50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kuzum canim

huhuhuuuuuuuuuuuuu asagidakilar scyllacigim cok gecmis olsunn canim yaa sabah okudum bak yazmayi unutmusum

suleulkucum ceza almissin cok sasirdim yaa ben herkese ben buyuyunce suleulku gibi olacagim derken hehhe

dulcineacigim naber yaa ya da avelon mu desem heheh

Selam bebikler nasılsınız yarın ben çok çıkıcam kesin yine ya Callan da yapmadım kaç gündür, duşdan çıktım şimdi de, duştan çıkınca insanın hiç spor yapası gelmiyor yani Niye önce spor yapmadın diyceksiniz unuttum:)

Sağol canım benim Şeniz

Ay valla doğru diyon canım, hep böyleyim bi de ben sempatiksalakcinni Allahtan pek kırışmaya müsait değilim, genler iyi baya :kedi:
Nasılsın tontişkom??????????????????

:

benim cildim çok hassas ve kuru olduğundan çok sıkıntı oluyor hele bu ara çok kötü oldu eyvahedigeldismile

ayy vitamin ler biraz toparladı dr a dedim 4 gündür içiyorum tahlilleri etkilermi diyee oooohoooh dedi 3 yada 4ayda anca akannehir tahlillerde çıkarmış zaten o dr u hiç sevmiyom:dilcikar: mecburen gittim:umursamaz: hemencik ilaç yazar diye ama işte tahlil istedi CADIARZU
zaten yarın olsun bakalım kendimi bakıma alcam bayanssulusmile yidiğim içtiğim hep özel olarak kendime göre ayarlıcamcokacimcoook

Yesacım constantım senin akşam yemekleri en sağlam öğünün oluyo ya, belki o yüzden kilo veremiyon

Yasemincim boşver neti ya, yat dinlen....

Ben de kaçıyorum kızlar. Hepinize tatlı rüyalar, öptüüüüüüüüüüüüüüüüüm :)

Ben geldim sen gidiyorsun seni gidi seni, iyi geceler tatlışım Şeniz

oyle de bebeeem yapacak bi seyim yok biliyosun yemek onume geliyor kiramin icinde yemek de dahil aksam hepberaber yiyoruz hatta cogu zaman ya da her zaman diyelim onume gelene kadar bilmiyorum aksama ne var ne yok sositososito mirmirmirmir anammm ben de kacayim yahuuuuu haydi goruusrz canlarim Şeniz

ayy böle kabak gibi 67 kilo yazıncada bi zoruma gitti haa kesin zayıflamayılıyım :)

Senin boyun uzundur kesin, kıymet bil aklinialirimsmile Keşke 1,70 olsam da 65 kilo olsam sempatiksalakcinni

Bariz vitaminsizlikten işte canım yaw, vitamin hemen etki ediyo cidden. Taam özel şeyler ya de, pasta börekten vitamin alamazsın aklinialirimsmile

Öptüüüüüüüm

slm kızlar bugunlerde cok bakamıyrm aslında burda gozukyrm ama aslında baska ıslerle ugrasıyor oluyrm. sporlarım 4 mıl leslıe ,callan, tibet ayıca yarım saatlık bır yuruyus daha neyse kızlar opuyorum sızlerı ınsaallah hafta sonu sızlere daha cok yazabılecegım ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…