Tebrik ederim canım, bayadır şikayet ediyordun pes etmedin ama, birden verdin demekki ne güzel, çok sevindim:)
selam kizlar :)
bu aralar gobegim ciktive ne yapsam gitmiyor gitmiyor (
1,65 boyundayim 48 kiloyum..bizim ailenin vucut sekli bi gariptir,ust bacaklar kalin alt bacaklar inccecik,alt gobek istersem 30 kilo olayim yine de olacak..yaklasik 3 aydir belki 4 tam hatirlamiyorum pilates yapiyorum..yemek duzenim cok bozuk,sabah(11gibi) kahvalti yaparim ama saglam yerim kahvaltida,oglen hic bir sey yemem aksam en gec 7 de yemek yerim,cogu zaman 6 da yerim ama,aksamlari da yemege accayip saldiririm..ne bulsam yerim..
bu ara nedense su anlamsiz gobegim cikti..sabahlari erken kalkiyorum artik,o yuzden oglen bir seyler yemege basladim,ve 3 aksamdir zeytinyagli dan baska hic bir sey yemiyorum..
regli de olucam gerci ama,bu gobek benim cok sinirlerimi bozuyor ya(( ne yapsam bilemedim..odem falan mi var acaba?bitkisel dogal bir seyler denemek istiyorum..tavsiyeleriniz var mi benim icin?
anchusa canim ne guzel yazmissin, cok sagol... haklisin sporyapamazken, kilo almamam ve cok az da olsa verebilmem iyi birsey degil mi? hic olmazsa bu kisi kilo almadan ve de 1,7 kg vererek atlattim, buna sukur...
cnm eskiden nutella yiyordum sabahlari , ben sabahlari tatli bisey yiyemezsem, gozum acilmiyor, bas donmelerim oluyor (tansiyonum cok dusuk, hep sinirda cunku) kizlar uyarinca nutellayi balla degistirdim ben de... yeme mi diyorsun? tmm hafta da 3 e dusureyim bari..
oglenleri de daha dikkat edicem cnm..
seni de tebrik ederm, cok kisa sure de cok iyi verdin gercekten, simdi regl siskinligi vardir sen de.. 700-800 gr daha asagisisindir su andaki kilonun..
iyiyim klik cim a.s.
hemde çok mutluyum çünki 58.6 dan 57.1 e düşmüşüm:sm_cool:
bu hafta tamı tamına 1.5 kilo gitmiş delikafaduldensırnaşık şey
yupiiiiiiiiiiii:teyteyleeeeeeey:lepi::icecream:bi dondurmayı hak ettim ama dimi
yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.
kilo veren tüm arkadasları tebrik ediyorum
az verenler de üzülmesin sporu biraz daha çoğaltsın ve sekerli kahvaltılıklardan soslu aksam yemklerinden uzak dursun
SPatz'ım sen bu hafta tavizlerini verdin battı balıgı devreye sokmadan toparla insallah. yediklerinin kalorisi biraz daha fazla olanları az olanlarla değistir bu hafta bari, moralin yerine gelsin canım
hos geldin arkadasım
ödem için maydonoz (tansiyonun düsük değilse) kiraz sapı, mısır püsklü, rezene
den faydalanabilirsin
funda yapragından da aynı sekilde.
ilkyazdıgım kaynatılıyo ama funda yapragı kaynatılmıyo
canım üzülme az da olsa vermissin menülerinde biraz değisiklik yap.
anchusa da çok güzel açıklamıs gerçi ama ben bu hafta basladıgım düzenimi anlatayım bak faydasını gördüm
ben tahindir reçeldir bunları kaldırdım bu hafta.yesillikkoydm kahvaltıma
sende nutelladır reçeldir baldır bu gibi seylerin yerine yesilikten faydalan. zeytnini peynirini ye ölçülüce
sekerli kahvaltılıkları çok seviyosan 1-2 çay kasıgıyla sınırlandır
aksam yemekerine de sos yapma.
ben bu hafta çorbamı bimem neyimi hep sossuz yaptım öyle yagsız salçasız yedim
oooooo alkisalkisalkis çok çok tebrik ederim. kaydirigubbakcemile5
bir haftada 1,5 kilo muhteşem valla.
e tabiiki hakettin :icecream:
bende 400 gr vermişim bu hafta yerimseniben
bele iyi gelen bi spor duydum,
bisiklet cevirme.
h.sonu ablamin bisikletini alicam, bisure kalsin sen de dedi, hic olmazsa bisiklet ceviricem ben de.. iyidir degil mi?
