kızlar gunaydinnn!
prensesim çok geçmiş olsun:sinifsinif:çok korkutucu birşey gerçekten. hırsıza kilit dayanmaz derler ya, çelik de olsa açıp giriyor şerefsizler.Allah korusun!
ben bütün hafta yediğim pizzaların, makarnalarin, kolanın,mantının, uzun kahvaltıların, kurabiyelerin karşılığını tartıda gördüm. eh yani şaşırdım desem yalan olur, ama yine de moralim bozuldu tabi. 55.1 olmuşum 300 gr almışım.:sinifsinif:
sulecim iyiymis cnm,
ben de bildirimimi yapayim;
54.9 -- 100 gr vermisim. gecen haftada 100 gr vermistim..)))))))))
guleyim mi aglayayim mi bilmem)
bu arada kilo bilidrimini ilk ben yapayım 52.7......400 gr gitmiş aslında sevinmeliyim ama niyeyse üzüldüm.....
Günaydınlarrr buyrunnnnnnnnn
güne süper başladım :sm_cool:
çünküüüüüüüüüüü
tartıldımm veeee 54,5 ten 54,1 e düşmüşüm... :teytey:
ne güzel yaa,insanın hedefine yavaş yavaş yaklaşması sırnaşık şey
şimdi biz bu bildirimleri nereye yapmamız lazım,listeye girmemiz için ?
geçen hafta bildirim yapmadığım için listeye girememiştimde fisfisfis
bu arada dün akşam yemekten sonra leslienin 4-5 kilo verdiren videosunu yürüdüm
sulecim iyiymis cnm,
ben de bildirimimi yapayim;
54.9 -- 100 gr vermisim. gecen haftada 100 gr vermistim..)))))))))
guleyim mi aglayayim mi bilmem)
tebrikler alkisalkisalkis. devam devam devam....
Daha onceden olsuturdugun adresi kopyalayip orada kilonu degistirince otomatik degisiyor diye biliyorum. Tekrar yapmana gerek yokya arkadaşlar ben çizelgemin üzerinde değişiklik yapmak istiyorum.yeniden hepsini oluşturmak zor geliyor.nasıl yapacağımı bilen varmı ?
Daha onceden olsuturdugun adresi kopyalayip orada kilonu degistirince otomatik degisiyor diye biliyorum. Tekrar yapmana gerek yok
..
Sulecim niye uzuldugunu anlayamadim. Bence cok saglikli 400 gr vermek. Ben de bu hafta 52 lere dusecegimi dusunmustum. Ama bu siskinlik doneminde 54 u bile gordum. Haftaya da eskisehire gidiyorum annemlere. Cok zor olacak yediklerime dikkat etmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?