peki cok terliyormusun yaparken?oda onemli cunku
ne zamandir yapiyorsun peki:uhm: bende vakit buldukca yapayim bari
Terliyorum ama cok degil.Esim daha cok terliyor benden... mutlaka spor ayakkabisiyla yap. Sakatlanmaya musait bir program
onbesgun her gun yapti. Sonra iki gunde bire indirdim. 3 haftadir yapiyorum. 3 kilo verdim. 5 mil ya da fast 4 miles i yapiyorum ben...5 mili her gun yaptigim hafta 1.5 kilo verdim
Terliyorum ama cok degil.Esim daha cok terliyor benden... mutlaka spor ayakkabisiyla yap. Sakatlanmaya musait bir program
Bende her akşam yemekten sonra 45 dk leslie yapıyorum.yaklaşık 3 haftadır. ve çok da memnun kaldım.
canim simdi dusunuyorum da,
benim belimi de leslie sakatladi sanirim;
cunku pilatesi cok yavas ve dikkatli yapiyordum, hem de 2,5-3 ay pilates yaptim bisey olmamisti;
sonra leslie ye basladim, bel agrilarim basladi..
bi ara belim gecmisti;
esimle 4-5 kilo verdiren programina basladik leslienin 3 gun yaptik yeniden belim agridi (hatta esimin de beli agridi bikac gun)
simdi cozuldu olay...
hangisini yapıyorsun anchusa ? kaç mil?
doymuyorum doymuyorum doymuyorum
napıcam yaaa uffffffffffff
sabah
3 kayısı kurusu
1 incir kurusu
2 fincan 5 i 1 yerde çay
1 dilim kepek ekmek
1 adet kokteyl sosis (hiç sevmem eşim almış)
1 çatal acuka
1 adet zeytin
1 çatal beyaz peynir
1 adet kaşar peynir
ara
1 adet yeşil elma
2 kuru incir
ara
1 adet tadımca bar
öğle
1 öksüzdoyuran kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
ara
yeşil elma
ara
yeşil elma
şimdi ülker goldenin kapağını açıp kokladım
canım neler istiyor neler niye doymuyorum yaa mensim filanda yakın değil
su corek otuna ben de baslayayim.
sabah aksam ac karnina 1 cay kasigi agzimizda cigneyerek yutsak ? olur mu cnm..
ok bali azaltiyorum
ahh ne guzel aksam yemegi de yememistim, esim getirdi browniyi, bastan cikardi beni..
biz onlarla yaris yapiyorduk cnm, o yuzden rakip diyorum onlara))
Bugunki menumu yaziyorum
Sabah uyaninca: 2 adet kuru kayisi(metabolizmayi aktive etmek icin)
ve bir kupa sekersiz filtre kahve
Kahvalti: 1 adet kizarmis cavdar ekmegi
Bol maydanoz
Yarimdan biraz fazla domates
Biraz tulum peyniri
Kahvaltilik acili ezme
Gingkolu yesil cay esliginde
Ara:Biraz beyaz leblebi
Ceyrek ev yapimi az sekerli un kurabiyesi
Beyaz cay
Oglen: Oglen ne yiyecegimi bilmiyorum. Musli yesem bana kizarsiniz simdi siz....
Ben iflah olmam bir yandan da hafta sonu kahvaltiyi nerde yapsak ne yesek diye mekan arastirmasi yapiyorum...
Merhaba kızlar, kilo veren herkesi kutluyorum, veremeyenlere ya da az veren arkadaşlara da pes etmek yok diyorum, kilo alanlara geçmiş olsun a.s.
Bana gelince günlük tartılarımda 100 er 100 er vererek, toplamda 1 haftada ancak 400 gram verebildim. 55.6 kiloyum. Bu hızla nisan sonuna kadar 53 lü kiloları ancak rüyamda görürüm boshayallersmile
Bugün sabah kahvaltısında sadece kocaman dilim (2 dilim sayılır sanırım) pasta yedim, ve malzemesi o kadar boldu ki.... (çikolatalı fıstıklar) E artık bu abur cuburla en az 2 hafta abur cubur yemem sempatiksalakcinni Bugün spor yapacam tabi bol bol. hihoyyyt
ogle
1 kase ezogelin corba,
salata
yarim tabak yogurtlu ispanak
Gıdı kısmını çalıştırıyo biraz da boynu hiç zorlamıyo, boyun ısınmalarını yapmıyorsun o yüzden mi acaba... ya da yanlış yapıyorsun dediğin gibi.
ben gordum, 100 gr farkla da olsa..
)
cok guzel bir duygu gercekten ama ben de simdi artik 53 lu kilolari gormek istiyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/325884-naz-elmasin-nefes-dizisindeki-sac-rengi.html
kizlar ben saclarimi naz elmasin rengine boyatmistim, ama bir ton daha acik olmus benimki..
yarin kuafore gidicem, yeniden boyaticam... guzel diy mi bu renk ??
