Queen kaçta yediğine ve miktara bağlı o dediğin, yerinde olsam çorba salata falan yerdim.
18di canım saat evet öyle yaparım artık
Aaa öyle mi.... akşam yemeği saati yani... kahvaltıyı geç yaptın sanırım. Eğer karnın doyduysa bu saatten sonra süt falan iç.
Aaa hem doymuş hem de k fleks yicem diyon alsanaalsanasmile Meyve ye kaydirigubbakcemileDoymaz mık-fleks yerim madem
mrb kızlar doğum yapalı 43 gün oldu tam 5kilo fazlam kaldı biranönce vermek istiyorum eski halime dönemem lazım şuan 53 kiloyum emziriyorumda günlük 3lt su içiyorum az yemeye çalışıyorum ama gitmiyo yapıştı resmen sezeryanla doğum yaptım mekik falanda çekemiyorum neler yapmalıyım sizce hem süt olsun hemde kilo vereyim istiyorum çok şey istiyorum dimi nolur fikir verinnn
geçmiş olsun yasemincim Şeniz
yasemn siy mi yaa guzel renk.
inan bende boya sevmediğim için kınayı tercih ediyorum eğer saşlarımı boyatsam tercih ettiğim bir renk
[B
aynen benim deeee :) çok hosuma gidiyo bu renk yaaa yenhemde bu renk yaptırmıstı onun alttaki saçı karamel gibiydi. açıcı kullanıldıktan sonra baya atıldı
çok süper tuttu renk
karar verdik bana da düğün öncesi yapacaz:))
yok öyle bi sey. bi sorba bi z.yaglı yemek de olsa ye az miktarda. ama geç vakte koyma
[ ayy ne güzel olurr eminimki yakışırrrzemuszemus
leblebinin kalorisi ne kadaaardır acaba
poşeti aldımda önüme :teytey:
canım ne yemek yaptığı sormuştun geç oldu ama hani pancar varya salatası yapılır
onun yapraklarını ıspanak yemeği gibi pişiriyorum az pirinçli yanına makarna cokacimcoook
kız bilmiom ki arkadaş koydu önüme bi yandan da konuşuoruz hedik hepsi bittii bn hatıladım olayı, konuşurken herbişeyi unutuorum da bilmiyorumkismile
katrece cim
açıkçası çörek otunu bugün ilk defa yedim ama keten tohumuna 5 gün oldu başlıyalı canım
amin amin amin
tez zamanda hatta lale devri kapanmadan gideyim ya
laleli de gezeyim noluuuuuuuuuuuuuuuuur
bende sizinleyim 3-4 kilo fazlalığım var gamyoncuiremsugamyoncuiremsu spor yapmadan bu selülitler nasıl gider ya kafamçokkarıştı
Katrececim ödülüne çok güldüm yaw, ödül görmemişsin sen kaydirigubbakcemile3 Kahvaltın gayet güzel, çörek otuna alışamadım hala, midemi bulandırıyo, ama bol bol yeşil çay içiyom artık. Miktarı arttırdım. Bence de sen hedefi 52 yap, zaten sen başladığında da bizden öndeydin katrece saraçım.
Sporu bugün değişik yaptım ama spordan sonra biraz çok yedim sanırım (1 tabak pilav + bolca et + azcık pasta). Ama olsun erken yedim. Normalde düşününce çok gelmiyo ama yiyince aşırı şiştim, üzerine 2. yeşil çayımı içiyorum şu an. Neyse arada sırada çok yemek lazımYarın biraz fazla gelsem de hemen toparlarım
Evet canım, yaparken gıdı kasların çalışıyo :)))))))))))
Desteklerin için teşekkürler opuyorumnanaktan
şimdi eşim aradı. akşama yemek yapma,lahmacun aldım dedi.ben de fena açım.leblebi le filan bastırdım ama yinede 2 tane yerim gibime geliyor?
ne yapcamm bennn
yada 1,5 yesem olurmukii?
bu akşam sporumu çoğaltırım???
