50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çörek otu mun üzerinden yarım saat geçti kahvaltı yapmaya gidicem kızlar gitmeden önce söyiyim

900 grm kaybetmisim aslında biraz daha fazla sanırım 1 kilo falan. tartım hassas olmayınca gramını bilemedim.asgarisini aldım. tahminen zaten 900-1000 gr civarıydıhihoyyyt

900 ü baz alıyorum

yaniiii 53.8 :))

53 lere geçtim sükürler olsunnnzemuszemuszemuszemus

mayıs ortası hedefimi 50 ye çektimmmm :)))))kaydirigubbakcemile2

bu istikrarla gidersem basaracağıma inanıyorum Aahın izniylekaydirigubbakcemile2

inşallah bi süre sonra kilo vermem durmazdaaa yetenek değil canım yaa hiç te güzel oynayamam hatta benimki biraz tyepinmeye giriyo :roflol:

Kilo vermemiz durabilir, o zaman biraz mola verecegiz diyete ..bir haftalik molalar sanirim normal...
Ben hic yakistiramiyorum oryantali vucuduma... Sanki komik duruma dusuyormusum gibime geliyor. ama pek cok kasi calsitirdigi icin kilo vermek icin de kullanilan uygun bir dans...

tuvalet konusunda masallahim vardir benim :)) gunde en az 3 kere tuvaletimi yaparim..

tuz hemen hemen hic yemem..salataya bile koymam..

pilatesle birlikte yedigime dikkat etmiyorum,aslinda kilo vermek icin ozel bir cabam yok..buna ragmen pilates sayesinde vucudum daraldi,bunu cok net fark edebiliyorum..
o bahsettigin hareketi pilates te yapiyorum..
sanirim evde mekik cekmeye baslamaliyim...alt gobek icin en iyi cozum bu olacak gibi..

Twist disk i biliyor musun? Pilates setinin icinden cikiyor.Tamamen bel yaglarini eritip,kaslarini calistirmaya yonelik bir alet. Cok da ucuz, 15 lira civari, pilates setinden ayri da satiliyor.Ben tv karsisina gecip biniyorum geceleri. yarim saat o kadar eglenceli ki.Habire donuyorsun, zorlayici birsey hic degil. Istersen ona da bir bak netten. Onun da sana yarayabilecegini dusnuyorum.Hepsi burada da satiliyor...

Son düzenleme:

canıım youtube var leslie sanson 1 mile yaz cıkıyo bilgisayarın karşısına geçip leslinin yaptıgı hareketleri uyguluyorum sağda görünen kaç mile oldugu bende gördüm o göstergeyi 1 mile de 2 mile geçiş gibi çok zevkli ama uzun süre yapınca sıkıyo sıkılınca oryanatala sarık olumunekankayizsmile

bende kendimi komik hissederim ama gerçekten hem iyi ter attrıyıyo hemde tüm kasların çalışıyor bide kolbastı var oda müthiş bişey kaydirigubbakcemile2

bende oryantale bayılırım..... daha doğrusu oynamaya...... kapı gıcırıtısına oynarım eee konyalı olduğumuz belli olsun demi :

cok saol canim iyi oldu bu benim icinŞeniz

katrecim tebrik ederim sanırım bu hafta en çok kilo veren sensin.......

oo iyi o zaman; yarindan tezi yok basliyorum.

yasasin....

Bu arada katrecem bu çörek otunu ne kadar yiyorduk ya bir yemek kaşığı yedim ben bayılıyordum nerdeyse, bir de havanda dövmeye çalıştım da hiç toz falan olmadı bunlar

unutma ama

YAPTIKLARIM

1- EN SUPERINDEN callanetics (herbiseyini yaptim:))

2-tibet

3-LESLIE ile 5 milin ilk mili hehe

4-LESLIE ile bacak hareketleri

gızzz yesaa nördün sen ne ettin ölçülü yemisindir bari insallah gerçi masallah sporunu da yapmıssın yedikten sonra yapmıssındır heralde demi:)

AY CANIM BAk Bİ SEY DİYCEM. BEN BU HAFTA YAPTIGIM SPORARDAN SONRA HEP DUS YAPTIM

SPORDAN GELDİM Bİ GÜZEL MASAJ YAPTIM

SONRA kESE YAPTIM

BENİM BU HAFTA BİRAZ DAHA FAZLA VERMEMDE BU ETkİLİ OLDU BENCE

TABİ YAĞLARIMI DA SÜRDÜM.

Yoklugumuzda spordan taviz vermiyomussun masallah:)

ben de yarın erken kalkıcam ama yarın sabah girenler görür belkim...herkese kocaman öpücükler...hepinizi özledim...

sporsuz kalma canımyerimseniben

canım benim geçmis olsun.

dualara sıgın kendini güvende hissedersin. sen yapacagın her seyi yaptıktan sonra en güzel tevekkl bu. değilse kapı da pencere de kitli olsa tam bi emniyet hssedemessin

sanada hayırlı cumalar.
iyiyiz sen nasılsın?

iyiyim klik cim a.s.
hemde çok mutluyum çünki 58.6 dan 57.1 e düşmüşüm:sm_cool:
bu hafta tamı tamına 1.5 kilo gitmiş delikafaduldensırnaşık şey
yupiiiiiiiiiiii:teyteyleeeeeeey:lepi::icecream:bi dondurmayı hak ettim ama dimi

Tebrik ederim canım, bayadır şikayet ediyordun pes etmedin ama, birden verdin demekki ne güzel, çok sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…