canim bana kuaforum bakir-karamel yapti,
dedi ki bilerek 1-2 ton acik yapiyorum cunku acigi koyulastirmak kolay, koyuyu acmak zor;
begenmezsen gelirsin 1-2 ton koyusunu yapariz demisti ;
yarin gidicem, insallah guzel olur, pazar kahvaltida fotograf cekilir, yuklerim size de bakarsiniz saclarima))
Hehehe.. ne kotuyum ya.aklinda olmayani aklina soktum.. Gecen hafta emirgan korusundaydik ve tarabyada kahvalti ettik. Bu hafta anadolu yakasinda yapacagiz biz de kahvaltiyi. anadolu yakasinda Cengelkoydeki cinaralti cay bahcesine gidiyoruz biz, cok da seviyoruz. tiki bir yer degil, gayet samimi bir mekan. ama bu hafta otagtepedeki cay bahcesini deneyelim diyorum. Birde hidiv kasrinda var anadolu yakasinda acik bufe kahvalti. Bazen de oraya gidiyoruz...
bugün cuma tartı günü demi kızlar ben gene 61 yaaa
offf değişmiyo,kaldım ben böyle size takılabilsem daha ii olcak ama kız bırakmıyoki arda girebiliyom işte
ben genede menümü yazayım sabah kahvaltısı ama öğlen 1.5 ta yedim gene malumunuz kız nedeniyle...
2dilim ekmek
1 yumurta
2 dilim kaşar
3 yeşil zeytin
yarım domates
bitki çayı
Kizlar bugun bu saate kadar yediklerim:
sabah 1 kase kellogs k 1 tane (incecik ve kucuk) krep 1 kk peynir ve 2 dilim salam:kedi:
ara 3 ceviz yarim avuc kuru uzum
ogle 1 kase corba, yarim kase yogurt ve 1 dilim ekmek
kizlar yorum yapin hadi yedilerime
olumlu veya olumsuz yorumlarinizi bekliyorum...tavsiyelerinizideyerimseniben
bugünkü yediklerimi paylaşayım ..
yorumlarınızı bekliyorum :)
sabah : 1 bardak şekersiz çay-2 dilim kaşar-1 domates-1 salatalık-1 yeşil biber-2 dilim kepek ekmeği
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğlen : yarım tabak zeytinyağlı barbunya - 1 kase şehriye çorbası - 1 tabak kırmızı biberli yoğurt
ara : 3 tane kremalı bisküvi(bişey olmaz dimi eyvahedigeldismile )
ara : 1 bardak bitki çayı
akşam daha belli değil
[FONT
canım benim iyi bari ya. zaten belli aslında canım baksana insanın üzerine bi rehavet çekiyo havalar daha bi ısındıkca.bak mesela bahar baslangıcında öyle olmuydu ayrı bi enerjiyle doluyodu insan ama havaların sıcaklıgı artkça uyusuyo insanın bisi yapası gelmiyo
ay ben vazgeçmistim o ayran detoksunu yapmaktan böyle dikkat edince de verebiliyom diye ama bende yapayım madem ya çünkü bende daha dinç olacagıma inanıyorum benim için bi değisiklik olacağını düsündüğüm için iyi geleceğine de inanıyorum çünkü normalde de fazla yemiyoırum.
ben mayıs ortası gibi yapmayı düsünüyorum ayranlı detoksu.
yapacak olan varsa baska liste yapalım da aynı zamanlarda yapalım madem
doymuyorum doymuyorum doymuyorum
napıcam yaaa uffffffffffff
sabah
3 kayısı kurusu
1 incir kurusu
2 fincan 5 i 1 yerde çay
1 dilim kepek ekmek
1 adet kokteyl sosis (hiç sevmem eşim almış)
1 çatal acuka
1 adet zeytin
1 çatal beyaz peynir
1 adet kaşar peynir
ara
1 adet yeşil elma
2 kuru incir
ara
1 adet tadımca bar
öğle
1 öksüzdoyuran kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
ara
yeşil elma
ara
yeşil elma
şimdi ülker goldenin kapağını açıp kokladım
canım neler istiyor neler niye doymuyorum yaa mensim filanda yakın değil
çok fena oldum canım yaa sporu bırak yürüyemedim bilee resmen titredim kafamçokkarıştı bende yaparım ayran detoxsunu tekrardan kilo vermek değil ama insan kendine geliyo ben birde aşırı üşüdüm kanım sanki hareket etmiyordu:bbo:
yarından sonra bakarım artık spor işine bugün daha dinleneyim:1shok:
doymuyorum doymuyorum doymuyorum
napıcam yaaa uffffffffffff
sabah
3 kayısı kurusu
1 incir kurusu
2 fincan 5 i 1 yerde çay
1 dilim kepek ekmek
1 adet kokteyl sosis (hiç sevmem eşim almış)
1 çatal acuka
1 adet zeytin
1 çatal beyaz peynir
1 adet kaşar peynir
ara
1 adet yeşil elma
2 kuru incir
ara
1 adet tadımca bar
öğle
1 öksüzdoyuran kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
ara
yeşil elma
ara
yeşil elma
şimdi ülker goldenin kapağını açıp kokladım
canım neler istiyor neler niye doymuyorum yaa mensim filanda yakın değil
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/325884-naz-elmasin-nefes-dizisindeki-sac-rengi.html
kizlar ben saclarimi naz elmasin rengine boyatmistim, ama bir ton daha acik olmus benimki..
