50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hihoyyyt evet ben sormustum hazır poşet'i !yaşasın hemen bugun gidip alayim o zaman.

benim boyum 1.62m bu da sana göre zaten +5 Kg yapar.... 48 Kg idir yahu benim için :):dance:

yavrum bi yerde hata yağıyorsun ama nerde? avatara ekliyorsun değil mi ? profil resmi aynı avatar ayrı çünkü, burda görünsün istiyorsan avatar olarak seç

selam kızlar bugün yediklerim :
sabah : cornflakes
öğlen: bezelyeli patatesli tavuk, salata, bir adet kepekli ekmek
ara: salata ve domatesten oluşan tabak, yarım su bardağı yarım yağlı süt
akşam : balık, salata
şimdiden yeşil çay içiyorum ohhh... hepimize hafif günler dilerim

Moonserose bu arada ben biraz zayıflamış, ama sen büyük bir sürpriz yapacağına göre sen beni geçmişsindir diye düşünüyorum. Hadi bakalım çarşambayı iple çekiyorum..

canım hiç tuzlu değil cok guzel ılk ısırdıgında braz yavan gelıyo ama sonra patlamıs mısır tadı veriyo bence bı dene.bende bugun senın yemek resımlerinde guymağı gordum cokta severim canım bı istedi bı istedi anlatamam.ayrıca sende cok hoş,güzel ve tatlı bı kızsın bende koyacağım resimleri en yakın zamanda.iyi akşamlar hepinize görüşürüz.Şeniz

günaydın hatunlar nasılsınız bugün? ben çok iyiyim. bu akşamıda iple çekiyorum uzun zamandır okuldan görmediğim arkadaşlarımla buluşacağım . ben şimdi zayıfladım diye seviniyorum ya kesin kilo almışsın diyecekler çünkü okulda 50 kg dum ahh ahh hey gidi günler...

eeee eevet meas cığım şimdilik 1 kg gitti diyeyim ben sana :))
teşekkür ederim burcucuğum bende sizi çok merak ediyor ve tez elden resim bekliyorum. birazdan bugünkü halimi çeker eklerim kızlar.profilimdeki resimlere bakıp karşılaştırın lütfen .burcu sen nerelisin ? kuymağı güzel yaparım ankarada yakın yer gelde yapıp yiyelim cokacimcoook

dünki yediklerim
sabah:klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara; 3 adet kayısı
öğle: 1 tabak pazı yemeği
yarım tas yoğurt
ara : 6 erik
akşam; 1 tas yayla çorbası
5 kaşık mantarlı tavuk güveci

me_as cığım dünki yediklerini yeni gördüm gayet sağlıklı beslenmişsim canım bana sıkı bir rakip olabilirsin :jeyyar:

Sağolun canlarımŞeniz yaa.Ama öle görünce çook üzüldüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:.Zaten kocamdan kilometrelerce uzaktayım:a015: doğudayım.Sanırım adet olabilirim belkide şişkinlik o yüzden çünkü göbeğim karpuz gibi fırlayıverdikafamçokkarıştı.Destekleriniz için sağolun canlarımŞeniz benim.

Haa kızlar aklıma gelmişken patetesle yaptığım çok güzel bi haşlama var bayılıyorum hem çok hafif hem kalorisi az.Kabuğunu soyduğunuz patetesleri küp küp doğrayın.Üzerini 2-3 parmak geçecek kadar su koyun biraz da zeytinyağı tuz.Onu öyle kaynatın suyunu çekesiye kadar.Ama az su kalsın dibinde.Eğer çok hızlı kaynatırsanız suyu hemen gidiyo.Ama harika bişey ve çok hafif hem doyurucucokacimcoook.Öptüm sizi şekerlerŞeniz.

peynirli omlet yedim sabah ve yine çay yok çayı bir saat sonra sadecw bitki çayı şeklinde şekersiz içiyorum zaten kuşburnu yeşil çay filan ama şimdi minarelli su içiyorum çay içmeme herhalde
bende aslında içemezdim çayı şekersiz ama alıştım hatta hiç çay içmemeye bile alıştım
hepiniz süper kilo veriyorsunuz aynen devam

ahh kahorimacığım kolaylıklar dilerim canım sana ya hem evli olup hemde uzak olmak zor işdir heralde,sanırım guguzla aynı kaderi paylaşıyorsunuz. patatesine baharat da katıyormusun canım? öğle yemeği yerine yenebilir bence kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…