hiç bişey yemek istemiyor canım ya 1 tane yumurta yedim sabah 5 saat sonra 1 paket çubuk kıraker
kaç saat geçti boğazımdan lokma geçmez şimdi bende bi acaibim moralim bozulunca yemekten kesiliorum hep böle mi olsam ne :1ninca:
bende aşık olunca yemek yiyemem :):asigim:
dulcineacım spor ve tibetimi yapıcam sen beni işaretleyiwer:)))
gamiş danası napıyon bakem Şeniz
selam kızlar linguistcim gözünaydın tatlım
kızlar bugün yediklerim sabah klasik kepekli sandvicimi yedim arada 1 muz yedim öğlen 3 parça sarma yedim biraz kalındı ve yogurt yedim bugün arkadasımın dogumgünüydü akaşam doğru ince bir pasta yedim akşamda kısır yedim hiç yağ koymadım bol domates salatalık dograyıp yedim bol su içtim bugün sıcaklar bastırdıkca su içmek daha bi kolaylasıyor
sporuma gelinceee
40 dk gibi yürüdüm evde leslieyle 3 mil yürüyüş yaptım bugünümün özeti buydu kızlar
napıyım tatlım ölee takılıyom sıkılıyom kıı kendimi spora verdim yeniii sıkılıyorum
dulcinecım tibetimide yaptım tatlım unuttum yazmayı :CüvCüv:
güzelmiş canım ölçülü gitmişsin en azından zemuszemus
evet tatlım sen neler yedin bakam :jeyyar:
hayırdır canım bişi mi oldu canını sıkan yoksa genel mi boshayallersmile
ben yazmıyciim işte lülülülülülü naniknanik laelaelaelaelae sempatiksalakcinni
hmm anladım canım geçenlerde de bana olmuştuu sıccağı sewmem ben polenler falan ıyyy bide kızarırım hemen güneşte :gitme:yok tatlım genel yaaa arada böyle vuruyo bana :teselli:
niyeee kııııı yoksaaaaa :mymeka:
hmm anladım canım geçenlerde de bana olmuştuu sıccağı sewmem ben polenler falan ıyyy bide kızarırım hemen güneşte :gitme:
kaydirigubbakcemile3 sositososito
ben çıkıyorum kızlar öptüm sizi a.s.
çok bişiler yemek istiyorum ne yapmalıyım su içtim meyve çayı içtim banamısın demio
meyveden dewam et derim canım burdaki bi arkadaşın tavsiyesi adını hatırlayamadım elmayı doğrayıp üstüne tarçın döküp yiyebilirsin doyurucu oluyomuş
Çilek olabilir tok tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?