Eğer kahvaltı içinse sorun yok benceBen bu işe cidden olarak şubatta başladım, belli bi saatten sonra yemeler cidden etkiliyo kiloyu, yerinde sayıyorsun sonra..
Bi daha dikkat etmezsen böyle olur işte, sondan 1. spatz, dediydim ben sana kaydirigubbakcemilebir tek eşek sPatz kilo almış gördüğüm kadarıyla. oklavayla dövmek lazım onu. nasıl da götürdü pizzaları,mantılarıklava:
nivea cd'sini bi kaç yerde daha duymuştum. şekillendiriyor diye.internette videosunu bulabilir miyiz ki onun ?
geldim canım biraz geçmişe bakim dedimde :ecrin_bebek:
fıstık gibi canım !!!!!! o hallerin neydi diceksin şincik hemen cevaplayayım boshayallersmile
ben sağlık ocağına gittim tahlillerde orada yapıldı dolayısıyla vitamin tahlili yokmuş zaten normal değerlere bakıldı hepsi çok iyi tahlili yapan dr yoktu seninkisi bahar yorgunluğu dedi ((( zaten bende biliyorum yaniiiiiiiiiiiii)))) neyse
ben 2 ay kadar önce ayran detox u yaptığımı ve yaptıktan sonra kendimi çok dinç hissettiğimi söyledim bununda magnezyumla alakalı olduğunu ilettim dr ave ilaçlarımı aldım
istemesem yazmıyordu yaaa:1shok:
bir tek eşek sPatz kilo almış gördüğüm kadarıyla. oklavayla dövmek lazım onu. nasıl da götürdü pizzaları,mantılarıklava:
nivea cd'sini bi kaç yerde daha duymuştum. şekillendiriyor diye.internette videosunu bulabilir miyiz ki onun ?
dulcinea tmm cnm benim iş yerinde benim bilgisayarda internette sorun var müdürünkinden giridiğim için herzaman giremiyom onun gitmesini bekliyorum hafta sonu bakçaklar internete kendi bilgisayarımda daha çok girerim
acaip motive oldum burda ben önceden diyet yaparken açlıktan oktay ustanın internet sitesindeki yemek tariflerni okuyodum:)hani gözüm doysa yeter diye artık boş vakit buldukça kk ya giriyorum
kimse konuşmadı senden başka burda benle o yüzden saol ilgin için arkadaşımmm
dulcinea tmm cnm benim iş yerinde benim bilgisayarda internette sorun var müdürünkinden giridiğim için herzaman giremiyom onun gitmesini bekliyorum hafta sonu bakçaklar internete kendi bilgisayarımda daha çok girerim
acaip motive oldum burda ben önceden diyet yaparken açlıktan oktay ustanın internet sitesindeki yemek tariflerni okuyodum:)hani gözüm doysa yeter diye artık boş vakit buldukça kk ya giriyorum
evet aksam gec ve agir yemek cok fena oluyor. Ben bir de sindiremiyorum, uykularim bile kaciyor. Esim de 7.30 dan once gelmiyor, ve bizim yememiz hep 8 i buluyor. ama bu konuda yapacak birsey yok cunku aksam yemegine beklemek istiyroum, tek birlikte yedigimiz ogun aksam yemegi sonucta...
ben geldiiiiiiiiiiiiiiii
internetimizdeki sorun yeni halledildi.
eee nasıl durumlar kilo alanlar verenler
53 grubu nasıl bu hafta 54 olmamıs lazımdı siz ne durumdasınız benim ki vahim
ben geldiiiiiiiiiiiiiiii
mrb yasemin sende cvp yazan ikinci kişi oldun saollll:) sen kaç kilosun kaç kilo olmak istiyoeun bide boyun kaç ayyy bunalttım galiba dahada bişey yazmasssınn hrlde;:)
ben geldiiiiiiiiiiiiiiii
Su anda indiriyorum ben de nivea nin cd sini. Iki farkli program var..
:roflol: :roflol: Demek tarif ha, burayı keşfetmene çok sevindim, gerçekten çok işe yarıyoruz hepimiz birbirimiz için kaydirigubbakcemile5
Kilo verdikten sonra da kiloyu korumak için devam etcem zaten buraya...
Tabi arkadaşlarım için aynı zamanda olumunekankayizsmile
Benim midemde rahatsızlık olduğu için akşam yiyince sabahlıyorum mecburen, başka türlü eziyet çekiyorum, sen de eşini yalnız bırakma ama geç yat yerimseniben
Spatzcım linki sağ tıklayıp kopyala, o site de malüm site zaten
spatzcim,
kilo almamissindir insallah sudur o 300 gr.
Sensewitch normal callan yapmadan süperine geçme canım, anchusa sen de klikcim gibi, yürüyüşlerini akşam yemeğinden sonra mı yapıyorsun?
dunku menum
sabah
yarim simit,
peynir, 1 haslanmis yumurta
1 ad. y.zeytin, maydonoz, domates salatalik,
3-4 fincan bitki cayi
ara
meyve slatasi (cilek , kivi)
ogle (saat 16)
1 kase tahrana corbasi
1 tabak dovulmus findikli eriste
aksam
yok
ara
sekersiz cay
1 tane browni (pismanim)
gece (saat 11 gibi)
meyve salatasi (muz, kivi,elma)
Oglen ne yiyecegime karar verdim, hatta hazirladim
1 adet kizarmis cavdar ekmegi
bol yesillikli nar eksili uzerine beyaz beynir corek otu ve keten tohumu dogranmis, yagsiz salata... Sizden korkuma musli yiyemedim
Ama hala haftasonu mekanlarini arastiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?