Kız aç kalmak yokki, dedim ya ömür boyu uygulayacağımız sağlıklı beslenme diye... okumadın mı yoksa aklinialirimsmile
Hoşgeldin gamişcim, yaptığın sporları da şöyle büyük büyük renkli renkli yaz bence, daha hoş oluyo, yesanın önerisidir bu kaydirigubbakcemile2sporumuda yapıp bomba gibi geldim kızlar
Ben belgesel izlediydim, orda üzüm kısmının faydalı olduğunu ama alkol kısmının kesinlikle zararlı olduğunu şey ettiler. İlla üzüm diyosan üzüm hoşafı iç lülülülülülücanım mehmet öz falan kırmızı şarabı öneriyoo boş wer sonuçta üzüm suyu değilmi delikafadulden
bende tarçınlı süt yaptım içelim kızlar :içelim:
bebemm en güzelini yapıyon opuyorumnanaktan yaw benim zuzunun midesi rahatsız :çok üzgünüm: o yüzden ölee bi oturduunda epey yiyen erk. grubuna pek girmiyoo :1ninca: pek bi kibar hemen doyar ama tatlı falan acayip sewiyobende ona uyunca offff :a015: Şeniz
Sen böyle gidersen çok kısa sürede forma kavuşcan canım, çok inanıyorum kaydirigubbakcemile5pompiriskommm benimmmm ne biliyimm bugun ogle giyinirken cok moralim bozuldu ne giysem olmadi yakismadi hic bir pantolana sigmiorum o yuzden bi an once gitsin diorumm kuzummm
:roflol: :roflol: Sen benim kızmalarımdan belki rahatsız oluyosun diye de bişi demedim canım son zamanlarda, emin olamadım bilmiyorumkismileBurcuhayali bıktırmıştım bir ara illllah etmişti kuzum, şimdi daha iyiyim ama seni bıktırmamaya çalışacağım:)
Evet gamişcim, bi sürü sakıncası var. boshayallersmileyokk kııı giymiyom giymek mi gerekiyooo bilmiyorumkismile
Geriye hızlı bi bakıp o mesajı okumanı öneririm queencim, burda genel olarak nasıl beslenmeye çalıştığımızı anlatmıştın yerimsenibenatlamışım sanırım canım o kadar çok sayfa varki okuu oku bitmio ne gayretli hatunlar var böylecee görmüş oldum
ben zaten spor yapıyodum elimden geldiğince basenlerim saolsun peşimi bırakmıyo
ayy sorma yaa nasıl tutuyorum kendimi anlatamam biraz önce annem çilek getirdi kremşantili falan ama ben sade yedim o derece yani:bbo:
ya kocik de bana yeşil çayla çukulata getirdi şimdi ,
yeşil çay tamam da çiko'yu yiyip yememe arasında gidip geliyorum:jeyyar:
kizlar selam
bugun nasilsiniz?>ben bugun liseden beri gorustugum arkadasimla gorustum ama diyetimi bozmadim gibi sadece bi kadeh kirmizi sarap ictim umarim cok kalori almamisimdirr dimi kizlar gerci icim icimi yiyooo ama napimm eslik edeyim dedim bi kadehcikle
çukulatayı geri verdimakannehir
gittim çilek yıkadım,şimdi onu indra gandhi yapıcam:jeyyar:
beni tebrik edin lütmenvereliniortaksengözlerimebaksanab
sporumuda yapıp bomba gibi geldim kızlar
trufcum meslekte memur yazdıgına bakma 657 ye tabi değilim şirkete bağlıyız((
Ben belgesel izlediydim, orda üzüm kısmının faydalı olduğunu ama alkol kısmının kesinlikle zararlı olduğunu şey ettiler. ılla üzüm diyosan üzüm hoşafı iç lülülülülülü
yawf noliii bu kkya
iii ce delleniyom heee
sekerparemmm selamm
haklisin canim sagliksiz ama ne biliyimm yilbasindan beri icmedim hic ozendim bi kadeh iceyim dedim ama umarim bloke etmedim kilo vermemi sekerim akide sekerim benimm
kizlar selam
bugun nasilsiniz?>ben bugun liseden beri gorustugum arkadasimla gorustum ama diyetimi bozmadim gibi sadece bi kadeh kirmizi sarap ictim umarim cok kalori almamisimdirr dimi kizlar gerci icim icimi yiyooo ama napimm eslik edeyim dedim bi kadehcikle
belkim gaza gelirim sizi okudukça dicemde ben 2-3 hafta önce pilates seti aldım pilatese dewam edeyim biraz daha guclubacismile
:roflol: Hayal ettim seni valla kaydirigubbakcemile3 Ben onu yapıyordum ama bügün yapadım, akşam spor yapmak cidden zor oluyo cimcimem ya, kolay gelsin canım. O kadar yorgunluğun üstüne yapmadığın şey yok. HEEEEE bi de cimcimem hani 8 dk lık bacak çalıştırma var ya, onu yapma bence, çünkü daha çok şişirmeye yönelik hareketler... Ben bi tek kalçayı yapıyom kalça kalksın diye yerimseniben
söylemioruum :dilcikar:
canım boyum 155 kilom daa 58 gerçi regliyim şuan ama pek şişkinlik hissetmiorum.
