50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ne zamandır yazmıyordum buraya

1 aydır kilom takılıp kaldı, hem diyettesin hemde kilon kıpırdamıyor sinir oluyor insan tabi,

şok mok napıyım 3 günlük diyet yapıp biraz kilo veriyim diyorum, havalarda iyice ısınmaya başladı

bikini zamanı çok yaklaştı

bende bugün
klasik kahvaltı süt yumurta peynir dom.salatalık zeytin
öğlen bulgur pilavı yoğurt
erik
akşamda salata, mısır ekmeği yoğurt yiycem

Merhaba Sportie
Ben de aynısını düşünüyorum aslında. önümde 12 gün kaldı. sevgilime süpriz yapmak istiyorum. beni zayıf görsün beğensin...alkisalkisalkis

Sen nasıl bir şok diyet düşünüyorsun

benim aklımda çikolata rejimi ya da lahana çorbası var... :uhm:

sportie hoşgeldin canım nerelerdesin ya uzun zamandır yoksun? neler yapıyorsun ? bende senin gibiydimde bu hafta verebildim çok şükür , şok diyet filan yapmadım sadece spor tarzımı değiştirdim canım.hergün spor yapıyordum. bir gün yaptım diğer gün hafif çalıştım o kadar.umarım bu hafta sende vermiş olursun
psigo cuğum fıstık gibi gelinimiz varmış diyecekler tabii sayende canım , akşam yemeklerinde şu boğazını tut da iltifatları kap :jeyyar:

canım aynen benim durumum nisan ayının sonunda 53 lere düşnüştüm. sonra bir anda yine 54 oldum. şuanda da bu sınırlardayım. demek ki çok hızlı verdim ve biraz kaçırınca hemen de aldım.

şok diyetlerle ulaşıalcak sonuç aynen bu işte. 2-3 gün şok diyet yapıp tartıda kilo vermiş gibi görünüyoruz fakat aslında kaybettiğimiz yağ değil su oluyor. ben artık rakamlara tkaılmıyorum ama tabi yine 53 olsam çok iyi olacak. bir de şu bacaklarım incelse.

moonserose canım senin kalçalar bayağ bir ince duruyor ufalmış üstün de resmen.. spor olayını nasıl dengeledin. bana söyle ben de öyle yapayım. 1 gün yoğun bir gün hafif mi yapıyorsun tam olarak açıklayabilir misinalkisalkisalkis

kızlar ben 3 günlük şok diyeti yapmayı planlıyorum

diyet listelerinde 3 günde 4 kilo başlığındaki listeyi aldım yarın başlıyorum

bikinileri giymeye başlıycaz, şöyle kendime güvenli bir şekilde çıkıyım ortaya diyorum

canım hoşbuldum sağol,

ay ne olsun işte kilom takıldı kaldı. Yerinden oynatmak için şok diyet formülünü uygulayacağım bakalım

kıslar ben bişy yemiyrm ama hala yerimde sayıyorum folikasit içiyorum ondan mı oluyor anlamdım

kızlar şok diyet falan yapmayın.bakın bende hızlı kilo verdim.64 ten 57 ye düştüm sora hopp 3 kilo aldım.
sora da motive olunmuo benim gibi.eski kiloma döncem die paniğim şimdi.yavaş ama garanti zayıflayın derim.nacizane fikrim tabi

ya ben vejetaryenim.. bana göre değil maalesef o program... şok diyete 1-2 ? şok diyetci kalmasın ? var mı şok diyetci ? kalkıyoruz abla:roflol:

şimdi bal esmerciğim bir gün 40 dak aerobik-jimnastik yapıyorsam ertesi gün sadece yürüyüş yapıyorum diğer gün stepper ve twesterle çalışıyorum böyle sırayla birşeyler yapıyorum işde :)) hayatım benim kalçalar lopezle yarışıyordu ama küçüldüler haklısın , kalçaları birazcık daha küçültsem iyide göğüslerim çok büyük bedenime göre,düşünün 1,55 boy 65 cm bel 96 cm kalça 95 benden göğüs :1shok: kafamçokkarıştı

Moonserosecuğum
bu sistede göğüs küçültme diye bir link de var. bir ona bak istersen. ben doğal yollar ile göğüs büyütmeye bakıyorum tabi ki.. benim göğüsüm 84, ve göğüs kafesim geniş. yani 84 den bile küçük.75B bile dolduramıyorum, boşluk kalıyor.

Belki göğüs küçültmenin de bir yolu vardır. ayrıca göğüs süt bezi, yağ ve kastan oluşuyor. yağ gidince göğüsde belli bir oranda küçülüyor...yerimseniben

sağol canımŞeniz.Patatesin üzerine nane kıırmızı pul biber serpebilirsin.Biz daha çok bunu çayın yanına yapıyoruz çok az sulu dibinde.Yemek gibi değil.ÖptümŞeniz

günaydın hanımlar a.s. bu sabah çok mutluyum 51,3 olmuşumhihoyyythihoyyythihoyyyt uzun zamandır diyet yapıyorum geçenlerde ara vermiştim şimdi tekrar başladım lahana çorbamla tabiki bugüne kadar en güvendiğim diyet uygulamamyerimseniben malum düğünüme 2 ay kaldı artık hedef kiloma ulaşmam lazımkaydirigubbakcemile2 hepinize kolay gelsin görüşmek üzeresengözlerimebaksanab

kızlar günaydın.maşallah ne güzel kilo vermişiniz.
dün eve gittim annem çeşit çeşit gözleme yapmış.gatmer yapmış(bilirmisiniz bilmem gatmeri)
dayanamadım yine
sabah kahvaltıda da yedim
napcam ben ya nasıl zayıflıcam

günaydın kıslar ben yine kilo vermedim 55 i hala artık şok diyet felan yapıcam sıkıldım artık öyle ağır hiçirşey yemiyorum takıldım 55 de çok sinir bozucu bişey

gunaydin kizlar.

ben 300 gr almisim. 56,5 ciktim bu sabah.2 haftadir bir arpa boyu yol gidemedim yaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…