masallah kizlar baya cene calmissiniz sabahtan beri :)) size yetisilmez:))
herkes hergun ne yedigini yazsa daha iyi olmazmi kizlar???en azindan fikir aliriz birbirimizden? ne dersiniz??
gel benim yarismaci arkadasim;
spatz kilo(su?) almis,
ben 100 gr verdim,
dulci 400 gr vermis,
su ana kadar aranizda dulci 1. gibi duruyor, sen ne alemdesin?
Söyle de kız hemen spora başlayam, ben 55.6, 400 gram verdim toplamda. Katrece süper vermiş, 53 lü kiloda.
hoşgellldiiiiiiiiinnnn:teytey:
ama ben gidiyooom yemek yapmam lazıımm(( sonra görüşürüzzzz
Cay bahcesi degil tam zaten. Ama ben de hic gitmedim henuz. Insallah bu hafta sonu gidip fikrimi soylerim.
Pasalimanina dogru.Adi otagtepe cafe kavacikta imis. Orasi da acik bufeymis. bir de asagida guzelcehisarda bir mekan var.Guzelcehisar cafe diye...
Anadolu da birde fehmi pasa korusu varmis...
Gordugunuz gobek durup dururken buyumuyor kizlar. Avrupa yakasini sorsaydiniz daha aydinlatici olurdum ama anadolu yakasinda ki yeme mekanlari konusunda performansimi gelistimem lazim daha...
canim zaten hergun yaziyoruz yediklerimizin listesini...
arada baska konuşlara da daliyoruz ama o kadar olur.
Pardon fethi pasaya saygisizlik ettim.. Fehmi kulaga daha hos gelmidti halbuki...
Pardon fethi pasaya saygisizlik ettim.. Fehmi kulaga daha hos gelmidti halbuki...
Kizlar bugun bu saate kadar yediklerim:
sabah 1 kase kellogs k 1 tane (incecik ve kucuk) krep 1 kk peynir ve 2 dilim salam:kedi:
ara 3 ceviz yarim avuc kuru uzum
ogle 1 kase corba, yarim kase yogurt ve 1 dilim ekmek
kizlar yorum yapin hadi yedilerime
olumlu veya olumsuz yorumlarinizi bekliyorum...tavsiyelerinizideyerimseniben
sabah kahvaltim her zaman boyle degil yalniz...oglumdan vakit bulamayinca boyle sadece)
Bak simdi cok heves ettim bu koruya...Biz hafta sonu kendimizi sokaklara vuruyoruz. Yoksa cok bunaliyorum. Zaten alismaya calisiyorum buraya, hayatim tamamen degisti, arkadaslarim yurtdisinda kaldi. esim de bunun farkinda mumkun oldugunca hafta sonu eve sokmuyor beni sagolsun...Istanbul o kadar guzel bir sehir ki doyamiyorsun zaten, sonu da yok..GEz gez bitmez...fethi pasa korusuna piknige gidin ..
biz esimle evlenmeden once gitmistik; piknik sepetimizi hazirlayip.. cokzevkli oluyor.
off yaa yaz gelsin de gezelim..
ayy bir de vanikoy coookkk guzel.. bogazda, kanlicaya yakin, biz hidiv kasrina gittigimiz gun donuste kaybolup yanlislikla kanlicaya inmistik ordan da vanikoyu tesadufen bulmustuk , yine evlenmeden once (yahu evlenmeden once daha cok geziyormusuz sanki)
kahvalti icin cafeler var,
kahvaltidan sonra yan taraf da bogaza sifir bir yesil alan var, cimlerin uzerine uzanin, oturun, gazete okuyun, piknik yapin... super bir yer yaaaa..
kizlar su leslie nin faydasini goren varmi gercekten????en fazla ne kadar yapabiliyorsunuz gunde???
kellogs k bar
+ krep+ salam,
kizlar daha iyi bilirler ama biraz kalorik (bu kelimenin ingilizcesi guzel d, turkceye boyle cevirince guzel durmuyo sanki diymi ya ) olmus sanki ..
aran ve ogle yemegin guzel.
kahvalti icin;
domates, salatalik, maydozoz; yesil cay tavsiye ederiz..
yerimseniben
Cay bahcesi degil tam zaten. Ama ben de hic gitmedim henuz. Insallah bu hafta sonu gidip fikrimi soylerim.
Pasalimanina dogru.Adi otagtepe cafe kavacikta imis. Orasi da acik bufeymis. bir de asagida guzelcehisarda bir mekan var.Guzelcehisar cafe diye...
Anadolu da birde fehmi pasa korusu varmis...
Gordugunuz gobek durup dururken buyumuyor kizlar. Avrupa yakasini sorsaydiniz daha aydinlatici olurdum ama anadolu yakasinda ki yeme mekanlari konusunda performansimi gelistimem lazim daha...
spatz
canim,
isyerimiz avrupa yakasinda, isyerinden ciktik arabayla,
1. kopruden gittik,
kopruden sonraki ilk cikistan sagdan cikiyorsun (uskudar tabelasi sanirim.) yokus cikiyorsun sonra devamli, otagtepe tabelalari var, yokusun sonunda da cafeler var zaten..
anadolu yakasindan giderken de kavacik koprusunden gidilebilir sanirim.
hatirladigim kadariyla ulasim boyleydi canimcim.
bir yer onerisi daha; cemile sultan korusu.. anadolu yakasinda.
benim albumumdeki yesil gomlekli fotolarim burdan ;-))
mehay ben iki gunde bir bir saat yapiyorum leslie. faydasini da cok gordum.
bu msjini sonradan gordum.
hee, okey o zaman..
zaten oglun sana bu kalorileri harcatiyordur fazlasiyla
canim kellogs k barre degil sutle karistirilandan krep ve salami sabah cok erken yedim 7 gibi 3 saat sonrada kellogs k 100 ml sutle karistirip yedem 160 kalori
oglumdan dolayi cok erken kalkiyorum dolayisiyla kahvaltilarim cok erken oluora.s
kahvaltida tavsiye ettiklerini yiyorum genelde
gunluk kahvalti menum su aslinda 4-5 zeytin,1 haslanmis yumurta (hergun degil bu)
1 domates yarim salatalik 1 kibrit kutusu peynir ve 2 dilim cavdar ekmegia.s
ama vakit bulamayinca ve oglum durmazsa kellogs k:sinifsinif:
o zaman gayet iyi cnm.
simdi kac kilosun?
kilo verdin mi bu topige takildigindan beri? ne kadar?
Bak simdi cok heves ettim bu koruya...Biz hafta sonu kendimizi sokaklara vuruyoruz. Yoksa cok bunaliyorum. Zaten alismaya calisiyorum buraya, hayatim tamamen degisti, arkadaslarim yurtdisinda kaldi. esim de bunun farkinda mumkun oldugunca hafta sonu eve sokmuyor beni sagolsun...Istanbul o kadar guzel bir sehir ki doyamiyorsun zaten, sonu da yok..GEz gez bitmez...
ne zamandir yapiyorsun peki:uhm: bende vakit buldukca yapayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?