Büyük bir vijdan azabıyla bugünkü menümü yazayım :sinifsinif: (sebebi aşağıda)
sabah : (gayet iyi başlamıştım) yarım domates-yarım salatalık-3 s.zeytin-2 y.zeytin-yarım k.k. beyaz peynir-2 dilim kepek ekmeği-şekersiz çay
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğlen : 1 tabak mantarlı pataesli oatlıcanlı yemek-3 kaşık zeytinyağlı barbunya-1 tabak yoğurt-1 dilim ekmek
buraya kadar herşey güzeldi ama yemekten sonra gözüm döndü ve 3 tane kremalı bisküvi ve 2 çay kaşığı sarelle yedim mafoldumben hep sabahki çayı şekersiz içtim diye oldu galiba.yarım şekerli içince tatlı isteği gidiyordu çünkü.
akşamada : patates yemeği pilav ve salata yapıcam. ben ceza olarak sadece salata mı yesem yoksa azıcıkda patates yemeğinden yesemmi sizce :uhm:
Yaptıklarım:
1. Tibet
2. 8 dk kalça
3. Callanetics
4. Dambıl (ilerleyen saatlerde)
Menüm:
1 yeşil çay
Biraz peynir ekmek + 1 dilim pasta (11:00)
Peynir + iki lokma ekmek (15:30)
Ton balıklı makarna yapıyom (salatalık malzeme yok evde) (16:15)
Kimsecikler yok ama ben yine de yazayim ne yedigimi:
Sabah 1 kupa kahve
Kahvalti: yarim domates
bir kibrit kutusu beyaz peynir
bir avuc maydanoz
1 tatli kasigi kahvaltilik aci sos
1 dilim kizarmis kepekli ekmek
Balli yesil cay
Ara: Papatya Cayi
2 adet eti form biskuvi
yarim bademli un kurabiyesi ( az sekerli)
Ogle: 1 kasik pilav
3 adet izgara kofte(Yagsiz etten yapilmis gayet kuruydu)
Yarim un kurabiyesi
Ara: Ceyrek muz
1 adet incir kurusu
Beyaz cay
1 saat pilates 15 dk steching yaptim bir de..Bir de tibetimi...Simdilik bu kadar. Aksama ablama gidebilirim ve cok yiyebilirim. Bu yuzden menumu gunduz mumkun oldugunca hafif tutmaya calistim..
Akşama yavaş ve doyana kadar bilinçli bi şekilde yersen sorun olmazben bugün doğru düzgün hiç bişi yemedim ya akşama acısını çıkartmam inşallah
sabah 1 dilim kepekli ekmek azcık peynir azcık zeytin yedim
10 gibi bi baharatlı çubuk kraker
öğlen 1 kase tarhana çorbası
şimdi birazcık beyaz leblebi atıştırıyorum ama AÇIIIIM :)
Baya bi tatlı tüketmişsin aslında... Meyveyle bastırıyom ben de, kuru incir şeker deposu 1 adeti yetiyokızlar adet döneminde şu iştahınızı nasıl bastırıyorsunuz.. herşeyi mahvetmek istemiyorum. şu bikaç hata yaptım şu dakkaya kadar :kedi:
sabah bir avuç kuru üzüm iki ceviz
kahvaltı 1yumurta 1domates 1salatalık 3 parça çikolata (büyük dikdörtgenlerin 3 karesi)
ara1: 1 muz biraz çilek
öğlen: 1kase çorba 2 küçük pişi (çiğbörek dedikleri ama çok küçüktü)
ara2: 3-4 ceviz
Türk kahvesi iyidir de neskafenin çok fazla zararı var diye biliyom, sevmediğimden çok detaylı araştırmadım ama
Abur cubur çünkü, leblebi de çok tok tutuyo :))
(Kurabiyeler öyleyse süper menü, ben eleştircek yer arıyom aslında :))))
etiformlar hariç tebrik ederim :içelim:
Akşama yavaş ve doyana kadar bilinçli bi şekilde yersen sorun olmaz
Baya bi tatlı tüketmişsin aslında... Meyveyle bastırıyom ben de, kuru incir şeker deposu 1 adeti yetiyo
Alla alla, niye çok az geldi size anlamadım, sabah 1 dilim pasta başlı başına tok tutan bişiydi, normal şartlarda 3 de kuru yemiş yerdim ama canım peynir çektiğinden peynir yedim baya (örgü peyniri) az evvel de 1 porsiyon ton balıklı makarna, belki 2 öğün yemem garibinize gidiyo ama geç kalktığımdan hep böyle besleniyom yerimseniben
Bu saatten sonra başka yemek yiyemeyeceğim için o dediklerini akşama yerim1 de yeşil çay içerim...
