50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eee nabersınız öldüm bittim bugun daha yeni oturuyorum ne yogun gundu ya yogunluktan hıcbırseyde yıyemedım zaten ohaoldumsmile

Selaam, yaptıklarım:

1. Tibet

2. Nivea

3. Callanetics

4. Umarım dambılla da çalışcam, dün hiç yapmadım.

Nivea nın en baştaki zıplamalı hareketlerini yapmıyom ama, ayakkabısız sakat hareketler. 8*2 set halinde yapıyorlar, o yüzden zorlanmadan her bi yeri çalıştırıyon. Kol çalıştırmıyorlar ama, karın, bacak ve kalça. Alt karın hareketlerini sevdim baya )

Şimdi yemek yicem, görüşme üzere...

Terliyorum ama cok degil.Esim daha cok terliyor benden... mutlaka spor ayakkabisiyla yap. Sakatlanmaya musait bir program

canim simdi dusunuyorum da,

benim belimi de leslie sakatladi sanirim;

cunku pilatesi cok yavas ve dikkatli yapiyordum, hem de 2,5-3 ay pilates yaptim bisey olmamisti;
sonra leslie ye basladim, bel agrilarim basladi..

bi ara belim gecmisti;
esimle 4-5 kilo verdiren programina basladik leslienin 3 gun yaptik yeniden belim agridi (hatta esimin de beli agridi bikac gun)

simdi cozuldu olay...

bugünkü yediklerimi paylaşayım ..
yorumlarınızı bekliyorum :)
sabah : 1 bardak şekersiz çay-2 dilim kaşar-1 domates-1 salatalık-1 yeşil biber-2 dilim kepek ekmeği
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğlen : yarım tabak zeytinyağlı barbunya - 1 kase şehriye çorbası - 1 tabak kırmızı biberli yoğurt
ara : 3 tane kremalı bisküvi(bişey olmaz dimi eyvahedigeldismile )
ara : 1 bardak bitki çayı
akşam daha belli değil

onbesgun her gun yapti. Sonra iki gunde bire indirdim. 3 haftadir yapiyorum. 3 kilo verdim. 5 mil ya da fast 4 miles i yapiyorum ben...5 mili her gun yaptigim hafta 1.5 kilo verdim

Terliyorum ama cok degil.Esim daha cok terliyor benden... mutlaka spor ayakkabisiyla yap. Sakatlanmaya musait bir program

Bende her akşam yemekten sonra 45 dk leslie yapıyorum.yaklaşık 3 haftadır. ve çok da memnun kaldım.

saolunkizlar deniycem mutlaka

Benim sol ayak bilegim incindi leslie ile. Her gece merhemliyorum daha gecmedi.4. gun bugun.

doymuyorum doymuyorum doymuyorum
napıcam yaaa uffffffffffff
sabah
3 kayısı kurusu
1 incir kurusu
2 fincan 5 i 1 yerde çay
1 dilim kepek ekmek
1 adet kokteyl sosis (hiç sevmem eşim almış)
1 çatal acuka
1 adet zeytin
1 çatal beyaz peynir
1 adet kaşar peynir

ara
1 adet yeşil elma
2 kuru incir

ara
1 adet tadımca bar

öğle
1 öksüzdoyuran kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt

ara
yeşil elma

ara
yeşil elma

şimdi ülker goldenin kapağını açıp kokladım
canım neler istiyor neler niye doymuyorum yaa mensim filanda yakın değil

aynen cn bugun ben de..

16/04
sabah
2 dilim kepek ekmegi,
1 k.k.beyaz peynir
2 ad. y.zeytin
1 kucuk bal

ara
1 kuru kayisi,
1 kuru incir,
2-3 kuru uzum

ogle
1 kase ezogelin corba,
salata
yarim tabak yogurtlu ispanak

ara
1 cay bardagi light sut
2 ad. Mavi yesil keten tohumlu

Ara
1 kepekli tost

Aksam

esim aradi,

yollar ralli yuzunden kapaliymis, tarifk de ac kalma biseyler al yanina dedi,
bir kepekli b.peynirli tost yedim ben de, ac ac cikmayim diye.

aksam yememem lazim diy mi? :-(

sonunda regl oldummm bacakalrım fena sızlıyo az önce yürüyüs yaptım normal tempoda aksam spora gidicem biliyorum fazla yapamıycam ama olsun yine de gidicem en azından yapabildiğim kadarını yaparım ona da güç bulamassam yürümüs olurum bari sonrada masajımı yaparım

bende kilo verme ödülüm olarak az önce tost yedim ama çeyrekti. yarısını bıraktım yemedim ayran da tam yaglıydı onu da içmedim. tost da sdece sucukluydu ama çok azdı sucugu içinde

tosttan sonra da keten tohumlu yogurt yedim

sabah ise 1 haslanmıs yumurta (sadece sarısı)
1 tane siyah zeytin
2 dilim kepek ekmeği

3 bardak cay

yesillik

biz hepiciğimiz hedefi nisan sonuna 53 olanlarız canım:)

ama ben hedefimi 52 ye çekiyorum:))

bu hafta böye azmettiğime göre demekki isteyince yapabiliyorum Allahın izniyle o yüzden ben bi kio daha azalttım hedefimi

çörek otunu agzında çiğnemek çok zor oluyo canım ya yutamıyosun bardak bardak su bie içsen. yakıyo bogazını

kurabiyen gayet ölçülü olms tebrikler:)

