50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off yaa kızlar ben hala 61 im ya hep arada takılıyom böyle
bi 67 de bide 64 te takılmıştım şimdide her 3 kiloda bir uzun süre takılıyom bu nasıl iş yaaa
hele 67 yi 1 ay da zor kırmıştım

off yaa kızlar ben hala 61 im ya hep arada takılıyom böyle
bi 67 de bide 64 te takılmıştım şimdide her 3 kiloda bir uzun süre takılıyom bu nasıl iş yaaa
hele 67 yi 1 ay da zor kırmıştım

bende bir türlü 59dan düşemiyordum ama bu topiğe takılmaya başladıktan sonra şu anda 54,5 um çizelgemde gördüğün gibi.buraya takıldığım sürece yediklerime e,dikkat ediyorum.birde her akşam lessile ile yürüyorum tabii.

selam kizlar;

belim tutuldu cok ena,

bugun ise gidemedim.

dr.dan mayis24 une ancak randevu bulabildik, ama beklemeye deger, cok uzman bir doktor.

simdilik, kas gevseticiler, sicak uygulamalarla idare edicem.

uzman tv de dinledim bel agrisinda en iyi egzersizler, yuzme, pedal cevirme, yuruyusmus.

yuzmeye gidemem (gecen kis gittim bikac ay zature oldum, islak cikip usutmusum)
ablamin bisikletini alicam bir sureligine, pedal cevirmek bel kaslarini guclendiriyormus.

ne yedigime gelirsek bugun;

sabah: yarim simitli, 1 haslanmis yumurta, domates salatalik, peynirli bir kahvalti.

ara: kivi, cilek

oglen: tahrana corbasi, dovulmus findikli eriste makarna

ara: sekersiz nescafe, hosbes gofret bikac tane.

evde olunca rejim bozuldu.

aksam yemem belki, ya da sade corba icerim. sonra da meyve yerim.

optum cok

hoşgeldin. a.s
acil şifalar a.s.

iiz cnm, sen nasılsın..
hemen menünü yaz bakalım :jeyyar:

yazıyorum kuzum
sabah 1 yumurta ve kepekli sandviç,süt
arada bitki çayı
öğleyin sadece 4 kaşık mantı yiyebildim sonrasında midem çok bulandı zaten
arada 1 paket çubuk kraker ve 1 elma
akşam yarım kase çorba ve yarım tabak enginar yemmeği
yatmadan önce yine meyvemi yicem o kadaarr

hayırdır inşallah :çok üzgünüm:

benimkide olmadı ya neyse sağlık olsun

akşam arabadan biraz yukarıda indim yürüyeyim dedim bu aralar çok hareketsizim ewe gelincede birazcık yemek yedim fazla kaçırdığımı düşünüyorum ben birazcık sporumsu şeyler yapmaya çalışayım bari

hiç bişey yemek istemiyor canım ya 1 tane yumurta yedim sabah 5 saat sonra 1 paket çubuk kıraker
kaç saat geçti boğazımdan lokma geçmez şimdi bende bi acaibim moralim bozulunca yemekten kesiliorum hep böle mi olsam ne :1ninca:

bu saatlerde kimse yok buralarda sanirim.

sonra gorusuruz kizlar, opuyorum hepinizi; ben de lostun 11-12. bolumlerini izledim; ya off bu 6. sezon tam bir hayal kirikligi oldu; izleyenniniz var mi lostu?

Bende zayiflamak istiyorum cok kötü oldum :çok üzgünüm: 53kiloydum 58e ciktim cok yiyip durdum adetim gelmedigi icin ve stressden 48e düsmem lazim nasil yapcam bunu bilemiyorum yaa kafayi yicem..

Bende zayiflamak istiyorum cok kötü oldum :çok üzgünüm: 53kiloydum 58e ciktim cok yiyip durdum adetim gelmedigi icin ve stressden 48e düsmem lazim nasil yapcam bunu bilemiyorum yaa kafayi yicem..

hosgeldin cnm,
endiselenme , eger cabuk aldiysan bu kilolari yerlesmemistir daha, cabuk da verirsin.

bizler burda birbirimizi motive ediyoruz, hergun yediklerimizi yaziyoruz; kocumuz yorumluyor, hatalarimizi soyluyor; haftalik kilo listemiz yayinlaniyor; her hafta kilo degisimlerimizi takip ediyoruz boylece.
sporla , ogun sayimizi artirarak metobolizmamizi hizlandirmaya calisiyoruz. (gerci ben spor yapamiyorum ne zamandir ama cogu arkadaslarimiz yapiyor)

takip et bizi,
yakin zmanda kilo vermeye baslarsin.

sevgiler

a.s.

Tsk canim ben kafayi yemek üzereyim bide kadin dogum kontroll hapi kullanmak zorundayim belki oda kilo yapar..=( ama olmasi lazim yaza kadar 48kiloya düsmem lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…