Heee taam, o zaman, filtre kahveyi bilmiyom ama... E o zaman tek zararı selülit aklinialirimsmileBen nescafe ye kahve demem, agzima surmem. Nefret ediyorum. Ya filtre kahve ya turk kahvesi.Sen nasil bu kadar az yiyebiliyorsun ben de hayranlikla izliyom valla klik gibi...
Sadece elma çok olmaz mı... Demek ki bünyen istiyo, uyum sağla, ye bişiler, bitter çiko ye bence...offf ya normalde dayanırım yememde işte bu adet dönemi olmuyo.. işin kötüsü sporda yapamıyorum. karnım belim çok ağrıyo.. akşam bende bişey yemiycem bi elma yerim sadece..
Kız sizin okulda da amma çok kermes oluyo aklinialirimsmile Akşama güzel besleniyon o yüzden için ferak olsun kaydirigubbakcemile5selam şekerler naber........
bugün bol hamurişli bir gün geçirdim ( okulda kermes vardı da.regli olacamda doyduğumu anlayamadım habire açtım.) o yüzden yazmasam daha iyi.....Allahtan akşama fırında ıspanak yicem ( yumurtalı değil).....
2 litreye yakın suyumu içtim... eve gidincede bitki çayımı içecem
Çok geçmiş olsun canım yaaYamultmuşsun biraz dedi, sertçe bastırdı bişeyler yaptı, çok canım yandı, elini ittim doktorun o derece, ağlıycaktım nerdeyse.
Düzeltti galiba, başka sorun yok dedi, 15 gün sonra yine gel, burnun çok şiş dedi.
Yamultmuşsun biraz dedi, sertçe bastırdı bişeyler yaptı, çok canım yandı, elini ittim doktorun o derece, ağlıycaktım nerdeyse.
Düzeltti galiba, başka sorun yok dedi, 15 gün sonra yine gel, burnun çok şiş dedi.
Çok geçmiş olsun canım yaa( Umarım geçici bi süreçtir bu ve her şeyi normale döner
Sabah sabah cips nerden aklına geldi.. aklinialirimsmile Bugün az yemişsin ama sağlıksız yemişsin...
Çok geçmiş olsun a.s.
İnşallah bir an evvel atlatırsın. :Saruboceq:
Lachesiss kuşuum sıkma canını yaa ciddi bişey olsa doktorda tedirgin olurdu tekrar bandajlardı falan
Heee taam, o zaman, filtre kahveyi bilmiyom ama... E o zaman tek zararı selülit aklinialirimsmile
Ay cidden çok şaşırıyorum :sm_confused: Sonuçta bi buçuk dilim ekmek yedim, pasta yedim, az evvel de 1 porsiyon makarna... Belki 2 öğün yemem garibinize gidiyo, ama işte geç kalkınca böyle oluyo... Belki bayadır dikkat ediyom ediyom ya, midem küçüldü, bi de benim 16 mayısa kadar kilo vermek amacım, o yüzden motivasyonum baya yüksek guclubacismile
Sadece elma çok olmaz mı... Demek ki bünyen istiyo, uyum sağla, ye bişiler, bitter çiko ye bence...
Benim vaktimde dar dulci biliosun.. oyüzden telafi etmem lazım..
tek şansın olduğum kilodan daha az gösteriyorum boyumda uzun değil ama herkes en fazla 55-56 sın diyolar.. 65lere çıktığımda bile yok artık okadar değilsin diolardı :jeyyar:
evet ben oglen corbamı ıcmıstım ama bugun butun gun boyunca patates kızartması gectı gozumun onunden sımdı evıme gıdınce onu yapıp yıcem sonra bıraz kondısyon bısıkletı cevırıp yedıgımı erıtırım demı
canım günlük yapdığın sporlar var mı?
evet ben oglen corbamı ıcmıstım ama bugun butun gun boyunca patates kızartması gectı gozumun onunden sımdı evıme gıdınce onu yapıp yıcem sonra bıraz kondısyon bısıkletı cevırıp yedıgımı erıtırım demı
bak canın bu kadar istiyorsa pataesleri kızartmalık doğra 2yemek kaşığı yağı dök karıştır.
fırın tepsisine yay fırında yap. baharatta koyabilirsin çok güzel oluyo. eminim kızartma isteğini geçirecek. Ama kızartma lütfen hemde akşam yemeği için felaket...
