Kız sen yarım kilo çiçek yiyen misin kaydirigubbakcemile3 Geç kalmış tebriğimi hemen edem opuyorumnanaktan Çikolata için ayrı tebrik ederim alkisalkisalkis
Burnum baya acıdı ya, çok korktum, bişey olmamış gibi duruyor ama, neyseki Allahtan yarın doktora kontrole var, yoksa aklım takılırdı.
ayy şekerim lachesiscim hemen eleştiriye geçiyorum ne ööle akşam akşam köfteler bide bidee 2 kepçe pilav yazmışsın maşallahın var :)
bak bana ilk günden ne kadarda kendimi frenledim öğle tatilinde markete gittik ehrkes çikolata mikolata alırken ben sadece 1 tane eti form aldım
sorma yahukaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook
kilo verip de artiz olucaz diye korkuyorlar bencesırnaşık şey
canım sınavlarının iyi geçmesine çok sevindim bu aradayerimseniben
Evet lachesiscim, o üst üste menülere için seni kat kat haşlamam gerekiyodu, burda ancak belli bi yere kadar kızabiliyom. Bi de sanki haşlamalarım etkisiz hala geldiydi sanki, yoksa insan kendine çeki düzen verir di mi lülülülülülüSağol canım, pes mi ettirdim :dilcikar:
Fıstık sen de her bişiyden bi olumsuzluk bulup gözünde büyütüyon kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Kız aklıma bile gelmedi o dediğin sempatiksalakcinnisekerparemmm selamm
haklisin canim sagliksiz ama ne biliyimm yilbasindan beri icmedim hic ozendim bi kadeh iceyim dedim ama umarim bloke etmedim kilo vermemi sekerim akide sekerim benimm
Selam kızlar, hoşgeldin öskecim a.s.
KIzlar bugün akşam yemeğine kadar çok iyi gittim lakin akşam misafir gelcekti, ben de dün mü ondan önceki gün mü anchusa hasanpaşa köfte yapıyım demişti, misafire ondan yapıyım dedim, misafir gelmedi ama yanlış gün söylemiş meğer, yarın gelcekmiş. E yemeklerde bize kaldı:S Baya çok yedik eşim de ben de.
Neyse menümü yazıyım eyvahedigeldismile
Bugün sınavlar vardı malum okula gittim,
Sabah çıkmadan önce 1 dilim ekmek ile beyaz peynir ve 2 zeytin yedim.
Arada bir adet minik kurabiye yedim.
Öğlen bir tost ve ayran.
Arada 8-9 tane yeşil erik.
Akşam 3 tane hasanpaşa köfte ve 2 kepçe pilav yedim eyvahedigeldismile
Akşam eşim yanlışlıkla burnuma çarptı baya acıdı, sonra bana danette getirdi, ben de o şaşkınlıkla yidim:)
Hiç spor yapacak halim yok çok yorgunum lakin yatmadan önce callan yapmaya çalışırım,
dün de ders çalışcam diye yapmamıştım
Sizler nasılsınız bakalım, geçmişi okuyamadım çok uzundu.
Vayyy, hani sen yemenden kesemezdin baya motive olmuş gördüm seni:)
amann dikkat bende çok tırsıyorum heran bişey olcak gibi bu hafta yine sevgilim gelcek bakalım sakarlığa devam edecekmi?
Hoşgeldin canım, kırmızı şarap çok kalorili değil benim bildiğim tam da bilmiyorum ki, hem bir kadehten bişey olmaz herhalde kan yapar:)
hosbuldukk cicegimmm
insallah kuzummm kan yapsin kalori yapmasin:))opuyorumnanaktan
Sağol tatlışım bayadır karşılamıyorduk özledim Şeniz
Sağol birtanecikim, kendime kendime yumruk attım yanlışlıkla bir nevi, hassas olduğunda acıdı baya, korktum bir de şimdi iyi ama.
