50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benimm eksik olma hayatim tamam bundan sonra icmem hayatim onun yerine soda limon icerm zaten gunde bi tane iciomm faydasi varmis gunde bi madensuyunun
tamam kocum yarin 15 dakka fazla bisiklet ve yurume yaparim canim benimm
bugun aksam bol yesillik yedim maydonoz roka kivircikk
bide activya yedim sade bi tane

fındık ezmesini ve kızartmayı ve de kavurmasını tabi fazla kaçırmadıysan sorun yok

çikolatayı gündüz tercih et illa edeceksen ösgecim çünkü aksam yeyince hem sindirmesi daha zor hem de insan acayip pisman oluyo vicdanı rahat etmiyoı

dürüm böyle lavasın içinde güzel güzel siyi olanlardan mıııııııısempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile

her zamanki gibi masallahın var gamisimolumunekankayizsmile

yaa neden kimse benim menüme yorum yapmıyo,niye beni yok sayıyonuz artıkın yaaaaaaaaaaaamafoldumben

kızzz sen alınganlıkara erkenden baslamısın ya

Amanınnnnnnnn bakın ben ne buldum hehe Hey gidi gunler heeeeyyyyh

------------------------BASLANGIC KILOSU-----------------BOY------------------------ULASMAK ISTEDIGI KILO-----------------------

1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy1.70 -----------------ulasmak istedigi kilo ?

2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy1.60------------------ulasmak istedigi kilo 52-53

3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy1.67 -----------------ulasmak istedigi kilo 52

4-YESA-------------------------52-----------------------boy1.57------------------ulasmak istedigi kilo 47

5-YASEMN--------------------61.6---------------------boy------------------------ulasmak istedigi kilo 56

6-GUGUZ-TRUF---------------61----------------------boy1.58------------------ulasmak istedigi kilo 50

7-FSNCELIK------------------60.2---------------------boy 1.62-----------------ulasmak istedigi kilo 55

8-ECE1----------------------------49----------------------boy 1.53-----------------ulasmak istedigi kilo 44-45

9-NAZZ81-------------------------56.3--------------------boy 1.63-----------------ulasmak istedigi kilo 49.

10-SEVGI006--------------------59----------------------boy 1.60-----------------ulasmak istedigi kilo 53

11-ASHMINUKAL--------------61.5-------------------boy1.65---------------------ulasmak istedigi kilo 54

12-ECEMM82--------------------56---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo 50

13-HUKUKCU19-----------------57---------------------boy1.65------------------ulasmak istedigi kilo 55

14-NISANNUR--------------------66--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55

15-PRENSESFB----------------58--------------------boy1.65-------------------ulasmak istedigi kilo55

16-MAI------------------------------57.5------------------boy1.65-------------------ulasmak istedigi kilo55

17-CHEMES----------------------61---------------------boy1.70-------------------ulasmak istedigi kilo52

18-YELIZ---------------------------57.2-------------------boy1.62-------------------ulasmak istedigi kilo52

19-PEPPERMINT--------------56.6-------------------boy 1.60------------------ulasmak istedigi kilo53

21-SENSEWITCH-------------56-------------------------boy1.55------------------ulasmak istedigi kilo46

22-EKECIK--------------------- 59------------------------- boy163------------------- ulaşmak istediği kilo 50.

23-MELAHAT------------------59--------------------------boy1.57--------------------ulasmak istedigi kilo49 kilo

24-brilante----------------------59--------------------------boy1.63--------------------ulasmak istedigi kilo53

25-Dilek8787------------------59-------------------------boy 1,55--------------------ulasmak istedgii kilo 47

26-Duygu_black -------------59---------------------- boy 165----------------------ulasmak istedigi kilo 55

27-AZULOSCUROCASINEGRO----57-----------boy1.59--------------------ulasmak istedigi kilo53

28-BOZO-------------------------57-----------------------boy1.67------------------ulasmak istedigi kilo 52-53 (o artik bebek bekliyor:)

