kızlar ya ben 2 gündür ara öğün olarak elme yiyorum, hiç acıkmadığım kadar acıkıyorum.
yaa bu ara öğünlere bi çare bulmam lazım ama ne?mafoldumben
bence elmayı bıran once bırak elma cok acıktırır ınsanın ıcı sıyrılır bence etı forma basla bol suyla yıyınce acayıp doyuyor ınsan
ama elma da çok faideli birşey ilkaycan yahu?naapsak ki?yasakkelime[/QUO
bak dene etı formu ye arkasından elma aksama kadar tutuyor senı
Ben bu light ürün olayına inanmıyorum.. Benim için abur cuburdan hiçbi farkları yok.
Kesinlikle önermiyorum.
Yeşil elmayı dilimleyip üstüne biraz tarçın serpersen tok tutar canım.
Hemde tatlı isteğinide azaltıyor..
İşte sana doğal elma krom hapı aklinialirimsmile
enistem yaptirdi 15 kilo verdi. akupunkturu birakinca onu 20 kilo olarak geri aldi. Tek kesin cozum hayat tarzini degistirmek. Dengeli ve saglikli beslenmek ve duzenli spor yapmak.
ben kullanmayı dusunuyorum acai berrye baslıcam en ıyısı o dıyorlar arastırdım
BU ARADA yazmayi unutmusum MELABAAAAAAAAAAAAA ben geldim simdi girdim iceri bi sey yemiyecegim dedim ama herkes yeyince dayanamadim ben de yahuuu( cheese kek yedim leslie ile bacak yapip yatacagim
bu kadar guzel menunun ustune oldu mu simdi
cheese kek
masallah ayy ne güzelll huylar bunlarr
sen o zaman haraketsiz falan mı kaldın ondan mı aldın kilo
canım bu arada linkler için de çok tesekkür ederim bugün indirmeye basadım ben de. bi gündüz bi aksam içn falan da vardı.o da diğer 10 saatle aynı mı?
bende 4.3.2.1 i duymuştumda ne zaman başlamayı düşünüyosun ben 2 gündür rejimdeyim 1 hafta devam edicem baktım veremiyorum artık başka yolları deneyeceğim :çok üzgünüm:
Merhabalar sempatiksalakcinni
Kuzum ya, helal olsun sana, bence de light ürün dediğin de abur cubur... o kadar tatlandırıcı kimyasal falan katıyorlar... :1closedeyes: Ürünü light yapmak için ekstra işlemlerden geçiriyorlar... çok sağlıksız... bence yağsız süt süt değildir mesela sengözlerimebaksanab
Ha buarada sanki eve her gün pasta mı giriyo diye, sabah azcık peynir ekmek yedikten sonra, 1 dilim pasta yedim (pek de beğenmedim başka yemem).. Spora başlıcam yarım saate kadar hihoyyyt
ya bende her zaman normal kilodaydım son zamanlarda kilo aldım akapunktur yaptırıp fazla olan kilolarımdan kurtulup eski düzende devam etmek istiyorumda :bbo: offAnkarada bi yer varmış doktor çok iddialıymış CADIARZU
ya bende her zaman normal kilodaydım son zamanlarda kilo aldım akapunktur yaptırıp fazla olan kilolarımdan kurtulup eski düzende devam etmek istiyorumda :bbo: offAnkarada bi yer varmış doktor çok iddialıymış CADIARZU
Kız bugün hap akupuntur falan, bunlarla kafayı bozmuşsunlmaz: Diyelim ki hap veya akupuntur sayesinde verdin, yeme düzenin değişmedikçe o kiloları almama ihtimalin var mı sence boshayallersmile
Ben kendimi tutamıyom, hep yemek istiyom bıdı bıdı bıdı, yok öyle şey... ilk günler biraz zor oluyo yemeyi azaltmak, zamanla bünye alışıyo öyle yemeye... ki eminim tok olduğun zamanlar da sırf gözün aç diye yemek istiyorsun sen aklinialirimsmile
ben marketteki sütlere bile inanmıyorum kaldıki yağsızı.. çok zorda kalırsak günlük süt alırız marketten her ne kadar reklamlarda sağlıksız olduğu vurgulansada ben mahalle sütçüsünden yanayım..
Ilk gunler benim de gozumun onunden kebaplar, kunefeler geciyordu. Bu foruma gelince gaza geliyorsun. Sporda da diyette de..
Katılıyorum sana kuzu ama onlara da su falan katılıyordur kesin, neyse ki market sütünü içebiliyorum. Ama hazır yoğurt hiiiiiiç yiyemem, annem başka bi yerden süt alıp kendi yapıyo yoğurdu, ben de kaymağını yiyom cokacimcoook
Evet bende ev yoğurdu yerim.. olumunekankayizsmile
hazırlar boğazımdan geçmio valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?