50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merakla bekliyoruz efendim..Ben on yildir boyatmiyorum saclarimi. Beyazlasin oyle boyaticam...

bugünün konusu da istanbulun nezih mekanları olmus bakıyorum da ohh emirgan falan oohh ohhh

insallah bi an önce ben de kavusurum istanbulumaa ve benim kadar özleyen truf daa:)

kasarın dilimini bire indir onun yerine normal peynir ye canım

krep yemeseydin keske

kırmızı bibewrli yogurt off beee canım çekti:)

klikciğim sen dikkat ediyosun ama eger kasar dilimlerin küçük değilse sende bir e indir. ksar çok yaglı yaw

Son düzenleme:
selam bugün yediklerimi yazim
bir bardak az şekerli çay
3dilim kepek ekmegi light
az labne az fıstık ezmesi (çok seviyorum onsuz yapamam)
1 çay kaşığı portakal reçeli
3 küçük közlenmiş biber
ve 1 adet domates azıcıkta beyaz peynir
ara 1 muz

öğlen
bir kase nesfit sütlü
az öncede 1 tane 0 yağlı krep
ve şimdide biraz fındık atıştırıyorum
he bide bir kaç çay kaşığı yoğurt ve keten tohumu çörek otu
ve bol bol suuuuuu

çok fena oldum canım yaa sporu bırak yürüyemedim bilee resmen titredim kafamçokkarıştı bende yaparım ayran detoxsunu tekrardan kilo vermek değil ama insan kendine geliyo ben birde aşırı üşüdüm kanım sanki hareket etmiyordu:bbo:
yarından sonra bakarım artık spor işine bugün daha dinleneyim:1shok:

bence çok çok az yiyorsun canım
onden doymuyorsundur
az yersen metabolizma yavaş çalışır
yağ yakman zorlaşır tatlım

Son düzenleme:

geçmiş olsun yasemincim Şeniz

yasemn siy mi yaa guzel renk.

anchusa ben saclarimi boyamazsam kucuk bir kizdan farksiz oluyorum, kadinsilik sifir

aynen cnm benimde diyet h.sonlari tatile giriyor yaa, bi de bunu asabilsek.

katrece cnm nisan sonu 53 olamayiz yaaa :-((( gerci ben bisiklet cevirmeye baslicam, azimliyimdir , biseye baslarsam azmeder yapparim, her aksam ceviririm (belimi agritmazsa tabi ) o zaman 53 umudum olabilir ama diy miii

klik menun guzel, ama cislar var cnm, dikkatt,,

tweety yagsiz krep guzel fikir, ben de yapayim, kalorisi az midir??

ama ben krep yapinca icine nutella surup yiyorum, vazgectim yapmayayim.......... p

doymassın tabi canım iki tane elma yemissin yalnız sekilde.cezanı spor süreni uzatma olarak veriyorum sana da

vavvvvvvvvvvv favori saç rengimmmm şu an kızımın hemen hemen böylee tabii kınaaa

aynen benim deeee :) çok hosuma gidiyo bu renk yaaa yenhemde bu renk yaptırmıstı onun alttaki saçı karamel gibiydi. açıcı kullanıldıktan sonra baya atıldı

çok süper tuttu renk

karar verdik bana da düğün öncesi yapacaz:))

yok öyle bi sey. bi sorba bi z.yaglı yemek de olsa ye az miktarda. ama geç vakte koyma

ezme labne reçel valla ezmeden vazgeçemiyosan o zaman diğerlerini sınırlıycaksn ezme yediğinde hepsi bir olunca hiç iyi bi sonuç olcagını sanmıyom ama demekk,i sen dengeli yiyon cnaım değilse 1.5 kilo vermek kolay olmazdı ama tabi keten tohumu ve çörek otuna devam ettiysen vermen de normal tebrik ederim canım sen bu 1.5 kiloyu çörek otu da yiyerek mi verdin.yani ne zamndır yiyosun?

Son düzenleme:
tefal tavalar da yağsız krep süper oluyor hiç yapışmıyor
ben de içine çilek reçeli sürerek yiyorum
ama bugün sürmedim çok çok az bal sürdüm yok dicek kadar az
bak bunu listeye yazmaya unuttum

nerden buldun bu listeyi sen kuzum

akşam beyaz leblebi ye ya da normal leblebi
ben şimdi açlığımı biraz olsun yatıştırdım ama canım hep yasak şeylerden istiyor
akşam senin şu meşhur meyve salatalarından yaparsın koyarsın bi film aşk yaşarsın eşinle
yemek düşünmeye vaktin olmaz

Merakla bekliyoruz efendim..Ben on yildir boyatmiyorum saclarimi. Beyazlasin oyle boyaticam...