yarin kuafore gidicem, yeniden boyaticam... guzel diy mi bu renk ??
vavvvvvvvvvvv favori saç rengimmmm şu an kızımın hemen hemen böylee tabii kınaaa
aynen cn bugun ben de..
16/04
sabah
2 dilim kepek ekmegi,
1 k.k.beyaz peynir
2 ad. y.zeytin
1 kucuk bal
ara
1 kuru kayisi,
1 kuru incir,
2-3 kuru uzum
ogle
1 kase ezogelin corba,
salata
yarim tabak yogurtlu ispanak
ara
1 cay bardagi light sut
2 ad. Mavi yesil keten tohumlu
Ara
1 kepekli tost
Aksam
esim aradi,
yollar ralli yuzunden kapaliymis, tarifk de ac kalma biseyler al yanina dedi,
bir kepekli b.peynirli tost yedim ben de, ac ac cikmayim diye.
aksam yememem lazim diy mi? :-(
selam bugün yediklerimi yazim
bir bardak az şekerli çay
3dilim kepek ekmegi light
az labne az fıstık ezmesi (çok seviyorum onsuz yapamam)
1 çay kaşığı portakal reçeli
3 küçük közlenmiş biber
ve 1 adet domates azıcıkta beyaz peynir
ara 1 muz
öğlen
bir kase nesfit sütlü
az öncede 1 tane 0 yağlı krep
ve şimdide biraz fındık atıştırıyorum
he bide bir kaç çay kaşığı yoğurt ve keten tohumu çörek otu
ve bol bol suuuuuu
Amanınnnnnnnn bakın ben ne buldum hehe Hey gidi gunler heeeeyyyyh
------------------------BASLANGIC KILOSU-----------------BOY------------------------ULASMAK ISTEDIGI KILO-----------------------
1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy1.70 -----------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy1.60------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy1.67 -----------------ulasmak istedigi kilo 52
4-YESA-------------------------52-----------------------boy1.57------------------ulasmak istedigi kilo 47
5-YASEMN--------------------61.6---------------------boy------------------------ulasmak istedigi kilo 56
6-GUGUZ-TRUF---------------61----------------------boy1.58------------------ulasmak istedigi kilo 50
7-FSNCELIK------------------60.2---------------------boy 1.62-----------------ulasmak istedigi kilo 55
8-ECE1----------------------------49----------------------boy 1.53-----------------ulasmak istedigi kilo 44-45
9-NAZZ81-------------------------56.3--------------------boy 1.63-----------------ulasmak istedigi kilo 49.
10-SEVGI006--------------------59----------------------boy 1.60-----------------ulasmak istedigi kilo 53
11-ASHMINUKAL--------------61.5-------------------boy1.65---------------------ulasmak istedigi kilo 54
12-ECEMM82--------------------56---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo 50
13-HUKUKCU19-----------------57---------------------boy1.65------------------ulasmak istedigi kilo 55
14-NISANNUR--------------------66--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
15-PRENSESFB----------------58--------------------boy1.65-------------------ulasmak istedigi kilo55
16-MAI------------------------------57.5------------------boy1.65-------------------ulasmak istedigi kilo55
17-CHEMES----------------------61---------------------boy1.70-------------------ulasmak istedigi kilo52
18-YELIZ---------------------------57.2-------------------boy1.62-------------------ulasmak istedigi kilo52
19-PEPPERMINT--------------56.6-------------------boy 1.60------------------ulasmak istedigi kilo53
21-SENSEWITCH-------------56-------------------------boy1.55------------------ulasmak istedigi kilo46
22-EKECIK--------------------- 59------------------------- boy163------------------- ulaşmak istediği kilo 50.