Son düzenleyen: Moderatör:

bence bu gidisat iyi değil kuzucum.vücudun için gerekli olan besinleri almadna nasıl çalıstırcaksın sindirim sistemini bagısıklık sistemini vs yi.az yeyince met.hiç çalısmıyo biliyosun demi. otur yap güzelce kahvaltını özellikle salatalıgıyla yeslligiyle ohh

bence bi sorun yok griğinciğim. keki de geç vakitte yememissin hem sorun etme bu kadar

arkadasların da dediği gibi dr unla görüs hem bi spor kursuna da yazılırsın çok daha sağıklı geçer ilk ayların. bebek daha iyce tutınamayacagı için savat zamanlar bunlar artıv biseyelr de içemiyceksin kolay kolay iyce bi sor bunarı doktoruna

hos geldin zuzum

ben de baslaıdm yapmaya. ibrahim saraçoğlunun tavsyesi olan 21 günük yani 7 gün yapıp 3 gün ara 7 gün yapıp 3 gün ara ve bi 7 gün daha

acayip tok tutuyor sisiriyo ben günde bi kez yapıyorum 2.haftama geçtim aksam aç varna içiyorum bayagı sisiriyo yemk yiyesim gelmiyo fazla. sabaha da iyi bi su atıyorum:)

arkdslar öğlen yoğurt ve herhngi bi salata yemek ii oluomuş.yoğurtun doyurucu özelliği varmış

kesinikle.

hele içinde bi de çörek otu varsa :)

hos geldin bu arada

canlarim siz bilirsiniz,

bel kaslarini guclendirici bi egzersiz videosu buluverin bana yaaa..

belim cok agriyor yine bugun :-((( aglicam utanmasam..

canım hani bi zaman bel için egzersizler söylemistik ya onları unutmadıysan dene derim gerçkten azaltıyor agrıyı

bence gayet güzel menemene çok ekmek bandırmada :) pek bir dilimle kurtarmaz gibi geliyo bana klikciğim naptın kurtarabildin mi?:)

2 tost derken ?ne kadar ekmek,neli tost?
bence hiç de iyi düsünmemisin mehaycım. bak dulcinea arkadasımızın yorumarına söyle bi göz gezdirrsen hatanı anlıyacaksın

ay kızlar harikasınız gerçekten! farkettim ki her gün diyet dışında bir konu oluyor konuşulan. evlilik, annelik, kariyer, ev işi...çok eğlenceli oluyor takip etmek de! iyi ki varsınızopuyorumnanaktan

sen de harikasın canım ne dogru bi tespit:)

Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Salatalik, maydonoz
1 k.kutusu beyaz peynir
1 kucuk sarelle
Yesil cay

Ara
1 kuru incir 1 kuru kayisi, bikac kuru uzum

Ogle
Tavuk schnitzel
1 kase cacik
1 kasik firinda sutlu patates

Ara
1 küçük sarelleyi bitirmeseydin be pepperim o en az 3 tatlı kasıgı eder, etmez mi?

ahhh ahhhhhhh gozlerim yasardi canim 58 ken simdi 63 u gecio olmakk off insallah yine inerimmmmmm

b
evliliğin tuzu biberi derlerye
tuzu biberi çok atarsan o yemeği yiyemezsin
tadında bırakmak lazım.

ne güzel söylemissin trufcum bayoldım bu söze valla. atasözü belliyorum:)

ihmal etme canım..magnezyum ben de düsünmüstüm bi ara.gerçekten ihtiyaç

evet masallahın var daim oasın insallah:)

18 yıl canım erken evlilik şu an 33 yaşındayımlaelaelaelaelae

maslalah canım yaa Allah selamet versin hem ömrüne hem evliliğine hem çocuklarına

Turpun Faydalari
in BesinFaydaSebzeTURP
Uzmanlar, çeşitli esansları, bol C vitamini, iyot ve kükürdüyle turpun, karaciğeri midçalıştırdığnı, böbreklerdeki kum ve taşı döktüğünü, bronşlara çok iyi tesir ettiğini, dalak şişliğini giderdiğini ve cildi güzelleştirdiğini ifade ediyor. Uzmanlar, turpun bağırsakları dezenfekte edip pekliği giderdiğini, akşam yenilen turp veya içilen bir bardak turp suyunun çok iyi uyku verdiğini söylüyor.