Tibet artık iyice zorlamaya başladı, ben sabah kalkar kalmaz yapıyom ama gözümde büyüyo 11, 21 i düşünemiyom. 2. ve 4. hareketi hiç ama hiç sevmiyom.
)
Oglen ne yiyecegime karar verdim, hatta hazirladim
1 adet kizarmis cavdar ekmegi
bol yesillikli nar eksili uzerine beyaz beynir corek otu ve keten tohumu dogranmis, yagsiz salata... Sizden korkuma musli yiyemedim
Ama hala haftasonu mekanlarini arastiriyorum
geldim canım biraz geçmişe bakim dedimde :ecrin_bebek:
fıstık gibi canım !!!!!! o hallerin neydi diceksin şincik hemen cevaplayayım boshayallersmile
ben sağlık ocağına gittim tahlillerde orada yapıldı dolayısıyla vitamin tahlili yokmuş zaten normal değerlere bakıldı hepsi çok iyi tahlili yapan dr yoktu seninkisi bahar yorgunluğu dedi ((( zaten bende biliyorum yaniiiiiiiiiiiii)))) neyse
ben 2 ay kadar önce ayran detox u yaptığımı ve yaptıktan sonra kendimi çok dinç hissettiğimi söyledim bununda magnezyumla alakalı olduğunu ilettim dr ave ilaçlarımı aldım
istemesem yazmıyordu yaaa:1shok:
aynen cn bugun ben de..
16/04
sabah
2 dilim kepek ekmegi,
1 k.k.beyaz peynir
2 ad. y.zeytin
1 kucuk bal
ara
1 kuru kayisi,
1 kuru incir,
2-3 kuru uzum
ogle
1 kase ezogelin corba,
salata
yarim tabak yogurtlu ispanak
ara
1 cay bardagi light sut
2 ad. Mavi yesil keten tohumlu
Ara
1 kepekli tost
Aksam
esim aradi,
yollar ralli yuzunden kapaliymis, tarifk de ac kalma biseyler al yanina dedi,
bir kepekli b.peynirli tost yedim ben de, ac ac cikmayim diye.
aksam yememem lazim diy mi? :-(
Ben bu renge bayilirim ama tutturmak cok zor.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/325884-naz-elmasin-nefes-dizisindeki-sac-rengi.html
kizlar ben saclarimi naz elmasin rengine boyatmistim, ama bir ton daha acik olmus benimki..
yarin kuafore gidicem, yeniden boyaticam... guzel diy mi bu renk ??
doymuyorum doymuyorum doymuyorum
napıcam yaaa uffffffffffff
sabah
3 kayısı kurusu
1 incir kurusu
2 fincan 5 i 1 yerde çay
1 dilim kepek ekmek
1 adet kokteyl sosis (hiç sevmem eşim almış)
1 çatal acuka
1 adet zeytin
1 çatal beyaz peynir
1 adet kaşar peynir
ara
1 adet yeşil elma
2 kuru incir
ara
1 adet tadımca bar
öğle
1 öksüzdoyuran kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
ara
yeşil elma
ara
yeşil elma
şimdi ülker goldenin kapağını açıp kokladım
canım neler istiyor neler niye doymuyorum yaa mensim filanda yakın değil
dulcinea tmm cnm benim iş yerinde benim bilgisayarda internette sorun var müdürünkinden giridiğim için herzaman giremiyom onun gitmesini bekliyorum hafta sonu bakçaklar internete kendi bilgisayarımda daha çok girerim
acaip motive oldum burda ben önceden diyet yaparken açlıktan oktay ustanın internet sitesindeki yemek tariflerni okuyodum:)hani gözüm doysa yeter diye artık boş vakit buldukça kk ya giriyorum
kimse konuşmadı senden başka burda benle o yüzden saol ilgin için arkadaşımmm
ben geldiiiiiiiiiiiiiiii
internetimizdeki sorun yeni halledildi.
eee nasıl durumlar kilo alanlar verenler
53 grubu nasıl bu hafta 54 olmamıs lazımdı siz ne durumdasınız benim ki vahim
Söyle de kız hemen spora başlayam, ben 55.6, 400 gram verdim toplamda. Katrece süper vermiş, 53 lü kiloda.
nerden indiyorsun? özelden atar mısın linki?
sana mesaj attım malum siteyi sordum dalsimdelikafadulden
olabilir canım, çünkü dün tartıldığımda 54.9'dum, bugun 55.1.bi günde o kadar oynamazki ya..bir de bu hafta hem yemeği abarttım hem spor yapmadım. aldıysam bile bileğimin hakkıyla aldım yani:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?