Bence bal yerine bir gun kuru kayisi bir gun kuru incir koy. Onlarda en az bal kadar enerji verici gidalar. bunlari yaninda tasimak da kolay. Bal cok saglikli ama kalorili de.O yuzden haftada 3e indirebilirsin.
Bence de kis mevsimini spor yapmadigin halde 1.7 kilo vererek gecirdigin icin kendinle gurur duymalisin. Hep beraber devam edip daha da verecegiz. Umarim dedigin gibi 700-800 gram asagidayimdir. Ama olmasam bile ben de aceleci davranmayacagim.Gobek ve mideyi de pilatesle eritmeye calisacagim.
Ay bugun ne kadar iyimserim ben boyle...Pesimitslikakar ustumden normalde.Yoga ya basladim 3 gun once ondan mi aceba???
katrecim tebrik ederim sanırım bu hafta en çok kilo veren sensin.......
tweety kızzz harikasın çok güzel vermişin bu hafta.....
slm kızlar iyisinizdir umarım kilo veren arkadaşları tebrik ederim alkisalkisalkis :hooray:
ben aynıyım 55.8 şimdi de anacımla temizlik yapıyom öptüm sizi kocamann :1hug:
Bu arada katrecem bu çörek otunu ne kadar yiyorduk ya bir yemek kaşığı yedim ben bayılıyordum nerdeyse, bir de havanda dövmeye çalıştım da hiç toz falan olmadı bunlar
iyiyim klik cim a.s.
hemde çok mutluyum çünki 58.6 dan 57.1 e düşmüşüm:sm_cool:
bu hafta tamı tamına 1.5 kilo gitmiş delikafaduldensırnaşık şey
yupiiiiiiiiiiii:teyteyleeeeeeey:lepi::icecream:bi dondurmayı hak ettim ama dimi
canim ben de 1-2 tatli kasigi yiyorum bali.. recel sevmem. ya bal ya nutella.. o da sabah oldugundan bisey yapmaz diye dusunuyordum. neyse azalticam artik.
bisiklet cevirmye baslicam bu hafta.. ins. cookkk kaloriler yakarim
dunku menum
sabah
yarim simit,
peynir, 1 haslanmis yumurta
1 ad. y.zeytin, maydonoz, domates salatalik,
3-4 fincan bitki cayi
ara
meyve slatasi (cilek , kivi)
ogle (saat 16)
1 kase tahrana corbasi
1 tabak dovulmus findikli eriste
aksam
yok
ara
sekersiz cay
1 tane browni (pismanim)
gece (saat 11 gibi)
meyve salatasi (muz, kivi,elma)
bugun
sabah
2 dilim kepek ekmegi,
1 k.k.beyaz peynir
2 ad. y.zeytin
1 kucuk bal
ara
1 kuru kayisi,
1 kuru incir,
2-3 kuru uzum
ogle
benim rakiplerim, dulcinea, spatz, truf, yesa ne yaptilar acaba bu hafta ???
canım bir yemek ksıgını tüketmesi zor olaibir sabah aksam bi tatlı vkasıgı yeter canım bende iyce eizlene kadar ugrasıyodum ama yinede iyce toz olmuyodu canım o kadar endise etme önemi olan parçalanması . bak fazla toz halini almayınca ben suyla içebiyodum ama simdi toz halini mümkün değil içemiyorum suyla robatta çekiyorum toz oluyo anca yogurtla yiyebiiyorum artık
masallah masallah masallah canım daha ne diyim:)))
koskocaman tebriklersempatiksalakcinni
2 topu geçirme bence dondurmada.ve ögle saatinde falan ye çok aksama kalma
insallah canımkaydirigubbakcemile5
sen onu 1-2 cay kasıgına düsür canım yinede. ama dogal balsa farketmez ama dogalını bulmak zor bu zamanda
browni aksam arasına olmamıs canım dikkat et zaten sende farkındasın
sPatz almıs. diğerlereini bilmiyom da sen beni rakibin olarak görmeyon mu gız:jeyyar::jeyyar::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?