Kızlar bakıorum da hepiniz baya bi kilo vermişsiniz hedefe ulaşılmak üzere çoğunuzun ki
Ben bu sabah
1 domates 1 salatalık
yarım k.k. peynir
3zeytin yedim
ara da
1 cips
sucuklu macun delikafadulden
pek sağlıklı olmadı arada yediklerim lafa dalmışım anaa dedim gitti benim diyet kaydirigubbakcemile3
akşama hiç bişey yemesem mi diyorum CADIARZU
ceza olarak aksam sporunu 30 dk uzat lütfen
sabah kahvaltında ekmek yok muydu?
cipsi bitirmeyeydin keske
)
kizlar bugunku menum
sabah bi dilim cavdar corekotlu cokelek peyniri dort zeytinn kirmizi biber
ogle bi simit bi ayran
aksam taze fasuyle domattes corbasi 6 kofte kizlar koftem cok olmusmu?
prenses geçmiş olsun canım
inşalllah bi daha olmaz
sağol canım çok makbule geçti vallahi
ben kaçıyorum
gece gelirim
kızım uyandı
kocişte gelir birazdan
anladım canımaklinialirimsmile
aminn cnımm ben de mayıs sonu gitmeyi hayal ediyorumm
hareketsiz sporsuz bi hayat = selülitli hayat
gıs simdi bi taviz verirsem duramam ben dye cozutmadan ödül verdim:)
ay canım çörek otu aslında yogurtla iyi gidiyo ama sen sevmediğin için o da kötü geliyodur o zaman sana
fazla yemissin gerçekten yerken bi 20 dk mola verseydin doydugunu anlardın canım ara vermeden yeyince sisiliyo fazla yeniince
canım bende simdi spordan geldim agrı kesici atmıstım regl agrımı dindirdi sükür gayet iyi yaptım sporumu ve yürüyüsümü
insallah ilk fırsatta callan a da baslıycam benim gıdı fena çünküeyvahedigeldismile
çoğalt tamam :) lahmacun çok feci bisi deği ama 1.5 da gözün doyarsa yarımını da sabah ye madem:)
yarım simit olsa daha iyi ourmus prensescim neyse en azından ögleyin yemisin bol bol hareket et bari
normalde köfteyi kaç tane yiyodun ona gçöre bi azaltma yap.aslında 4 de yetebilir ama sen normalde 10 falan yiyosan da ideal yavas yavas alısman adına
Prensescim, köften bence çok değil ekmek yemezsen ama öğlen yediğin 1 simit çok olmuş. Akşam salata da yersen tam süper olur :))
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/325884-naz-elmasin-nefes-dizisindeki-sac-rengi.html
kizlar ben saclarimi naz elmasin rengine boyatmistim, ama bir ton daha acik olmus benimki..
yarin kuafore gidicem, yeniden boyaticam... guzel diy mi bu renk ??
Evet sen cozutmaya pek bi müsaitsin aklinialirimsmile Tabağımda bırakmak istemediydim, yoksam doyduğumu anlamıştım sempatiksalakcinnigıs simdi bi taviz verirsem duramam ben dye cozutmadan ödül verdim:)
ay canım çörek otu aslında yogurtla iyi gidiyo ama sen sevmediğin için o da kötü geliyodur o zaman sana
fazla yemissin gerçekten yerken bi 20 dk mola verseydin doydugunu anlardın canım ara vermeden yeyince sisiliyo fazla yeniince
canım bende simdi spordan geldim agrı kesici atmıstım regl agrımı dindirdi sükür gayet iyi yaptım sporumu ve yürüyüsümü
insallah ilk fırsatta callan a da baslıycam benim gıdı fena çünkü
İyi bence fıstık, afiyet olsun kaydirigubbakcemile5 Kendine de gel bi zahmet, o kadar kilo vermişsin, çizelgeni de güncelle kaydirigubbakcemilecanim ekmek bi dilim yedim aslinda bi kasede buyuk salata yapiodum ama bugun unuttum biraz kendimde deilimm bugun hayatimmm
Evet sen cozutmaya pek bi müsaitsin aklinialirimsmile Tabağımda bırakmak istemediydim, yoksam doyduğumu anlamıştım sempatiksalakcinni
Süzmeyle yiyince de aynı şekilde olmuştum canım. Kilonu yavaş verirsen gıdı falan kendiliğinden geçer fıstık. Benim vücudumda yeni bi deformasyon olmadı, hepsi eskiden kalma, genelde zaten alırken oluyo.. Bu yaşta sarkacak değil ya bayanssulusmile
İyi bence fıstık, afiyet olsun kaydirigubbakcemile5 Kendine de gel bi zahmet, o kadar kilo vermişsin, çizelgeni de güncelle kaydirigubbakcemile
guncelledimm canim simdi
bide bi haftada az deilmi bu kadar vermem ne dersin pamuk sekerim?
Kız delü, ben 400 gram veriyom ona seviniyom sen ne diyon alsanaalsanasmile :)) Süper bence :lepi:
canim benimm sanki ilk hafta daaha cok kilo gider sonra azalir diye dusunmustum gulumm moral verdin saolasinnnn elmali cevizli kurabiyemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?