Heeeeeee sempatiksalakcinni şakkıdı Şeniz
Tebrikler trufcum, bu mudur vahim sonuç yani, süpersin, artık kilomuz azaldı ya, kilo verme kapasitemiz böyle herhal, ama artık fiziğimiz baya düzgünleşti, 5 kilodan fazla verdik daha nolsun delikafadulden
Menüne baktım, çok da bişi yememişsin, o yüzden kendine çok yüklenme. Leblebi falan varsa iyi olur, ya da süt iç ki tok tutsun, boşver çikoyu
kaydirigubbakcemile3
.com/files/168313381/Nivea_Body_ile_Dinamik_Sabahlar_Join_to_AVI.avi başına ra pid s ha re yazıp adres çubuğuna şey ettir.
Klikcim 2 taneden bişi olmaz, ama çok geç saatte yiyeceksen durum farklı tabi, en iyisin 1 adet ye yavaş yavaş ye, yanına da salata ye bol bol.
kizlar iyigeceler
hala elim ayagim titrioo vallaa
bu gece epey bi olayliydi apartmanda ben tek kaliorum discede sekizden sonra gidioo tikirtilar duydum gece kapim calinda saat 11 i geciodu sonra 155 i aradim bes dakka icinde geldi polisler yukardaki kapi zorlanmis com korktum sinirlerim bozuldu asagidaki pizzacida kapida uc adam gormus
kapiyi kililedim ama kapiyida aciolar ne kadar celikte olsa allah korusunn
.com/files/168313381/Nivea_Body_ile_Dinamik_Sabahlar_Join_to_AVI.avi başına ra pid s ha re yazıp adres çubuğuna şey ettir.
Klikcim 2 taneden bişi olmaz, ama çok geç saatte yiyeceksen durum farklı tabi, en iyisin 1 adet ye yavaş yavaş ye, yanına da salata ye bol bol.
klikcim yerinde olsam içine doldurur salatayı 2 tane rahat yerdim
zayıfkende ancak o kadar yiyebiliyordum çünkü
dulcicim canım gerçekten tıkadı yeme isteğim gitti ama
100 gramında 360 kalori varmış
çokta masum değilmiş
bu arada hani ben ebru şallı göbekmi yapmış ne demiştim 1,5 ay önce filan
geçen hafta yine baktım baya baya yağlanmış göbeği
şimdi duydum 4 aylık hamileymiş
gözlerimle çözdüm olayı yawf
Ayyy çok sevindim. delikafadulden
2 taneden bişey olmaz dedinn :1hug: Şeniz
tama o zaman 2 tane yiyim ben zemuszemus
günaydın herkese..... prensescim çok geçmiş olsun.......çok üzüldüm Allah betrinden korusun neden tek kalıyorsun annenler nerde....
kizlar selamm bugun tartildim 62.8 ciktimmmm
:lepi: Harikasın prensescim yaw. kaydirigubbakcemile3 Tebrikler.
Queen ne biçim ara o öyle alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?