50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar, kilo veren herkesi kutluyorum, veremeyenlere ya da az veren arkadaşlara da pes etmek yok diyorum, kilo alanlara geçmiş olsun a.s.

Bana gelince günlük tartılarımda 100 er 100 er vererek, toplamda 1 haftada ancak 400 gram verebildim. 55.6 kiloyum. Bu hızla nisan sonuna kadar 53 lü kiloları ancak rüyamda görürüm boshayallersmile

Bugün sabah kahvaltısında sadece kocaman dilim (2 dilim sayılır sanırım) pasta yedim, ve malzemesi o kadar boldu ki.... (çikolatalı fıstıklar) E artık bu abur cuburla en az 2 hafta abur cubur yemem sempatiksalakcinni Bugün spor yapacam tabi bol bol. hihoyyyt

Anchusa şu ana kadar çok güzel beslenmişsin.

Peppercim belin için çok geçmişsin, vücudun belki de en önemli bölgesi o yüzden sakın ihmal etme.

pastamııı hemde malzemesi bol kaydirigubbakcemile

Dulcicim ne guzel 400 gram vermissin. Suleulkuye de dedim ayni seyi.Saglikli bir sekilde zayifliyorsunuz iste... Pastaya gelince...Hepimizin patlamalari oluyor zaman zaman. Dengelersin uzulme...Bence haftada 400 gram vermek gercekten cok saglikli....Hem vucutta sarkmalarda olmaz boyle..

dulci cnm cok sagol... tebrik ederim, 400 gr. gayet iyi, ben 400 gr versem gobek atarim.. yine 100 gr verdim bu hafta da, yendin beni yine hadi ;-)))

anchusa menunu ben de begendim lulu

peppertmincim sakın çörek otunu çiğniyimde yiyim deme tadi çok kötü.ağzından uzun süre tadı gitmiyor acımsı bir tadı var çekilmiş yemek daha iyidir bence

pastamııı hemde malzemesi bol kaydirigubbakcemile
Naber gamişcim kaydirigubbakcemile3

Yok yaw üzülmüyom aklinialirimsmile bilinçli yemeyi artık öğrendim, sanki evde her zaman güzel pasta mı oluyo di mi sırnaşık şey Bi de evde taze ekmek yoktu maria antoinette gibi ekmek yoksa pasta ye mantığıyla hareket ettim :)))
Artık şöyle bi taktiğim var, kalorili bişi yiceksem sabah kahvaltısında yiyom :lepi: Ama şu an şöyle bi sıkıntım var: Midem yanıyo, midemde rahatsızlık var ama pastanın böyle yapmasına çok şaşırdım bilmiyorumkismile

Teşekkürler opuyorumnanaktan Çok haklısın, ilk zamanlar haftada 900 gram verince sağlıksız mı diye korkmuştum hatta, o yüzden çok mutluyum ama hedefime ulaşamayacağım için biraz içimde burukluk var tabi... Teşekkürler desteğin için kaydirigubbakcemile3

Bugün nivea nın cdsini yapam diyom, onu deneyen var mı?

callan yapan varmı ben bugün başladımda karın hareketinde boynum ağrıdı biraz acaba norrmal mi beni beceremedim

callan yapan varmı ben bugün başladımda karın hareketinde boynum ağrıdı biraz acaba norrmal mi beni beceremedim

Gıdı kısmını çalıştırıyo biraz da boynu hiç zorlamıyo, boyun ısınmalarını yapmıyorsun o yüzden mi acaba... ya da yanlış yapıyorsun dediğin gibi.

ben yapıyorudum canım...ama 30 dk olanı o daha güzel 45 lıktan.... farklı hareketleri kısa sayıda 2 set yaptırıyor...45 dk lık olan daha çok kol çalışıtırıyor. ve 4 set yaptırıyor.

peppertmincim sakın çörek otunu çiğniyimde yiyim deme tadi çok kötü.ağzından uzun süre tadı gitmiyor acımsı bir tadı var çekilmiş yemek daha iyidir bence

cnm bir ara denemistim ben onu; cigneyebilmistim; tadi kotu ama cigneyip arkasindan hemen su icip yutabilmistim,
yine oyle yapsam diyordum..

Naber gamişcim kaydirigubbakcemile3

Bugün nivea nın cdsini yapam diyom, onu deneyen var mı?

ben bikac sene once onu duzenli olarak yapiyordum,

ali ile kiz birlikte yaptiriyorlardi, 50 dk. suruyordu
ben cok zayiflamistim o zaman, fizigim guzellesmisti bayag.

Gıdı kısmını çalıştırıyo biraz da boynu hiç zorlamıyo, boyun ısınmalarını yapmıyorsun o yüzden mi acaba... ya da yanlış yapıyorsun dediğin gibi.

sende boynunun arkdası ağrımıyormu yaparken .....zaten ben doğru mekik çekmede zor öğrenmiştim karın kaslarıyla kalkmasını.....

Arkadaslar cekilmis daha aci. Ben cekilmemise dondum. Salata uzerine dokuyorum. Ya da corba icine.Ya da yogurt, musli icine.. Baska turlu yiyemiyorum.

nolsun canım iç güveysinden hallice 300 gr vermişim benneyaptımki

Arkadaslar cekilmis daha aci. Ben cekilmemise dondum. Salata uzerine dokuyorum. Ya da corba icine.Ya da yogurt, musli icine.. Baska turlu yiyemiyorum.

çörek otunu aç karnına yiyecekimiz...30 dk önce. çekilmemiş yuttuğun zaman bağırsakları çiziyormuş..sen yerken çiğniyorsan oda olur

Son düzenleme:
ben yapıyorudum canım...ama 30 dk olanı o daha güzel 45 lıktan.... farklı hareketleri kısa sayıda 2 set yaptırıyor...45 dk lık olan daha çok kol çalışıtırıyor. ve 4 set yaptırıyor.

Benim 45 dk olanı, değişik egzersiz yapmak eğlenceli oluyo diye başlıcam, hem de değişik kasları çalıştırmış oluyoz kaydirigubbakcemile2 Kol çalıştırması benim için daha iyi yerimseniben, callan ı bırakmayacam tabi.

Genel olarak üst kısımda hafifte olsa bişiler çalışıyordu, öyle ağrı diyebileceğim bişi yok, yalnış yaptığım zamanlarda daha çok sırtım ağrımıştı. Az evvel hareketi yapayım dedim, artık alıştığımdan çok rahat yapıyorum. Çok hafif bi rahatsızlık oluyo, rahatsızlık denmez yani ona da, bugün callanı tam yaparken daha çok dikkat etcem, sonucu o zaman söylerim şulecim. Bi de ilk 2-3 gün vücutta ağrıya normal diyo, bugün yapmadan önce iyice bi izlersin Bi de plates gibi karnı içine çekmene kasmana falan gerek yok callanda, tüm vücudu serbest bırakmalısın. İleri geri hareket ederken çok minik hareket etcen, sanki sabit duruyo gibi.

ben bikac sene once onu duzenli olarak yapiyordum,

ali ile kiz birlikte yaptiriyorlardi, 50 dk. suruyordu
ben cok zayiflamistim o zaman, fizigim guzellesmisti bayag.
Ay iyi ya, her gün farklı bişi yapıyom ben artık, bi tek callan sabit Benimkilerle daha tanışmak nasıl olmadı :kedi:

Gözün aydın canım kaydirigubbakcemile3 Ben de en geç 2 hafta sonra görecem diye umuyom. bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…