yokk kııı giymiyom giymek mi gerekiyooo bilmiyorumkismile
Gamis leslie yi sakin spor ayakkabisiz yapma. Ayaka tabanina cok yukleniyorsun. Sakatlanirsin. LEslie de diyo zaten defalarca ayakkabisiz yapmayin diye. Ben ince tabanli spor ayakkabisiyla yapiyordum. Onda bile hafif sakatlanma yasadim bak. Aman haaaa...klava:
gunaydin kızlarrrrropuyorumnanaktan
uyanınca: 1 bardak su + 1 kuru kayısı
kahvaltı: tek şekerli nescafe + 1 dilim kepek ekmeği + 1 dilim beyaz peynir + domates +salatalık
ara: 1 yeşil elma
öğlen: ızgara tavuklu salata +yarım dilim kepek ekmeği
ara: 3 tane kepekli biskuvi + 1 bardak yağsız süt
akşam: 1 yumurtadan az yağlı, bol domates ve biberli menemen + 1,5 dilim tam buğday ekmeği + 1 kaşık nutella
1 saat pilates + 15 dk yüksek tempolu yürüyüş de yaptım
gunaydın herkese ben cok kotuyum sabah evden cıkmadan once dort parmak ekmege sandvıc yapıp yedım ıs yerındede elmalı tart getırmısler bı de 2 tane onu yedım cok yedım galıba ????????????
sPatz yapmissin menemeni. Afiyet olsun canim...
:roflol: :roflol: Sen benim kızmalarımdan belki rahatsız oluyosun diye de bişi demedim canım son zamanlarda, emin olamadım bilmiyorumkismile
öncelikle çok geçmis olsun canım ameliyat olalı hayi oldu bi sorun yoktur insallah tedirgin olma
ceza alacagını biiyosun ama dimi?
yarın leslie ye normalde ayırdıgından daha fazla zaman ayırıyosun
tost'un neliydi önce onu sorayım?
ve pilav pirinç piavu muydu?
kasar masar da varsa tostunda normalde yapmak istediğin ama üsendiğin bi egzersizi yapıyorsun 10 dk
aklinialirimsmile
Merhaba Biz de dun bitirdik hasanpasa kofteleri. Ee cok hafif olmadi ama guzel oldu. Hem sosunu da yagsiz yapmistim..
Burnunda operasyon mu var? Esin hatasini nasil telafi edecegini biliyor. Danette yle almis gonlunu...Afiyet olsun...
Evet evet. Benim esim de komplocu... Dun misir patlatip guzel bir film acti. Gel de yeme...Mis gibi miisir kokusu sardi tum evi. Ben de dayanamadimm....Halbuki ne guzel gecirmistim gunu, gayet kontrollu.
ayy deme oyle nerde yapacagım sporu sımdı en ıyısı oglen yemeyeyım
bence ogun atlaman daha kotu... Hafif ye, mesela salata, ama ye.. Aksam da eve gidince leslie yap..Mesela gun icinde asansor kullanma merdiven cik, ya da yuruyebilirsen biraz yuru. Oturdugun yerde karin ve kalcani sik ara ara. Aslinda ofiste calisirken de yapabilecegin kucuk seyler var...
ben masa bası calısıyorum yapacagım hareketler cok az ben dun baya dusundum ve arastırdım sey dıyorum acai kullanayım
Günaydınlarrrr
bugün keyfim yerinde zemuszemus
çünkü eşcağızımla barıştık.ya gerçi o zaten hiç küsmemiş.ben kendi kendime trip yapmışım akannehir
dün menemenle 3 dilim kepek ekmeği yedim.ama bu ekmek dilimleri öyle uno eklmeklerin olduğu gibi büyük büyük değil.avuç içimn yarısı kadar oluyoır bir dilimi.fırından dilimlettirip aldığım kepek ekmeği yani. eşimle barışmanın verdiği gazla lesslie ile 4-5 kilo verdiren yürüyüşümüde yaptım yemekten sonra 45 dk. :dance: süper hissediyorum yani :dance:
ama bişey sorcam kızlar sizlere :uhm: benim göbek biraz küçüldü sankide şu mideden nasıl kurutlucam ?
Senin boy kilokac? Ben ilaclara karsiyim. Verdiginin iki katini alirsin geri birakinca.. Bence daha kalici cozumler uretmeye bak. Bak ben de ofiste calisirken eve gelip mutlaka pilatesimi yapiyordum. Bence sporu hayatina sok. Leslie, callan, ya da pilates. Bunlari gece yapabilirsin evde. Goturebilirsen ogle yemegini ofise tasi. Ne yedigini bilirsin ve daha kontrollu olursun. Ve da ara ogun olarak elma, incir kurusu leblebi falan tasi. Ara ogunleri ve ogunleri atlamayip spor da yaparsan kilo vermemen icin bir sebep yok ki.
birde dün lesliemi yaparken eşim " spor yaparken çok seksi görünüyosun" demez mi opuyorumnanaktan
e ben leslieyi yapmadan durumuyum bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?