkınlıkla yidim:)
Hiç spor yapacak halim yok çok yorgunum lakin yatmadan önce callan yapmaya çalışırım,
saol trufcum olumunekankayizsmilegazan mübarek olsun linguistim
işle ilgili iptal ihdasları bekliyoruz canım
onunda kesin bi günü yok
nisan sonu mayıs temmuz gibi bişi inşallah arada kaynamam
evle ilgili yuvarlanıp gidyoruz işte
inşallah daha iyi olacağız :Saruboceq:
Dün gece yesanın yazdığı tarife de bakarsın daha sonra, hala olmazsa nereye takıldığını söylersin
:roflol: Fıstığım ya, sen cidden obursun ve de açsın kaydirigubbakcemile3 Bi de bi gıda akla girince mutlak yiyon, o yüzdne bundan sonra kendini iyi tanı ve zamanında ye kaydirigubbakcemile
Benim vakit az kaldı, hayatta şımarmam, ama zaten senin boy uzun, yaza kadar çok vaktin var, o yüzden bünyeyi şaşırtmakla iyi yapmışsın canım... Hatta eğer kendimi tutamıyom diyosan şöyle bi önerim var: 2 hafta ver, 2 hafta düzenli tartılarak kontrollü bi şekilde ye bişiler kaydirigubbakcemile5
Ay evet ya, ege öyle, pek bi hayranım o yönüne zaten, benim yakın arkadaşım da egeden olumunekankayizsmile Canım bence kilonu sabit tutmayı becerecek şekilde ye o dönem, sonuçta ev yapımı, başka ne zaman bulcan. Sporu yaptıktan sonra, geç saatte yemedikten sonra hiç bişi olmaz :lepi:
Sınavlar iyi geçti baya korkuyordum atlattım. Ödev kısmı kaldı sadece. Evet çok yedim ya, stresim geçip rahatlayınca böyle şeyler yapıyorum, eşim de çok ısrar etti. Öyle yedik yani:) Baya da arttı, misafire yemek yapmıycam ceza olsun bugünkü yemekleri yesin, zaten yabancı değil, bana yemek siparişi yapıp gelmedi ya, o kadar okuldan koşa koşa gelip uğraştım bir de. neyse. danette de arada kaynadı:)
Burnum baya acıdı ya, çok korktum, bişey olmamış gibi duruyor ama, neyseki Allahtan yarın doktora kontrole var, yoksa aklım takılırdı.
Bu saatte ancak küçük parça ye bence kalanını yarın yersin yerimseniben
Selam fıstık..kizlar selam
bugun nasilsiniz?>ben bugun liseden beri gorustugum arkadasimla gorustum ama diyetimi bozmadim gibi sadece bi kadeh kirmizi sarap ictim umarim cok kalori almamisimdirr dimi kizlar gerci icim icimi yiyooo ama napimm eslik edeyim dedim bi kadehcikle
Sağol canım, pes mi ettirdim :dilcikar:
ya kocik de bana yeşil çayla çukulata getirdi şimdi ,
yeşil çay tamam da çiko'yu yiyip yememe arasında gidip geliyorum:jeyyar:
Benim eşimin danette getirmesi gibi olmuş, bu kocikler başa bela:)
Selam fıstık..
Yok canım ya, ne kalorisi.. üzüm kısmı güzel de alkol kısmı çok sağlıksızlmaz:
Hoşgeldin canım, ben de senin mesaja nasılsa geç geliyo diye yanıt yazmamıştım hemen gidip yazam
Buarada menülerin çok güzel kaydirigubbakcemile5
kizlar selam
bugun nasilsiniz?>ben bugun liseden beri gorustugum arkadasimla gorustum ama diyetimi bozmadim gibi sadece bi kadeh kirmizi sarap ictim umarim cok kalori almamisimdirr dimi kizlar gerci icim icimi yiyooo ama napimm eslik edeyim dedim bi kadehcikle
hoşgeldin canım a.s. biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş artık olan olmuş yarın dengelersin hihoyyyt
:
canim sinavlarin iyi gecmis sevdindimm tatlimm
hayirdir burnuna noldu kuzumm acimis falan yazmissin merak ettim cicegim?
Ben de yapmayı seviyom ama kendimi evliliğe saklıyom sırnaşık şey :dance: Baban en güzelini yemiş, cimcimem benim kaydirigubbakcemile3 Kız o sevgüleler uymamak lazım yemek konusunda, onların metabolizma bizden hızlı çalışıyo fakat onlarla aynı miktar yiyosak hesabı sen yap aklinialirimsmileewewt zuzum ya yemek yemek ayrı bi tutku bende yapmakta öle :lepi: değişik şeyler yapmayı denemeyi çok sewiyom hatta geçen yıl bende benim zuzuda spor yaparken kilo almaya başlamıştık bi ara :roflol: :roflol: resmen ziyafet çekiyoduk kendimize oda çok sewer değişik şeyler denemeyi benle yapmayı sempatiksalakcinni oburum efett babamda yiyip yiyip yazları tepindimi görüyo ya , kızım ne yemeden geri kalıyon ne de spordan diyoo delikafadulden delikafadulden
zaten 1 hafta falan kalabilcek canım en iyisi dediğin gibi bu hafta kilo werdim mi wermedim mi diye stres yapmiim cuma kilom ne çıkarsa sabit tutmaya çalışayım sonra tam gaz dewam ederim inş. sositososito :Saruboceq:
Kız sen yarım kilo çiçek yiyen misin kaydirigubbakcemile3 Geç kalmış tebriğimi hemen edem opuyorumnanaktan Çikolata için ayrı tebrik ederim alkisalkisalkisçukulatayı geri verdimakannehir
gittim çilek yıkadım,şimdi onu indra gandhi yapıcam:jeyyar:
beni tebrik edin lütmenvereliniortaksengözlerimebaksanab
Sağol canım, pes mi ettirdim :dilcikar:
Benim eşimin danette getirmesi gibi olmuş, bu kocikler başa bela:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?