hoşgeldiniz kızlarrrr
hoşgeldiniz kızlarrrr
hosbulduk canim nasil gidiyor kac kilo oldun bakalim???CADIARZU
selam kizlar :)
bu aralar gobegim ciktive ne yapsam gitmiyor gitmiyor (
1,65 boyundayim 48 kiloyum..bizim ailenin vucut sekli bi gariptir,ust bacaklar kalin alt bacaklar inccecik,alt gobek istersem 30 kilo olayim yine de olacak..yaklasik 3 aydir belki 4 tam hatirlamiyorum pilates yapiyorum..yemek duzenim cok bozuk,sabah(11gibi) kahvalti yaparim ama saglam yerim kahvaltida,oglen hic bir sey yemem aksam en gec 7 de yemek yerim,cogu zaman 6 da yerim ama,aksamlari da yemege accayip saldiririm..ne bulsam yerim..
bu ara nedense su anlamsiz gobegim cikti..sabahlari erken kalkiyorum artik,o yuzden oglen bir seyler yemege basladim,ve 3 aksamdir zeytinyagli dan baska hic bir sey yemiyorum..
regli de olucam gerci ama,bu gobek benim cok sinirlerimi bozuyor ya(( ne yapsam bilemedim..odem falan mi var acaba?bitkisel dogal bir seyler denemek istiyorum..tavsiyeleriniz var mi benim icin?
bu hafta sporu çok aksattım sağlık sorunlarım vardı 64.5 oldum aklinialirimsmile sen nasılsın canım
ayy sen daha gecen gun 67 degilmiydin vurun beniakannehir
ben hala biraktigin yerdeyim:kedi: biraz indim sadece 63.7 ama sen beni gecersin bu gidisle
ben spor yapamiyorum canim yaa bebekle cikamiyorumda disari yuruyus falan yapayim offf yaz bir gelse:çok üzgünüm:
canım yukarı doğru uzan kasların biraz uzasın o zmn göbek gider. karnını içine çekerek spor sonrası kollarını uzatabildiğin kadar yukarı uzat 2 hafta düzenli yap bakalım değişiklik olucak mı?
kizlar iyigeceler
hala elim ayagim titrioo vallaa
bu gece epey bi olayliydi apartmanda ben tek kaliorum discede sekizden sonra gidioo tikirtilar duydum gece kapim calinda saat 11 i geciodu sonra 155 i aradim bes dakka icinde geldi polisler yukardaki kapi zorlanmis com korktum sinirlerim bozuldu asagidaki pizzacida kapida uc adam gormus
kapiyi kililedim ama kapiyida aciolar ne kadar celikte olsa allah korusunn
bele iyi gelen bi spor duydum,
bisiklet cevirme.
h.sonu ablamin bisikletini alicam, bisure kalsin sen de dedi, hic olmazsa bisiklet ceviricem ben de.. iyidir degil mi?
bide dans ediyorum en çok oryantal yaparken kalori harcıyormusum gibi geliyor aklinialirimsmile
Amanin sende ne yetenekler varmis gamis. bu arada tebrik ederim sen de kilo verenler arasindasin.....
ha bak onu yapabilirim arap muzigini acip oynarim disardan beni goren araplarda bana eslik eder belki gelip kaydirigubbakcemile3canim su lesli nasil bisey anlatirmisin arkadas link gondermisti programi yuklemem icin ama tam anlamadim nasil bisey oldugunu yani programi yukleyip bilgisayarin kardsisindami yuruyorsun :uhmevet tatlım bebek olunca zor olur bende arada dısarda yürüyorum genelde lesieyle yürüyorum bide dans ediyorum en çok oryantal yaparken kalori harcıyormusum gibi geliyor aklinialirimsmile
a.s. hosgeldinBu arada herkese günaydın ve kilo veren tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum Şeniz
Sensewitch normal callan yapmadan süperine geçme canım, anchusa sen de klikcim gibi, yürüyüşlerini akşam yemeğinden sonra mı yapıyorsun?
Corek otunu aktarda cektirdim ama bana cok aci geldi. Yiyemedim. Cekilmemis corek otunu ve keten tohumunu ben de simdi aklima geldikce salatalarin uzerine dokuyorum. Belki ben d ehayatima daha cok sokmaliyim corek otunu. Musli me koyabilirim mesela. Maydanoz yiyorum 2 gundur ama maydanozlu cayi denemedim hic. Maydanozlu cayi nasil yapiyorsun? Direk maydanozu kaynatip suyunu mu iciyorsun.Tadi ot gibi olmuyor mu?" Yaa benim icin damak zevki de cok onemli. TAdini sevmeyince yiyemiyorum, icemiyorum ben. Bir de senin su ruseym mi ne var??? Onu nerden aliyorsun ve nasil yiyorsun??? Lutfen beni aydinlat koc....
Bence bal yerine bir gun kuru kayisi bir gun kuru incir koy. Onlarda en az bal kadar enerji verici gidalar. bunlari yaninda tasimak da kolay. Bal cok saglikli ama kalorili de.O yuzden haftada 3e indirebilirsin.
Bence de kis mevsimini spor yapmadigin halde 1.7 kilo vererek gecirdigin icin kendinle gurur duymalisin. Hep beraber devam edip daha da verecegiz. Umarim dedigin gibi 700-800 gram asagidayimdir. Ama olmasam bile ben de aceleci davranmayacagim.Gobek ve mideyi de pilatesle eritmeye calisacagim.
Ay bugun ne kadar iyimserim ben boyle...Pesimitslikakar ustumden normalde.Yoga ya basladim 3 gun once ondan mi aceba???
canım anneminde bel fıtığı vardı o yattığı yerde bisiliklet çeviriyordu onuda deneyebilirsin annem çok memnun kalmıştı
Dene bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?