50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl 36 beden???? gercekten mı???
ayy evet sanırım bogazımı tutucam dıye sureklı aklımdan yemekler gecıyor...
yesem ıstahım cok ıyı bır ogun de 1 ekmek gordum demem de tutuyorum ıste sımdı gıdıp acai berry yı alıp baslıcam

ilkaycım senin fazla kilon yokki neden ilaç kullanacaksın......hem az kilosu olanlarda hemen etki göstereceğini sanmıyorum reklamlarda 1 ayda 6 kilo yok 8 kilo bunların hepsi kilosu çok olunlara

bir elmayı daha mideyi indirdikten sonra akşam için karnıbahar ve borkoli haşlaması siparişi verdim :)

evet canım hiç 36nın üstünde pantolonum olmadı şu andaki üstümdekide 34 ama likralı tabi =)
bence kilon normal aynı boydayız ve ben senin şuanki kilonu hedefledim boşuna ilaç alıp bünyeni bozma sonra verdiğin kiloyu iki katı geri alırsın..

neyse kızlar bugunluk bu kadar ben kactım evıme gıdıyorum (tabı once eczaneye gıdıcem)aksam sadece kuzucumun dedıgı gıbı 1-2 kasık yagla fırında patates kızartıcam aksam ASK-I MEMNUyu ızlemeyı unutmayın hastayım o dızıye herkese byeee

hayatım spor yapamıyorum ıstahımda cok acık

dere otu demişlerdi tv de yemeklrden 30 dk önce yenecekmiş iştah kapatıyormuş......

bol su iç ve atıştırmalıklar kullan leblebi beyaz nohut elma vb.........

spor için vakit ayırmaya çalıs gün içinde yürümeye yada leslie ile en azından 2 mil (30 dk) yapmaya çalış.....

bence boşuna zararlı şeyler kullanma....

gripincim nasılsın bebiş nasıl?

çizelgemi yapamadım bi türlü
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.diyor..

çizelgemi yapamadım bi türlü
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.diyor..

bende de aynısını söölüyooo beceremedik galiba ama hepsini tam olarak kopyalayıp yapıştırdığıma eminiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…