O mideden kurtulmak icin ben d epilates yapiyorum. Bir pilates seti al ve basla derim. Ise yariyor cok... Cnim cok sevindim esinle barismana. Biz sana demistik zaten.. BAk bosu bosuna moralini bozmussun.
çok sağolasın.işte biz bayanlar bazen galiba olayları gözümüzde fazla büyütüp boşu boşuna moralimizi bozuyoruz.
şu dediğin plates setine internetten bir gözatayım bari.tavsiye için teşekürler Şeniz
katrecim dün hap kullanıyormusun diye sormuşun. ama ne hapı anlayamadım......
koçum katrece bir kişiyi bile atlamamışsın yaaa..senden sonra koçluk yapacağım için çok şanssızım galiba kimse beni beğenmicekkaydirigubbakcemile3
ben de dünkü menumu yazayım. uzun zamandır ilk kez utanmadan yazılabilecek bir menu de fırsatı kaçırmıyım dedimkaydirigubbakcemile3
uyanınca: 1 bardak su + 1 kuru kayısı
kahvaltı: tek şekerli nescafe + 1 dilim kepek ekmeği + 1 dilim beyaz peynir + domates +salatalık
ara: 1 yeşil elma
öğlen: ızgara tavuklu salata +yarım dilim kepek ekmeği
ara: 3 tane kepekli biskuvi + 1 bardak yağsız süt
akşam: 1 yumurtadan az yağlı, bol domates ve biberli menemen + 1,5 dilim tam buğday ekmeği + 1 kaşık nutella
1 saat pilates + 15 dk yüksek tempolu yürüyüş de yaptım
gunaydın herkese ben cok kotuyum sabah evden cıkmadan once dort parmak ekmege sandvıc yapıp yedım ıs yerındede elmalı tart getırmısler bı de 2 tane onu yedım cok yedım galıba ????????????
Sağol canım, tost karşlıydı cezama razıyım, hakettim ben
Günaydınlarrrr
bugün keyfim yerinde zemuszemus
çünkü eşcağızımla barıştık.ya gerçi o zaten hiç küsmemiş.ben kendi kendime trip yapmışım akannehir
dün menemenle 3 dilim kepek ekmeği yedim.ama bu ekmek dilimleri öyle uno eklmeklerin olduğu gibi büyük büyük değil.avuç içimn yarısı kadar oluyoır bir dilimi.fırından dilimlettirip aldığım kepek ekmeği yani. eşimle barışmanın verdiği gazla lesslie ile 4-5 kilo verdiren yürüyüşümüde yaptım yemekten sonra 45 dk. :dance: süper hissediyorum yani :dance:
ama bişey sorcam kızlar sizlere :uhm: benim göbek biraz küçüldü sankide şu mideden nasıl kurutlucam ?
birde dün lesliemi yaparken eşim " spor yaparken çok seksi görünüyosun" demez mi opuyorumnanaktan
e ben leslieyi yapmadan durumuyum bundan sonra
kızlar bişi sorcam bazı gıda gruplarıyla bazı gıda gruplarının birlikte yenmemesi gerekiyormuş nasıl oluyor anlamadım ya kafamçokkarıştı benim neyime diyet yaa off şişko olmaya mahkumumklava:
normal hap canım.bi rahatsızlıgımızdan dolayı kulandıgımız hap. greyfurt suyu içtim demistin ya o yüzden sordum
yok canım hap falan kullanmıyorum .....kullandığım tek hap doğum konrol hapı naniknanik
yok canım hap falan kullanmıyorum .....kullandığım tek hap doğum konrol hapı naniknanik
Kilo yapmiyor mu dogum kontrol hapi. Ben korkumdan kullanamiyorum. Cok arkadasima siskinlik yapti.
zayıflamak için ilaç kullanan varmı?
ne güzel canım çok sevindim.ve menün
her zamnki gibi iradeisin:)
masallah sana:)
yap anam yap burnunun dibinde yap hatta maç falan izlerken:roflol:
belki maç izlemesi yarıda kalır:roflol:
Çok sağolasınn..
Valla dün tv izlemesi yarım kaldı doğru :kedi: :asigim:
ne güzel canım çok sevindim.ve menün
her zamnki gibi iradeisin:)
masallah sana:)
yap anam yap burnunun dibinde yap hatta maç falan izlerken:roflol:
belki maç izlemesi yarıda kalır:roflol:
Çok sağolasınn..
Valla dün tv izlemesi yarım kaldı doğru :kedi: :asigim:
seni gidi yaramaz klik senikaydirigubbakcemile3
bundan sonra daha da sportif olucaksın kocanın motivasyonuyla dimi
seni gidi yaramaz klik senikaydirigubbakcemile3
bundan sonra daha da sportif olucaksın kocanın motivasyonuyla dimi
tabii orası kesin
ama en çok da sizlerin motivasyonuyla kaydirigubbakcemile5
pekii ilaçtan vazgeçiyorum akapunktur yaptıran varmı CADIARZU
benim iradem sizlerinki gibi güçlü değil maalesef ben boğazımı tutamıyorum çok zorlanıyorum dün diyete başladım ama aklımda sürekli yemek var :)
bence bıran once dogum kontrol hapını bırak ılerde cok buyuk problemler yasıyorsun hapı bırakıp cocuk ıstedıgınde yaklasık 2 sene cocuk olmuyormus.benım doktorum oyle dedı bırak esın korunsun:1no2:yok canım hap falan kullanmıyorum .....kullandığım tek hap doğum konrol hapı naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?