50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yokk kııı giymiyom giymek mi gerekiyooo bilmiyorumkismile

Gamis leslie yi sakin spor ayakkabisiz yapma. Ayaka tabanina cok yukleniyorsun. Sakatlanirsin. LEslie de diyo zaten defalarca ayakkabisiz yapmayin diye. Ben ince tabanli spor ayakkabisiyla yapiyordum. Onda bile hafif sakatlanma yasadim bak. Aman haaaa...klava:

sağol tatlım Şeniz

gunaydin kızlarrrrropuyorumnanaktan

koçum katrece bir kişiyi bile atlamamışsın yaaa..senden sonra koçluk yapacağım için çok şanssızım galiba kimse beni beğenmicekkaydirigubbakcemile3

ben de dünkü menumu yazayım. uzun zamandır ilk kez utanmadan yazılabilecek bir menu de fırsatı kaçırmıyım dedimkaydirigubbakcemile3

uyanınca: 1 bardak su + 1 kuru kayısı
kahvaltı: tek şekerli nescafe + 1 dilim kepek ekmeği + 1 dilim beyaz peynir + domates +salatalık
ara: 1 yeşil elma
öğlen: ızgara tavuklu salata +yarım dilim kepek ekmeği
ara: 3 tane kepekli biskuvi + 1 bardak yağsız süt
akşam: 1 yumurtadan az yağlı, bol domates ve biberli menemen + 1,5 dilim tam buğday ekmeği + 1 kaşık nutella

1 saat pilates + 15 dk yüksek tempolu yürüyüş de yaptım

sPatz yapmissin menemeni. Afiyet olsun canim...

gunaydın herkese ben cok kotuyum sabah evden cıkmadan once dort parmak ekmege sandvıc yapıp yedım ıs yerındede elmalı tart getırmısler bı de 2 tane onu yedım cok yedım galıba ????????????

gunaydın herkese ben cok kotuyum sabah evden cıkmadan once dort parmak ekmege sandvıc yapıp yedım ıs yerındede elmalı tart getırmısler bı de 2 tane onu yedım cok yedım galıba ????????????

Gunun ilk cezasini alan sen olacaksin galiba.... Evet kendini cezalandirman lazim sporla... Gunun devaminda kontrollu ol, azicik ye ve mutlaka spor yap..

iyide ilkaycım sabah kahvaltıda bir şey yememişinki tabi tartı yersin.....aç kalarak düzgün kahvaltı yapmadan zayıflanmazki......

:roflol: :roflol: Sen benim kızmalarımdan belki rahatsız oluyosun diye de bişi demedim canım son zamanlarda, emin olamadım bilmiyorumkismile

Yok canım rahatsız olurmuyum hiç, takılıyorum ben de:) olumunekankayizsmile

Sağol canım, tost karşlıydı cezama razıyım, hakettim ben

Merhaba Biz de dun bitirdik hasanpasa kofteleri. Ee cok hafif olmadi ama guzel oldu. Hem sosunu da yagsiz yapmistim..
Burnunda operasyon mu var? Esin hatasini nasil telafi edecegini biliyor. Danette yle almis gonlunu...Afiyet olsun...

Ameliyat olmuştum 22 gün önce canım, evet değişik oldu, gelcek arkadaşım köfteyi çok seviyordu, değişik bir çeşidini yapayım dedi ben de.

Evet evet. Benim esim de komplocu... Dun misir patlatip guzel bir film acti. Gel de yeme...Mis gibi miisir kokusu sardi tum evi. Ben de dayanamadimm....Halbuki ne guzel gecirmistim gunu, gayet kontrollu.

Yağsız mısırın kalorisi çok değil diye biliyordum ben.

Herkese günaydın diyor ve ayrılıyorum doktora gidicem, ordan okula, çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ayy deme oyle nerde yapacagım sporu sımdı en ıyısı oglen yemeyeyım

bence ogun atlaman daha kotu... Hafif ye, mesela salata, ama ye.. Aksam da eve gidince leslie yap..Mesela gun icinde asansor kullanma merdiven cik, ya da yuruyebilirsen biraz yuru. Oturdugun yerde karin ve kalcani sik ara ara. Aslinda ofiste calisirken de yapabilecegin kucuk seyler var...

ben masa bası calısıyorum yapacagım hareketler cok az ben dun baya dusundum ve arastırdım sey dıyorum acai kullanayım

Günaydınlarrrr
bugün keyfim yerinde zemuszemus
çünkü eşcağızımla barıştık.ya gerçi o zaten hiç küsmemiş.ben kendi kendime trip yapmışım akannehir
dün menemenle 3 dilim kepek ekmeği yedim.ama bu ekmek dilimleri öyle uno eklmeklerin olduğu gibi büyük büyük değil.avuç içimn yarısı kadar oluyoır bir dilimi.fırından dilimlettirip aldığım kepek ekmeği yani. eşimle barışmanın verdiği gazla lesslie ile 4-5 kilo verdiren yürüyüşümüde yaptım yemekten sonra 45 dk. :dance: süper hissediyorum yani :dance:
ama bişey sorcam kızlar sizlere :uhm: benim göbek biraz küçüldü sankide şu mideden nasıl kurutlucam ?

ayrıca sızlerden de fıkırlerınızı alayım acai kullanan yada kullanan arkadası olan varmı

ben masa bası calısıyorum yapacagım hareketler cok az ben dun baya dusundum ve arastırdım sey dıyorum acai kullanayım

Senin boy kilokac? Ben ilaclara karsiyim. Verdiginin iki katini alirsin geri birakinca.. Bence daha kalici cozumler uretmeye bak. Bak ben de ofiste calisirken eve gelip mutlaka pilatesimi yapiyordum. Bence sporu hayatina sok. Leslie, callan, ya da pilates. Bunlari gece yapabilirsin evde. Goturebilirsen ogle yemegini ofise tasi. Ne yedigini bilirsin ve daha kontrollu olursun. Ve da ara ogun olarak elma, incir kurusu leblebi falan tasi. Ara ogunleri ve ogunleri atlamayip spor da yaparsan kilo vermemen icin bir sebep yok ki.

O mideden kurtulmak icin ben d epilates yapiyorum. Bir pilates seti al ve basla derim. Ise yariyor cok... Cnim cok sevindim esinle barismana. Biz sana demistik zaten.. BAk bosu bosuna moralini bozmussun.

birde dün lesliemi yaparken eşim " spor yaparken çok seksi görünüyosun" demez mi opuyorumnanaktan
e ben leslieyi yapmadan durumuyum bundan sonra

1.60 a 53 kıloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…