400, 400 dür tebrik ederm canım.sen yedikelrine ve sporuna gayet dikkat ediyosun ama bugün cozutasın gelmis heralde. yaptıgın bi sğporun süresini uzat bari aksam yaptıgında

yaparsın da zaten söylememe gerek yokta ben isin ucunu sıkı tutarsak yine de hayal olmaz 53 olmak diye düsünüyorum. daha 2.haftasındayız

ogle
1 kase ezogelin corba,
salata
yarim tabak yogurtlu ispanak

gayet güzel

Gıdı kısmını çalıştırıyo biraz da boynu hiç zorlamıyo, boyun ısınmalarını yapmıyorsun o yüzden mi acaba... ya da yanlış yapıyorsun dediğin gibi.

ayyy gıdıyı da mıııı sempatiksalakcinnine güzel yaaaa benimde baslamam lazım ya ahhh regl oldum olmasam bu hafta baslayım diyodum neyse haftaya artık

ben gordum, 100 gr farkla da olsa..

)

cok guzel bir duygu gercekten ama ben de simdi artik 53 lu kilolari gormek istiyorum..

görürsün canım Allahın izniyle yeterki gayret edelim

bak ben ptesi sabah tartıldıgımda 300 gram fazla görünüyodum geöen haftadan ama p.tesi günden baslayarak öyle bi dikkat ettim ki bi kloya yakın verdim

vücut alıstıgı miktara tepki vermez hale geliyo bi zaman sonra o yüzden spor süresini veya yapılan hareketelrin sayısını ve temposunu muhakkakartırmak lazım

Tibet artık iyice zorlamaya başladı, ben sabah kalkar kalmaz yapıyom ama gözümde büyüyo 11, 21 i düşünemiyom. 2. ve 4. hareketi hiç ama hiç sevmiyom.
)

gerçeketn ya. ben bi haftadır falan yapmıyorum bi süre de yapamıycam ama yinede bırakmıycam ve az az sayıya dönmiycem nerden kaldıysam ordan devam edicem yapamasamda.

güzel seçim olmus canım

canım benim iyi bari ya. zaten belli aslında canım baksana insanın üzerine bi rehavet çekiyo havalar daha bi ısındıkca.bak mesela bahar baslangıcında öyle olmuydu ayrı bi enerjiyle doluyodu insan ama havaların sıcaklıgı artkça uyusuyo insanın bisi yapası gelmiyo

ay ben vazgeçmistim o ayran detoksunu yapmaktan böyle dikkat edince de verebiliyom diye ama bende yapayım madem ya çünkü bende daha dinç olacagıma inanıyorum benim için bi değisiklik olacağını düsündüğüm için iyi geleceğine de inanıyorum çünkü normalde de fazla yemiyoırum.

ben mayıs ortası gibi yapmayı düsünüyorum ayranlı detoksu.

yapacak olan varsa baska liste yapalım da aynı zamanlarda yapalım madem

cuma gecesinden itibaren pazar sabahina kadar bende de diyet miyet kalmiyor....Diyette tatile giriyor...Hic yemek gormemis gibi yiyorum...

Ben bu renge bayilirim ama tutturmak cok zor.

canim bana kuaforum bakir-karamel yapti,
dedi ki bilerek 1-2 ton acik yapiyorum cunku acigi koyulastirmak kolay, koyuyu acmak zor;
begenmezsen gelirsin 1-2 ton koyusunu yapariz demisti ;

yarin gidicem, insallah guzel olur, pazar kahvaltida fotograf cekilir, yuklerim size de bakarsiniz saclarima ))

Ulker goldeni acip koklamaya basladiysan harbiden vahim durumdasin trufcum. Ben bu durumda cok kasmiyorum yiyorum gidiyor. cunku kendimi cok kasinca daha beterini yapiyorum en sonunda...

ben de canım pasta çektiğinde netten tariflere bakar öyle doyarım:))

çünkü o istah ve istekle mi pasta yapmaya kalksam yandım demektir:)

ben geldiiiiiiiiiiiiiiii

internetimizdeki sorun yeni halledildi.
eee nasıl durumlar kilo alanlar verenler
53 grubu nasıl bu hafta 54 olmamıs lazımdı siz ne durumdasınız benim ki vahim

valla ne diyim hafta basından cumaya kadar bile dikkat etmek insanı toparlayabiiyous o yüzden hiçbirimizin ki hayal değil kızlar tam gaz devam edelim hedefimize kosmaya

Söyle de kız hemen spora başlayam, ben 55.6, 400 gram verdim toplamda. Katrece süper vermiş, 53 lü kiloda.

canım hani sen dersin ya kalorili bisye yiyeceksen ,lla sabah ye diye:)

bende anladım ki bisküvü ve çik yemek istiyosan sabah haricindebi vakitte canın çekmisse eger yürüyüste yiyceksin sonra bi güzel yürüyceksin:)

ben bi süredir oturdugum yerden yemiyorum yürürken yiyorum fazlasıyla yürüyorum gerçekten oturarak yemekten daha iyi oluyo

bieğinin hakkıyla da verirsin o zaman canım:) zaten spor yapsaydın yesen bile almazdın. vermezdin de belki ama almayacagın kesindi canım sporu çıkarır mı yaw senin gibi bi hatun ,günlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…