kızlar ne zamandır yazmıyordum buraya
1 aydır kilom takılıp kaldı, hem diyettesin hemde kilon kıpırdamıyor sinir oluyor insan tabi,
şok mok napıyım 3 günlük diyet yapıp biraz kilo veriyim diyorum, havalarda iyice ısınmaya başladı
bikini zamanı çok yaklaştı
ya kızlar ben yine kilo almışım.... öfff 53.4 olmuştum bir güzel.. bu sabah tartıldım 54.1:çok üzgünüm:
şu gece gece peynir tabağı- şarap olaylarını acil bırakmalıyım..klava:
dün yediklerim geceye kadar fena değildi.Sabah = cornflakes + light süt
ara 1 kırmızı elma
12:30 = ıspanak yemeği+ yoğurt +1 dilim kepek ekmeği
ara 1 yeşil elma
akşam = iglo steam fresh sebze ( 100 kcal )
sonra gelsin şarap, gitsin peynir, cips, grisini ... offffkötükedihüso
sportie hoşgeldin canım nerelerdesin ya uzun zamandır yoksun? neler yapıyorsun ? bende senin gibiydimde bu hafta verebildim çok şükür , şok diyet filan yapmadım sadece spor tarzımı değiştirdim canım.hergün spor yapıyordum. bir gün yaptım diğer gün hafif çalıştım o kadar.umarım bu hafta sende vermiş olursun
psigo cuğum fıstık gibi gelinimiz varmış diyecekler tabii sayende canım , akşam yemeklerinde şu boğazını tut da iltifatları kap :jeyyar:
kızlar ben 3 günlük şok diyeti yapmayı planlıyorum
diyet listelerinde 3 günde 4 kilo başlığındaki listeyi aldım yarın başlıyorum
bikinileri giymeye başlıycaz, şöyle kendime güvenli bir şekilde çıkıyım ortaya diyorum
şimdi bal esmerciğim bir gün 40 dak aerobik-jimnastik yapıyorsam ertesi gün sadece yürüyüş yapıyorum diğer gün stepper ve twesterle çalışıyorum böyle sırayla birşeyler yapıyorum işde :)) hayatım benim kalçalar lopezle yarışıyordu ama küçüldüler haklısın , kalçaları birazcık daha küçültsem iyide göğüslerim çok büyük bedenime göre,düşünün 1,55 boy 65 cm bel 96 cm kalça 95 benden göğüs :1shok: kafamçokkarıştı
ahh kahorimacığım kolaylıklar dilerim canım sana ya hem evli olup hemde uzak olmak zor işdir heralde,sanırım guguzla aynı kaderi paylaşıyorsunuz. patatesine baharat da katıyormusun canım? öğle yemeği yerine yenebilir bence kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?