50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben nescafe ye kahve demem, agzima surmem. Nefret ediyorum. Ya filtre kahve ya turk kahvesi.Sen nasil bu kadar az yiyebiliyorsun ben de hayranlikla izliyom valla klik gibi...
Heee taam, o zaman, filtre kahveyi bilmiyom ama... E o zaman tek zararı selülit aklinialirimsmile
Ay cidden çok şaşırıyorum :sm_confused: Sonuçta bi buçuk dilim ekmek yedim, pasta yedim, az evvel de 1 porsiyon makarna... Belki 2 öğün yemem garibinize gidiyo, ama işte geç kalkınca böyle oluyo... Belki bayadır dikkat ediyom ediyom ya, midem küçüldü, bi de benim 16 mayısa kadar kilo vermek amacım, o yüzden motivasyonum baya yüksek guclubacismile

offf ya normalde dayanırım yememde işte bu adet dönemi olmuyo.. işin kötüsü sporda yapamıyorum. karnım belim çok ağrıyo.. akşam bende bişey yemiycem bi elma yerim sadece..
Sadece elma çok olmaz mı... Demek ki bünyen istiyo, uyum sağla, ye bişiler, bitter çiko ye bence...

Kız sizin okulda da amma çok kermes oluyo aklinialirimsmile Akşama güzel besleniyon o yüzden için ferak olsun kaydirigubbakcemile5

Çok geçmiş olsun canım yaa ( Umarım geçici bi süreçtir bu ve her şeyi normale döner

Sabah sabah cips nerden aklına geldi.. aklinialirimsmile Bugün az yemişsin ama sağlıksız yemişsin...

Çok geçmiş olsun a.s.
İnşallah bir an evvel atlatırsın. :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım yaa ( Umarım geçici bi süreçtir bu ve her şeyi normale döner

Sabah sabah cips nerden aklına geldi.. aklinialirimsmile Bugün az yemişsin ama sağlıksız yemişsin...

Çok sağol canım, cips beni acaip tok tutar, günde 3 paket cips yesem başka bişey yemem herhalde, yemek yeme ihtimalim olmadığı bildiğim için yedim birazda, ki ihtimalim olmadı ancak kek bulabildim. Evet sağlıksız oldu çok.

Çok geçmiş olsun a.s.
İnşallah bir an evvel atlatırsın. :Saruboceq:

Çok sağol tatlım.

evet ben oglen corbamı ıcmıstım ama bugun butun gun boyunca patates kızartması gectı gozumun onunden sımdı evıme gıdınce onu yapıp yıcem sonra bıraz kondısyon bısıkletı cevırıp yedıgımı erıtırım demı

canım günlük yapdığın sporlar var mı?

canım günlük yapdığın sporlar var mı?

yok be gulum nerdeeeee.....eve gıt yemek yap mutfagı hallet evı topla banyo yap saat 22 oluyor sonrada dogal olarak esıme vakıt ayırıyorum o yuzden yapamıyorum bu sebepten dolayı ısten cıkınca gıdıp acai alıcam olmuyor boyle

bak canın bu kadar istiyorsa pataesleri kızartmalık doğra 2yemek kaşığı yağı dök karıştır.
fırın tepsisine yay fırında yap. baharatta koyabilirsin çok güzel oluyo. eminim kızartma isteğini geçirecek. Ama kızartma lütfen hemde akşam yemeği için felaket...

harbı oyle yapayım ya kalorısı daha dusukı haslama gıbı olmaz demı

:roflol: :roflol: Cips kimi tok tutmaz ki, o kadar yağ, tuz, patates cokacimcoook İlahi lachesis :roflol: Seni başka ne tok tutar kaydirigubbakcemile

valla kemiklerimde kalın değil kollarım ve bacaklarım baya ince ondan heralde..
umarım sen görmezsin o kiloları berbat bi duygu :gitme:
umarım bende birdaha anca hamile olduğumda görürüm..
sanırım kilo vermemde bu yüzden yavaşladı baya verdim çünkü tickera ilk başladığımı yazmamıştım bu topiğe gelmeden verdiğim kilolar vardı nerden baksan 6,5-7 kilo gitti bi okadarda gitse tamamdır..

benden ıyı kımse bılemez kılonun ne demek oldugunu 1.60 boyum vardı 62 kıloydum allahıma sukurler sımdı 53 kıloyum hedefım 49 ama onuda yapıcam mayısa kadar.
bır kere magzaya gıttım pantolon alıcam 40 beden olmuyor 42 ye yaklasmıstım bendede bı popo var masallah dedırtır

canım ben 160 boya 65 kilo gördüm ama ozaman bile aldığım kotun bedeni 36 dı.
şuanda 59um ve kendime 34 beden kot aldım.. 52 kilo arkadaşım 36 aldı.bedenden yana sorunum yok
ne komik değilmi?
bir daha okadar kilo almakmı ohaoldumsmile anca hamile kaldığımda olur.
pis boğazlığı bıraktım artıkk.. bu arada kilon gayet iyiymiş aklından devamlı yemek geçiren biri olarak :) seni daha kilolu tahmin etmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…