iyi geceler kuzum canim
huhuhuuuuuuuuuuuuu asagidakilar scyllacigim cok gecmis olsunn canim yaa sabah okudum bak yazmayi unutmusum
suleulkucum ceza almissin cok sasirdim yaa ben herkese ben buyuyunce suleulku gibi olacagim derken hehhe
dulcineacigim naber yaa ya da avelon mu desem heheh
ayy böle kabak gibi 67 kilo yazıncada bi zoruma gitti haa kesin zayıflamayılıyım :)
Ay valla doğru diyon canım, hep böyleyim bi de ben sempatiksalakcinni Allahtan pek kırışmaya müsait değilim, genler iyi baya :kedi:
Nasılsın tontişkom??????????????????
:
Sağol canım benim Şeniz
Yesacım constantım senin akşam yemekleri en sağlam öğünün oluyo ya, belki o yüzden kilo veremiyon
Yasemincim boşver neti ya, yat dinlen....
Ben de kaçıyorum kızlar. Hepinize tatlı rüyalar, öptüüüüüüüüüüüüüüüüüm :)
Yesacım constantım senin akşam yemekleri en sağlam öğünün oluyo ya, belki o yüzden kilo veremiyon
Yasemincim boşver neti ya, yat dinlen....
Ben de kaçıyorum kızlar. Hepinize tatlı rüyalar, öptüüüüüüüüüüüüüüüüüm :)
ayy böle kabak gibi 67 kilo yazıncada bi zoruma gitti haa kesin zayıflamayılıyım :)
Bariz vitaminsizlikten işte canım yaw, vitamin hemen etki ediyo cidden. Taam özel şeyler ya de, pasta börekten vitamin alamazsın aklinialirimsmilebenim cildim çok hassas ve kuru olduğundan çok sıkıntı oluyor hele bu ara çok kötü oldu eyvahedigeldismile
ayy vitamin ler biraz toparladı dr a dedim 4 gündür içiyorum tahlilleri etkilermi diyee oooohoooh dedi 3 yada 4ayda anca akannehir tahlillerde çıkarmış zaten o dr u hiç sevmiyom:dilcikar: mecburen gittim:umursamaz: hemencik ilaç yazar diye ama işte tahlil istedi CADIARZU
zaten yarın olsun bakalım kendimi bakıma alcam bayanssulusmile yidiğim içtiğim hep özel olarak kendime göre ayarlıcamcokacimcoook
ayy canım benim gelmişken sanada geçmiş olsun diyeyim bayaa kötü bişey yaşamışsın :teselli:
Yaseminim napıyorsun nerelerdesin kuzum yahu
Bariz vitaminsizlikten işte canım yaw, vitamin hemen etki ediyo cidden. Taam özel şeyler ya de, pasta börekten vitamin alamazsın aklinialirimsmile
Öptüüüüüüüm
benden önce davranmışsın canım benim
bitkinlik vardı biraz sonra bayaa yoğunlaştı ve yatırdı :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?