50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doktor kontrolun ne zaman canıum beslenme konusunda en dogru bilgiyi ondan alacaksn. masalah bi abartın yok ve yanlıs bi sey de görünmüyo ama yetersiz bulabiir ilerleyen zamanlarda vücudunun halsiz kalmaması açısından

devam ecicem canım insalah yumurta kapıya dayandı kuyruk zaten sıkısıktı insallah devam edicm bu tempoya çünkü kursa basladım mecbur yürüyorum sporu da haftada 3 den haftada 5 e çıkardım.ip atlama sayımı da artırcam insalah faydasını da görücem

cnm benim de zayıfken bile göbekte sorun yasamadıgım gönleklerde üst böyle sipsis olurdu büyük oldukları içn bende zayıflayınca yine aynı sorunları yasamıym diye bol bol küçütme ve toplama egzersizleri yapıyorum

Saolasın katrece saraçım, standart bi dilimdi cokacimcoook Ama yine de dediğin gibi kendimin koçu olmayı başardım ve ne yazık ki artık zayıflama söylerini de duymaya başladım Acaip uyuz oluyom yaw.

sen bos ver hedefine gelip de hedefini en az3 ay koruyuncaya kadar hedefine ulasmıs sayma:)

bi erissek o günlere ah da hep baraber kilo koruma programı yapsak

Maşallah sportcu katrece kaydirigubbakcemile5 Ama göğüs küçülmesin yaw, büyük olsun küçük olmasın sempatiksalakcinni

Çok haklısn fıstık, burası olduktan sonra turp gibin oluruz kaydirigubbakcemile2 Hem yazın kilo korumak daha kolay olur :lepi:

@KATRACE koçum ben yarın tartılmak istemiyorum regl oluyorum bu yüzden fazla çıkıcam ve demoralize olucam haftaya tartılsam olurmu?

@DULCİ her yeni gelene sabırla herşeyi anlatmana hayranım opuyorumnanaktan

neyse kızlar benim çıkmam lazım mutfagı toplayıp yiğenimle davsancılık oyunu oynıycaz sonra o bana masal anlatıcak :)

bugn onla uyuycam o yüzden tekrar giremeyebilirim çünkü beni uyutuyo kendi yine uyumuyo

ben mi ona masal anlatıyom o mu bana belli değil:)

bu saatten sonra yaramaslık yapmassınız heralde

öyle ya sabah kim fazla görünmek ister :)

ben de ödemimi iyce alsın diye gidip içem cayımı :)
aklinialirimsmile

Canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

hoşgördümm canımmbayanssulusmile

küçük göğüs dedin derdime değindineyvahedigeldismile

sırnaşık şey Saolasın kuzucum sempatiksalakcinni Özellikle yeni katılanlara ilk zamanda çok özen gösteriyorum, burayı iyice tanımadan yanıt gelmediği için uzaklaşmasın diye.. Burası çok yardımcı ya, herkesin faydalanmasını isterim yerimseniben

@katrace bu arada ceviz ve pişinin fazla olduğunun farkındayım ama 4 ten sonra bişi yemedim ve aç değilim sabah reglimin gelmesiyle oluşan bi rehavetti spor yapamadım ve yapamadan yatıcam karnım ağrıo bacağımı kaldıracak halim yok

hoşgördümm canımmbayanssulusmile

küçük göğüs dedin derdime değindineyvahedigeldismile

Fıstığım bilgisayar başından kalkmıştım o sırada yazmışsın, o yüzden geç kaldı cevabın kaydirigubbakcemile3 Sevindirik oldum valla, bence de sen takıl buraya, kilo vermesen de bizim menüleri eleştirir bize destek olursun olumunekankayizsmile

Kız göğüsler bize hep küçük geliyo, hatta bu konuyla ilgili bi başlık açılmıştı sohbet bölümüne, orda çok komik bilgiler var, evlenince büyüyeceğini garanti ediyordu tecrübeli ablalar :kedi:

Maşallah sportcu katrece kaydirigubbakcemile5 Ama göğüs küçülmesin yaw, büyük olsun küçük olmasın sempatiksalakcinni

canım ben de aslında daha fazla küçülmelerini istemiyorum artıv ama toparlanmaları lazım hafif sarkık benim.çok sıcak suyla dus alıyorum devamlı oyzden

@KATRACE koçum ben yarın tartılmak istemiyorum regl oluyorum bu yüzden fazla çıkıcam ve demoralize olucam haftaya tartılsam olurmu?

aynen ben de .dulcim Allah razı oılsun gerçkten hiç üsenmeden hep yardımcı oluyorsun masallahŞeniz

canım yine de tartılırsın bisey olmaz yani simdi tartılmassan regl öncesiiym diye te cumaya kadar tam kontrol altına alamayabilirsin de o yüzden söylüyorum moral bozmaya gerek yok fazla çıkınca. sen bilirsin tabi ama bence tartıl haftalık gidisini takip et derimolumunekankayizsmile

alkisalkisalkis ilgi ve alakandan dolayı bir yeni gelen olarak teşekkür ederim :)

o zaman ben biraz daha küçültme çalısmaları yapayım:))))

neyse kızlar ben gidiyorum öpüyorum sizi

alkisalkisalkis ilgi ve alakandan dolayı bir yeni gelen olarak teşekkür ederim :)

Kızlar şımartıyorsunuz beni sempatiksalakcinni sırnaşık şey bayanssulusmile Rica ederim, katrececim esas ben sana teşekkür borçluyum, adın boşuna katrece saraç değil kaydirigubbakcemile3

Biliyom canım, göğüs meselesini konuşmuştuk daha önce, soğuk su vücudun her yeri için çok etkili yerimseniben Yaz gelince ben de tutcam soğuk su orama burama

olur tabii hayatım gelirim hem bilgide alırım sizden
göğüs meslesine gelince onu bende duymuştum evlenince büyürmüş:kedi:

benim dulcim bitanedir her türlü övgüyü hakederkaydirigubbakcemile5

bulursun cnm şu dönm bende öyleyim.. erkek arkadaşındamı mühendis?
Yok canım, iktisat mezunu o, senin meslektaşın sayılır sanırsam, mali müşavir olma yolunda ilerliyo, gelince denetim firmalarına da başvurcak...

Haber bekleye bekleye vakit geçiyo işte kuzucum yaw, yeni mezunum bi de... Şu an bi yerden haber bekliyorum, süperdi görüşme, herşey süperdi, şu ana kadar böyle görüşmelerden olumlu yanıt aldım ama, bu sefer yanılcam diye korkuyom, yarın arıcam orayı boshayallersmile (buarada erkek arkadaşım askerden gelince iş bulursa heme, ben de iş bulursam düğün tarihlerimiz çok yakın olur aklinialirimsmile)

osge yapmışsın çizelgeni dur ben bi daha deniyim

Oskeye yazdığım mesajda tam olarak nereyi kopyalaması gerektiği net bi şekilde belliydi, bi bak son mesajlara yerimseniben

iyi geceler kızlar naber nasılsnız görüşmeyeli.......

bend birazdan yatacamda yatmadan bir merhaba diyiym dedim...... katrece 20 dk egzersiz cezası vermişin ama şimdi gördüm bu günde boş geçirip spor yapmadım ama söz yarın fazlasıyla telafi edecem.....

akşam yemekte fırında ıspanak ve bir kase sulu köfte yedim ekmeksiz yoğurt ve salatayla.... saat 7 gibi....sonrada bol bol bitki çayı içtim..bakalım yarın sonuç ne olur........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…