50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olur tabii hayatım gelirim hem bilgide alırım sizden
göğüs meslesine gelince onu bende duymuştum evlenince büyürmüş:kedi:

benim dulcim bitanedir her türlü övgüyü hakederkaydirigubbakcemile5

Büyüme sebepleri çok komik ama sempatiksalakcinni

Yaw yapmayın böyle, pişmiş kelle gibi olunca kırışıklar erken çıkcak bayanssulusmile Saolasın fıstığım Şeniz olumunekankayizsmile

inşallah dulcim. bende iktisat mezunuyum, dış ticaret bölümünden geçiş yaptım.
iki yıl çalıştım dış ticaret alanında nişandan önce ayrıldım, nişandan sonrada kimse beni almadı kaydirigubbakcemile3
yüzüğü gören kaçtı. ama artık özel sektör istemiyorum
bidahaki ay yerleştirmeler var geçen yerleştirmede 0,4 punal kaçırdım.
bakalım belki olur bu yerleştirmede.
umarım gelir gelmez bulurda bir an önce kavuşursunuz..
hasretlik çok zor bunu en iyi ben bilirim :çok üzgünüm:

iyi geceleeer kızlaarr

kaçak geldiii :ecrin_bebek:
e ne var ne yok geçmişi okuyarak geldim eyvahedigeldismile
yarınınında tartı günü olduğunu tamamıyla unutmuşum yanlız

yeni gelen çıtırlar hepiniz hoşgeldinizzzzzzza.s.

Yaw yapmayın böyle, pişmiş kelle gibi olunca kırışıklar erken çıkcak bayanssulusmile Saolasın fıstığım Şeniz olumunekankayizsmile

evet canım yaaklinialirimsmile
aman ağlamayalımda pişmiş kelle olalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bir topiğe uğrayıp selam vereyim demiştim dulcim
şimdi çıkıyorum ama yine gelirimmm
iyi geceler herkese...
rüyanda ne göreceeni biliyorsun dulcim:kedi:
öpüyorum en kocamanından

naber benim en daqlu fıstuğum zemuszemus
heeee sende benim gibi sürekli sırıtıp kırışma canımcımlaelaelaelaelae sempatiksalakcinni

Yüzüğü çıkarsaydın sen de aklinialirimsmile Şaka bi yana, piyasa cidden çok kötü, geçen 2007 mezunu biriyle görüştüm, onların dönemindeki piyasayla alakası yok, hem maaşlar daha az, ilan sayısını söylememe gerek bile yok boshayallersmile

0.4 puan çok üzücüymüş ya ( Gelecek ay güzel haberlerini bekliyo olacam kaydirigubbakcemile3

İnşallah kuzucum, nişanlının mesleği umarım size hasretlik çekeceğiniz ortamlar yaratmaz.

bugüne kadar yarattı.. Allah tan teek dileğim evlendikten sonra yaratmaması..:Saruboceq:

Doğru diyon canım, ay çok hoşsun ya, evet bilmez miyim :asigim: Sana da aynından dilerim kaydirigubbakcemile3

Öptüüüüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan

bu saatlerde kimse yok buralarda sanirim.
sonra gorusuruz kizlar, opuyorum hepinizi; ben de lostun 11-12. bolumlerini izledim; ya off bu 6. sezon tam bir hayal kirikligi oldu; izleyenniniz var mi lostu?

ben de izliyorum kuzum ben son bolumu dehset begendim zaten faraday ve desmond olunca bi baska oluyor saf sun ile saf jin olunca bi baska oluyor kaydirigubbakcemile3 bi de flashforward izliyorum tavsiye ederim bi de sinirlerimi bozmak icin arada ask ve cezaya bakiyorum cok iyi geliyor bolee surekli bi carpma istegi olusuyor bende kaydirigubbakcemile3

kız yesaaaaaa cadısı ne yazmıyon insan bi sorar bu kıza noldu öldümü kaldımı diyeee:mymeka:

kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaa ben de yazmadim sabahtan beri bi sey ama senin mesajini gordum alinti yapip yazmaya baslicaktim insallah erken yatcam bugun sabah cok erken kalkmam lazim naptin bakalim oldun mu kaldin mi anlat bi hele kaydirigubbakcemile3

@EN YENI GELENLER hosgelmisler sefa getirmisler bi yere gitmeyin haa bi de sordum mu ben sizlere boy ile kilonuz arasindaki farki 10 ideal 10dan fazla zayif 10dan az olanlar da 10 yapmaya ugrasiyoruz hadi bakalim hobaaaaaaaaaaaa

akannehir sen varya sennnaniknanik
hee ölüyodum derken ayaklandımdelikafadulden şu pc nin başına böyle keyif le bayaa bi oturamıycam sanıyordum o kadar hastaydım yanii şimdi de o sıkıntılar bayaa azaldı çok şükürhihoyyyt

YEDIKLERIM
SABAH

kahvaltilik gevregi
soya sutu

ara
elma

ogle

1dilim ekmek
kasar
domates

aksam
brokoli
patates puresi
kiymali pie (pie ne acaba Allah kahretmesin seni emi:)
amaninnnnnnn tiramisu

ara
1 bardak mayali sut

gun icerisinde
3 bardak yesil cay
1 bardak karanfil tarcin cayi
1 bardak meyve cayi

naber benim en daqlu fıstuğum zemuszemus
heeee sende benim gibi sürekli sırıtıp kırışma canımcımlaelaelaelaelae sempatiksalakcinni
Ay valla doğru diyon canım, hep böyleyim bi de ben sempatiksalakcinni Allahtan pek kırışmaya müsait değilim, genler iyi baya :kedi:
Nasılsın tontişkom??????????????????

bugüne kadar yarattı.. Allah tan teek dileğim evlendikten sonra yaratmaması..:Saruboceq:
( İnşallah kuzucum yaw, verildiği görevlerde yüzünüz hep gülsün :Saruboceq:

yirim seni yaaaaa canim benim dikkat et kendine beni gordun duzeldin tabii deemi heheh kaydirigubbakcemile3

YAPTIKLARIM

1- EN SUPERINDEN callanetics (herbiseyini yaptim:))

2-tibet

3-LESLIE ile 5 milin ilk mili hehe

4-LESLIE ile bacak hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…