50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız aç kalmak yokki, dedim ya ömür boyu uygulayacağımız sağlıklı beslenme diye... okumadın mı yoksa aklinialirimsmile

atlamışım sanırım canım o kadar çok sayfa varki okuu oku bitmio ne gayretli hatunlar var böylecee görmüş oldum
ben zaten spor yapıyodum elimden geldiğince basenlerim saolsun peşimi bırakmıyo

sporumuda yapıp bomba gibi geldim kızlar
Hoşgeldin gamişcim, yaptığın sporları da şöyle büyük büyük renkli renkli yaz bence, daha hoş oluyo, yesanın önerisidir bu kaydirigubbakcemile2

Ben belgesel izlediydim, orda üzüm kısmının faydalı olduğunu ama alkol kısmının kesinlikle zararlı olduğunu şey ettiler. İlla üzüm diyosan üzüm hoşafı iç lülülülülülü

Bizim grupta da benim midem rahatsız, artık iyice rahatsız oldu zuzum, o yüzden kilo vermeye pek bi yardımcı sempatiksalakcinni Benimki tam tosun, nasıl bi insan günde 5-6 adet magnum yer.. ucuzmuş orda :))

pompiriskommm benimmmm ne biliyimm bugun ogle giyinirken cok moralim bozuldu ne giysem olmadi yakismadi hic bir pantolana sigmiorum o yuzden bi an once gitsin diorumm kuzummm
Sen böyle gidersen çok kısa sürede forma kavuşcan canım, çok inanıyorum kaydirigubbakcemile5
Burcuhayali bıktırmıştım bir ara illllah etmişti kuzum, şimdi daha iyiyim ama seni bıktırmamaya çalışacağım:)
:roflol: :roflol: Sen benim kızmalarımdan belki rahatsız oluyosun diye de bişi demedim canım son zamanlarda, emin olamadım bilmiyorumkismile

yokk kııı giymiyom giymek mi gerekiyooo bilmiyorumkismile
Evet gamişcim, bi sürü sakıncası var. boshayallersmile

atlamışım sanırım canım o kadar çok sayfa varki okuu oku bitmio ne gayretli hatunlar var böylecee görmüş oldum
ben zaten spor yapıyodum elimden geldiğince basenlerim saolsun peşimi bırakmıyo
Geriye hızlı bi bakıp o mesajı okumanı öneririm queencim, burda genel olarak nasıl beslenmeye çalıştığımızı anlatmıştın yerimseniben

ayy sorma yaa nasıl tutuyorum kendimi anlatamam biraz önce annem çilek getirdi kremşantili falan ama ben sade yedim o derece yani:bbo:

krem şanti yağ gibi bişey ben hiç sevmem
(huysuz şirin gibiyim he ben de onu sevmem bunu sevmem)

ya kocik de bana yeşil çayla çukulata getirdi şimdi ,
yeşil çay tamam da çiko'yu yiyip yememe arasında gidip geliyorum:jeyyar:

yemedin dimi dicektim

ben tadını da sevmiyorum kalorisini de

çukulatayı geri verdimakannehir
gittim çilek yıkadım,şimdi onu indra gandhi yapıcam:jeyyar:
beni tebrik edin lütmenvereliniortaksengözlerimebaksanab

yememişsin tebrikler canım

sporumuda yapıp bomba gibi geldim kızlar

trufcum meslekte memur yazdıgına bakma 657 ye tabi değilim şirkete bağlıyız ((

ama yine de haksızlık
bu işsizlik ortamında yine işin var ne güzel
inşallah 657 de olursun güzelim hihoyyyt

Ben belgesel izlediydim, orda üzüm kısmının faydalı olduğunu ama alkol kısmının kesinlikle zararlı olduğunu şey ettiler. ılla üzüm diyosan üzüm hoşafı iç lülülülülülü

kesinlikle..... eger faydalı bi sey olsaydı neden üzüm helal olurken sarabı haram olsundu?

HARAM OLAN BıSEYDEN SıFA GELMEZ arkadaslar, Allahın hiç bir hükmü bosa değilki

yawf noliii bu kkya
iii ce delleniyom heee

aynen ya:dilcikar:

sekerparemmm selamm
haklisin canim sagliksiz ama ne biliyimm yilbasindan beri icmedim hic ozendim bi kadeh iceyim dedim ama umarim bloke etmedim kilo vermemi sekerim akide sekerim benimm

geçmise müdahale etme imkanı yok ama lütfen bundan sonra öyle zararlar verme canım kendine.

