50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Prensescim, köften bence çok değil ekmek yemezsen ama öğlen yediğin 1 simit çok olmuş. Akşam salata da yersen tam süper olur :))

mrb kızlar doğum yapalı 43 gün oldu tam 5kilo fazlam kaldı biranönce vermek istiyorum eski halime dönemem lazım şuan 53 kiloyum emziriyorumda günlük 3lt su içiyorum az yemeye çalışıyorum ama gitmiyo yapıştı resmen sezeryanla doğum yaptım mekik falanda çekemiyorum neler yapmalıyım sizce hem süt olsun hemde kilo vereyim istiyorum çok şey istiyorum dimi nolur fikir verinnn

Doymaz mı k-fleks yerim madem
Aaa hem doymuş hem de k fleks yicem diyon alsanaalsanasmile Meyve ye kaydirigubbakcemile

Hoşgeldin, boy kaç? Sezeryan ve sütle ilgili bi bilgim yok ne yazık ki bilmiyorumkismile

geçmiş olsun yasemincim Şeniz

sağol canım sen bu hafta verebildinmi kilocukları

kız bilmiom ki arkadaş koydu önüme bi yandan da konuşuoruz hedik hepsi bittii bn hatıladım olayı, konuşurken herbişeyi unutuorum da bilmiyorumkismile

benimde zaafım eğer çok açsam dünya ile bağlantım kesiliyo hem yiyiyorum hemde hopppp diyorum kendimeeohaoldumsmile

katrece cim
açıkçası çörek otunu bugün ilk defa yedim ama keten tohumuna 5 gün oldu başlıyalı canım

anladım canımaklinialirimsmile

amin amin amin
tez zamanda hatta lale devri kapanmadan gideyim ya
laleli de gezeyim noluuuuuuuuuuuuuuuuur

aminn cnımm ben de mayıs sonu gitmeyi hayal ediyorumm

bende sizinleyim 3-4 kilo fazlalığım var gamyoncuiremsugamyoncuiremsu spor yapmadan bu selülitler nasıl gider ya kafamçokkarıştı

hareketsiz sporsuz bi hayat = selülitli hayat

gıs simdi bi taviz verirsem duramam ben dye cozutmadan ödül verdim:)

ay canım çörek otu aslında yogurtla iyi gidiyo ama sen sevmediğin için o da kötü geliyodur o zaman sana
fazla yemissin gerçekten yerken bi 20 dk mola verseydin doydugunu anlardın canım ara vermeden yeyince sisiliyo fazla yeniince

canım bende simdi spordan geldim agrı kesici atmıstım regl agrımı dindirdi sükür gayet iyi yaptım sporumu ve yürüyüsümü

insallah ilk fırsatta callan a da baslıycam benim gıdı fena çünkü
eyvahedigeldismile

çoğalt tamam :) lahmacun çok feci bisi deği ama 1.5 da gözün doyarsa yarımını da sabah ye madem:)

kizlar bugunku menum
sabah bi dilim cavdar corekotlu cokelek peyniri dort zeytinn kirmizi biber
ogle bi simit bi ayran
aksam taze fasuyle domattes corbasi 6 kofte kizlar koftem cok olmusmu?

yarım simit olsa daha iyi ourmus prensescim neyse en azından ögleyin yemisin bol bol hareket et bari

normalde köfteyi kaç tane yiyodun ona gçöre bi azaltma yap.aslında 4 de yetebilir ama sen normalde 10 falan yiyosan da ideal yavas yavas alısman adına

canim simit cok inceydi iki lokmada bitti(bende anlamadim kuzum
dogru diyosun bidahakine dort yiyimmm deeprizde alti tane kalmisti hadi ikisi kalmasin dedim hepsini pisirdim:)))domates corbasinida bi caydbargi light sutle yaptim

Prensescim, köften bence çok değil ekmek yemezsen ama öğlen yediğin 1 simit çok olmuş. Akşam salata da yersen tam süper olur :))

canim ekmek bi dilim yedim aslinda bi kasede buyuk salata yapiodum ama bugun unuttum biraz kendimde deilimm bugun hayatimmm

Evet sen cozutmaya pek bi müsaitsin aklinialirimsmile Tabağımda bırakmak istemediydim, yoksam doyduğumu anlamıştım sempatiksalakcinni

Süzmeyle yiyince de aynı şekilde olmuştum canım. Kilonu yavaş verirsen gıdı falan kendiliğinden geçer fıstık. Benim vücudumda yeni bi deformasyon olmadı, hepsi eskiden kalma, genelde zaten alırken oluyo.. Bu yaşta sarkacak değil ya bayanssulusmile

canim ekmek bi dilim yedim aslinda bi kasede buyuk salata yapiodum ama bugun unuttum biraz kendimde deilimm bugun hayatimmm
İyi bence fıstık, afiyet olsun kaydirigubbakcemile5 Kendine de gel bi zahmet, o kadar kilo vermişsin, çizelgeni de güncelle kaydirigubbakcemile

guncelledimm canim simdi
bide bi haftada az deilmi bu kadar vermem ne dersin pamuk sekerim?

canim benimm sanki ilk hafta daaha cok kilo gider sonra azalir diye dusunmustum gulumm moral verdin saolasinnnn elmali cevizli kurabiyemmm

Regl döneminin de etkisi oluyo tabi canım, ama 800 gram cidden süper, sağlıklı kilo vermede üst sınır diyebilirim.

Yasemin iyi, bişiyi yok, bahar yorgunluğuymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…