50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pilavı yeme bugün patates ve salata olarak ye akşam yemeğini. patatesin porsiyonunuda abartma biliyosun pişince şekeri çıkıyor ortaya..

dulci çok az yememişmisin? en azından ceviz fındık yeseydin birkaç tane..

etiformlar hariç tebrik ederim :içelim:

Akşama yavaş ve doyana kadar bilinçli bi şekilde yersen sorun olmaz

Baya bi tatlı tüketmişsin aslında... Meyveyle bastırıyom ben de, kuru incir şeker deposu 1 adeti yetiyo

Alla alla, niye çok az geldi size anlamadım, sabah 1 dilim pasta başlı başına tok tutan bişiydi, normal şartlarda 3 de kuru yemiş yerdim ama canım peynir çektiğinden peynir yedim baya (örgü peyniri) az evvel de 1 porsiyon ton balıklı makarna, belki 2 öğün yemem garibinize gidiyo ama geç kalktığımdan hep böyle besleniyom yerimseniben

Bu saatten sonra başka yemek yiyemeyeceğim için o dediklerini akşama yerim 1 de yeşil çay içerim...

Az olsun çok olmasın :lepi: (aç kalmadım ne de olsa :)))

Ben nescafe ye kahve demem, agzima surmem. Nefret ediyorum. Ya filtre kahve ya turk kahvesi.Sen nasil bu kadar az yiyebiliyorsun ben de hayranlikla izliyom valla klik gibi...

offf ya normalde dayanırım yememde işte bu adet dönemi olmuyo.. işin kötüsü sporda yapamıyorum. karnım belim çok ağrıyo.. akşam bende bişey yemiycem bi elma yerim sadece..

Selam kızlar,
şu burun mevzusuna canım sıkıldı ve bugün hiç iyi beslenmedim, çok fazla değil ama çok sağlıksız

offf ya normalde dayanırım yememde işte bu adet dönemi olmuyo.. işin kötüsü sporda yapamıyorum. karnım belim çok ağrıyo.. akşam bende bişey yemiycem bi elma yerim sadece..

Bende adet doneminde degil, adet oncesi donemde bir istah artisi oluyor.Duvarlara tirmaniyorum. Basladigi zaman mide bulantisiyla geliyor ve cok az yiyorum..

ay dur dayanamadım yazıyım.

sabah 1 dilim ekemk, beyaz peynir 2 zeytin, 3-4 cips, 2 kuru kayısı.
Öğlen 1 adet eti topkek.(dışardaydım yemek bulamadım
Eve gelince de haşhaşlı çörek aldım dışardan ondan yedim 3 küçük parça, tadı çok kötüydü, çok kalorilidir mu eğer öyleyse hepsini atmayı düşünüyorum çünkü yaklaşık 12 tane daha var. atıyım mı?

selam şekerler naber........

bugün bol hamurişli bir gün geçirdim ( okulda kermes vardı da.regli olacamda doyduğumu anlayamadım habire açtım.) o yüzden yazmasam daha iyi.....Allahtan akşama fırında ıspanak yicem ( yumurtalı değil).....

2 litreye yakın suyumu içtim... eve gidincede bitki çayımı içecem

Gittinmi doktora?Ciddi bir hasar var mi?

Yamultmuşsun biraz dedi, sertçe bastırdı bişeyler yaptı, çok canım yandı, elini ittim doktorun o derece, ağlıycaktım nerdeyse.
Düzeltti galiba, başka sorun yok dedi, 15 gün sonra yine gel, burnun çok şiş dedi.

Bir eskisehirli olarak hashasli coregin cok yagli oldugunu soyleyeyim. Ama cok da lezzetli olur.. Belki esin sever, atma..

Gecmis olsun canim insallah daha iyi olur onbesgun sonra....

Bende adet doneminde degil, adet oncesi donemde bir istah artisi oluyor.Duvarlara tirmaniyorum. Basladigi zaman mide bulantisiyla geliyor ve cok az yiyorum..

eskiden daha fazla yerdim özellikle tatlıyı çikolata bile kesmezdi şerbetli tatlılar hakgetire
bugün böyle geçti artık akşam yemeğinde elma yerim yarın yemem çikolata falan

şu cipsten 3-4 tane yiyip nasıl bırakıyorsunuz hayranım valla. benim elim bi değdimi paketin sonunu görürüm oyüzden hiç bulaşmıyorum :sinifsinif:

Bir eskisehirli olarak hashasli coregin cok yagli oldugunu soyleyeyim. Ama cok da lezzetli olur.. Belki esin sever, atma..

Ben de çok severim de bu bir acaipti yani. Tadı yok bir garip taze diye aldım ama hiç taze değildi, eşim hamurişinden hiç hazetmez, benim tam tersime:)

geçmis olsun canım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…