bak sen hep sağlıklı güzel güzel gıdaların faydalarını paylasan bi arkadasımıssın sen bizim örneğimissin bu konuda bi pepper bi sen hem paylasıyosunuz faydalı bilgileri bizlerle

emin ol osebzeleri vs yerken aklıma geliyosun prenses paylasmıstı söyle söyel bi faydası vardı bunun diye

aman canım aman aman

üzüm seviyosan alternatifi çok

kan yapsın istiyosan onun da alternatifi çok

no alkol no sağlıksız bi hayat ve no hiç de hos olmayan bir öbür hayat

tamam mı seker

cezanı da keseyim yarın normal yaptıgın spor süresini 15 dk uzatıyorsun

ve de en kısa zaman da karacigerini temizliyorsun bi kadeh mi kadeh kabul etmiyorum madme koçum bu hafta accık konusam:)

enginar, kereviz ne istersen artık sana kalmıs ya da maydonoz cayı sen biirsin ama o kakanın eseri kalmasın karacigerlerine bi cila yap:)

belkim gaza gelirim sizi okudukça dicemde ben 2-3 hafta önce pilates seti aldım pilatese dewam edeyim biraz daha guclubacismile

kuzum gencecik hanimsin o ne demekse -tatlicadiarzu- hem pilates yap hem callanetics yormaz o seni hadi bakalim mars mars gamyoncuiremsu

valla yazdigim mesaji okudum da ben de guldum yaw kendime ole kaldim yerde kalkamiyorum ki kalkiyim hehhe :roflol: neyse dalga gecmeyim kendimle -tatlicadiarzu- ooooooo saoalsin canim yaa 8lik yapmayim ben o zaman zaten yapmiyordum hehhe cok iyi oldu bu sırnaşık şey

söylemioruum :dilcikar:
canım boyum 155 kilom daa 58 gerçi regliyim şuan ama pek şişkinlik hissetmiorum.
54 bile olsam yeter bana

amaninnnnnnnnnnnnnnnn queeeeen beeebbeeem canimi ye gel de sen bizim gruba 1.55e 50 ol kuzum yaaa hadi bakalim hobaaaaaaaaa 1(bir) 2(iki) 1(bir) 2(iki) spora alkisalkisalkis

ooo yesa hanımlar gelmiş

ben bu mesaji yazarken sen yine coktan cikmis gitmis hem de uzak diyarlara beni birakmis olacaksin biliyorum ama olsun yine de yaziyorum bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayirdigin icin hehe dur hatlar karisti uhuhumafoldumben gitme bi yere carparim :mymeka: bak yine aklima geldi bu replik yaaaa izlemicem bi daha hehhe -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
KILO CIZELGESI NASIL YAPILIR YESA ILE HERKESIN BIR KILO CIZELGESI OLACAK part 814 (SEKIZ YUZ ON DORT)

1- google a weight ticker yazilir

2- ilk cikan siteye tiklanir

3-oradan basamak basamak secilir next next diyip gidilir baslangic kilosu su an ki kilo neyim her bi sey yazilir

4-en son sayfada bir link cikar karsiniza burasi onemliii

basi http ile baslayip sonu png ile biten kismini kopyalamaniz gerekir digerlerni kopyalamayiniz

5- kullanici paneline ordan profil duzenleye tiklanir

6-cizelge basligi bulunur ve de yapistir denir (ctrl - v) kisa yolu

7- hala da olmuyorsa ozel mesaj atilir

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy hoşbeşe özellikle pembe ambajlı olanına ve brownie intense bayılıyorum ben :)
amaa amaa istediğim kadar ayılıp bayılayım bu kiloların gitmesi gerek :Saruboceq:

uzaktan sevmeye de devam et.

asklaron en güzeli uzaktan sevmeli olanıymıs öyle diyolar:))

öncelikle çok geçmis olsun canım ameliyat olalı hayi oldu bi sorun yoktur insallah tedirgin olma

ceza alacagını biiyosun ama dimi?
yarın leslie ye normalde ayırdıgından daha fazla zaman ayırıyosun
tost'un neliydi önce onu sorayım?
ve pilav pirinç piavu muydu?
kasar masar da varsa tostunda normalde yapmak istediğin ama üsendiğin bi egzersizi yapıyorsun 10 dk

aklinialirimsmile

BU ARADA yazmayi unutmusum MELABAAAAAAAAAAAAA ben geldim simdi girdim iceri bi sey yemiyecegim dedim ama herkes yeyince dayanamadim ben de yahuuu ( cheese kek yedim leslie ile bacak yapip yatacagim

YEDIKLERIM

sabah
kahvaltilik gevregi
soya sutu
yesil cay

ara
yesil cay

ogle
1 dilim ekmek
kasar
1 domates

ara
1 elma
yesil cay

aksam
etli sebzeli mantarli bir tur yemek

bu kadar guzel menunun ustune oldu mu simdi
cheese kek

YAPTIKLARIM

1-TIBET

2- EN SUPERINDEN CALLANETICS

3- LESLIE ILE BACAK (simdi kalkip yapiyorum ahanda :)

yok yavrum biyerlere gitmedim burdayım
sen kime çarpıyon bakalım
bu arada nerden öğrendin bu repliği bakim sen

eline sağlık
bu mesajı bol bulunur biyere kopyalamak lazım
zira her seferinde yazmak zor oluyo

herşey güzelde o cheescake ne o öyle yaaaa
oldumu şimdi yesacım
orda saat kaç olursa olsun yememeliydin
yarın sıfır hata taaammmıııııııı?

:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin nasıl girmisin öyle:)

hos geldin lingumm ya yoklugunu ne vadar belli ettiriyon sen ölee:)

ben de senin yoklugunda goç oldum yidiğine içtigine dikkat et:))

hepimiz cozuttuk hemen hemen merak etme toparlanma kararı aldık bugün ilk günümüzdü

hadi sende hemen toparlan sporuna devam et bende günlerdir tibet yapmıyorum ve çok eksiğim

ayy ewet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kaydirigubbakcemile3 inş. çabucak geçerrr kaydirigubbakcemile5

ay hakkat yaaa tam veriyoz yaza az valdı derken aman aman kuzular yaa

sonunda bıkıp saldırmamak adına çov sevdiğimiz seyleri tamamen çıkarmayalım hayatımızda. erken saatte ve ölçülü bi sevilde yiyeim

Teşekkür ederim dulcinea yumurtanın beyazını hiç yemem ben sadece yumurtalı omlet olursa

hos geldin öskecim ve diğer yeniler hos geldiniz..ösgecim aynen bende hiç yemiyorum beyazını.ancak dediğin gibi omette iyce karısırsa sarıya

. HEEEEE bi de cimcimem hani 8 dk lık bacak çalıştırma var ya, onu yapma bence, çünkü daha çok şişirmeye yönelik hareketler...

ayy canım bu dediğin super callan da mı.ona göçre biem de onu yapmaya baslıycagımda dikkat edem

kuzummmm nasi korktum gitin diye :kedi: saka canim yahuu savas baldardan ogrendim hehehe canim yaa aksam disari ciktik arkadaslarla ama dedim ki bi sey yemem ben icerim ama sonrasinda herkes yeyince ben de yedim yaaaa:kedi: ama leslie ile bacak yaptim canim demin umarim uzerime yapismaz ohaoldumsmile ki gec yedim canim yaa 9den sonra sanirim ama demin yaptim leslie yaaaaaaa ohaoldumsmile yarin cok guzel olacak canim benim insallah

mehayda ban yemiş

evet yaaa ben de demin gordum baska kim yedi ki yahu olumunekankayizsmile

pompiriskommm seninde hosuna gitmisti ondan boyle hitap ediom umarim hosuna gidiodur yine sekerparemm :)))

:r

ayy canım bu dediğin super callan da mı.ona göçre biem de onu yapmaya baslıycagımda dikkat edem

hayir canim benim super callan ayri bi sey bu 8dk lik videolar ayri bi sey kaydirigubbakcemile5

bi de sen sakin normal callan yapmadan superine gecme emi kaydirigubbakcemile

hadi oper al yanaktan bu arada yaptim leslie ile bacak hareketlerimi canim :1ninca:

yawrimmmmm yok ole yaza saklamak falan ac yap valla hadi bekliyoru m kaydirigubbakcemile3 biz bi de superine gectik dulcineancigimla hih naniknanik

bence de lingucum

bende bunarın gazına geldim insallah bende baslıycam en kısa zamanda

ayy canım daha da faydasını görürüsün insallah. ben eskisi gibi dikkat edemez oldum fazla evde olmayınca ve de yogun olunca
robotta çekiyorum ben de artık ama robatta çekilen suyla içilince berabet bisey oluyo çok çekilince yogurtla güzel ama

masallah ayy ne güzelll huylar bunlarr

sen o zaman haraketsiz falan mı kaldın ondan mı aldın kilo

çayımı sekerli içmem tuzlu yemek yemem aşırı yağlı yemem yıllardır beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeği yiyorum şimdilik aklımda bunlar var aklıma geldikce yazarım delikafadulden

valla masallahınız var ikinizinde ne diyimkafamçokkarıştı

:roflol:

ayyy Allah iyiliğini versin nasıl güldüm ya gece gece
:roflol:

canım ben de kolay veremem de iste içtigim çaylar ve çörek otu falan bayagı yardımcı oluo ve haftada 3 -4 gün spor tabi

canım bu arada linkler için de çok tesekkür ederim bugün indirmeye basadım ben de. bi gündüz bi aksam içn falan da vardı.o da diğer 10 saatle aynı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…