Turpun meyvesi, hardalınkine benzer: Küçük, küremsi biçimli, kırmızımtırak kahverengi ve yakıcı kokuludur. Yabani turpların kökü kazık biçimindeyken yenebilen bahçe turplarının kökü yumru biçimindedir, işte bu kökler, yılın çeşitli mevsimlerinde yetiştirilebildiği, baharlı ve lezzetli olduğu ve zamanında hasat edildiği takdirde önemli besin değerlerinin yanı sıra gevrek ve iştah açıcı özellikler taşıdığı için sofralarımızda çerez olarak ve beğenilerek yer alırlar. En tanınmış turp türleri kırmızı turp ile kara turptur (bayırturpu).

BESİN DEĞERLERİ

100 gr. taze turpun içerdiği besin değerleri şunlardır: 15 kalori; 1 gr. protein; 2,8 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; eser miktarda yağ; 0,7 gr. lif; 27 mgr. fosfor; 43,7 mgr. kalsiyum; 1.9 mgr. demir: 59 mgr. sodyum; 241 mgr. potasyum: 11 mgr. magnezyum; eser miktarda A vitamini; 0,04 mgr. B1 vitamini; 0,02 mgr. B2 vitamini; 0,2 mgr. B3 vitamini; 0,1 mgr. B6 vitamini; 10 mcgr. folik asit ve 25 mgr. C vitamini.

SAĞLIĞIMIZA YARARLARI

Yukarıda sayılan ve bazıları çok önemli oranlara varan besin değerlerinin yanı sıra;

o Turp, familyasındaki diğer sebzeler gibi, bedenin bazı kanser hastalıklarına yakalanma rizikosunu en aza indirger: Bu kanser türleri arasında akciğer ve kalınbağırsak kanserleri sayılabilir.

o Yüksek oranda içerdiği antioksidan maddelerle kalp hastalığına yakalanma, felç geçirme ve katarakt illetine tutulma rizikolarını da önemli ölçülerde azaltır.

o Turp, içerdiği yüksek oranda demir ve folik asidiyle, kansızlığı ve ayrıca gebe kadınların spina bifida (omurganın bir yanının açık olması) hastalığı taşıyan çocuk doğurma rizikosunu en aza indirir.

o Turp, içerdiği yüksek orandaki potasyumla, yüksek tansiyonu düşürür.

o Turpun halk hekimliğinde geniş bir uygulama alanı bulunmaktadır: Bu uygulamaları şöylece özetleyebiliriz: Böbrek ve safra kesesinden taş düşürmede, ses kısıklığında, bademcik enfeksiyonunda, romatizma yangılarının hafifletilmesinde ve emzikli kadınlarda süt gelişini artırmada kişilerin bolca turp yemeleri öğütlenmektedir. Ayrıca sıkılarak elde edilmiş turp suyu, öksürüğe ve bronşite iyi gelir.

Dikkat: Turpgiller familyasındaki diğer sebzeler gibi, turp da bedenin iyot emilimini azaltır. Haftada 3-4 kezden daha sık turp yiyen kişilerin, iyotça zengin besinler ve iyotlu tuz almalarında yarar vardır. Özellikle içme suyunun az iyot içerdiği yörelerde bu durum dikkate alınmalıdır.

Kahveyi sekersiz iciyorsundur insallah.. Meyveli sodalar cok fena kalori bombasi.. Aman dikkat

ya bende felaket seviyorum yaa meyveli sodaları.çieki, seftalili limonlu ohhh

bende sekeri kilo yapar diye bayagıdır içmiyorum yinede alıyorum ama markette görünce

ama durduruyorum kendimi

insallah bi gün yenilmem nefsime

pasta keklerinde kullanıyorum simdilik anca kekin içinde içiyom yani:)

masallah canım.

benim de sevdiceğim bu esinin dediğini diyo simdi söyle hepsini sonra fena patlıyon diye :)

bence de gerçekten iyi bi yöntem ısıtıp ısıtp tekrar kızamıyon :))

katrece buralarda misinnnn???

