50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzum kilo vermen gerekiyo ya, zaman aleyhime işliyo diye düşün, öyle bi hızlı geçiyo ki vakit sempatiksalakcinni

evet dulci hemde çabuk vermem gerekiyor gelinliğin provasınıda vericem bidahaki ay çünkü.. eşyalarımız henüz yapım aşamasında canım çeyiz topiğine koymayı düşünmüyorm ama albüm yapabilirim profilde haber veririm

hadi kaç bakalım

gule gule kullanin...ne tatli bir telastir o...

Kimsecikler yok ama ben yine de yazayim ne yedigimi:
Sabah 1 kupa kahve
Kahvalti: yarim domates
bir kibrit kutusu beyaz peynir
bir avuc maydanoz
1 tatli kasigi kahvaltilik aci sos
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
Balli yesil cay

Ara: Papatya Cayi
2 adet eti form biskuvi
yarim bademli un kurabiyesi ( az sekerli)

Ogle: 1 kasik pilav
3 adet izgara kofte(Yagsiz etten yapilmis gayet kuruydu)
Yarim un kurabiyesi

Ara: Ceyrek muz
1 adet incir kurusu
Beyaz cay

1 saat pilates 15 dk steching yaptim bir de..Bir de tibetimi...Simdilik bu kadar. Aksama ablama gidebilirim ve cok yiyebilirim. Bu yuzden menumu gunduz mumkun oldugunca hafif tutmaya calistim..

Son düzenleme:

papatya cayı ıse yarıyor mu zayıflamada bende ıcıyorum ama

Büyük bir vijdan azabıyla bugünkü menümü yazayım :sinifsinif: (sebebi aşağıda)
sabah : (gayet iyi başlamıştım) yarım domates-yarım salatalık-3 s.zeytin-2 y.zeytin-yarım k.k. beyaz peynir-2 dilim kepek ekmeği-şekersiz çay
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğlen : 1 tabak mantarlı pataesli oatlıcanlı yemek-3 kaşık zeytinyağlı barbunya-1 tabak yoğurt-1 dilim ekmek
buraya kadar herşey güzeldi ama yemekten sonra gözüm döndü ve 3 tane kremalı bisküvi ve 2 çay kaşığı sarelle yedim mafoldumben hep sabahki çayı şekersiz içtim diye oldu galiba.yarım şekerli içince tatlı isteği gidiyordu çünkü.
akşamada : patates yemeği pilav ve salata yapıcam. ben ceza olarak sadece salata mı yesem yoksa azıcıkda patates yemeğinden yesemmi sizce :uhm:

Ben cok abarttigini dusunmuyorum. 3 gun once ben 1 paket kremali biskuvi yemistim hatirlatirim.Ustelik sarelle de 2 cay kasigi yemissin, yemek kasigi degil. Bugun ben de bir tane un kurabiyesi yemis bulundum.. Bence patatesi yiyebilirsin. Ama az yagli pisir..a.s

öylemi diyorsun fisfisfis ne biliyim birden bire fenada bir doygunluk hissi de hissedince
dedim çok abartmışım galiba. :1rolleyes: tamam o zaman ben akşama salata yiyeyim.
çok azda az yağlı yapacağım patates yemeğinden yada küçük bir kase şehriye çorbası yiyeyim ekmeksiz olarak. içimi rahatlattığın için sağol. :1hug:

Gayet uygun bence...

ıLKAY ımza olayını ticker için sorduğunu söyleseydin keşke :)) http den başla ve png ye kadar olan kısmı seç ve profili düzenle deki çizelge kısmına yapıştır

1 saat pilates 15 dk steching yaptim bir de..Bir de tibetimi...Simdilik bu kadar. Aksama ablama gidebilirim ve cok yiyebilirim. Bu yuzden menumu gunduz mumkun oldugunca hafif tutmaya calistim..
Kahve ve etiform dışında menün güzel bence tabi kurabiye ev yapımıysa yerimseniben Spor için tebrikler alkisalkisalkis

Çok da abartmamışsın bence, istersen lachesis e sor, onun güzel menüsü bu :))

ben bugün doğru düzgün hiç bişi yemedim ya akşama acısını çıkartmam inşallah
sabah 1 dilim kepekli ekmek azcık peynir azcık zeytin yedim
10 gibi bi baharatlı çubuk kraker
öğlen 1 kase tarhana çorbası
şimdi birazcık beyaz leblebi atıştırıyorum ama AÇIIIIM :)

Yaptıklarım:

1. Tibet

2. 8 dk kalça

3. Callanetics

4. Dambıl (ilerleyen saatlerde)

Menüm:
1 yeşil çay
Biraz peynir ekmek + 1 dilim pasta (11:00)
Peynir + iki lokma ekmek (15:30)
Ton balıklı makarna yapıyom (salatalık malzeme yok evde) (16:15)

Kahve ve etiform dışında menün güzel bence tabi kurabiye ev yapımıysa yerimseniben Spor için tebrikler alkisalkisalkis

BEnim hergun olmazsa olmaz bir bardak kahvem var.. Ama kahve cok kotu bir sey degil. Antioxidant ozelligi var. 1 kupa sade kahve gayet faydali ama 1 kupayi gecmemek gerekli...Kurabiye de ev yapimiydi... Ve o kadar minik yaptim ki kurabiyeleri kendimi kontrol edebilmek icin cok sirin oldular...Seker oranini da yariya indirdim
Etiformumu niye begenmedin yaaa.. Tatsiz tuzsuz ama tok tutuyo gercektende...Diyet urun oldugu icinse anlarim. Ama bence sekersiz diyet urunleri kotu degil. Aspartam kullanilanlari saymiyorum tabii ki..

ne güzel yaa azıcık yemişsin.
ben bu kadar şeyle bu saate kadar hayatta duramazdım.

bahartalı çubuk kraker yiyeceğine, başka bişey yeseydin onun kalorisi kadar aç olmazdın
lmaz:
umarım tüm paketi yememişsindir

şu anda bir bardak şekersiz çayımı içiyorum :içelim:
öğlen tatlı stoğumu yaptım nasıl olsa Çok üzgünüm çoook
çayımda şekersiz olsun

Türk kahvesi iyidir de neskafenin çok fazla zararı var diye biliyom, sevmediğimden çok detaylı araştırmadım ama
Abur cubur çünkü, leblebi de çok tok tutuyo :))
(Kurabiyeler öyleyse süper menü, ben eleştircek yer arıyom aslında :))))
ne güzel yaa azıcık yemişsin.
ben bu kadar şeyle bu saate kadar hayatta duramazdım.
Yok ya çok da az yemedim, ben pek beğenmiyom sebze meyve yok diye.. ama başka yemem bugün, akşama kuru meyve falan yerim cokacimcoook

kızlar adet döneminde şu iştahınızı nasıl bastırıyorsunuz.. herşeyi mahvetmek istemiyorum. şu bikaç hata yaptım şu dakkaya kadar :kedi:

sabah bir avuç kuru üzüm iki ceviz

kahvaltı 1yumurta 1domates 1salatalık 3 parça çikolata (büyük dikdörtgenlerin 3 karesi)

ara1: 1 muz biraz çilek

öğlen: 1kase çorba 2 küçük pişi (çiğbörek dedikleri ama çok küçüktü)

ara2: 3-4 ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…