50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dulcinea tmm cnm benim iş yerinde benim bilgisayarda internette sorun var müdürünkinden giridiğim için herzaman giremiyom onun gitmesini bekliyorum hafta sonu bakçaklar internete kendi bilgisayarımda daha çok girerim
acaip motive oldum burda ben önceden diyet yaparken açlıktan oktay ustanın internet sitesindeki yemek tariflerni okuyodum:)hani gözüm doysa yeter diye artık boş vakit buldukça kk ya giriyorum
kimse konuşmadı senden başka burda benle o yüzden saol ilgin için arkadaşımmm

Eğer kahvaltı içinse sorun yok bence Ben bu işe cidden olarak şubatta başladım, belli bi saatten sonra yemeler cidden etkiliyo kiloyu, yerinde sayıyorsun sonra..

evet aksam gec ve agir yemek cok fena oluyor. Ben bir de sindiremiyorum, uykularim bile kaciyor. Esim de 7.30 dan once gelmiyor, ve bizim yememiz hep 8 i buluyor. ama bu konuda yapacak birsey yok cunku aksam yemegine beklemek istiyroum, tek birlikte yedigimiz ogun aksam yemegi sonucta...

Bi daha dikkat etmezsen böyle olur işte, sondan 1. spatz, dediydim ben sana kaydirigubbakcemile

http://**********.com/files/168313381/Nivea_Body_ile_Dinamik_Sabahlar_Join_to_AVI.avi

Aman iyi yahu, geçmiş olsun a.s.

Ben spora başlıcam kızlar, görüşmek üzere

Su anda indiriyorum ben de nivea nin cd sini. Iki farkli program var..

o yemek sitelerinden uzak dur canım ben gecen sene o sitelelre bakar bakar akşam evde uygulardım hiç iyi değiil şimdi mümkün oldukca asla uğramıyorum yemek sitelerine

:roflol: :roflol: Demek tarif ha, burayı keşfetmene çok sevindim, gerçekten çok işe yarıyoruz hepimiz birbirimiz için kaydirigubbakcemile5
Kilo verdikten sonra da kiloyu korumak için devam etcem zaten buraya...
Tabi arkadaşlarım için aynı zamanda olumunekankayizsmile

Benim midemde rahatsızlık olduğu için akşam yiyince sabahlıyorum mecburen, başka türlü eziyet çekiyorum, sen de eşini yalnız bırakma ama geç yat yerimseniben

Spatzcım
linki sağ tıklayıp kopyala, o site de malüm site zaten

hosgeldin cnm,
mesaj yigilmasi oluyor bazen gozden kaciriyoruz yeni gelen arkadaslari, bazen kusup gidiyorlar;
ama dulcineacim cok ilgilidir sagolsun; herkesle tek tek ilgilenir.

biz yazmiyorsak da sen yaz, dal aralara konusmalara;

;-)) kimseyi dislamayiz biz burda

ben geldiiiiiiiiiiiiiiii

internetimizdeki sorun yeni halledildi.
eee nasıl durumlar kilo alanlar verenler
53 grubu nasıl bu hafta 54 olmamıs lazımdı siz ne durumdasınız benim ki vahim

mrb yasemin sende cvp yazan ikinci kişi oldun saollll:) sen kaç kilosun kaç kilo olmak istiyoeun bide boyun kaç ayyy bunalttım galiba dahada bişey yazmasssınn hrlde;:)

kızlar soğolun msjlar için birazda benim yüzümde fazla giremiyorum şimdi çıkmam lazım neyazııkii toplantı var öğleden snra görüşürüz kıslarrrr

ben geldiiiiiiiiiiiiiiii

gel benim yarismaci arkadasim;
spatz kilo(su?) almis,
ben 100 gr verdim,
dulci 400 gr vermis,

su ana kadar aranizda dulci 1. gibi duruyor, sen ne alemdesin?

Gull spora kaçcam diye acele ediyordum mesajını eksik okumuşum :kedi: En güzel kısmını kaçırmışım yahu o yüzden sempatiksalakcinni

Rica ederim canım, sen hele buraya iyicene alış, o zaman sana da yeri gelince yazmam sempatiksalakcinni, şahsen bana yazılmayınca ben direkt gitceğim için yeni gelenlere ayrı özen gösteriyorum yerimseniben Hepimiz yaza güzel fizikle girek bayanssulusmile

ben geldiiiiiiiiiiiiiiii

Söyle de kız hemen spora başlayam, ben 55.6, 400 gram verdim toplamda. Katrece süper vermiş, 53 lü kiloda.

mrb yasemin sende cvp yazan ikinci kişi oldun saollll:) sen kaç kilosun kaç kilo olmak istiyoeun bide boyun kaç ayyy bunalttım galiba dahada bişey yazmasssınn hrlde;:)

yok canım niye bunalayım burada niye yazışıyorum bazen bende senin gibi hissederim bazende peperın dediği gibi atlarım muhabbetenaniknanik canım ben buraya ekim ayında geldim 59 kiloda :hulya: o gün bu gündür bi alıp bi veriyorum bilmiyorumkismile iradesiz biriyim senin anlıycannn :1ninca: boyum 1.60 hedef 56 yaşım 33 olduğundan daha fazlasında gözüm yok 55 olursamda geri çevirmem amasempatiksalakcinni

en azından kilo almadan kışı çıkardım yaa ona şükrediyom:Saruboceq:
senin boy ve kilon kaç canımolumunekankayizsmile

ben geldiiiiiiiiiiiiiiii

hoşgellldiiiiiiiiinnnn:teytey:

ama ben gidiyooom yemek yapmam lazıımm(( sonra görüşürüzzzz

Su anda indiriyorum ben de nivea nin cd sini. Iki farkli program var..

nerden indiyorsun? özelden atar mısın linki?

sana mesaj attım malum siteyi sordum dalsimdelikafadulden

spatzcim,

kilo almamissindir insallah sudur o 300 gr.

olabilir canım, çünkü dün tartıldığımda 54.9'dum, bugun 55.1.bi günde o kadar oynamazki ya..bir de bu hafta hem yemeği abarttım hem spor yapmadım. aldıysam bile bileğimin hakkıyla aldım yani:roflol:

Sensewitch normal callan yapmadan süperine geçme canım, anchusa sen de klikcim gibi, yürüyüşlerini akşam yemeğinden sonra mı yapıyorsun?

ok cnm normali yapıcam

akşam yemezsen böyle olurr zaten zor dayanmışsındır belli... alsanaalsanasmile aklinialirimsmile

cnm öğlen biraz daha doyurucu bişiy ye derim sen bilirsin yine de çünkü 8 de yicen akşam yemeğini ve öğlen az yediğinden çok acıkıcan muhtemelen doymıcan :kedi:

sen bilirsin yine de ..

anchusa buldun mu kahvalti icin yer?

benim de aklima soktun esimle konustum az once, pazar sabah biz de gidicez kahvaltiya.. nereye gitsek acaba? anadolu yakasi icin var mi onerilerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…