54 bile olsam yeter bana
ooo yesa hanımlar gelmiş
ayy hoşbeşe özellikle pembe ambajlı olanına ve brownie intense bayılıyorum ben :)
amaa amaa istediğim kadar ayılıp bayılayım bu kiloların gitmesi gerek :Saruboceq:
Selam kızlar, hoşgeldin öskecim a.s.
KIzlar bugün akşam yemeğine kadar çok iyi gittim lakin akşam misafir gelcekti, ben de dün mü ondan önceki gün mü anchusa hasanpaşa köfte yapıyım demişti, misafire ondan yapıyım dedim, misafir gelmedi ama yanlış gün söylemiş meğer, yarın gelcekmiş. E yemeklerde bize kaldı:S Baya çok yedik eşim de ben de.
Neyse menümü yazıyım eyvahedigeldismile
Bugün sınavlar vardı malum okula gittim,
Sabah çıkmadan önce 1 dilim ekmek ile beyaz peynir ve 2 zeytin yedim.
Arada bir adet minik kurabiye yedim.
Öğlen bir tost ve ayran.
Arada 8-9 tane yeşil erik.
Akşam 3 tane hasanpaşa köfte ve 2 kepçe pilav yedim eyvahedigeldismile
Akşam eşim yanlışlıkla burnuma çarptı baya acıdı, sonra bana danette getirdi, ben de o şaşkınlıkla yidim:)
Hiç spor yapacak halim yok çok yorgunum lakin yatmadan önce callan yapmaya çalışırım,
dün de ders çalışcam diye yapmamıştım
Sizler nasılsınız bakalım, geçmişi okuyamadım çok uzundu.
ben bu mesaji yazarken sen yine coktan cikmis gitmis hem de uzak diyarlara beni birakmis olacaksin biliyorum ama olsun yine de yaziyorum bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayirdigin icin hehe dur hatlar karisti uhuhumafoldumben gitme bi yere carparim :mymeka: bak yine aklima geldi bu replik yaaaa izlemicem bi daha hehhe -tatlicadiarzu-
KILO CIZELGESI NASIL YAPILIR YESA ILE HERKESIN BIR KILO CIZELGESI OLACAK part 814 (SEKIZ YUZ ON DORT)
1- google a weight ticker yazilir
2- ilk cikan siteye tiklanir
3-oradan basamak basamak secilir next next diyip gidilir baslangic kilosu su an ki kilo neyim her bi sey yazilir
4-en son sayfada bir link cikar karsiniza burasi onemliii
basi http ile baslayip sonu png ile biten kismini kopyalamaniz gerekir digerlerni kopyalamayiniz
5- kullanici paneline ordan profil duzenleye tiklanir
6-cizelge basligi bulunur ve de yapistir denir (ctrl - v) kisa yolu
7- hala da olmuyorsa ozel mesaj atilir
BU ARADA yazmayi unutmusum MELABAAAAAAAAAAAAA ben geldim simdi girdim iceri bi sey yemiyecegim dedim ama herkes yeyince dayanamadim ben de yahuuu( cheese kek yedim leslie ile bacak yapip yatacagim
YEDIKLERIM
sabah
kahvaltilik gevregi
soya sutu
yesil cay
ara
yesil cay
ogle
1 dilim ekmek
kasar
1 domates
ara
1 elma
yesil cay
aksam
etli sebzeli mantarli bir tur yemek
bu kadar guzel menunun ustune oldu mu simdi
cheese kek
YAPTIKLARIM
1-TIBET
2- EN SUPERINDEN CALLANETICS
3- LESLIE ILE BACAK (simdi kalkip yapiyorum ahanda :)
slm kızlar benide alırmısınız bu gruba :kedi: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana şükür kawuşturana canlar yaw özledim sizleri malesef pc nin azizliğine uğradım bi süredir kapanmıyo ısınıyodu açılmadı bi de uyus kaydirigubbakcemile ahh sewdücemin yerini bi kez daha aradım o olsaydı yapardı hemen(( neysem şimdilik haloldu gibi umarım bi sorun çıkarmaz zira çok canım sıkıldı alışmışım buraya yaww :)) zaten ilk günden koptum baya bi can sıkıntısından paso yedim doru dürüst sporda yapmadım :hulya: neysem bünyem hem dinlenmiş hemide şaşırmış oldu dimi gızlar sempatiksalakcinni naptınız bakalım neler war neler yok Şeniz
ayy ewet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kaydirigubbakcemile3 inş. çabucak geçerrr kaydirigubbakcemile5
Teşekkür ederim dulcinea yumurtanın beyazını hiç yemem ben sadece yumurtalı omlet olursa
. HEEEEE bi de cimcimem hani 8 dk lık bacak çalıştırma var ya, onu yapma bence, çünkü daha çok şişirmeye yönelik hareketler...
