yazıyorum kuzum
sabah 1 yumurta ve kepekli sandviç,süt
arada bitki çayı
öğleyin sadece 4 kaşık mantı yiyebildim sonrasında midem çok bulandı zaten
arada 1 paket çubuk kraker ve 1 elma
akşam yarım kase çorba ve yarım tabak enginar yemmeği
yatmadan önce yine meyvemi yicem o kadaarr
Tebrikler katrececim, harikasın, ama beni öyle bi kaç günde kandıramazsın, hele 1 ay böyle devam et bakalım aklinialirimsmile
Hee anladım canım, dedim ya, o avantajları kullanamadım hiç diye, bol bol ekmek, kola, abur cubur, tıka basa yiyordum sürekli sempatiksalakcinni
Buarada bugün xs bi gömlek denedim, sadece göğüs kısmı olmadı, baya zayıflamışım bayanssulusmile Göbek yok değil ama pek belli olmuyo sositososito
Saolasın katrece saraçım, standart bi dilimdi cokacimcoook Ama yine de dediğin gibi kendimin koçu olmayı başardım ve ne yazık ki artık zayıflama söylerini de duymaya başladımAcaip uyuz oluyom yaw.
Maşallah sportcu katrece kaydirigubbakcemile5 Ama göğüs küçülmesin yaw, büyük olsun küçük olmasın sempatiksalakcinnidevam ecicem canım insalah yumurta kapıya dayandı kuyruk zaten sıkısıktı insallah devam edicm bu tempoya çünkü kursa basladım mecbur yürüyorum sporu da haftada 3 den haftada 5 e çıkardım.ip atlama sayımı da artırcam insalah faydasını da görücem
cnm benim de zayıfken bile göbekte sorun yasamadıgım gönleklerde üst böyle sipsis olurdu büyük oldukları içn bende zayıflayınca yine aynı sorunları yasamıym diye bol bol küçütme ve toplama egzersizleri yapıyorum
sen bos ver hedefine gelip de hedefini en az3 ay koruyuncaya kadar hedefine ulasmıs sayma:)
bi erissek o günlere ah da hep baraber kilo koruma programı yapsak
Canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
Maşallah sportcu katrece kaydirigubbakcemile5 Ama göğüs küçülmesin yaw, büyük olsun küçük olmasın sempatiksalakcinni
Çok haklısn fıstık, burası olduktan sonra turp gibin oluruz kaydirigubbakcemile2 Hem yazın kilo korumak daha kolay olur :lepi:
@DULCİ her yeni gelene sabırla herşeyi anlatmana hayranım opuyorumnanaktan
hoşgördümm canımmbayanssulusmile
küçük göğüs dedin derdime değindineyvahedigeldismile
Maşallah sportcu katrece kaydirigubbakcemile5 Ama göğüs küçülmesin yaw, büyük olsun küçük olmasın sempatiksalakcinni
@KATRACE koçum ben yarın tartılmak istemiyorum regl oluyorum bu yüzden fazla çıkıcam ve demoralize olucam haftaya tartılsam olurmu?
@DULCİ her yeni gelene sabırla herşeyi anlatmana hayranım opuyorumnanaktan
sırnaşık şey Saolasın kuzucum sempatiksalakcinni Özellikle yeni katılanlara ilk zamanda çok özen gösteriyorum, burayı iyice tanımadan yanıt gelmediği için uzaklaşmasın diye.. Burası çok yardımcı ya, herkesin faydalanmasını isterim yerimseniben
dulcim sen ne mühendisisin?
Fıstığım bilgisayar başından kalkmıştım o sırada yazmışsın, o yüzden geç kaldı cevabın kaydirigubbakcemile3 Sevindirik oldum valla, bence de sen takıl buraya, kilo vermesen de bizim menüleri eleştirir bize destek olursun olumunekankayizsmile
Kız göğüsler bize hep küçük geliyo, hatta bu konuyla ilgili bi başlık açılmıştı sohbet bölümüne, orda çok komik bilgiler var, evlenince büyüyeceğini garanti ediyordu tecrübeli ablalar :kedi:
Endüstri canım, işsiz olanından ama :icecream:
canım ben de aslında daha fazla küçülmelerini istemiyorum artıv ama toparlanmaları lazım hafif sarkık benim.çok sıcak suyla dus alıyorum devamlı oyzden
aynen ben de .dulcim Allah razı oılsun gerçkten hiç üsenmeden hep yardımcı oluyorsun masallahŞeniz
alkisalkisalkis ilgi ve alakandan dolayı bir yeni gelen olarak teşekkür ederim :)
Fıstığım bilgisayar başından kalkmıştım o sırada yazmışsın, o yüzden geç kaldı cevabın kaydirigubbakcemile3 Sevindirik oldum valla, bence de sen takıl buraya, kilo vermesen de bizim menüleri eleştirir bize destek olursun olumunekankayizsmile
Kız göğüsler bize hep küçük geliyo, hatta bu konuyla ilgili bi başlık açılmıştı sohbet bölümüne, orda çok komik bilgiler var, evlenince büyüyeceğini garanti ediyordu tecrübeli ablalar :kedi:
Yok canım, iktisat mezunu o, senin meslektaşın sayılır sanırsam, mali müşavir olma yolunda ilerliyo, gelince denetim firmalarına da başvurcak...bulursun cnm şu dönm bende öyleyim.. erkek arkadaşındamı mühendis?
osge yapmışsın çizelgeni dur ben bi daha deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?