- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
Süper moonsero şimdiden senin adına sevindim inan :)
Merhaba
Göğüs büyüten çaylar: Adaçayı,Karabaşotu çayı,Rezene çayı,Civanperçemi çayı
Bu arada forumda sorulmuştu :5'i bir yerde çayı hazır poşet var mı diye ?
Ben bugün aktardan aldım.
Adı= Mate (Yapraklı Karışık Bitki Çayı )
Markası = Lokman Hekim Nurs
İçinde 42 poşet var. Fiyatı 10TL idi.
Gerçekten aynı kiloda başlamışız selisha. Boyum 1.66 sanırım ya da 1.67'dir taş çatlasa. evt sen baya zayıflmaya çalışıyorsun. 50 de tamam desen daha iyi olur canım.senin boyda vardır okuduğum kadarıyla. Sonra afrikalı kadınlar gibi olma da ...kaydirigubbakcemile3
şimdi başka bir resim denedim. kurbağyı gören var mı ?
günaydın şekerlerim nasılsınız bugün ? ben çok iyiyim çünkü sabah içine giremediğim eteğimi denedim büyük bile geldi bana ve onu giydim neden biliyor musunuz kendimi mutlu etmek için kaydirigubbakcemile3 eteğin belinin bol olduğunu hissetmek bile büyük mutluluk veriyor bana.
kahorimacığım selishacığımın dediklerine sonuna kadar katılıyorum hiç üzülme hayatım.ben ki 3 haftadan fazladır gr bile veremiyordum ama birden bire eridim . sen motivasyonunu yitirme hayatım aynen devam et yoluna kaydirigubbakcemile
bal_esmerciğim zaten sürekli aynı sporu yapmak ideal değil bence zaman zaman değiştirmek hem bedene hemde ruha iyi gelir,havalarda güzel,yürü koş,yüz.... ben şahsen öyle yapacağım kaydirigubbakcemile5
damlaacığım çok sevindim canım darısı hepimizin başına inşallah :hooray: inşallah hep beraber sevineceğiz :dance: :dance:
merhaba kahorihama
tartıldığın güne özgü birşey olabilir bence ( şişkinlik, ödem, vs )
ayrıca bildiğim kadarıyla zamanla kilo verme yavaşlıyor. hiç moralini bozma şekerim. 200 gram da vermiş olmak iyi birşey. zaten haftada en fazla 500 gram vermek lazımmış aslında, fazlası çatlaklara sebep olabiliyormuş. gerçi benim her yerim çatlak dolu ama onlar için de bu forumda krem buldum. onu sürüyorum bir kaç gündür. ayrıca yavaş verilen kilolarda kalıcı olması daha garanti. azimle devam et... hiç keyifsiz olma... hepimiz beraber zayıflayacağız:teselli:
yavrum bi yerde hata yağıyorsun ama nerde? avatara ekliyorsun değil mi ? profil resmi aynı avatar ayrı çünkü, burda görünsün istiyorsan avatar olarak seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?