Dikkat etsin, etmezse fırçayı atarsın yine:)
ayy sorma yaa nasıl tutuyorum kendimi anlatamam biraz önce annem çilek getirdi kremşantili falan ama ben sade yedim o derece yani:bbo:
sekerparemmm selamm
haklisin canim sagliksiz ama ne biliyimm yilbasindan beri icmedim hic ozendim bi kadeh iceyim dedim ama umarim bloke etmedim kilo vermemi sekerim akide sekerim benimm
Hoşgeldin canım, kırmızı şarap çok kalorili değil benim bildiğim tam da bilmiyorum ki, hem bir kadehten bişey olmaz herhalde kan yapar:)
Sağol tatlışım bayadır karşılamıyorduk özledim Şeniz
Sağol birtanecikim, kendime kendime yumruk attım yanlışlıkla bir nevi, hassas olduğunda acıdı baya, korktum bir de şimdi iyi ama.
Ben de yapmayı seviyom ama kendimi evliliğe saklıyom sırnaşık şey :dance: Baban en güzelini yemiş, cimcimem benim kaydirigubbakcemile3 Kız o sevgüleler uymamak lazım yemek konusunda, onların metabolizma bizden hızlı çalışıyo fakat onlarla aynı miktar yiyosak hesabı sen yap aklinialirimsmile
En güzel karar vereliniortak
Kız sen yarım kilo çiçek yiyen misin kaydirigubbakcemile3 Geç kalmış tebriğimi hemen edem opuyorumnanaktan Çikolata için ayrı tebrik ederim alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bencede tut kendini canım krem şanti tehlikeeeeeeeeeeaklinialirimsmile
Evet lachesiscim, o üst üste menülere için seni kat kat haşlamam gerekiyodu, burda ancak belli bi yere kadar kızabiliyom. Bi de sanki haşlamalarım etkisiz hala geldiydi sanki, yoksa insan kendine çeki düzen verir di mi lülülülülülü
Fıstık sen de her bişiyden bi olumsuzluk bulup gözünde büyütüyon kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Kız aklıma bile gelmedi o dediğin sempatiksalakcinni
Evet lachesiscim, o üst üste menülere için seni kat kat haşlamam gerekiyodu, burda ancak belli bi yere kadar kızabiliyom. Bi de sanki haşlamalarım etkisiz hala geldiydi sanki, yoksa insan kendine çeki düzen verir di mi lülülülülülü
i
cicegim cok abarti biseyler yememisin bence papatyam iki kepce pilav ekmegin yerine gecmistir hayatim minik kurabiyede sinav stresinde erimis gitmistir hayatimm
esin burnuna carpmis ay hayatimm gecmis olsunn su an cok hasssas burnun degse bile acir carpmasi nasil sizlattigini hissedebiliorum bebegim kiyamam sana bennn
ayy sorma yaa nasıl tutuyorum kendimi anlatamam biraz önce annem çilek getirdi kremşantili falan ama ben sade yedim o derece yani:bbo:
sporumuda yapıp bomba gibi geldim kızlar
trufcum meslekte memur yazdıgına bakma 657 ye tabi değilim şirkete bağlıyız((
canım mehmet öz falan kırmızı şarabı öneriyoo boş wer sonuçta üzüm suyu değilmi delikafadulden
bende tarçınlı süt yaptım içelim kızlar :içelim:
bende özledim canım benim walla şükür kawuşturana pc arızalıydı da yerimseniben
bebemm en güzelini yapıyon opuyorumnanaktan yaw benim zuzunun midesi rahatsız :çok üzgünüm: o yüzden ölee bi oturduunda epey yiyen erk. grubuna pek girmiyoo :1ninca: pek bi kibar hemen doyar ama tatlı falan acayip sewiyobende ona uyunca offff :a015: Şeniz
canım mehmet öz falan kırmızı şarabı öneriyoo boş wer sonuçta üzüm suyu değilmi delikafadulden
bende tarçınlı süt yaptım içelim kızlar :içelim:
bebemm en güzelini yapıyon opuyorumnanaktan yaw benim zuzunun midesi rahatsız :çok üzgünüm: o yüzden ölee bi oturduunda epey yiyen erk. grubuna pek girmiyoo :1ninca: pek bi kibar hemen doyar ama tatlı falan acayip sewiyobende ona uyunca offff :a015: Şeniz
sositososito alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
leslie ile mi yaptın canım? spor ayakkabısı giyiyon demi :uhm:
oyyyy bebegimm benimm su an burnun cok hassas tatliskom eminim hadditten fazla acimistir opeyimmde gecsin iyice sekerparem
fırça yiye yiye artık sallamıyo bağımlılıl yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?