:roflol: :roflol: Cips kimi tok tutmaz ki, o kadar yağ, tuz, patates cokacimcoook İlahi lachesis :roflol: Seni başka ne tok tutar kaydirigubbakcemileÇok sağol canım, cips beni acaip tok tutar, günde 3 paket cips yesem başka bişey yemem herhalde, yemek yeme ihtimalim olmadığı bildiğim için yedim birazda, ki ihtimalim olmadı ancak kek bulabildim. Evet sağlıksız oldu çok.
O zaman sık dişini kuzu kaydirigubbakcemile5 Şu an az yediğin günlere değer boshayallersmile Bi de sen başlayalı çok olmadı, zamanlar daha canın daha az istiyo böyle şeyler.. Maşallah çok şükür 65 e ulaşamadım ben sempatiksalakcinni Neyse ki baya vermişsin, sanırım senin de kilo orantılı dağılıyo, bi de kemikler kalın...Benim vaktimde dar dulci biliosun.. oyüzden telafi etmem lazım..
tek şansın olduğum kilodan daha az gösteriyorum boyumda uzun değil ama herkes en fazla 55-56 sın diyolar.. 65lere çıktığımda bile yok artık okadar değilsin diolardı :jeyyar:
daha ilk günlerin, ilerleyen günlerde akşam akşam patates kızartması tüketmezsin boshayallersmile Ticker la ilgili mesaj yazdım sana
:roflol: :roflol: Cips kimi tok tutmaz ki, o kadar yağ, tuz, patates cokacimcoook İlahi lachesis :roflol: Seni başka ne tok tutar kaydirigubbakcemile
)
:roflol: :roflol: Cips kimi tok tutmaz ki, o kadar yağ, tuz, patates cokacimcoook İlahi lachesis :roflol: Seni başka ne tok tutar kaydirigubbakcemile
O zaman sık dişini kuzu kaydirigubbakcemile5 Şu an az yediğin günlere değer boshayallersmile Bi de sen başlayalı çok olmadı, zamanlar daha canın daha az istiyo böyle şeyler.. Maşallah çok şükür 65 e ulaşamadım ben sempatiksalakcinni Neyse ki baya vermişsin, sanırım senin de kilo orantılı dağılıyo, bi de kemikler kalın...
daha ilk günlerin, ilerleyen günlerde akşam akşam patates kızartması tüketmezsin boshayallersmile Ticker la ilgili mesaj yazdım sana
aldım canım mesajını da ben bı turlu yapamıyor formatta hata oldu dıyor
harbı oyle yapayım ya kalorısı daha dusukı haslama gıbı olmaz demı
hayır haşlama gibi olmuyor . lezzetide çok güzel.. ama yinede sık sık yapma. ben canım çok istedinde böyle yapıyorum ben aynı zamanda baharatlıyorum çok güzel oluyor.
valla kemiklerimde kalın değil kollarım ve bacaklarım baya ince ondan heralde..
umarım sen görmezsin o kiloları berbat bi duygu :gitme:
umarım bende birdaha anca hamile olduğumda görürüm..
sanırım kilo vermemde bu yüzden yavaşladı baya verdim çünkü tickera ilk başladığımı yazmamıştım bu topiğe gelmeden verdiğim kilolar vardı nerden baksan 6,5-7 kilo gitti bi okadarda gitse tamamdır..
benden ıyı kımse bılemez kılonun ne demek oldugunu 1.60 boyum vardı 62 kıloydum allahıma sukurler sımdı 53 kıloyum hedefım 49 ama onuda yapıcam mayısa kadar.
bır kere magzaya gıttım pantolon alıcam 40 beden olmuyor 42 ye yaklasmıstım bendede bı popo var masallah dedırtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?