50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

O mideden kurtulmak icin ben d epilates yapiyorum. Bir pilates seti al ve basla derim. Ise yariyor cok... Cnim cok sevindim esinle barismana. Biz sana demistik zaten.. BAk bosu bosuna moralini bozmussun.

çok sağolasın.işte biz bayanlar bazen galiba olayları gözümüzde fazla büyütüp boşu boşuna moralimizi bozuyoruz.
şu dediğin plates setine internetten bir gözatayım bari.tavsiye için teşekürler Şeniz

BEnim seti Turkiye ye tasiyamadigim icin heppsiburda dan yeni aldim. 60 lira civari. 2 gundede adrese geliyor. Mide ve gobege pilates gercekten ise yariyor. Ve cok da rahatlatan bir spor. Surekli esnedigin icin stresi de uzerinden atiyor. Ben uyku problemimi de pilatesle cozmustum.

Haklisin biz bayanlar gercekten erkeklere nazaran daha komplike yaratiklariz. Onlar daha basit dusunuyor herseyi biz biraz daha dallanip budaklandiriyoruz, buyutuyoruz kafamizda....

kızlar bişi sorcam bazı gıda gruplarıyla bazı gıda gruplarının birlikte yenmemesi gerekiyormuş nasıl oluyor anlamadım ya kafamçokkarıştı benim neyime diyet yaa off şişko olmaya mahkumum klava:

katrecim dün hap kullanıyormusun diye sormuşun. ama ne hapı anlayamadım......

normal hap canım.bi rahatsızlıgımızdan dolayı kulandıgımız hap. greyfurt suyu içtim demistin ya o yüzden sordum

sPatzım ben normalde de çok konustugum için farkedilmiyo merak etme:))

öcülerden yemissin ama gayet ölçülü yemeyi bırakabilmissin sorun yok

gunaydın herkese ben cok kotuyum sabah evden cıkmadan once dort parmak ekmege sandvıc yapıp yedım ıs yerındede elmalı tart getırmısler bı de 2 tane onu yedım cok yedım galıba ????????????

simdi söyle bakalım isten ve nasıl dönüyorsun saat kaçta evde ouyorsun. aksam yemegini en erken yeme saatin kaç? hangi sporlara zaman ayırıyorsun?

bigileri alayım da cezanı vereyim
kaydirigubbakcemile

Sağol canım, tost karşlıydı cezama razıyım, hakettim ben

canım o zaman dün dediğim gbii yaptıgın bi sporun süresini en az15 dk uzatıcaksın bugün tamammı

ne güzel canım çok sevindim.ve menün

her zamnki gibi iradeisin:)

masallah sana:)

birde dün lesliemi yaparken eşim " spor yaparken çok seksi görünüyosun" demez mi opuyorumnanaktan
e ben leslieyi yapmadan durumuyum bundan sonra

yap anam yap burnunun dibinde yap hatta maç falan izlerken
:roflol:

belki maç izlemesi yarıda kalır
:roflol:

kızlar bişi sorcam bazı gıda gruplarıyla bazı gıda gruplarının birlikte yenmemesi gerekiyormuş nasıl oluyor anlamadım ya kafamçokkarıştı benim neyime diyet yaa off şişko olmaya mahkumum klava:

mesela pilav ve et e diyolr

sonra hayvansal gıdaların karıstırımamasını öneriyolar vs vs

normal hap canım.bi rahatsızlıgımızdan dolayı kulandıgımız hap. greyfurt suyu içtim demistin ya o yüzden sordum

yok canım hap falan kullanmıyorum .....kullandığım tek hap doğum konrol hapı naniknanik

Kilo yapmiyor mu dogum kontrol hapi. Ben korkumdan kullanamiyorum. Cok arkadasima siskinlik yapti.

yooo...ben çok memnunum. ben kilo aldım ama çok yedim hareketsizdim ondan.... bana kilo veremezsin demişlerdi hap kullandığım için.. ama çok şükür verebiliyorum.....

ben hapın hiç bir yan etkisini görmedim.kimindede sinir asabiyet,adet döneminde aşırı kanama falanda yapıyormuş......sanırım bünyeden bünyeye değişiyor....

zayıflamak için ilaç kullanan varmı?

canım benim arklarım bir çoğunu kullandı..
elma krom lahana kapsülü,fxler biber hapları....4321....5 in 1 hemen hemen piyasadaki bir çoğu

hiç birinde fayda yok bunlar sadece para tuzağı...bir çoğu kilo verdirmiyor verirende bırakınca geri alıyorsun...yeme sistemin değişmediği hareketin artmadığı sürece hiç bir şeyin faydası yok

Günaydın kızlar,

Sabah lesliyi açtım ama bacağımı bile kaldıramadım regl oluyorum iştahım çok açık ve tatlı krizim var. :sinifsinif:

pekii ilaçtan vazgeçiyorum akapunktur yaptıran varmı CADIARZU
benim iradem sizlerinki gibi güçlü değil maalesef ben boğazımı tutamıyorum çok zorlanıyorum dün diyete başladım ama aklımda sürekli yemek var :)

enistem yaptirdi 15 kilo verdi. akupunkturu birakinca onu 20 kilo olarak geri aldi. Tek kesin cozum hayat tarzini degistirmek. Dengeli ve saglikli beslenmek ve duzenli spor yapmak.

yok canım hap falan kullanmıyorum .....kullandığım tek hap doğum konrol hapı naniknanik
bence bıran once dogum kontrol hapını bırak ılerde cok buyuk problemler yasıyorsun hapı bırakıp cocuk ıstedıgınde yaklasık 2 sene cocuk olmuyormus.benım doktorum oyle dedı bırak esın korunsun:1no2:

kızlar ya ben 2 gündür ara öğün olarak elme yiyorum, hiç acıkmadığım kadar acıkıyorum.
yaa bu ara öğünlere bi çare bulmam lazım ama ne?mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…