50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İlkay naber?? Sonunda sen de buraya alıştın Senin zaten az fazlan var, zayıflama hapları senin neyine alsanaalsanasmile

İlkay naber?? Sonunda sen de buraya alıştın Senin zaten az fazlan var, zayıflama hapları senin neyine alsanaalsanasmile

kız oyle deme popom bırde gobegım var esım evın ıcınde tosun dıyo baska bısey demıyor bırde yaz gelıyorya 49 a dusmezsem hayatta denıze fılan gırmem ayrıca evet alıstım valla bıraz zor oldu ama oldu

Canlarım son ihtimal olarak hep veya akapunktur düşünüyorum. aç kalınca başıma ağrılar giriyo tatlı yemeden duramıyorum bide ben yıllardır hiç bişey yapmadan formumu koruyordum sonr zamanlarda oldu bide ameliyat olunca hareketsiz kaldım ondan oldu

Baya bi ortak noktamız var senle sempatiksalakcinni sen de çok zayıf sevmiyon mesela :icecream:

Düğün hazırlıkları nasıl gidiyo aklinialirimsmile Ha bi de nişanlın askerliğini yaptı mı?

evet aynen öyle dulcicim..

nişanlım devamlı asker sempatiksalakcinni

Hazırlıklarıda yoğunlaştırdık cnm. geçen hafta eşyalarımızı aldık.. hepsi okadar içime sindiki anlatam.. olmayan evde kafamda eşyaları yerleştirip duruyorum kaydirigubbakcemile3

Oooo sen de.... ben geçen yaz yaklaşık 60 kiloyla girdim denize mis gibi, orantılı oldukça o kadar da kötü gözükmüyo bence, zaten güneşlenmeyi sevmiyom, denizde kim görsün seni sempatiksalakcinni

Ayrıca zayıflamak güzel fizik garantisi değildir ki, spor yapmalısın bol bol. Ayrıca hedefine ulaşman için çok vaktin var bence. Kararlı olduktan sonra, kilo veriliyo çatır çatır :teytey:

(ben de erkek arkadaşıma tosun derim :)))

canım ben abur cuburu ve en önemlis tatlıyı bıraktıysam herkes bırakır.. Benki bırak çikolatayı falan şerbetli tatlı yemeden tatlı krizimi geçiremezdim ki bu topikteki çoğu kişide bunlara düşkün ama bi zaman sonra geçio emin ol. yeni başladığın için böyle bi süre sonra kendin istemiyceksin. ben mesala hiç abartmıyorum reglimin ilk günü 3-4 çikolatayı ard arda yerdim ve bugün reglimin ilk günü sadece sabah kahvaltıdan sonra küçük 3 parça yedim biraz öncede markete gittimk ve önlerinden es geçtim biraz zaman ver kendine..

ya ben ne kadar verıcem desemde gıtmıyor kılocuklarım baskulde ıbre gıt gıtde yukarı cıkıyor

saol canım umarım bende zamanla çikolata aşkımı köreltebilirm :1hug:

ne güzel yaa,benimde evlenmeden önceki son günlerim geldi aklıma..çok tatlı ve bir o kadarda stresli koşuşturmalar bunlar eyvahedigeldismile
allah kolaylık versin.

hay aklını seveyim, ne güzel fikir tarçın dökmek elmanın üstüne. bir de kızlardan biri elmayı o haliyle fırınlıyordu ama kimdi?:uhm:

canım ne mutlu sana yaaa..her şey sinmiş içine. su gibi akıp geçsin günler, kavuşun inşallah birbirinize!opuyorumnanaktan

ahh ahh koca 4 sene geçtide şu 4-5 ay geçmiyo sanki boshayallersmile

ya ben ne kadar verıcem desemde gıtmıyor kılocuklarım baskulde ıbre gıt gıtde yukarı cıkıyor
Yok öyle bişi valla, bi süre dikkat et, kesin verirsin, herşeye rağmen veremezsen tiroite şekere falan baktırırsın...
canım fazla oluyorum da ondan sonra bulamadımda:uhm:
Tam olarak neyi arıyorsun, orda pek bi ayar yok sadece imzayı göster ya da gösterme var...
Belki kk pro olmayanlar imza yazamıyorlardır... (amacın yazı yazmaksa) Profil düzenle den kişisel rütbeye de bişiler yazabilirsin

:kedi: kız benide utandırdın şimdi ama hayatın gerçekleri bunlar yaa zemuszemus
yazımdanda anlamışsındır .ben çok iyiyim opuyorumnanaktan
sen nasılsın?
Doğru diyon kaydirigubbakcemile3
Evet canım, anladım, hep böyle ol :lepi: Senin gibi kilo versem ben de olurdum

Ben de iyi sayılırım, spora başlıcam şimdi guclubacismile Görüşmek üzere...

Aaa öyle mi, umarım rahattır mesleği, seviyordur işini... opuyorumnanaktan

Amanııın, çeyiz topiğine resim koyarsan haberim olsun kuzum, çok mutlu adına kaydirigubbakcemile3 Harika zamanlar valla bu zamnlar :teytey: Güle güle kullan eşyalarını canım, şimdiden mutluluklar opuyorumnanaktan

Bu sefer cidden kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…