inşallah bi süre sonra kilo vermem durmazdaaa yetenek değil canım yaa hiç te güzel oynayamam hatta benimki biraz tyepinmeye giriyo :roflol:
tuvalete düzenli çıkıyo musun? 1
Tuzlu yiyo musun?
En önemlisi eğer karın bölgesinde yağın varsa ve mekik çekiyosan kasların şişmiş demektir
canım yukarı doğru uzan kasların biraz uzasın o zmn göbek gider. karnını içine çekerek spor sonrası kollarını uzatabildiğin kadar yukarı uzat 2 hafta düzenli yap bakalım değişiklik olucak mı?
cnm benim belimde ne problem var onu da bilmiyorum daha, doktor kas spazmi dedi ama kas spazmi bu kadar agri yapar mi ki.. simdi iyi bir doktordan randevu aldim 24 mayisa ancak randevu bulabildik. kesin teshis konulana kadar spor yapmaya korkuyordum, ama dun uzman tv de doktoru dinledim, pedal cevirmek bel kaslarini guclendirir dedi, o yuzden baslicam bisiklete.
.
Bu arada herkese günaydın ve kilo veren tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum Şeniz
ha bak onu yapabilirim arap muzigini acip oynarim disardan beni goren araplarda bana eslik eder belki gelip kaydirigubbakcemile3canim su lesli nasil bisey anlatirmisin arkadas link gondermisti programi yuklemem icin ama tam anlamadim nasil bisey oldugunu yani programi yukleyip bilgisayarin kardsisindami yuruyorsun :uhmrda arabalarda bulunan hiz gostergesine benzer iki sey gordum neydi onlar???
a.s. hosgeldin
Kilo vermemiz durabilir, o zaman biraz mola verecegiz diyete ..bir haftalik molalar sanirim normal...
Ben hic yakistiramiyorum oryantali vucuduma... Sanki komik duruma dusuyormusum gibime geliyor. ama pek cok kasi calsitirdigi icin kilo vermek icin de kullanilan uygun bir dans...
canıım youtube var leslie sanson 1 mile yaz cıkıyo bilgisayarın karşısına geçip leslinin yaptıgı hareketleri uyguluyorum sağda görünen kaç mile oldugu bende gördüm o göstergeyi 1 mile de 2 mile geçiş gibi çok zevkli ama uzun süre yapınca sıkıyo sıkılınca oryanatala sarık olumunekankayizsmile
ay kuzum çok geçmiş olsun, başka bir eve çıksanız ne yapsanız bilemedim ki
Süperdir hem de, ben bisikletle leslie ile olandan daha fazla kalori yakıyorum ve daha az yoruluyorum. Ama hızlı çevirmen lazım, çok aheste çevirince fazla etkisi olmaz. Bir de tvnin karşısına falan al, bisikletin tek handikapı biryerden sonra sıkıyor insanı.
Bu arada katrecem bu çörek otunu ne kadar yiyorduk ya bir yemek kaşığı yedim ben bayılıyordum nerdeyse, bir de havanda dövmeye çalıştım da hiç toz falan olmadı bunlar
selam kızlar
hepinize hayırlı cumalar
nasılsınız iyisiniz inşallah
iyi geceler kızlar naber nasılsnız görüşmeyeli.......
bend birazdan yatacamda yatmadan bir merhaba diyiym dedim...... katrece 20 dk egzersiz cezası vermişin ama şimdi gördüm bu günde boş geçirip spor yapmadım ama söz yarın fazlasıyla telafi edecem.....
akşam yemekte fırında ıspanak ve bir kase sulu köfte yedim ekmeksiz yoğurt ve salatayla.... saat 7 gibi....sonrada bol bol bitki çayı içtim..bakalım yarın sonuç ne olur........
YEDIKLERIM
SABAH
kahvaltilik gevregi
soya sutu
ara
elma
ogle
1dilim ekmek
kasar
domates
aksam
brokoli
patates puresi
kiymali pie (pie ne acaba Allah kahretmesin seni emi:)
amaninnnnnnn tiramisu
ara
1 bardak mayali sut
gun icerisinde
3 bardak yesil cay
1 bardak karanfil tarcin cayi
1 bardak meyve cayi
YAPTIKLARIM
1- EN SUPERINDEN callanetics (herbiseyini yaptim:))
2-tibet
3-LESLIE ile 5 milin ilk mili hehe
4-LESLIE ile bacak hareketleri
Selam bebikler nasılsınız yarın ben çok çıkıcam kesin yine yaCallan da yapmadım kaç gündür, duşdan çıktım şimdi de, duştan çıkınca insanın hiç spor yapası gelmiyor yani Niye önce spor yapmadın diyceksiniz unuttum:)
slm kızlar bugunlerde cok bakamıyrm aslında burda gozukyrm ama aslında baska ıslerle ugrasıyor oluyrm. sporlarım 4 mıl leslıe ,callan, tibet ayıca yarım saatlık bır yuruyus daha neyse kızlar opuyorum sızlerı ınsaallah hafta sonu sızlere daha cok yazabılecegım ıyı geceler
ben de yarın erken kalkıcam ama yarın sabah girenler görür belkim...herkese kocaman öpücükler...hepinizi özledim...
kizlar iyigeceler
hala elim ayagim titrioo vallaa
bu gece epey bi olayliydi apartmanda ben tek kaliorum discede sekizden sonra gidioo tikirtilar duydum gece kapim calinda saat 11 i geciodu sonra 155 i aradim bes dakka icinde geldi polisler yukardaki kapi zorlanmis com korktum sinirlerim bozuldu asagidaki pizzacida kapida uc adam gormus
kapiyi kililedim ama kapiyida aciolar ne kadar celikte olsa allah korusunn
sanada hayırlı cumalar.
iyiyiz sen nasılsın?
iyiyim klik cim a.s.
hemde çok mutluyum çünki 58.6 dan 57.1 e düşmüşüm:sm_cool:
bu hafta tamı tamına 1.5 kilo gitmiş delikafaduldensırnaşık şey
yupiiiiiiiiiiii:teyteyleeeeeeey:lepi::icecream:bi dondurmayı hak ettim ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?