Herkese gunaydin
ben de yarim kilo fazla cikiyorum. Ama kilo aldigimi dusunmuyorum. Dun gece sonunda regli oldum.Onun verdigi bir agirlik sanirim benimkisi.O yuzden cok uzgun degilim. Ben sizin araniza tam bir ay once bir onceki menstrasyon donemimde katilmistim ve o zaman 57.3 kilo idim. Bugun tarti 53.6 yi gosterdi. Yani sizin desteginizle yaklasik 3.5 kilo vermisim.O yuzden mutluyum...
sPatz Onumuzdeki hafta daha dikkatli davranip toparlayacagina eminim. Moral bozmak yok. HEpimizin duvarlari tirmaladigi ve sacma sapan seyler yemek istedigi donemler oluyor. Sonucta insaniz ve yasak olan seyleri canimiz istiyor iste...
Peppermint, bunda uzulecek birsey yok. Spor yapamiyorsun buna ragmen saglikli beslenerek yavas da olsa kilo veriyorsun. Her zaman dedigim gibi yuz gram yuz gramdir. Boyle boyle istedigin kiloya ulasacaksin eninde sonunda. Bence bir an once belin icin doktora git ve sporu hayatina sokmaya calis.O zaman haftada yarim kiloya kadar verebilecegini dusunuyorum. Bir de her gun bal yiyorsun dogru hatirliyorsam sabah kahvaltilarinda. Onu haftada 3 e indirebilirsin. Vucudumuzun seker ihtiyacini meyvelerden de karsilayabiliriz. Onun yerine kayisi kurusu koyabilirsin sabah kahvaltisina ya da 1 tane incir kurusu. Ya da taze meyve..Baska bir nokta da oglen is yerinde yemek yemen. Ne kadar dikkat edersen et snitzel, ya da kremali yemekler tuketmek zorunda kaliyorsun. Ve bunlarin ne kadar kalorili oldugunu hepimiz biliyoruz.Yavas veriyorsun ama unutma ki saglikli bir sekilde veriyorsun.Ve bu kilolarin geri donusu daha zor.
Sulecim niye uzuldugunu anlayamadim. Bence cok saglikli 400 gr vermek. Ben de bu hafta 52 lere dusecegimi dusunmustum. Ama bu siskinlik doneminde 54 u bile gordum. Haftaya da eskisehire gidiyorum annemlere. Cok zor olacak yediklerime dikkat etmek..
daha önce olşuturduğum adresi kullanıcı panelimden kopyaladım. adres çubuğuna yapıştırdım ama sadece çizelgemin resmi çıktı.yani site açılmadı
anchusa canim ne guzel yazmissin, cok sagol... haklisin sporyapamazken, kilo almamam ve cok az da olsa verebilmem iyi birsey degil mi? hic olmazsa bu kisi kilo almadan ve de 1,7 kg vererek atlattim, buna sukur...
cnm eskiden nutella yiyordum sabahlari , ben sabahlari tatli bisey yiyemezsem, gozum acilmiyor, bas donmelerim oluyor (tansiyonum cok dusuk, hep sinirda cunku) kizlar uyarinca nutellayi balla degistirdim ben de... yeme mi diyorsun? tmm hafta da 3 e dusureyim bari..
oglenleri de daha dikkat edicem cnm..
seni de tebrik ederm, cok kisa sure de cok iyi verdin gercekten, simdi regl siskinligi vardir sen de.. 700-800 gr daha asagisisindir su andaki kilonun..
bele iyi gelen bi spor duydum,
bisiklet cevirme.
h.sonu ablamin bisikletini alicam, bisure kalsin sen de dedi, hic olmazsa bisiklet ceviricem ben de.. iyidir degil mi?
geçmisi okumadım.
tartıldınız mı kuzular
ben çokheyecanlıyımmmmmdelikafadulden
kızlar bu koçluk bana yaradı ya çok tesekkür ederim günde 3 kez yürüdüm sayenizde sporumu çoğalttım ben geçen hafta böyle değildimzemuszemus
yediklerime de bu denli dikkat etmiyodum aksam da bi seyler yediğim oluyodu ama koç olalı
kaydirigubbakcemile2
ikindinden sonra bi sey yemiyom sadece gece yatmadan lahamı yiyom
sabah wc me gttim ama daha iyce rahatamamıstım:)
yürüyüse gittim geldim simdi sonra bi de wc:)
az sonra soyunup tartılcam bakalım:)))
Helal sana katrece, bu ne gaz boyle...Ben 3 gundur tuvalete cikamiyorumve regliyim. O yuzden gecen haftaki kilomu baz almaya karar verdim...
selam kizlar :)
bu aralar gobegim ciktive ne yapsam gitmiyor gitmiyor (
1,65 boyundayim 48 kiloyum..bizim ailenin vucut sekli bi gariptir,ust bacaklar kalin alt bacaklar inccecik,alt gobek istersem 30 kilo olayim yine de olacak..yaklasik 3 aydir belki 4 tam hatirlamiyorum pilates yapiyorum..yemek duzenim cok bozuk,sabah(11gibi) kahvalti yaparim ama saglam yerim kahvaltida,oglen hic bir sey yemem aksam en gec 7 de yemek yerim,cogu zaman 6 da yerim ama,aksamlari da yemege accayip saldiririm..ne bulsam yerim..
bu ara nedense su anlamsiz gobegim cikti..sabahlari erken kalkiyorum artik,o yuzden oglen bir seyler yemege basladim,ve 3 aksamdir zeytinyagli dan baska hic bir sey yemiyorum..
regli de olucam gerci ama,bu gobek benim cok sinirlerimi bozuyor ya(( ne yapsam bilemedim..odem falan mi var acaba?bitkisel dogal bir seyler denemek istiyorum..tavsiyeleriniz var mi benim icin?
ben çörek totu tükettiğim için devamlı ve maydonozlu çay ödem sorunum olmuyo değilse benimde önceden çok olurdu ama onlar hep tok tutuyo hem de wc ye çıkarıyo fazla suyu kaybettiriyo
ben bunları yapmasaydım zaten bu kadar kilo veremezdm çünkü gerçekten çok zor kio veririm ama bu çörek otu zaten baslıbasına bi mucize
onu kullanmaya baslayalı kilo veriyorum ben tek sporla bile bu kadar verememistim tek sporla ayda 1.5 kilo falan vermitim ama çörek otuyla birlikte ayda 2.5 kio bile oluyo ya da 2
selam herkese!!!!!!!!!!!!!!!nasılsınız????????????
selam kizlar nasilsiniz bakalim ??dun giremedim yesa gelmedimi daha????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?