50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın.ben haziran da 75 kg ile doğum yaptım.önceden 54 kıloydum.10 ayda 59 kıloya düştüm.bakalım bıraz daha gıderse aranıza geleyim ben de dıyorum:))

kısalr inanamaıyorum bu hafta yani hala dikkat ediyorum ama aman aman bişiyde yapmadım...
hem biliyorsunuz ben sporda yapmıyorum...
geçen cuma bildirdiğimde 50,1 dim,bu sabah 49,3 çıktım...
inanamıyorum nedense...
başladığımdan beri bir haftada hiç bu kadar gr vermedim...
hep 300 400 gr,ilk defa bu hafta 800 gr vermişim...

selam kizlar :)
bu aralar gobegim cikti ve ne yapsam gitmiyor gitmiyor (
1,65 boyundayim 48 kiloyum..bizim ailenin vucut sekli bi gariptir,ust bacaklar kalin alt bacaklar inccecik,alt gobek istersem 30 kilo olayim yine de olacak..yaklasik 3 aydir belki 4 tam hatirlamiyorum pilates yapiyorum..yemek duzenim cok bozuk,sabah(11gibi) kahvalti yaparim ama saglam yerim kahvaltida,oglen hic bir sey yemem aksam en gec 7 de yemek yerim,cogu zaman 6 da yerim ama,aksamlari da yemege accayip saldiririm..ne bulsam yerim..
bu ara nedense su anlamsiz gobegim cikti..sabahlari erken kalkiyorum artik,o yuzden oglen bir seyler yemege basladim,ve 3 aksamdir zeytinyagli dan baska hic bir sey yemiyorum..
regli de olucam gerci ama,bu gobek benim cok sinirlerimi bozuyor ya (( ne yapsam bilemedim..odem falan mi var acaba?bitkisel dogal bir seyler denemek istiyorum..tavsiyeleriniz var mi benim icin?

anchusa canim ne guzel yazmissin, cok sagol... haklisin sporyapamazken, kilo almamam ve cok az da olsa verebilmem iyi birsey degil mi? hic olmazsa bu kisi kilo almadan ve de 1,7 kg vererek atlattim, buna sukur...
cnm eskiden nutella yiyordum sabahlari , ben sabahlari tatli bisey yiyemezsem, gozum acilmiyor, bas donmelerim oluyor (tansiyonum cok dusuk, hep sinirda cunku) kizlar uyarinca nutellayi balla degistirdim ben de... yeme mi diyorsun? tmm hafta da 3 e dusureyim bari..
oglenleri de daha dikkat edicem cnm..

seni de tebrik ederm, cok kisa sure de cok iyi verdin gercekten, simdi regl siskinligi vardir sen de.. 700-800 gr daha asagisisindir su andaki kilonun..

daha önce olşuturduğum adresi kullanıcı panelimden kopyaladım. adres çubuğuna yapıştırdım ama sadece çizelgemin resmi çıktı.yani site açılmadı

ok. tickerfactory.com a girip sifreni kullaniic adini yaz. Otomatik senin accountun acilacak. Orda degisiklik yapinca otomatik degismeli.

bele iyi gelen bi spor duydum,

bisiklet cevirme.

h.sonu ablamin bisikletini alicam, bisure kalsin sen de dedi, hic olmazsa bisiklet ceviricem ben de.. iyidir degil mi?

Bence bal yerine bir gun kuru kayisi bir gun kuru incir koy. Onlarda en az bal kadar enerji verici gidalar. bunlari yaninda tasimak da kolay. Bal cok saglikli ama kalorili de.O yuzden haftada 3e indirebilirsin.
Bence de kis mevsimini spor yapmadigin halde 1.7 kilo vererek gecirdigin icin kendinle gurur duymalisin. Hep beraber devam edip daha da verecegiz. Umarim dedigin gibi 700-800 gram asagidayimdir. Ama olmasam bile ben de aceleci davranmayacagim.Gobek ve mideyi de pilatesle eritmeye calisacagim.
Ay bugun ne kadar iyimserim ben boyle...Pesimitslikakar ustumden normalde.Yoga ya basladim 3 gun once ondan mi aceba???