ne güzel ya on yıl dile kolay keşke ben de boyatmasam

bugünün konusu da istanbulun nezih mekanları olmus bakıyorum da ohh emirgan falan oohh ohhh

insallah bi an önce ben de kavusurum istanbulumaa ve benim kadar özleyen truf daa:)
amin amin amin
tez zamanda hatta lale devri kapanmadan gideyim ya
laleli de gezeyim noluuuuuuuuuuuuuuuuur

bence çok çok az yiyorsun canım
onden doymuyorsundur
az yersen metabolizma yavaş çalışır
yağ yakman zorlaşır tatlım

aslında az değil canım hep pizzadır
kızartmadır
abur cubur şeyler istiyor
sen maaşallah baya dirayetlisin sporunu aksatmıyorsun dimi

Ben cikiyorum kizlar. Herkese iyi hafta sonlari.Hafta sonunun tadini cikarin...

sağol canım güle güle istanbulun tadını çıkar sende
ben de bi deniz kenarına samsuna gidicem pazar günü

canlarım benim koçluk ne zamana kadra sürüyo liste yayınlanana kadar mı

ben çıkmak durumundayım simdi

eger hala koçugum sürüyosa aksam yorumlarım yedikelrinizi
valla yesa regl ken met. daha hızlı çalısıyomus daha iyi spor yapmak gerek demeseydi hiiiiç gitceğimi sanmıyodum bu ilk günümde ama agrı kesici attım biraz geçti de gidebilcem sükür

dinlen canım.spor yapamayacagın için az ye ama. az ama doyurucu seyler seç

ben de s,imdi karnımı doyurup hazırlanıp spora gitcem hiç halim yok reglin ilk günü olunca ama en azından yürümüs olurum minder hareketlerini bari yaparım.

benim önümde büyük bi hadef var o yüzden motiavsyonumu düsürmemeye calısıyorum

ama eger aielerin tanısma olayı maysta olmasydı bu kadar dikkat edemezdim etmezdim simdi öyle bi ihtimal söz konusu oldugu için her nekadar kesin olmasa da ben yinede olacakmıs gibi dikkat etmeye calısıyorum

bitkisel yagarı da düzenli kullanmaya basladım artık

katrece cnm nisan sonu 53 olamayiz yaaa :-((( gerci ben bisiklet cevirmeye baslicam, azimliyimdir , biseye baslarsam azmeder yapparim, her aksam ceviririm (belimi agritmazsa tabi ) o zaman 53 umudum olabilir ama diy miii

canım benim neden olmasın.

öncelikle avsam yemeğini geç vakte koymamaya baslıycaksın ama bu her gün böyle olcak

bak gör nasıl faydasını görceksin

truf cum
sporumu hiç aksatmıyorum canım
ama regl olduğumda 5 gün yapmıyorum
yediklerime dikkat ediyorum sadece

bence canının istediklerini ya ama azcık azcık ben öyle yapıyorum ve bana yetiyor
hiç yemediğim zaman çıldırasım geliyor çünki delikafadulden

kızlar ben kaçar
kızım evi darmadan etti
sağolsun herşeyi karıştırıp odanın ortasına fırlatmayı çok seviyor
ortalığı toplim sonrada mutfak
akşam yemeği olarak da
azıcık tavuklu mantar sote yemeyi düşünüyorum
ve tost makinasında kızarmış (yine sıfır yağlı)kabak ve yoğurt
hepiniz öpüldünüz kızlar
bye bye

bende sizinleyim 3-4 kilo fazlalığım var gamyoncuiremsugamyoncuiremsu spor yapmadan bu selülitler nasıl gider ya kafamçokkarıştı

ayy tatlım yaaaadulsii bir başkadırr

Heeeeeee sempatiksalakcinni şakkıdı Şeniz

benim de dulciden aşağı kalır yanım yok canım
55,3- 55,4 çıktım
ben yine fazla olanı baz alacağım.
Tebrikler trufcum, bu mudur vahim sonuç yani, süpersin, artık kilomuz azaldı ya, kilo verme kapasitemiz böyle herhal, ama artık fiziğimiz baya düzgünleşti, 5 kilodan fazla verdik daha nolsun delikafadulden

Menüne baktım, çok da bişi yememişsin, o yüzden kendine çok yüklenme. Leblebi falan varsa iyi olur, ya da süt iç ki tok tutsun, boşver çikoyu

Katrececim ödülüne çok güldüm yaw, ödül görmemişsin sen kaydirigubbakcemile3 Kahvaltın gayet güzel, çörek otuna alışamadım hala, midemi bulandırıyo, ama bol bol yeşil çay içiyom artık. Miktarı arttırdım. Bence de sen hedefi 52 yap, zaten sen başladığında da bizden öndeydin katrece saraçım.
Sporu bugün değişik yaptım ama spordan sonra biraz çok yedim sanırım (1 tabak pilav + bolca et + azcık pasta). Ama olsun erken yedim. Normalde düşününce çok gelmiyo ama yiyince aşırı şiştim, üzerine 2. yeşil çayımı içiyorum şu an. Neyse arada sırada çok yemek lazım Yarın biraz fazla gelsem de hemen toparlarım
Evet canım, yaparken gıdı kasların çalışıyo :)))))))))))
Desteklerin için teşekkürler opuyorumnanaktan

Kız daha geçen gün ayak üstü yememek lazım dediydik, yürürken boğazına kaçmasın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…