50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar 2 gündür yoğundum giremedim(geldiği gibi kayboldu demeyin:) ) bugün tartıldınız herelde önceki sayfaları okuyamadım ama kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler vhiç üzülmesin bu azimle eninde sonunda gitcek bu kilolar ben yarın tartılcam ama dün regl oldum kesin fazla çıkcam offf yaaa

nolsun canım iç güveysinden hallice 300 gr vermişim benneyaptımki

Gayet güzel gamişcim, sen çok güzel besleniyon, o yüzden içini ferah tut Şeniz Hatta öyle ki bu kız bu kadar kiloyu nasıl almış diyom kendi kendime... tabi eş kebaba düşkün olunca ben de alırdım cokacimcoook

O nedir yahu?? BEn regli iken pilates ve tibet yapmiyorum gobek kaslarimi hissetmedigim icin... Leslie ye alternatif birseyse deneyeyim bende metabolzima sasirsin biraz...

aerobik videosu canım bölgesel hareketler yapılıyor

O nedir yahu?? BEn regli iken pilates ve tibet yapmiyorum gobek kaslarimi hissetmedigim icin... Leslie ye alternatif birseyse deneyeyim bende metabolzima sasirsin biraz...
Tibet artık iyice zorlamaya başladı, ben sabah kalkar kalmaz yapıyom ama gözümde büyüyo 11, 21 i düşünemiyom. 2. ve 4. hareketi hiç ama hiç sevmiyom.

Leslie yi yaparken çok korkuyom ben yaw, ayak sakatlamaktan, çok müsaittir benim ayaklar... Ama 8 dk lık kalça egzersizi yapınca sanki koşuyormuşum gibi ter döküyom.
Niveayı daha yapmak nasip olmadı... Bilindik hareketler ama

Regl den sonra verirsin sen de

Oglen ne yiyecegime karar verdim, hatta hazirladim
1 adet kizarmis cavdar ekmegi
bol yesillikli nar eksili uzerine beyaz beynir corek otu ve keten tohumu dogranmis, yagsiz salata... Sizden korkuma musli yiyemedim
Ama hala haftasonu mekanlarini arastiriyorum

dulcina spor ayakkabısı giyiyormusun yaparken leslie yi

Son düzenleme:
inş cnm ya ben bu hafta hiç bozmadım bakalım kaç çıkcam yrnn pazt söylerim zaten hafta sonu camları silcem birsürü temizlik yapcamm spor gibi olur valla;:)

dulcina spor ayakkabısı giymiyormusun yaparken leslie yi

Hala ayarlayamadım o yüzden de yapmıyorum şulecim, yaparken spor ayakkabı tabanına çok benze bi terlik gibip ayağıma sabitliyorum lastikle (türk işi çözüm) yine de sakat tabi, şu ana kadar çok az yaptım böyle de zaten. Ama spor ayakkabılı da benim için sakat bi egzersiz çeşiti sanırım, evde düz yolda yürür gibi kontrollü olamıyo insan (benim ayak yapım çok sağlıklı değil)

Tibet 15 tane yapiyom ama ben de pek severek yapmiyorum acikcasi. Bu hafta ara verecegim.LEslie yi spor ayakkabisi ile yaptigim halde sol bilegimi sakatladim. Esi kendimi kaptirip cok fazla zipladigimi soyluyor. Ama bence Leslie icin kalin tabanli jogging ayakkabi lazim. BEn ince tabanli spor ayakkabisi giyiyorum.Simdi korkarak yapiyorum Leslie yi. 5 milden 4 mile indim korkumdan. Ve eskisi kadar hizlanmiyorum....Ama leslie sakatlanmaya cok musait..

kol egzersizi için neler yapıyorsunuz? benim de kollarım vücuduma göre iriler

leslie nedir acaba?

Eğer kahvaltı içinse sorun yok bence Ben bu işe cidden olarak şubatta başladım, belli bi saatten sonra yemeler cidden etkiliyo kiloyu, yerinde sayıyorsun sonra.

inş cnm ya ben bu hafta hiç bozmadım bakalım kaç çıkcam yrnn pazt söylerim zaten hafta sonu camları silcem birsürü temizlik yapcamm spor gibi olur valla;:)

Ooo maşallah, eğer illa bişi yiceksen sabah etken saatte ye sen de, tecrübelendim artık bu işte :)) Bi de çok ara verme ki seni de tanıyalım, tanımadan öneride bulunmak zor oluyo..

sakatlanma konusun haklısınız hele 4 milde koşaraka hareket ettiği için..... ben sırıf evde spor yaparken giymek için spor ayakkabısı aldım.....ama keske yürüyüş için olandan alsaydım diyorum onların altı daha kalın ya

Iste ben o yuruyus ayakkabilariyla sakatladim kendimi. Aman dikkat

Kesinlikle öyle, cidden evde kontrollü yürüyemiyorsun ne kadar dikkat etsen de, ayakkabı genel olarak korur ama yine kontrolü kaybettiğin an risk altındasın. Kadının çenesine dalıyon bi süre sonra :))
Benim de favori ayakkabı modelim odur ama ben kıyıp eve alamıyorum :kedi:

kol egzersizi için neler yapıyorsunuz? benim de kollarım vücuduma göre iriler
1 kiloluk dambıllarla netten gördüğüm her türlü hareketi çok sayıda yapıyom kafama göre. Onun dışında nette videolar var, ordan da öğreniyom hareket ama tabi kolla kaç adet çeşit olabilir ki...

Leslie adında bi kadın evde yürüyüş için çalışma videoları hazırlamış, youtube da bi sürü örnek bulabilirsin

bir tek eşek sPatz kilo almış gördüğüm kadarıyla. oklavayla dövmek lazım onu. nasıl da götürdü pizzaları,mantılarıklava:

nivea cd'sini bi kaç yerde daha duymuştum. şekillendiriyor diye.internette videosunu bulabilir miyiz ki onun ?

YASEMİİİİİİİİİİİİN tahlil sonucu?????????????

geldim canım biraz geçmişe bakim dedimde :ecrin_bebek:

fıstık gibi canım !!!!!! o hallerin neydi diceksin şincik hemen cevaplayayım boshayallersmile

ben sağlık ocağına gittim tahlillerde orada yapıldı dolayısıyla vitamin tahlili yokmuş zaten normal değerlere bakıldı hepsi çok iyi tahlili yapan dr yoktu seninkisi bahar yorgunluğu dedi ((( zaten bende biliyorum yaniiiiiiiiiiiii)))) neyse
ben 2 ay kadar önce ayran detox u yaptığımı ve yaptıktan sonra kendimi çok dinç hissettiğimi söyledim bununda magnezyumla alakalı olduğunu ilettim dr ave ilaçlarımı aldım

istemesem yazmıyordu yaaa:1shok:

Zaten altı düz olan ayakkabılar spor ayakkabısı gibi gelmiyo bana, o rahatlığı vermiyo insana çünkü sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…