canım anneminde bel fıtığı vardı o yattığı yerde bisiliklet çeviriyordu onuda deneyebilirsin annem çok memnun kalmıştı

geçmisi okumadım.

tartıldınız mı kuzular

ben çokheyecanlıyımmmmmdelikafadulden

kızlar bu koçluk bana yaradı ya çok tesekkür ederim günde 3 kez yürüdüm sayenizde sporumu çoğalttım ben geçen hafta böyle değildimzemuszemus

yediklerime de bu denli dikkat etmiyodum aksam da bi seyler yediğim oluyodu ama koç olalı
kaydirigubbakcemile2
ikindinden sonra bi sey yemiyom sadece gece yatmadan lahamı yiyom

sabah wc me gttim ama daha iyce rahatamamıstım:)

yürüyüse gittim geldim simdi sonra bi de wc:)

az sonra soyunup tartılcam bakalım:)))

Helal sana katrece, bu ne gaz boyle...Ben 3 gundur tuvalete cikamiyorumve regliyim. O yuzden gecen haftaki kilomu baz almaya karar verdim...

selam herkese ..haftasonu istanbuldaydım ..geçen hafta lahana diyeti yapmıştım haftasonu aravermiştim ...pazartesi de patates diyetine başlamıştım ...salı günü tartıldığımda 56,1 kilo idim ..bu sabah itibari ile 55,4 üm ... haftasonu rejimi bozduğum için 3 günde 700 gram vermiş görünüyorum ama tabi bu bu hafta için geçerli olacak ... yediklerimin içerisinde hiç yağ yok ..patates diyeti ile aç da kalmadım ama yağsız beslendiğim için umuyorumki yağdan yakmışımdır ...

Helal sana katrece, bu ne gaz boyle...Ben 3 gundur tuvalete cikamiyorumve regliyim. O yuzden gecen haftaki kilomu baz almaya karar verdim...

ben çörek totu tükettiğim için devamlı ve maydonozlu çay ödem sorunum olmuyo değilse benimde önceden çok olurdu ama onlar hep tok tutuyo hem de wc ye çıkarıyo fazla suyu kaybettiriyo

ben bunları yapmasaydım zaten bu kadar kilo veremezdm çünkü gerçekten çok zor kio veririm ama bu çörek otu zaten baslıbasına bi mucize

onu kullanmaya baslayalı kilo veriyorum ben tek sporla bile bu kadar verememistim tek sporla ayda 1.5 kilo falan vermitim ama çörek otuyla birlikte ayda 2.5 kio bile oluyo ya da 2

Pilatesin cozemeyecegi birsey degil bu? Pilatesi dogru nefeslerle yaptigina emin misin? Ilk basladigimda 7 ay boyunca pilatesi yanlis nefeslerle yaptigim icin bir ise yaramadigini dusunmustum. Megerse bastan asagi yanlis yapiyormusum. Siskinlik icin papatya cayi dene ama bunu sporla cozebilirsin cayla degil..

Corek otunu aktarda cektirdim ama bana cok aci geldi. Yiyemedim. Cekilmemis corek otunu ve keten tohumunu ben de simdi aklima geldikce salatalarin uzerine dokuyorum. Belki ben d ehayatima daha cok sokmaliyim corek otunu. Musli me koyabilirim mesela. Maydanoz yiyorum 2 gundur ama maydanozlu cayi denemedim hic. Maydanozlu cayi nasil yapiyorsun? Direk maydanozu kaynatip suyunu mu iciyorsun.Tadi ot gibi olmuyor mu?" Yaa benim icin damak zevki de cok onemli. TAdini sevmeyince yiyemiyorum, icemiyorum ben. Bir de senin su ruseym mi ne var??? Onu nerden aliyorsun ve nasil yiyorsun??? Lutfen beni aydinlat koc....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…