50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar ben yine kilo almışım.... öfff 53.4 olmuştum bir güzel.. bu sabah tartıldım 54.1:çok üzgünüm:
şu gece gece peynir tabağı- şarap olaylarını acil bırakmalıyım.. klava:

dün yediklerim geceye kadar fena değildi.Sabah = cornflakes + light süt
ara 1 kırmızı elma
12:30 = ıspanak yemeği+ yoğurt +1 dilim kepek ekmeği
ara 1 yeşil elma
akşam = iglo steam fresh sebze ( 100 kcal )

sonra gelsin şarap, gitsin peynir, cips, grisini ... offffkötükedihüso

yavrum senin kendine kastın mı var ben sana üzülüyordum ama boşuna sen hiç kendine acımıyorsun ki kötükedihüso gün boyu güzel güzel beslen sonra şarap,cips.... yapma kuzum yapma ne olursun bırak zayıflamayı kendine zarar veriyorsun :mymeka:

kızlar bu resmi az önce çektim şuan böyleyim ama 3 kg daha verirsem daha iyi olacağım eminim :))

canım ankarada oturuyorum ama aslen zonguldaklıyım.inşallah canım bı gun yapar yerız bende senı beklerim ankaraya.
dunku yedıklerım
sabah:1 kase nesfıt
ara:etı form 1 adet mısırlı prınc patlağı
oğlen: kepek ekmeklı sandıvıc ama bayag kucuk
aksam:1 tabak yesıl fasulye ve 3 tane patates topu(dun yapmıstım hem hafıf hemde lezzetlı)

bu arada benı korku bastı malum yarın tartı gunuya:bbo:

kızlarrr bende geldim 59 kilo olana kadar sizi takip edip sora cup listenize gelcem:)inş:)

hoşgeldin canım Şeniz cumartesiye kadar güzel haberlerini bekliyorum , akşam yemeğinde az yiyorsun ve spor yapıyorsun. bak burda seni bekliyorum olacağım ona göre kaydirigubbakcemile

evet selishacığım epey farkettim çok şükür canım resimlerden fazla anlaşılmıyor ama kıyafetten ve beden ölçülerimden daha çok anlıyorum.hadi bacılar hep beraber mutlu olalım kaydirigubbakcemile

tmm kuşum cmtsi günü 59 gelio olcam.
soraki haftada birer birer gitcek inş.
akşam eve gidince iradeli olmam çok önemli.az yemem lzm.akşam ekmek yemem lazım.ve biraz spor yapmam lazım

ekmek yemem lazım yazmışım.ellerim bile direnio:)haha
EKMEK YEMEMEEEEEMMM LAZIMMMMMMMMMM

hayatım sabah akşam ye hatta akşam yemeğin de de yiyebirsin ama bence 1 dilim kepek veya çavdar ekmeği ye.ben sabah 2 dilim,öğlen bazen 1 dilim yiyorum akşam ekmek yemiyorum :jeyyar:

bu öğlen nohut 5 kaşık
bulgur pil. 3 kaşık
cacık 3 kaşık ve 1 kaşıkta helva yedim
akşama sadece kızarmış tavuk yiycem

psiqo hoşgeldin.
şu anda kaç kilosun ? boyun kaç ? hedefin kaç ?
ay ne çok meraklıyım ben yahu:1rolleyes:

canım şuan 60 kiloyum.64 le başlamıştım biara 57 ye düştüm 1 ay öncesine kadar.koruyamadım 3 kilo aldım.
boyun 1.67 kilom 60 hedefim 55:)
5 kilo vercem

hayatım sabah akşam ye hatta akşam yemeğin de de yiyebirsin ama bence 1 dilim kepek veya çavdar ekmeği ye.ben sabah 2 dilim,öğlen bazen 1 dilim yiyorum akşam ekmek yemiyorum :jeyyar:

azimlisin kızzz.aferinnnnn
beni de gaza getirrr nişanıma kadar 55 olayım.demesinler gelin şişkoymuş die:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…