23-MELAHAT------------------59--------------------------boy1.57--------------------ulasmak istedigi kilo49 kilo
24-brilante----------------------59--------------------------boy1.63--------------------ulasmak istedigi kilo53
25-Dilek8787------------------59-------------------------boy 1,55--------------------ulasmak istedgii kilo 47
26-Duygu_black -------------59---------------------- boy 165----------------------ulasmak istedigi kilo 55
27-AZULOSCUROCASINEGRO----57-----------boy1.59--------------------ulasmak istedigi kilo53
28-BOZO-------------------------57-----------------------boy1.67------------------ulasmak istedigi kilo 52-53 (o artik bebek bekliyor:)
aynen cn bugun ben de..
16/04
sabah
2 dilim kepek ekmegi,
1 k.k.beyaz peynir
2 ad. y.zeytin
1 kucuk bal
ara
1 kuru kayisi,
1 kuru incir,
2-3 kuru uzum
ogle
1 kase ezogelin corba,
salata
yarim tabak yogurtlu ispanak
ara
1 cay bardagi light sut
2 ad. Mavi yesil keten tohumlu
Ara
1 kepekli tost
Aksam
esim aradi,
yollar ralli yuzunden kapaliymis, tarifk de ac kalma biseyler al yanina dedi,
bir kepekli b.peynirli tost yedim ben de, ac ac cikmayim diye.
aksam yememem lazim diy mi? :-(
Merakla bekliyoruz efendim..Ben on yildir boyatmiyorum saclarimi. Beyazlasin oyle boyaticam...
amin amin aminbugünün konusu da istanbulun nezih mekanları olmus bakıyorum da ohh emirgan falan oohh ohhh
insallah bi an önce ben de kavusurum istanbulumaa ve benim kadar özleyen truf daa:)
bence çok çok az yiyorsun canım
onden doymuyorsundur
az yersen metabolizma yavaş çalışır
yağ yakman zorlaşır tatlım
Ben cikiyorum kizlar. Herkese iyi hafta sonlari.Hafta sonunun tadini cikarin...
çok fena oldum canım yaa sporu bırak yürüyemedim bilee resmen titredim kafamçokkarıştı bende yaparım ayran detoxsunu tekrardan kilo vermek değil ama insan kendine geliyo ben birde aşırı üşüdüm kanım sanki hareket etmiyordu:bbo:
yarından sonra bakarım artık spor işine bugün daha dinleneyim:1shok:
katrece cnm nisan sonu 53 olamayiz yaaa :-((( gerci ben bisiklet cevirmeye baslicam, azimliyimdir , biseye baslarsam azmeder yapparim, her aksam ceviririm (belimi agritmazsa tabi ) o zaman 53 umudum olabilir ama diy miii
bende sizinleyim 3-4 kilo fazlalığım var gamyoncuiremsugamyoncuiremsu spor yapmadan bu selülitler nasıl gider ya kafamçokkarıştı
ayy tatlım yaaaadulsii bir başkadırr
Tebrikler trufcum, bu mudur vahim sonuç yani, süpersin, artık kilomuz azaldı ya, kilo verme kapasitemiz böyle herhal, ama artık fiziğimiz baya düzgünleşti, 5 kilodan fazla verdik daha nolsun delikafaduldenbenim de dulciden aşağı kalır yanım yok canım
55,3- 55,4 çıktım
ben yine fazla olanı baz alacağım.
Katrececim ödülüne çok güldüm yaw, ödül görmemişsin sen kaydirigubbakcemile3 Kahvaltın gayet güzel, çörek otuna alışamadım hala, midemi bulandırıyo, ama bol bol yeşil çay içiyom artık. Miktarı arttırdım. Bence de sen hedefi 52 yap, zaten sen başladığında da bizden öndeydin katrece saraçım.
bende kilo verme ödülüm olarak az önce tost yedim ama çeyrekti. yarısını bıraktım yemedim ayran da tam yaglıydı onu da içmedim. tost da sdece sucukluydu ama çok azdı sucugu içinde
400, 400 dür tebrik ederm canım.sen yedikelrine ve sporuna gayet dikkat ediyosun ama bugün cozutasın gelmis heralde. yaptıgın bi sğporun süresini uzat bari aksam yaptıgında
yaparsın da zaten söylememe gerek yokta ben isin ucunu sıkı tutarsak yine de hayal olmaz 53 olmak diye düsünüyorum. daha 2.haftasındayız
ayyy gıdıyı da mıııı sempatiksalakcinnine güzel yaaaa benimde baslamam lazım ya ahhh regl oldum olmasam bu hafta baslayım diyodum neyse haftaya artık
bende sizinleyim 3-4 kilo fazlalığım var gamyoncuiremsugamyoncuiremsu spor yapmadan bu selülitler nasıl gider ya kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?