yok yavrum biyerlere gitmedim burdayım
sen kime çarpıyon bakalım
bu arada nerden öğrendin bu repliği bakim sen
eline sağlık
bu mesajı bol bulunur biyere kopyalamak lazım
zira her seferinde yazmak zor oluyo
herşey güzelde o cheescake ne o öyle yaaaa
oldumu şimdi yesacım
orda saat kaç olursa olsun yememeliydin
yarın sıfır hata taaammmıııııııı?
mehayda ban yemiş
pompiriskommm seninde hosuna gitmisti ondan boyle hitap ediom umarim hosuna gidiodur yine sekerparemm :)))Hoşgeldin gamişcim, yaptığın sporları da şöyle büyük büyük renkli renkli yaz bence, daha hoş oluyo, yesanın önerisidir bu kaydirigubbakcemile2
Ben belgesel izlediydim, orda üzüm kısmının faydalı olduğunu ama alkol kısmının kesinlikle zararlı olduğunu şey ettiler. İlla üzüm diyosan üzüm hoşafı iç lülülülülülü
Bizim grupta da benim midem rahatsız, artık iyice rahatsız oldu zuzum, o yüzden kilo vermeye pek bi yardımcı sempatiksalakcinni Benimki tam tosun, nasıl bi insan günde 5-6 adet magnum yer.. ucuzmuş orda :))
Sen böyle gidersen çok kısa sürede forma kavuşcan canım, çok inanıyorum kaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol: Sen benim kızmalarımdan belki rahatsız oluyosun diye de bişi demedim canım son zamanlarda, emin olamadım bilmiyorumkismile
:r
ayy canım bu dediğin super callan da mı.ona göçre biem de onu yapmaya baslıycagımda dikkat edem
yawrimmmmm yok ole yaza saklamak falan ac yap valla hadi bekliyoru m kaydirigubbakcemile3 biz bi de superine gectik dulcineancigimla hih naniknanik
katrece kendim döwüyom deyince minik bi havan aldım baya bi uğraştırıyo ama olsun naniknanik 1 çay kaşını döwüp bol suyla yutuyom ben sadece sabahları yapıyom aklıma geldikçe yoğurda da karıştırılabilir sana kalmış yani opuyorumnanaktan
Ben de çocukluktan beri şekerli içmem ama çay da içmezdim zate sempatiksalakcinni Yağlı ve salçalı yemekleri de sevmediğimi dün söylemiştim, tam diyet tarzı seviyom ama onu da pek yemiyom çok pişmediği için evde... Kız hiç bi damak avantajımı kullanamamışım. Ama gamişcim o kadar inanıyorum ki istediğim fiziğe ulaşana kadar iradeli olacağıma, umarım hep böyle olur. Sizler de benim ilham perimsiniz tabi olumunekankayizsmile
çayımı sekerli içmem tuzlu yemek yemem aşırı yağlı yemem yıllardır beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeği yiyorum şimdilik aklımda bunlar var aklıma geldikce yazarım delikafadulden
:roflol:sırnaşık şey Saolasın katrece saraçım yaw, beni sizler var ettiniz sırnaşık şey sempatiksalakcinni Yok canım, çok kararlıyım, tek başıma olsam dediğin gibi olurdu ama sizlere çok güveniyorum, o geldiğinde muhtemelen 50 olamayacam ve kilo verme yarışına devam etcem. Burda okuyoz düğüne şu kadar kaldı kilo vermem gereken diyenleri, biz ipi şimdiden sıkı tutalım bayanssulusmile
Buarada o benim verdiğim linkte süper callan da var normalı da..
Kız ben dün gece okuduğumda o yorgunlukla bu kızın omzunda bi problem mi var ses mes geliyomuş diye okuyom, halbuki neyden bahsetmişsin sempatiksalakcinni Senin için 53 mümkün de benim için çok zor ne yazık ki... yavaş kilo veriyom ben :ecrin_bebek:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?