50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuvalete düzenli çıkıyo musun? 1

Tuzlu yiyo musun?

En önemlisi eğer karın bölgesinde yağın varsa ve mekik çekiyosan kasların şişmiş demektir

canım yukarı doğru uzan kasların biraz uzasın o zmn göbek gider. karnını içine çekerek spor sonrası kollarını uzatabildiğin kadar yukarı uzat 2 hafta düzenli yap bakalım değişiklik olucak mı?

bu hafta sporu çok aksattım sağlık sorunlarım vardı 64.5 oldum aklinialirimsmile sen nasılsın canım

ayy sen daha gecen gun 67 degilmiydin vurun beniakannehir
ben hala biraktigin yerdeyim:kedi: biraz indim sadece 63.7 ama sen beni gecersin bu gidisle
ben spor yapamiyorum canim yaa bebekle cikamiyorumda disari yuruyus falan yapayim offf yaz bir gelse:çok üzgünüm:

evet tatlım bebek olunca zor olur bende arada dısarda yürüyorum genelde lesieyle yürüyorum bide dans ediyorum en çok oryantal yaparken kalori harcıyormusum gibi geliyor aklinialirimsmile

Pilateste bu hareketi cok fazla yapiyorsun. O yuzden gobek icin en iyi aktivitenin dogru nefeslerle yapilan pilates olduguna inaniyorum..

ay kuzum çok geçmiş olsun, başka bir eve çıksanız ne yapsanız bilemedim ki

bele iyi gelen bi spor duydum,

bisiklet cevirme.

h.sonu ablamin bisikletini alicam, bisure kalsin sen de dedi, hic olmazsa bisiklet ceviricem ben de.. iyidir degil mi?

Süperdir hem de, ben bisikletle leslie ile olandan daha fazla kalori yakıyorum ve daha az yoruluyorum. Ama hızlı çevirmen lazım, çok aheste çevirince fazla etkisi olmaz. Bir de tvnin karşısına falan al, bisikletin tek handikapı biryerden sonra sıkıyor insanı.

Bu arada herkese günaydın ve kilo veren tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum Şeniz

Sensewitch normal callan yapmadan süperine geçme canım, anchusa sen de klikcim gibi, yürüyüşlerini akşam yemeğinden sonra mı yapıyorsun?

evet tatlım bebek olunca zor olur bende arada dısarda yürüyorum genelde lesieyle yürüyorum bide dans ediyorum en çok oryantal yaparken kalori harcıyormusum gibi geliyor aklinialirimsmile
ha bak onu yapabilirim arap muzigini acip oynarim disardan beni goren araplarda bana eslik eder belki gelip kaydirigubbakcemile3canim su lesli nasil bisey anlatirmisin arkadas link gondermisti programi yuklemem icin ama tam anlamadim nasil bisey oldugunu yani programi yukleyip bilgisayarin kardsisindami yuruyorsun :uhmrda arabalarda bulunan hiz gostergesine benzer iki sey gordum neydi onlar???
Bu arada herkese günaydın ve kilo veren tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum Şeniz
a.s. hosgeldin

Bana gelirsek ben yine ağır çıktım tartıda, ama şaşırmadım tabi çünkü 2 gündür çok yiyordum ve spor yapmadım, bugün biraz dikkat edeyim bari.

Sensewitch normal callan yapmadan süperine geçme canım, anchusa sen de klikcim gibi, yürüyüşlerini akşam yemeğinden sonra mı yapıyorsun?