14/04
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Salatalik, maydonoz
1 k.kutusu beyaz peynir
1 kucuk sarelle
Yesil cay

Ara
1 kuru incir 1 kuru kayisi, bikac kuru uzum

Ogle

yorumladım canım sarelleye dikkat çektim

AY ANAM NE ÇOk YAZMISINIZ DAHA DA BİTMEDİ ÖLDÜM VALLAAA

...... size ne dicem bitki çayı içiyormusunuz biz cumadan beri içiyoruz çok memnunuz çok tuvalate çıkarıyor ve zayıflamayada etki ediyor......ödem mödem kalmıyor hiç.......

evet canım ama iste alıskanlık haline getirmemek gerekiyo her zaman faydasını görmek için mesela 5 gün içip 2 gün ara gibi

kuzucum sen niye boyle dulcineaya yapistim bakayim he, anlat hele..

ilahi......öldüm :)))

ayy canım evett acayip gırgır biri ya:) sen yine de ihmal etme iyi bi fizik tedaviciye görün canım

hap kullanıyo musun cnm hiç?

masallah canımm :))

adet öncesinden kurtuldun ya hele bitsin daha da görürsün insallah verdiğini

bi de ben olsam artık yaw
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

masallah pepperim ne güzel anatmıssın

kızlar hepimiz çok sanslıyızzz

burada her konuda tecrübe var:))

öpüyorum hepinizi

masallah canım ben de öyle genel manada yazmıstım canım zaten bihassa hedefime seni alarak yazmamıstım:)

bence deeee

senin gibi bi hatun aksam aksam hiiiç olmamısss

sen de yapmaktan üsendiğin(gerçi hiç sanmıyorum var oldugunu sende öyle biseyin ama:)) ni egzersinizi yapıyorusn canım en az 15 dk:))

he tamam canımŞeniz
tamam canım benim hele su indirme islerim tamamansın bende haftasonuna baslarım insallahhŞeniz

ona göre bilem de bi yerlerim sismesin:))

tamam canım benim bak asagıda ne güzel sylar paylasmıssın

üzülüyosun da eski kilondan fazlasın diye hedefe dofgru giderken unuttugmuz kalorili tatları yeniden hatırlamayalım prensesim
Şeniz

bi de saç uzatıyo :)

diyolar:)

ömer coskun da sivilce tedavisinde öneriyo

NEYSE YATAM GARİ YAAAA BELİM BASIM Bİ HAL OLDUM

saat 3 e geliyokafamçokkarıştı

:1ninca::1ninca:

günaydın herkese.......gününüz güzel ve berketli geçsin her açıdan..........

sabaha kuru meyveli cevizli pekmezli nesfitimi yedim geldim okula......

katrecim dün hap kullanıyormusun diye sormuşun. ama ne hapı anlayamadım......

merhaba kahve kokusu.. Ozlettin kendini. Valla benim diyet devam da menstrasyon oncesi donemdeyim ve bugun itibaiyle 1 kilo fazla cikiyorum. Bazen ara verip diyeti dusunmemekte iyidir. Hem bak on gun izinliymissin tatile mi cikiyorsunuz yoksa ???? Ne guzel. Dusunme diyeti. Donunce tam gaz devam edersin..

Merhaba Biz de dun bitirdik hasanpasa kofteleri. Ee cok hafif olmadi ama guzel oldu. Hem sosunu da yagsiz yapmistim..
Burnunda operasyon mu var? Esin hatasini nasil telafi edecegini biliyor. Danette yle almis gonlunu...Afiyet olsun...

80-90 kalori civari. O kadar da cok degil yani. Bir dilim ekmek az yiyerek dengeleyebilirsin.

Sağol canım, pes mi ettirdim :dilcikar:

Benim eşimin danette getirmesi gibi olmuş, bu kocikler başa bela:)

Evet evet. Benim esim de komplocu... Dun misir patlatip guzel bir film acti. Gel de yeme...Mis gibi miisir kokusu sardi tum evi. Ben de dayanamadimm....Halbuki ne guzel gecirmistim gunu, gayet kontrollu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…