50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Burnum baya acıdı ya, çok korktum, bişey olmamış gibi duruyor ama, neyseki Allahtan yarın doktora kontrole var, yoksa aklım takılırdı.

amann dikkat bende çok tırsıyorum heran bişey olcak gibi bu hafta yine sevgilim gelcek bakalım sakarlığa devam edecekmi?

Vayyy, hani sen yemenden kesemezdin baya motive olmuş gördüm seni:)

sorma yahukaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook
kilo verip de artiz olucaz diye korkuyorlar bencesırnaşık şey
canım sınavlarının iyi geçmesine çok sevindim bu aradayerimseniben

Sağol canım. Korkmak değil de kıyamıyorlar bence:)

sporumuda yapıp bomba gibi geldim kızlar

trufcum meslekte memur yazdıgına bakma 657 ye tabi değilim şirkete bağlıyız ((

Sağol canım, pes mi ettirdim :dilcikar:
Evet lachesiscim, o üst üste menülere için seni kat kat haşlamam gerekiyodu, burda ancak belli bi yere kadar kızabiliyom. Bi de sanki haşlamalarım etkisiz hala geldiydi sanki, yoksa insan kendine çeki düzen verir di mi lülülülülülü

sekerparemmm selamm
haklisin canim sagliksiz ama ne biliyimm yilbasindan beri icmedim hic ozendim bi kadeh iceyim dedim ama umarim bloke etmedim kilo vermemi sekerim akide sekerim benimm
Fıstık sen de her bişiyden bi olumsuzluk bulup gözünde büyütüyon kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Kız aklıma bile gelmedi o dediğin sempatiksalakcinni

cicegim cok abarti biseyler yememisin bence papatyam iki kepce pilav ekmegin yerine gecmistir hayatim minik kurabiyede sinav stresinde erimis gitmistir hayatimm
esin burnuna carpmis ay hayatimm gecmis olsunn su an cok hasssas burnun degse bile acir carpmasi nasil sizlattigini hissedebiliorum bebegim kiyamam sana bennn

oyyyy bebegimm benimm su an burnun cok hassas tatliskom eminim hadditten fazla acimistir opeyimmde gecsin iyice sekerparem

sekerparemmm selamm
haklisin canim sagliksiz ama ne biliyimm yilbasindan beri icmedim hic ozendim bi kadeh iceyim dedim ama umarim bloke etmedim kilo vermemi sekerim akide sekerim benimm

canım mehmet öz falan kırmızı şarabı öneriyoo boş wer sonuçta üzüm suyu değilmi delikafadulden
bende tarçınlı süt yaptım içelim kızlar :içelim:

bende özledim canım benim walla şükür kawuşturana pc arızalıydı da yerimseniben

bebemm en güzelini yapıyon opuyorumnanaktan yaw benim zuzunun midesi rahatsız :çok üzgünüm: o yüzden ölee bi oturduunda epey yiyen erk. grubuna pek girmiyoo :1ninca: pek bi kibar hemen doyar ama tatlı falan acayip sewiyo bende ona uyunca offff :a015: Şeniz

pompiriskommm benimmmm ne biliyimm bugun ogle giyinirken cok moralim bozuldu ne giysem olmadi yakismadi hic bir pantolana sigmiorum o yuzden bi an once gitsin diorumm kuzummm

Burcuhayali bıktırmıştım bir ara illllah etmişti kuzum, şimdi daha iyiyim ama seni bıktırmamaya çalışacağım:)

Ya o aslında elime çarptı ben elimle burnuma çarptım:) İyiyim ama şuan sağlam galiba, bakalım yarın kontrolüm var, inşallah sorun çıkmaz.

ayy sorma yaa nasıl tutuyorum kendimi anlatamam biraz önce annem çilek getirdi kremşantili falan ama ben sade yedim o derece yani:bbo:

Fazla da aç kalma tatlım, sonra birden herşeye saldırıyor insan.

benimki kebap uzmanı kuyrukyağlı falan ıyyyyy yapar yapar yer tabi 2 yıl uy ona sora nerden çıktı bu kilo de alsanaalsanasmile

canim benimmm sanada afiyet olsun tarcinli sutte cok faydaliymis kuzum nasil sicakmi iciosun salep gibimi oluyooo ?guzelse bende yarin yaparimm sekercimm

oyyyy bebegimm benimm su an burnun cok hassas tatliskom eminim hadditten fazla acimistir opeyimmde gecsin iyice sekerparem

Ben de seni öpeyim Şeniz

fırça yiye yiye artık sallamıyo bağımlılıl yaptı

Benim dulcinin fırçalarına alışmam gibi olmuş:)

bende özledim canım benim walla şükür kawuşturana pc arızalıydı da yerimseniben

Geçmiş olsun pcne o zaman a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…