Yemekten sonra 2 saat bekliyorum spor icin, oyle yapiyorum. Genellikle aksam yapiyorum ama bazen spor saatini degistirip sabaha aliyorum metabolizmayi sasirtmak icin.

canım hazır çekillmisi zaten fayda etmiyomus o kadar.çünkü çörekotunda uçucu yaglar var ya onlar kayboluyo bi süre sonra o yüzden her zaman taze tüketmek gerekiyo esasında ama yasemin de hazır çekilmisini tüketiyo faydasını görüyo o da. faydası oluyo demekki ama fazla olmıuyodur anık çekilmisi kadar. tam sonuç elde edebilmek için yemedne hemen önce çekmeisin önce bunu söyiyim ben öye faydasını gördüm

ben yogurtla tüketiyorum canım bak mesela az önce çektim 3 kasık yogurdun içine döktüm yedim güzel oluyo öye . içine çekilmis kekik taze maydonoz falan da attım bunu her zmaan yapmıyorum yıkanmıs yesillikvar diye yaptım. normalde yogurda karıstırıyorum extra bi sey atmıyorum

aslında ben bunun faydasına eskiden daha çok görüyodum çünkü o zaman sabah suya içiyodum havanda dövüyodum bardaga bosaltıyodum üzeirne su ekeyip içiyodum çok su içiriyodu o yüzden hem tok tutuyodu hem daha çok çıkarıyodu wc ye. simdi tek yogurtla yiyorum ama böyle de çok faydasını görüyorum. yemeklerden yarım saat önce unutma. ama mutlaka aç karna olması laızm

canım maydonozlu çayı ben ödem için yapıyodum regl öncesi annem yapıveriyodu maydonoz kiraz sapı mıs. püsk rezeneyle falan ama benim gece yatmadna önce yapıyorum dedğim o maydonozlu çay değil lahanalı olana diyorum ben ikindin ölçülü ve az kaorii bi sekilde yiyorum yemeğimi sonra spora gidiyorum ordan geç gelince bi da eve gelince yemek yemek istemiyorum dikkat ediyorum.o yüzden açıgımı bastırsın diye lahanayla birlikte haslıyorum maydonozu kaynıyo biraz suyunu içiyorum bi bardagına biraz da elma sirkesi döküyorum bu hafta böyle yaptım ve faydaısnı gördüm 900 gr kaybetmisim belki daha fazla ben asgarisini söylüyorum tartım gramı göstermeyince

bu dediğim maydonozlu lahana kür halinde uygulanıyo. 21 gün. ama gün sürekli içmiyosun 7 gün içip 3 gün ara sekinde toplam 3 hafta.

ben 2.haftamdayım. ibrahim saraçoglunun zayıflama kürü diye verdiği sey bu. aslında sabah ve aksam aç karna içiiyo heralde ama ben yalnızca aksam içiyorum ilk haftamda aksam yemeginden önce içmistim ama bu kadar faydasını görmemistim simdi daha çok faydasını görüyorum sirke de koyunca ve tamamen aç karna olunca

ruseym de aktarda oluyo cnaım.kilo olarakpahalı oluyo ama gram olarak alınabiir.bende öyüyorum 100-150 gramı 1.5 miyon falan.onu da elma ya portakala iste yediğim meyvcelere serpiyorum meyveyi dilimleyince. bazen yemeklerden önce 2 tatı kasıgı yiyorum su içiyorum üzerine bazen de pilava falan karıstırıyorum piavu fazla yemiyim diye

tamam cnm, dedigin gibi yapayim; kuru kayisi, kuru incir yiyeyim.
senin pesimist olman icin hicbir sebep yok gercekten, gayet incesin. pilatesle de istedigin fizige kavusursun yakinda..

canım anneminde bel fıtığı vardı o yattığı yerde bisiliklet çeviriyordu onuda deneyebilirsin annem çok memnun kalmıştı

cnm benim belimde ne problem var onu da bilmiyorum daha, doktor kas spazmi dedi ama kas spazmi bu kadar agri yapar mi ki.. simdi iyi bir doktordan randevu aldim 24 mayisa ancak randevu bulabildik. kesin teshis konulana kadar spor yapmaya korkuyordum, ama dun uzman tv de doktoru dinledim, pedal cevirmek bel kaslarini guclendirir dedi, o yuzden baslicam bisiklete.

ins. iyi olur cnm, hem belim icin; hem de biraz kalori yakarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…