ok cnm normali yapıcam
akşam yemezsen böyle olurr zaten zor dayanmışsındır belli... alsanaalsanasmile aklinialirimsmile
..
anchusa buldun mu kahvalti icin yer?
benim de aklima soktun esimle konustum az once, pazar sabah biz de gidicez kahvaltiya.. nereye gitsek acaba? anadolu yakasi icin var mi onerilerin?
anchusa buldun mu kahvalti icin yer?
benim de aklima soktun esimle konustum az once, pazar sabah biz de gidicez kahvaltiya.. nereye gitsek acaba? anadolu yakasi icin var mi onerilerin?
fenerbahçe parkı çok güzel peppercim onun içinde bir yer var, açık büfe bruch veriyor. adı romantika olabilir, tam hatırlayamadım şimdi. ay ben se sevgilime söyliyim biz de gidelim yaaaopuyorumnanaktan
Hehehe.. ne kotuyum ya.aklinda olmayani aklina soktum.. Gecen hafta emirgan korusundaydik ve tarabyada kahvalti ettik. Bu hafta anadolu yakasinda yapacagiz biz de kahvaltiyi. anadolu yakasinda Cengelkoydeki cinaralti cay bahcesine gidiyoruz biz, cok da seviyoruz. tiki bir yer degil, gayet samimi bir mekan. ama bu hafta otagtepedeki cay bahcesini deneyelim diyorum. Birde hidiv kasrinda var anadolu yakasinda acik bufe kahvalti. Bazen de oraya gidiyoruz...
Hehehe.. ne kotuyum ya.aklinda olmayani aklina soktum.. Gecen hafta emirgan korusundaydik ve tarabyada kahvalti ettik. Bu hafta anadolu yakasinda yapacagiz biz de kahvaltiyi. anadolu yakasinda Cengelkoydeki cinaralti cay bahcesine gidiyoruz biz, cok da seviyoruz. tiki bir yer degil, gayet samimi bir mekan. ama bu hafta otagtepedeki cay bahcesini deneyelim diyorum. Birde hidiv kasrinda var anadolu yakasinda acik bufe kahvalti. Bazen de oraya gidiyoruz...
evet biz de çınaraltı çay bahçesine gidiyoruz bazen. orası da güzel. ama çok kalabalık oluyor böyle güzel havalardamafoldumben
cnm öğlen biraz daha doyurucu bişiy ye derim sen bilirsin yine de çünkü 8 de yicen akşam yemeğini ve öğlen az yediğinden çok acıkıcan muhtemelen doymıcan :kedi:
sen bilirsin yine de ..
rezervasyon gerekiyor mu? cinaralti ya da romantika icin?
otağtepedeki yer nasıl ? benim eski işyerim kavacıkta olduğu için biraz biliyorum oraları, ama o dediğiniz çay bahçesini bilmiyorum ?
biz oraya kahvaltiya degilde gecen yaz isten erken ciktigimiz bir aksamustu gitmstik, cok cok guzeldi,
ulasimi da kolaydi .
adini hatirlamiyorum ama simdi, internetten bulurum istersen
Cay bahcesi degil tam zaten. Ama ben de hic gitmedim henuz. Insallah bu hafta sonu gidip fikrimi soylerim.otağtepedeki yer nasıl ? benim eski işyerim kavacıkta olduğu için biraz biliyorum oraları, ama o dediğiniz çay bahçesini bilmiyorum ?
Cay bahcesi degil tam zaten. Ama ben de hic gitmedim henuz. Insallah bu hafta sonu gidip fikrimi soylerim.
Pasalimanina dogru.Adi otagtepe cafe kavacikta imis. Orasi da acik bufeymis. bir de asagida guzelcehisarda bir mekan var.Guzelcehisar cafe diye...
Anadolu da birde fehmi pasa korusu varmis...
Gordugunuz gobek durup dururken buyumuyor kizlar. Avrupa yakasini sorsaydiniz daha aydinlatici olurdum ama anadolu yakasinda ki yeme mekanlari konusunda performansimi gelistimem lazim daha...
kiz o fethi pasa korusu
:roflol:
niye guluyorum gecen bi arkadasim da yanlis soylemisti, gulmustuk de o geldi aklima..
evet cay bahcesi degil otagtepedeki yer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?