olur tabii hayatım gelirim hem bilgide alırım sizden
göğüs meslesine gelince onu bende duymuştum evlenince büyürmüş:kedi:
benim dulcim bitanedir her türlü övgüyü hakederkaydirigubbakcemile5
2947.ci sayfaya baksana Quenn sende ööle yap
yaptım galiba canım
Büyüme sebepleri çok komik ama sempatiksalakcinni
Yaw yapmayın böyle, pişmiş kelle gibi olunca kırışıklar erken çıkcak bayanssulusmile Saolasın fıstığım Şeniz olumunekankayizsmile
iyi geceleeer kızlaarr
kaçak geldiii :ecrin_bebek:
e ne var ne yok geçmişi okuyarak geldim eyvahedigeldismile
yarınınında tartı günü olduğunu tamamıyla unutmuşum yanlız
yeni gelen çıtırlar hepiniz hoşgeldinizzzzzzza.s.
Büyüme sebepleri çok komik ama sempatiksalakcinni
Yaw yapmayın böyle, pişmiş kelle gibi olunca kırışıklar erken çıkcak bayanssulusmile Saolasın fıstığım Şeniz olumunekankayizsmile
inşallah dulcim. bende iktisat mezunuyum, dış ticaret bölümünden geçiş yaptım.
iki yıl çalıştım dış ticaret alanında nişandan önce ayrıldım, nişandan sonrada kimse beni almadı kaydirigubbakcemile3
yüzüğü gören kaçtı. ama artık özel sektör istemiyorum
bidahaki ay yerleştirmeler var geçen yerleştirmede 0,4 punal kaçırdım.
bakalım belki olur bu yerleştirmede.
umarım gelir gelmez bulurda bir an önce kavuşursunuz..
hasretlik çok zor bunu en iyi ben bilirim :çok üzgünüm:
Yüzüğü çıkarsaydın sen de aklinialirimsmile Şaka bi yana, piyasa cidden çok kötü, geçen 2007 mezunu biriyle görüştüm, onların dönemindeki piyasayla alakası yok, hem maaşlar daha az, ilan sayısını söylememe gerek bile yok boshayallersmile
0.4 puan çok üzücüymüş ya( Gelecek ay güzel haberlerini bekliyo olacam kaydirigubbakcemile3
İnşallah kuzucum, nişanlının mesleği umarım size hasretlik çekeceğiniz ortamlar yaratmaz.
iyi geceleeer kızlaarr
kaçak geldiii :ecrin_bebek:
e ne var ne yok geçmişi okuyarak geldim eyvahedigeldismile
yarınınında tartı günü olduğunu tamamıyla unutmuşum yanlız
yeni gelen çıtırlar hepiniz hoşgeldinizzzzzzza.s.
evet canım yaaklinialirimsmile
aman ağlamayalımda pişmiş kelle olalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bir topiğe uğrayıp selam vereyim demiştim dulcim
şimdi çıkıyorum ama yine gelirimmm
iyi geceler herkese...
rüyanda ne göreceeni biliyorsun dulcim:kedi:
öpüyorum en kocamanından
bu saatlerde kimse yok buralarda sanirim.
sonra gorusuruz kizlar, opuyorum hepinizi; ben de lostun 11-12. bolumlerini izledim; ya off bu 6. sezon tam bir hayal kirikligi oldu; izleyenniniz var mi lostu?
kız yesaaaaaa cadısı ne yazmıyon insan bi sorar bu kıza noldu öldümü kaldımı diyeee:mymeka:
b
kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaa ben de yazmadim sabahtan beri bi sey ama senin mesajini gordum alinti yapip yazmaya baslicaktim insallah erken yatcam bugun sabah cok erken kalkmam lazim naptin bakalim oldun mu kaldin mi anlat bi hele kaydirigubbakcemile3
Ay valla doğru diyon canım, hep böyleyim bi de ben sempatiksalakcinni Allahtan pek kırışmaya müsait değilim, genler iyi baya :kedi:naber benim en daqlu fıstuğum zemuszemus
heeee sende benim gibi sürekli sırıtıp kırışma canımcımlaelaelaelaelae sempatiksalakcinni
bugüne kadar yarattı.. Allah tan teek dileğim evlendikten sonra yaratmaması..:Saruboceq:
akannehir sen varya sennnaniknanik
hee ölüyodum derken ayaklandımdelikafadulden şu pc nin başına böyle keyif le bayaa bi oturamıycam sanıyordum o kadar hastaydım yanii şimdi de o sıkıntılar bayaa azaldı çok şükürhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?