50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masallah kizlar baya cene calmissiniz sabahtan beri :)) size yetisilmez:))

herkes hergun ne yedigini yazsa daha iyi olmazmi kizlar???en azindan fikir aliriz birbirimizden? ne dersiniz??

canim zaten hergun yaziyoruz yediklerimizin listesini...

arada baska konuşlara da daliyoruz ama o kadar olur.

gel benim yarismaci arkadasim;
spatz kilo(su?) almis,
ben 100 gr verdim,
dulci 400 gr vermis,

su ana kadar aranizda dulci 1. gibi duruyor, sen ne alemdesin?

benim de dulciden aşağı kalır yanım yok canım
55,3- 55,4 çıktım
ben yine fazla olanı baz alacağım.

Söyle de kız hemen spora başlayam, ben 55.6, 400 gram verdim toplamda. Katrece süper vermiş, 53 lü kiloda.

canım net gitmişti kaç gündür ondan giremedim
açılınca da çocuk bulaşık çamaşır ancak geri döndüm
anneeeeeeeeeee diye çekiştiriyo benimki onun gönlünü yapmadan oturursam eğer

hoşgellldiiiiiiiiinnnn:teytey:

ama ben gidiyooom yemek yapmam lazıımm(( sonra görüşürüzzzz

sen yemeğini yapmışsındır şimdiye
ne yaptın bakim.
ojbulduk

fethi paşa korusunda güneşin doğuşuda bi başkadır hani :çok üzgünüm: ah istanbul özledim seni be

Pardon fethi pasaya saygisizlik ettim.. Fehmi kulaga daha hos gelmidti halbuki...

fethi pasa korusuna piknige gidin ..

biz esimle evlenmeden once gitmistik; piknik sepetimizi hazirlayip.. cokzevkli oluyor.

off yaa yaz gelsin de gezelim..

ayy bir de vanikoy coookkk guzel.. bogazda, kanlicaya yakin, biz hidiv kasrina gittigimiz gun donuste kaybolup yanlislikla kanlicaya inmistik ordan da vanikoyu tesadufen bulmustuk , yine evlenmeden once (yahu evlenmeden once daha cok geziyormusuz sanki)

kahvalti icin cafeler var,

kahvaltidan sonra yan taraf da bogaza sifir bir yesil alan var, cimlerin uzerine uzanin, oturun, gazete okuyun, piknik yapin... super bir yer yaaaa..

kellogs k bar
+ krep+ salam,

kizlar daha iyi bilirler ama biraz kalorik (bu kelimenin ingilizcesi guzel d, turkceye boyle cevirince guzel durmuyo sanki diymi ya ) olmus sanki ..

aran ve ogle yemegin guzel.

kahvalti icin;

domates, salatalik, maydozoz; yesil cay tavsiye ederiz..

yerimseniben

Bak simdi cok heves ettim bu koruya...Biz hafta sonu kendimizi sokaklara vuruyoruz. Yoksa cok bunaliyorum. Zaten alismaya calisiyorum buraya, hayatim tamamen degisti, arkadaslarim yurtdisinda kaldi. esim de bunun farkinda mumkun oldugunca hafta sonu eve sokmuyor beni sagolsun...Istanbul o kadar guzel bir sehir ki doyamiyorsun zaten, sonu da yok..GEz gez bitmez...

canim kellogs k barre degil sutle karistirilandan krep ve salami sabah cok erken yedim 7 gibi 3 saat sonrada kellogs k 100 ml sutle karistirip yedem 160 kalori
oglumdan dolayi cok erken kalkiyorum dolayisiyla kahvaltilarim cok erken oluora.s

kahvaltida tavsiye ettiklerini yiyorum genelde
gunluk kahvalti menum su aslinda 4-5 zeytin,1 haslanmis yumurta (hergun degil bu)
1 domates yarim salatalik 1 kibrit kutusu peynir ve 2 dilim cavdar ekmegia.s

ama vakit bulamayinca ve oglum durmazsa kellogs k:sinifsinif:

:roflol:evet canım fethi paşa da güzel oluyor, geçen sene bu zamanlar gitmiştim. mis gibi laleler, kuş sesleri...insanın içi açılıyor. ama oranında ortamını sevmiyorum ben pek fazla.

dimi yaa kahvaltı içi bile bu kadar mekana giderken, o göbek nası küçük kalabilir ki:kedi:

teşekkür ederim tatlım.

evvet cemile sultan'a ben de gitmiştim, bence en güzeli orası hattavereliniortak

o zaman gayet iyi cnm.

simdi kac kilosun?

kilo verdin mi bu topige takildigindan beri? ne kadar?

o zaman gayet iyi cnm.

simdi kac kilosun?

kilo verdin mi bu topige takildigindan beri? ne kadar?

ben 67 kiloydum diyete basladigimda simdi 63.7...5 li rakamlara gecemedim henuz ama burasi beni daha iyi motive eder diye dusundugum icin buraya takiloyorum a.s
herkes 5 li rakamlardaya o acidan yani

iyi yapiyorsunuz cnm;

benim esim bu kis 3 ay kursa gitti, her h.sonu kurstaydi, o yuzden gidemedik hicbiyere,

simdi kurs bitti, bahar da geiyor,

insallah sagligimiz yerinde olur da gezeriz..

ne zamandir yapiyorsun peki:uhm: bende vakit buldukca yapayim bari

onbesgun her gun yapti. Sonra iki gunde bire indirdim. 3 haftadir yapiyorum. 3 kilo verdim. 5 mil ya da fast 4 miles i yapiyorum ben...5 mili her gun yaptigim hafta 1.5 kilo verdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…