Bugün nivea nın cdsini yapam diyom, onu deneyen var mı?
nolsun canım iç güveysinden hallice 300 gr vermişim benneyaptımki
O nedir yahu?? BEn regli iken pilates ve tibet yapmiyorum gobek kaslarimi hissetmedigim icin... Leslie ye alternatif birseyse deneyeyim bende metabolzima sasirsin biraz...
Tibet artık iyice zorlamaya başladı, ben sabah kalkar kalmaz yapıyom ama gözümde büyüyo 11, 21 i düşünemiyom. 2. ve 4. hareketi hiç ama hiç sevmiyom.O nedir yahu?? BEn regli iken pilates ve tibet yapmiyorum gobek kaslarimi hissetmedigim icin... Leslie ye alternatif birseyse deneyeyim bende metabolzima sasirsin biraz...
slm kızlar 2 gündür yoğundum giremedim(geldiği gibi kayboldu demeyin:) ) bugün tartıldınız herelde önceki sayfaları okuyamadım ama kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler vhiç üzülmesin bu azimle eninde sonunda gitcek bu kilolar ben yarın tartılcam ama dün regl oldum kesin fazla çıkcam offf yaaa
Bugunki menumu yaziyorum
Sabah uyaninca: 2 adet kuru kayisi(metabolizmayi aktive etmek icin)
ve bir kupa sekersiz filtre kahve
Kahvalti: 1 adet kizarmis cavdar ekmegi
Bol maydanoz
Yarimdan biraz fazla domates
Biraz tulum peyniri
Kahvaltilik acili ezme
Gingkolu yesil cay esliginde
Ara:Biraz beyaz leblebi
Ceyrek ev yapimi az sekerli un kurabiyesi
Beyaz cay
Oglen: Oglen ne yiyecegimi bilmiyorum. Musli yesem bana kizarsiniz simdi siz....
Ben iflah olmam bir yandan da hafta sonu kahvaltiyi nerde yapsak ne yesek diye mekan arastirmasi yapiyorum...
dulcina spor ayakkabısı giymiyormusun yaparken leslie yi
Tibet artık iyice zorlamaya başladı, ben sabah kalkar kalmaz yapıyom ama gözümde büyüyo 11, 21 i düşünemiyom. 2. ve 4. hareketi hiç ama hiç sevmiyom.
Leslie yi yaparken çok korkuyom ben yaw, ayak sakatlamaktan, çok müsaittir benim ayaklar... Ama 8 dk lık kalça egzersizi yapınca sanki koşuyormuşum gibi ter döküyom.
Niveayı daha yapmak nasip olmadı... Bilindik hareketler ama
Benim 45 dk olanı, değişik egzersiz yapmak eğlenceli oluyo diye başlıcam, hem de değişik kasları çalıştırmış oluyoz kaydirigubbakcemile2 Kol çalıştırması benim için daha iyi yerimseniben, callan ı bırakmayacam tabi.
Genel olarak üst kısımda hafifte olsa bişiler çalışıyordu, öyle ağrı diyebileceğim bişi yok, yalnış yaptığım zamanlarda daha çok sırtım ağrımıştı. Az evvel hareketi yapayım dedim, artık alıştığımdan çok rahat yapıyorum. Çok hafif bi rahatsızlık oluyo, rahatsızlık denmez yani ona da, bugün callanı tam yaparken daha çok dikkat etcem, sonucu o zaman söylerim şulecim. Bi de ilk 2-3 gün vücutta ağrıya normal diyo, bugün yapmadan önce iyice bi izlersinBi de plates gibi karnı içine çekmene kasmana falan gerek yok callanda, tüm vücudu serbest bırakmalısın. İleri geri hareket ederken çok minik hareket etcen, sanki sabit duruyo gibi.
Ay iyi ya, her gün farklı bişi yapıyom ben artık, bi tek callan sabitBenimkilerle daha tanışmak nasıl olmadı :kedi:
Gözün aydın canım kaydirigubbakcemile3 Ben de en geç 2 hafta sonra görecem diye umuyom. bayanssulusmile
Hala ayarlayamadım o yüzden de yapmıyorum şulecim, yaparken spor ayakkabı tabanına çok benze bi terlik gibip ayağıma sabitliyorum lastikle (türk işi çözüm) yine de sakat tabi, şu ana kadar çok az yaptım böyle de zaten. Ama spor ayakkabılı da benim için sakat bi egzersiz çeşiti sanırım, evde düz yolda yürür gibi kontrollü olamıyo insan (benim ayak yapım çok sağlıklı değil)
Eğer kahvaltı içinse sorun yok benceOglen ne yiyecegime karar verdim, hatta hazirladim
1 adet kizarmis cavdar ekmegi
bol yesillikli nar eksili uzerine beyaz beynir corek otu ve keten tohumu dogranmis, yagsiz salata... Sizden korkuma musli yiyemedim
Ama hala haftasonu mekanlarini arastiriyorum
inş cnm ya ben bu hafta hiç bozmadım bakalım kaç çıkcam yrnn pazt söylerim zaten hafta sonu camları silcem birsürü temizlik yapcamm spor gibi olur valla;:)
sakatlanma konusun haklısınız hele 4 milde koşaraka hareket ettiği için..... ben sırıf evde spor yaparken giymek için spor ayakkabısı aldım.....ama keske yürüyüş için olandan alsaydım diyorum onların altı daha kalın ya
Kesinlikle öyle, cidden evde kontrollü yürüyemiyorsun ne kadar dikkat etsen de, ayakkabı genel olarak korur ama yine kontrolü kaybettiğin an risk altındasın. Kadının çenesine dalıyon bi süre sonra :))Tibet 15 tane yapiyom ama ben de pek severek yapmiyorum acikcasi. Bu hafta ara verecegim.LEslie yi spor ayakkabisi ile yaptigim halde sol bilegimi sakatladim. Esi kendimi kaptirip cok fazla zipladigimi soyluyor. Ama bence Leslie icin kalin tabanli jogging ayakkabi lazim. BEn ince tabanli spor ayakkabisi giyiyorum.Simdi korkarak yapiyorum Leslie yi. 5 milden 4 mile indim korkumdan. Ve eskisi kadar hizlanmiyorum....Ama leslie sakatlanmaya cok musait..
1 kiloluk dambıllarla netten gördüğüm her türlü hareketi çok sayıda yapıyom kafama göre. Onun dışında nette videolar var, ordan da öğreniyom hareket ama tabi kolla kaç adet çeşit olabilir ki...kol egzersizi için neler yapıyorsunuz? benim de kollarım vücuduma göre iriler
YASEMİİİİİİİİİİİİN tahlil sonucu?????????????
sakatlanma konusun haklısınız hele 4 milde koşaraka hareket ettiği için..... ben sırıf evde spor yaparken giymek için spor ayakkabısı aldım.....ama keske yürüyüş için olandan alsaydım diyorum onların altı daha kalın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?