Az olsun çok olmasın :lepi: (aç kalmadım ne de olsa :)))
offf ya normalde dayanırım yememde işte bu adet dönemi olmuyo.. işin kötüsü sporda yapamıyorum. karnım belim çok ağrıyo.. akşam bende bişey yemiycem bi elma yerim sadece..
Selam kızlar,
şu burun mevzusuna canım sıkıldı ve bugün hiç iyi beslenmedim, çok fazla değil ama çok sağlıksız
Gittinmi doktora?Ciddi bir hasar var mi?
ay dur dayanamadım yazıyım.
sabah 1 dilim ekemk, beyaz peynir 2 zeytin, 3-4 cips, 2 kuru kayısı.
Öğlen 1 adet eti topkek.(dışardaydım yemek bulamadım
Eve gelince de haşhaşlı çörek aldım dışardan ondan yedim 3 küçük parça, tadı çok kötüydü, çok kalorilidir mu eğer öyleyse hepsini atmayı düşünüyorum çünkü yaklaşık 12 tane daha var. atıyım mı?
Yamultmuşsun biraz dedi, sertçe bastırdı bişeyler yaptı, çok canım yandı, elini ittim doktorun o derece, ağlıycaktım nerdeyse.
Düzeltti galiba, başka sorun yok dedi, 15 gün sonra yine gel, burnun çok şiş dedi.
Bende adet doneminde degil, adet oncesi donemde bir istah artisi oluyor.Duvarlara tirmaniyorum. Basladigi zaman mide bulantisiyla geliyor ve cok az yiyorum..
pilavı yeme bugün patates ve salata olarak ye akşam yemeğini. patatesin porsiyonunuda abartma biliyosun pişince şekeri çıkıyor ortaya..
evet bende abartnmamayı düşünüyorum zaten. ya yeri gelmişken birşey sorcam.bilen varmı acaba ? ben gogglden bulamadım. bu yemeklerin bir porsiyonu kaç kaşık ediyor bilen varmı?
ay dur dayanamadım yazıyım.
sabah 1 dilim ekemk, beyaz peynir 2 zeytin, 3-4 cips, 2 kuru kayısı.
Öğlen 1 adet eti topkek.(dışardaydım yemek bulamadım
Eve gelince de haşhaşlı çörek aldım dışardan ondan yedim 3 küçük parça, tadı çok kötüydü, çok kalorilidir mu eğer öyleyse hepsini atmayı düşünüyorum çünkü yaklaşık 12 tane daha var. atıyım mı?
Bir eskisehirli olarak hashasli coregin cok yagli oldugunu soyleyeyim. Ama cok da lezzetli olur.. Belki esin sever, atma..
Yamultmuşsun biraz dedi, sertçe bastırdı bişeyler yaptı, çok canım yandı, elini ittim doktorun o derece, ağlıycaktım nerdeyse.
Düzeltti galiba, başka sorun yok dedi, 15 gün sonra yine gel, burnun çok şiş dedi.
Gecmis olsun canim insallah daha iyi olur onbesgun sonra....
şu cipsten 3-4 tane yiyip nasıl bırakıyorsunuz hayranım valla. benim elim bi değdimi paketin sonunu görürüm oyüzden hiç bulaşmıyorum :sinifsinif:
geçmis olsun canım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?